Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 Empty
#106ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΤρι 28 Ιαν 2014 - 20:43

Ισως και να εχεις δικιο, αλλα μονο ενας απο τους ειδημονες θα μας πει σιγουρα. Ειναι ουτως ή αλλως προσωρινο, μεχρι την αλλαγη ελατηριων!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

Αριθμός μηνυμάτων : 1601
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011

#107ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΤετ 29 Ιαν 2014 - 3:46

Θοδωρη , ενα-ενα βημα και σωστο !

-Ελατηρια στα κιλα σου + Λαδι 10αρι συνηθως
-Σερβις στο αμορτισερ με ελατηριο στα κιλα σου
-Χαμηλωμα στις πλακες εμπρος περιπου 5 χιλιοστα
-Σηκωμα πισω με πλακακι 4 χιλιοστα στη πανω βαση του αμορτισερ
-Ρυθμιση Sag εμπρος - πισω
-Και με τα S-20 που φορας θα εχεις μηχανακι " Διαβητη"... thumbs up 

pablo
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
pablo

Αριθμός μηνυμάτων : 5366
Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara)
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011

#108ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΤετ 29 Ιαν 2014 - 7:25

Μητσο οταν λες "ελατηρια στα κιλα σου" πως το επιλεγεις? εγω πχ, 80 κιλα, τι ελατηρια να εβαζα? γραφουν πανω κατι?
Χαμηλωμα 5χιλ συνολικα? η 5χιλ πιο κατω απο κει που πρεπει να ειναι κανονικα?
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#109ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΤετ 29 Ιαν 2014 - 8:00

Χαμηλωμα -5mm, πιο κατω απο το μαμα, δηλαδη 44mm αντι 39mm, αυτο συστηνεται με αλλαγη ελατηριων, χωρις αλλαγη αγνωστη η οδικη συμπεριφορα.

Δημητρη μικρες δοκιμες κανουμε και πατεντες με πολυυυυυ προσοχη στο δρομο, λογω ελλειψης χρηματων για ελατηρια κλπ, τα "ζυγιζουμε" ολα και "στηνουμε" κατι οικονομικο με προσοχη χωρις να κινδυνευουμε στο δρομο, μονο και μονο για να μην πηγαινουμε με οσα να ναι και να εχουμε σουπα μπροστα, ανυπαρκτο πισω και ο κινδυνος ειναι μεγαλυτερος, τα παντα πρεπει να γινονται με προσοχη. Δεν ξερω τις αντιδρασεις ενος μπροστινου με αλλα ελατηρια αλλα με τα μαμα, το 10αρι που ειχε μπροστα ηταν τελειως σουπα...νεροζουμι, με την αλλαγη ελατηριων καποια στιγμη θα δουμε και τι προτεινουν, αναλογα τι ελατηρια θα μπουν.

Αυτο με τα κιλα δεν το καταλαβα ουτε εγω, ζηταμε ελατηρια αναλογα και με τα δικα μας κιλα, δεν βγαζουν 1 ειδος αναλογα με τη μοτοσυκλετα?
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

Αριθμός μηνυμάτων : 7822
Τόπος : Άνω Λιόσια
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012

#110ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΤετ 29 Ιαν 2014 - 10:57

{Δεν ξερω τις αντιδρασεις ενος μπροστινου με αλλα ελατηρια αλλα με τα μαμα, το 10αρι που ειχε μπροστα ηταν τελειως σουπα...νεροζουμι,}

Ναι αλλά δεν ξέρεις πως συμπεριφέρεται με το δεκάρι, γιατί αυτό που είχε ,και όσο είχε, δεν έκανε ούτε για το τηγάνι απ' ότι κατάλαβα
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#111ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΤετ 29 Ιαν 2014 - 12:30

Nαι, καπως ετσι αλλα και απο οτι μικρη εμπειρια απο αλλα ΧΧ το λεω, γενικα πολυ μαλακο για τα γουστα μου, τουριστικο, τις θελω πιο σφιχτες τις αναρτησεις, θα δουμε, μια πρωτη ματια σε τιμες για ελατηρια και αμορτισερ...επαθα μια ζαλαδα, 150 ελατηρια μπροστα, πληρης σετ με λαδια 250, απο 850 αμορτισερ πισω ρυθμιζομενο κλπ, σιγα σιγα βημα βημα και βλεπουμε, 10 ευρω ειχαν τα λαδακια, αν μετα απο κανα μηνα πεσουν σκληρα τα αλλαζουμε, ορεξη να χουμε και δεν θα κατσουμε να σκασουμε κιολας, απλα οδηγω πολυ προσεκτικα, χωρις υπερβολες μεχρι να ειμαι σιγουρος για κατι...
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#112ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΠεμ 30 Ιαν 2014 - 1:24

pablo έγραψε:
Μητσο οταν λες "ελατηρια στα κιλα σου" πως το επιλεγεις? εγω πχ, 80 κιλα, τι ελατηρια να εβαζα? γραφουν πανω κατι?
Χαμηλωμα 5χιλ συνολικα? η 5χιλ πιο κατω απο κει που πρεπει να ειναι κανονικα?

Κωστη 5 χιλιοσστα + τα 39 της μαμας απο την ακρη των καλαμιων μεχρι την πλακα πανω . = 44 συνολικα . Αυτο το χαμηλωμα εμπρος με το σηκωμα του πισω μερους με πλακακι προσθηκη 4 χιλιοστα στην πανω βαση του πισω αμορτισερ δινει ενα μεσο ορο αλλαγης της γεωμετριας με πολλα θετικα , χωρις να δημιουργει προβλημα στην σταθεροτητα στην ευθεια.
Απο εκει και περα μπορεις και λιγοτερο και περισσοτερο. Το περισσοτερο μονο για περιβαλλον πιστας , και με περισσοτερη φορτιση στους καρπους !!
Ειπαμε να κανουμε κατι σωστο που να αποδιδει με το λιγοτερο κοστος και χωρις να χαλασουμε τη συμπεριφορα της μοτο σε αλλους τομεις . Τουλαχιστον οχι αισθητα.

Σκεφτειτε καλα τα συν και τα πλην για τον καθενα (δεν τα θελουμε ολοι ιδια στημενα τα μηχανακια μας ) , και πραξτε αναλογα !!  cafe 
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#113ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΠεμ 30 Ιαν 2014 - 6:54

cbx -six έγραψε:
...
Σκεφτειτε καλα τα συν και τα πλην για τον καθενα (δεν τα θελουμε ολοι ιδια στημενα τα μηχανακια μας ) , και πραξτε αναλογα !!  cafe 
 respect 

Aκροβως, δεν τα θελουμε ολοι το ιδιο στημενα, πολυ σωστη κουβεντα...πχ κανοντας ολα αυτα, σκληρα ελατηρια/λαδια, σηκωμα πισω, κατεβασμα μπροστα κλπ φερνει τη μοτοσυκλετα στον πιο σπορ της χαρακτηρα, σκεφτειτε να κανετε ενα ταξιδι μεγαλο χιλιαδες χιλιομετρα...αρκετα κουραστικο, αλλο θελω να στριβω γρηγορα και να δωσω βαρος σε κρατηματα και αλλο να πηγαινω χαλαρα και να ειμαι απο ταξιδι σε ταξιδι...
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#114ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΠαρ 31 Ιαν 2014 - 1:28

Παιδια λεμε ελατηρια συμφωνα με τα κιλα του αναβατη , ωστε να δουλεψει σωστα η αναρτηση και να μπορεις να ρυθμισεις σωστα το Sag.
Ενα ελατηριο που βγαινει για 75-80 κιλα αναβατη , δεν μπορει να δουλεψει το ιδιο με 120 κιλα αναβατη , ουτε θα μπορεσει να ρυθμισει σωστα το Sag.
Και για να μη γινονται μετα πατεντες του τυπου " κοψε σπειρες " - " βαλε προσθηκες " - η " ταπες προφορτισης ελατηριου ".. κλπ. ρωταμε αν υπαρχει ελατηριο με βαση τα κιλα μας . Καποιες εταιρειες δεχονται και παραγγελιες . Απλα μπορει να αργησουν λιγο ..στην παραδοση .
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#115ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΠαρ 31 Ιαν 2014 - 7:32

cbx -six έγραψε:
Παιδια  λεμε  ελατηρια συμφωνα με τα κιλα του αναβατη ,  ωστε να δουλεψει σωστα η αναρτηση και να μπορεις να ρυθμισεις σωστα το Sag.
Ενα ελατηριο που βγαινει για 75-80 κιλα αναβατη , δεν μπορει να δουλεψει το ιδιο με 120 κιλα αναβατη , ουτε θα μπορεσει να ρυθμισει σωστα το Sag.
Και για να μη γινονται μετα πατεντες του τυπου " κοψε σπειρες " - " βαλε προσθηκες " - η " ταπες προφορτισης ελατηριου ".. κλπ.   ρωταμε αν υπαρχει ελατηριο με βαση τα κιλα μας . Καποιες εταιρειες δεχονται και παραγγελιες . Απλα μπορει να αργησουν λιγο ..στην παραδοση .

good Δεν τα ξερα ολα αυτα, αν δεν υπαρχει, προφανως καλυτερα παμε γι αλλη εταιρεια.
pablo
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
pablo

Αριθμός μηνυμάτων : 5366
Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara)
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011

#116ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΠαρ 31 Ιαν 2014 - 7:34

ωραια! δεν το ξερα αυτο με τα κιλα.
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#117ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΣαβ 1 Φεβ 2014 - 6:00

pablo έγραψε:
ωραια! δεν το ξερα αυτο με τα κιλα.

Γεια σου ρε Κωστη . Αυτο με τα ελατηρια ισχυει και για τα εμπρος , και για το πισω . Συνηθως οι εταιρειες βγαζουν η φερνουν ελατηρια που πιανουν ενα νορμαλ μεσο ορο κιλων αναβατη.
Απο εκει και περα ρωτας και μαθαινεις αν υπαρχει η αν κατασκευαζονται ελατηρια για διαφορετικα κιλα αναβατη .
Στο CBX (εξακυλινδρο) που του φορουσα πιρουνι και τροχους κλπ απο CX -650 Turbo , ειχα παραγγειλει " WP " απο Ολλανδια , και μου εφτιαξαν ελατηρια για το συγκεκριμενο πιρουνι πιο σκληρα για το επιπλεον βαρος του εξακυλινδρου. Αργησαν λιγο αλλα μου τα εστειλαν . Τωρα πανε και κατι χρονια πριν , Σημερα δεν ξερω αν δεχονται η οχι , παραγγελιες .
Αν παντως χρειαστει καποιος αλλα ελατηρια, μια ερωτηση δεν βλαπτει κανεναν !!
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#118ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΣαβ 1 Φεβ 2014 - 9:43

"EMC" France  Διαφημίζει ότι κατασκευάζεται σύμφωνα με το βάρος του αναβάτη

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptinotrofos στις Σαβ 1 Φεβ 2014 - 9:48, 1 φορά
icelover
Μέλος
Μέλος
icelover

Αριθμός μηνυμάτων : 192
Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010

#119ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΣαβ 1 Φεβ 2014 - 9:46

Mια πολύ καλή εφαρμογή,για να υπολογίσουμε τι συχνότητας ελατήρια θέλουμε,είναι στη σελίδα που ποστάρω.
Αναφέρονται και τα εργοστασιακά πρωτης τοποθέτησης,οπότε μπορούμε να συγκρίνουμε γνωρίζοντας το σωματικό μας βάρος,πόσο εκτός είμαστε,και τι μπορούμε να διορθώσουμε.....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#120ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 8 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 4:16

Ετσι όπως τα γράφει ο Δημήτρης είναι. Το έψαξα το πράγμα και είμαι έξαλλος, με την ασχετοσύνη? γραψαρ@ιδισμό?  @αμισέ τον το μακάκα ν' αφήσει τα λεφτά και να φύγει? δεν ξέρω πώς να το πω, των <<ειδικών>> και των <<μαστόρων>>  που εμπορεύονται  και τοποθετούν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με τρόπο που δυσφημίζει το ίδιο τους το προϊόν. Πως γίνεται αυτό? δεν σου πουλάνε  <ότι πρέπει> αλλά <ότι κι ότι> και για την ακρίβεια ότι έχουν πρόχειρο.  Επειδή θα απορείτε γιατί τα ΄χω πάρει στο κρανίο θα σας πώ:  Όταν πήρα το ΧΧ ο πρώην είχε βάλει ελατήρια Hyperpro  μπρός-πίσω.   Τα μπροστά:  Είναι 10 χιλ πιο μακριά από τα μαμά οπότε ή είναι για άλλο μηχανάκι ή όπως έχω ακούσει αυτά δίνει για το ΧΧ με την οδηγία να ανεβάσεις τα καλάμια στις πλάκες κατά 14χιλ. αντί γιαυτό ο....< μάστορας> είχε   κατεβάσει τα καλάμια μέχρι τις ασφάλειες.  
  2ον Πίσω:  Του είχε βάλει ένα ελατήριο που δεν ξέρω τα τεχνικά του χαρ/κα αλλά είναι 6χιλ πιο χοντρό από το μαμά (για οδηγό 75 κιλά) με αποτέλεσμα το μαμίσιο showa να μη μπορεί να διαχειριστεί τέτοια δύναμη ούτε με τη ρύθμιση επαναφοράς τέρμα δεξιά άσε που ήταν σεταρησμένο σε ενεργητικό sag 85mm δλδ:  5+ πόντους χαμηλωμένο πίσω και 1+ πόντο σηκωμένο μπροστά = chopper το ΧΧ.  Θέλετε οδική συμπεριφορά?
Τεσπα  αυτά είναι παρελθόν αλλά έχει κι άλλα. Γιατί τα άλλαξα αυτά και έβαλα ohlins ελατήρια μπροστά και πίσω ολόκληρο (HRCS 46 OH 518).  Το πίσω με τις στάνταρ ρυθμίσεις μου φάνηκε μαλακό  +3 κλίκ προφόρτιση  +2 κλίκ συμπίεση και +1 επαναφορά και....ημίθεος!!!! Σήμερα μαθαίνω ότι το ohlins έρχεται με στάνταρ ελατήριο για αναβάτη 70-85 κιλά. Αν είσαι παραπάνω παραγγελιά και σε 20-30 μέρες.  Εγώ είμαι με μπότες  δέρματα κλπ 105 φτου να μη βασκαθώ,  αλλά σε κανένα από τα τρία μαγαζιά που ρώτησα δε μου είπαν <<Χοντρέ δεν κάνει για σένα πρέπει να το παραγγήλουμε>> και τώρα αναρωτιέμαι ,αφού το πήρα αυθημερόν έχει σωστό ελατήριο? και μήπως με το σωστό ελατήριο ο ημίθεος είναι θεός? Μάλλον θέλει ψάξιμο!
  Τώρα μπροστά ..σούπα.  μόλις τα έβαλα το ενεργ. σαγκ ήταν 48χιλ τώρα που έχουν δουλευτεί έπεσε στα 52 και τερματίζει με το παραμικρό, με συνεπιβάτη το πράγμα χειροτερεύει και σε ακραίο φρενάρησμα ίσως είναι επικίνδυνο να τερματίσει και να χάσω το μπροστινό. Είμαι σίγουρος  ότι τα ελατήρια που μου βάλανε δεν είναι για ΧΧ, βάλανε ότι είχανε ίσως για CBF ή 1000rr δεν ξέρω αλλά για ΧΧ δεν είναι. βρήκα τον κωδικό στο σάϊντ της ολινς αλλά τα ελατήρια δεν γράφουν κάτι για να το διασταυρώσω,  και τώρα τι κάνω?   Ξαναπληρώνω ελατήρια ?  Ξαναβάζω τα χάιπερπρο? τα οποία είναι προοδευτικά και δεν ξέρω πως θα συνεργάζονται με το ολινς πίσω που είναι είναι γραμμικό?   Καταλάβατε τώρα γιατί τα έχω πάρει? γιατί έσκασα ένα χιλιάρικο και δουλειά δεν έγινε και είμαι πάλι στο ψάξε και ξαναπλήρωνε  και δεν μπορώ να κλείσω μάτι από τα νεύρα μου   X(  X(  X( 

Τα γράφω για να μη την πατήσει και κανένας άλλος, Σε αυτή τη ζωή πρέπει να πληρώσεις για να μάθεις και λόγω της οικονομικής κατάστασης αν μοιραζόμαστε τα παθήματα θα μας έρχεται φθηνότερα, κι ας λερωθεί λιγάκι και η μαγκιά μας.

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 8 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: CBR Forums ::   :: Ανακατασκευές/Βελτιώσεις-
^ Back to Top