| Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #61Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Παρ 17 Ιαν 2014 - 21:04 | |
| Θοδωρε ωραιες οι ταπουλες! ετσι ειναι, ταπουλες, λαστιχα, οι αγαπημενες θελουν και τα δωρακια τους |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #62Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Παρ 17 Ιαν 2014 - 21:07 | |
| Τωρα τη λεω κουκλιτσα και δεν της φαινεται...καποια στιγμη σιγα σιγα θα τη λεω και θα ειναι σαν να την ειχα καινουργια και παραγγελια στα μετρα μου...απλα οσο αξιοπεριεργο κι αν φαινεται, το παντρευτηκα το ΧΧ, εκτος αν με την παροδο των χρονων εχω κι εγω κανενα θεμα μεσης ή κατι παρομοιο που ομως θα προσπαθησω να το αποφυγω, μαθαινοντας να καθομαι σωστα στη θεση οδηγησης για να μην συμβει ποτε να με κουραζει! |
|
| |
nasalab Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1068 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : United Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2012
| #63Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Παρ 17 Ιαν 2014 - 21:19 | |
| Jean luc Piccard: warp 5 Mr. Sulu Mr. sulu: Aye, Aye Sir Jean luc Piccard: Engage Mr. Sulu: Aαααααανετα |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #64Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Παρ 17 Ιαν 2014 - 21:25 | |
| |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #65Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Τρι 21 Ιαν 2014 - 7:24 | |
| Ευτυχως τελειωσαμε με τα λαστιχα χθες, μπορω να πω οτι ειμαι ιδιαιτερως ηλιθιος αφου πηγα σε αυτοκινητά να βαλω λαστιχα και το αποτελεσμα...χθες βρεθηκα να περναω απο γνωστο καταστημα ελαστικων μοτοσυκλετων, σταματησα και...αποδειχτηκε οτι το μπροστινο ηθελε λιγο ζυγοσταθμιση αλλα πολυ..................................αερα! Ειχε 30!!!!!απο 40, τι να το κανω το αζωτο αν ειναι να κανω τη μπαλαρινα? Μπηκε αερας και μπροστα και πισω, ζυγοσταθμιστηκε το μπροστα που ηθελε λιγο και ολα καλα...
Αλλα εως τα 216 κουναει λιγο και η επομενη κινηση...λαδια μπροστινου, μαζι με τακακια που φανηκε χθες οτι τελειωσαν...παρολα αυτα τα λαστιχα συνεχιζουν την πολυ καλη πορεια τους χωρις να εχουν σκοπο να διωξουν ακομα και στον χειροτερο δρομο.
ΥΓ Το tip της ημερας ή της νυχτας να πω γιατι ειχε βραδυασει. Γυρνωντας απο παροδρομο εθνικης, σε σημειο που δεν ειχε φωτισμο στο δρομο, περναω απο σαμαρακι με καμια 70-80χλμ πεταγεται ο...ποπος στον αερα και καπακι 2ο σαμαρακι, tank slapping και ας ειναι καλα η γιαγια αρκουδα με τις συμβουλες απο το css γιατι μαγκωσα ποδια και χαλαρωσα χερια...και ολα καλα. Βεβαια να ευχαριστησω και τη honda για τη φανταστικα...σλουρπ...καλοστημενη μοτοσυκλετα, αληθεια δεν το πιστευω οτι εχουν κανει τοσο καλη δουλεια!!!!!! |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #66Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Τρι 21 Ιαν 2014 - 8:10 | |
| αντε, να μπαινει σε σειρα σιγα σιγα! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #67Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Τρι 21 Ιαν 2014 - 21:31 | |
| - Thodo L200 έγραψε:
- Ευτυχως τελειωσαμε με τα λαστιχα χθες, μπορω να πω οτι ειμαι ιδιαιτερως ηλιθιος αφου πηγα σε αυτοκινητά να βαλω λαστιχα και το αποτελεσμα...χθες βρεθηκα να περναω απο γνωστο καταστημα ελαστικων μοτοσυκλετων, σταματησα και...αποδειχτηκε οτι το μπροστινο ηθελε λιγο ζυγοσταθμιση αλλα πολυ..................................αερα! Ειχε 30!!!!!απο 40, τι να το κανω το αζωτο αν ειναι να κανω τη μπαλαρινα? Μπηκε αερας και μπροστα και πισω, ζυγοσταθμιστηκε το μπροστα που ηθελε λιγο και ολα καλα...
Αλλα εως τα 216 κουναει λιγο και η επομενη κινηση...λαδια μπροστινου, μαζι με τακακια που φανηκε χθες οτι τελειωσαν...παρολα αυτα τα λαστιχα συνεχιζουν την πολυ καλη πορεια τους χωρις να εχουν σκοπο να διωξουν ακομα και στον χειροτερο δρομο.
ΥΓ Το tip της ημερας ή της νυχτας να πω γιατι ειχε βραδυασει. Γυρνωντας απο παροδρομο εθνικης, σε σημειο που δεν ειχε φωτισμο στο δρομο, περναω απο σαμαρακι με καμια 70-80χλμ πεταγεται ο...ποπος στον αερα και καπακι 2ο σαμαρακι, tank slapping και ας ειναι καλα η γιαγια αρκουδα με τις συμβουλες απο το css γιατι μαγκωσα ποδια και χαλαρωσα χερια...και ολα καλα. Βεβαια να ευχαριστησω και τη honda για τη φανταστικα...σλουρπ...καλοστημενη μοτοσυκλετα, αληθεια δεν το πιστευω οτι εχουν κανει τοσο καλη δουλεια!!!!!! Περί ποπού στον αέρα έχεις μετρήσει σάγκ ? Γιατί όταν πρωτοπήρα το ΧΧ είχα ιστορικό @ολοεκτοξεύσεων, τύφλα νάχει το ακρ. Κανάβεραν και ο λόγος το ενεργητικό σαγκ πίσω ήταν στα 85 χιλ. δλδ υπήρχαν μόνο 25χιλ περιθώριο με αποτέλεσμα να τερματίζει με το παραμικρό και να πετάγομαι στον αέρα με 'ότι αυτό συνεπάγεται, Στην Κορίνθου-Πατρών πάνω στη γέφυρα που στρίβει για Τρίπολη έχει μια τέτοια ανωμαλία και μόλις το ρύθμισα ξαναπέρασα από εκεί για να δω το αποτέλεσμα και είπα: φτου μαμότο το φτιάξανε. αλλά δεν είχανε φτιάξει τίποτα, απλά το ΧΧ με τη σωστή ρύθμιση πέρναγε αέρας. |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #68Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Τρι 21 Ιαν 2014 - 21:35 | |
| Οχι δεν το εχω σκεφτει, αλλα ευχαριστω, αυτες τις μερες που θα λυσουμε μπροστινα για λαδια και τακακια, θα ριξουμε μια ματια και σ αυτο το κομματι, ξερεις ποσο πρεπει να ειναι χωρις να καθεται κανεις και οταν καθεται? |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #69Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Τρι 21 Ιαν 2014 - 22:09 | |
| - Thodo L200 έγραψε:
- Οχι δεν το εχω σκεφτει, αλλα ευχαριστω, αυτες τις μερες που θα λυσουμε μπροστινα για λαδια και τακακια, θα ριξουμε μια ματια και σ αυτο το κομματι, ξερεις ποσο πρεπει να ειναι χωρις να καθεται κανεις και οταν καθεται?
30 - 35 πίσω και 35 - 40 μπροστά με τον οδηγό απάνω, Γενικά ο κανόνας είναι περίπου στο 30-35% της διαδρομής που στο ΧΧ αν δεν κάνω λάθος είναι 110 μπρος πίσω. Μπροστά δεν έχει προφόρτιση βέβαια, οπότε ρυθμίζουμε το πίσω ανάλογα με το που πάνε τα καλάμια. Αν χρειαστεί να το ανεβάσουμε μπροστά μπορούμε να βάλουμε αποστάτες στα καλάμια, για να το κατεβάσουμε πλακώνουμε τις μακαρονάδες για να πάρουμε μερικά κιλά. |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #70Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Τρι 21 Ιαν 2014 - 22:12 | |
| Θα επιληφθουμε αμεσα! |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #71Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Σαβ 25 Ιαν 2014 - 8:08 | |
| Χθες...ξεκινησαν...παλι τα λυσιματα, ροδα πισω να παει για ζυγοσταθμιση...βλακεια μεγαααααλη δικη μου αφου οταν ζυγοσταθμισαμε μπροστα δεν ειπα και για την πισω, παντως το καλο της υποθεσης ειναι οτι μπορει να το ξαναχρησιμοποιησω το συγκεκριμενο καταστημα και ειχε και την ιδια καλη τιμη στα λαστιχα (5 ευρω φθηνοτερα)...να και η ροδα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #72Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Σαβ 25 Ιαν 2014 - 8:10 | |
| Ακολουθησε το μπροστινο...αφου λυθηκε...παλι το μισο μηχανακι, βγηκαν πιρουνια, ανοιχτηκαν και αδειασαν, το αποτελεσμα...δεν μετρησαμε αλλα το ενα ειχε λιγοτερο εμφανως λαδι απο το αλλο... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #73Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Σαβ 25 Ιαν 2014 - 8:10 | |
| |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #74Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Σαβ 25 Ιαν 2014 - 8:20 | |
| Το λαδι που χρησιμοποιηθηκε ειναι ipone 15αρι, υπηρχε ενας ενδοιασμος σχετικα με το 8αρι που δειχνει το manual αλλα μπηκε με σκοπο να δοκιμαστει στο δρομο και αν χρειαστει να αναμιχθει αργοτερα με 10αρι για να βγει...καπου στο 12-13 γιατι δεν βγαζουν. Οι πρωτες εντυπωσεις στο δρομο ειναι ιδιαιτερως καλες, βαση των μαμα ελατηριων, η συμπιεση και η επαναφορα δεν εχουν τεραστιες διαφορες με πριν, εχει ομως πολυ μεγαλη διαφορα η βυθιση του πιρουνιου σε δαγκωματα του φρενου ή σε σκληρα φρεναρισματα. Σε ταχυτητες 180-200, με τον χθεσινο αερα δεν ηταν για παραπανω οταν γυριζα γιατι το πρωι ειδα 239χλμ και απλως ξανασηκωσα ματια στο δρομο με το γκαζι ακομα ανοικτο αρα 240+, ηταν παρα πολυ καλυτερη η λειτουργια του μπροστινου. Σαφως αποψη σωστη με 50 χλμ αποσταση δεν ξερω αν βγαινει οποτε εχουμε και τις επομενες μερες να δοκιμαστει σε ολη τη γκαμα των συνθηκων, αργα, γρηγορα, πολη, επιταχυνση, φρενα κλπ. Παρολα αυτα - ζυγοσταθμισεις, λαδια κλπ κλπ κλπ - το μπροστινο ακομα στα πανω απο 180 δεν κουναει μεν αλλα δινει την αισθηση οτι δεν φορτιζεται ο τροχος αρκετα, κατι σαν να ειναι ετοιμο για σουζα, σαν να παταει-δεν παταει κατω και σου δημιουργει μια ανασφαλεια ειδικα στις στροφες με πολλα χλμ. Απο το πως ηταν ολη η μηχανη βεβαια ενα μηνα πριν...ειναι σαν την πιο καλη αδελφη της... |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
| #75Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Σαβ 25 Ιαν 2014 - 9:14 | |
| ωραια, ωραια, προχωραει το πραγμα. sag και τετοια ειδατε? |
|
| |
| Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! | |
|