Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

Αριθμός μηνυμάτων : 7822
Φύλλο : Άντρας
Τόπος : Άνω Λιόσια
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 Empty
#121ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 4:24

icelover έγραψε:
Mια πολύ καλή εφαρμογή,για να υπολογίσουμε τι συχνότητας ελατήρια θέλουμε,είναι στη σελίδα που ποστάρω.
Αναφέρονται και τα εργοστασιακά πρωτης τοποθέτησης,οπότε μπορούμε να συγκρίνουμε γνωρίζοντας το σωματικό μας βάρος,πόσο εκτός είμαστε,και τι μπορούμε να διορθώσουμε.....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Βλέπεις τι μου έκανες? Με πονήρεψες, άρχισα το ψάξιμο και ανακάλυψα πόσο χαϊβάνι με πιάσανε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

#122ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 7:32

Θα τα πουμε παλι για τα αποτελεσματα των λαδιων μπροστα Πεμπτη ή Παρασκευη που θα κατεβω Αθηνα, και αν κκαταφερω να φτιαξω τη βαση καμερας που θελω για το τεποζιτο, θα τα δουμε κιολας.
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#123ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 16:41

Thodo L200 έγραψε:
Θα τα πουμε παλι για τα αποτελεσματα των λαδιων μπροστα Πεμπτη ή Παρασκευη που θα κατεβω Αθηνα, και αν κκαταφερω να φτιαξω τη βαση καμερας που θελω για το τεποζιτο, θα τα δουμε κιολας.

Έχεις σκεφθεί κάτι? γιατί και εγώ είμαι στα σχέδια. προσανατολίζομαι σε βάση από πλεξιγκλάς που να πιάνει πάνω στο τάνκ με μαγνήτες.
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#124ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 17:25

Εχεις δοκιμασει αν θα φαινεται καλα το βιντεο μεσα απο το πλεξιγκλας?
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#125ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 19:43

Σκέπτομαι μια βάση σε σχήμα Ζ ή πάγιο Π με μαγνήτες στο κάτω μέρος και η κάμερα να πιάνει στο πάνω με βίδα όπως σε τρίποδα.
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#126ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 19:49

Αρα η καμερα θα ειναι εκτος πλεξιγκλας...οκ...θα αντεχει το κολλημενο πλεξιγκλας αυτην την καταπονηση σε πολλα χιλιομετρα? Εγω σκεφτομουν ενα σαν Π σιδερενιο που η πιθανον μακρια κατω πλευρα θα βιδωνει με μια απο τις ηδη βιδες της ταπας του τεποζιτου, και στην πανω πλευρα θα εχει μια τρυπα οσο χρειαζεται να βιδωνει η καμερα. Το κακο ειναι οτι δεν ξερω αν παρω αλλη φωτογραφικη, πιο μικρη, πιο απλη, αν εχουν ολες σπειρωμα απο κατω για να μπει βιδα, αυτη που εχω εχει, ολες εχουν ομως?
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010

#127ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 20:10

Παιδιά οι μαγνήτες νεοδημίου είναι πανίσχυροι! Εδώ και τανκ μπαγκ συγκρατούν. Η ιδέα του Κώστα φαίνεται καλή και απλή. Θόδωρα μη μπλέκεις με βαριές κατασκευές.!!!
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#128ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 20:18

Όχι κολλημένο, μονοκόμματο άμα το ζεστάνεις με φλόγιστρο η θερμοπίστολο γυρίζει πανεύκολα. 4 χιλ πάχος πιστεύω ότι είναι αρκετό. Οι μαγνήτες μπορούν να κολληθούν με εποξική κόλλα 2 στοιχείων ετσι όποτε γουστάρεις τη βάζεις, κάνεις τη βόλτα σου και μετά την παίρνεις μαζί με την κάμερα χωρίς να εχεις βίδωνε ξεβίδωνε
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#129ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 21:01

Ωραια, αρα? Θα το φτιαξεις, να το φτιαξουμε κι εμεις μετα?
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#130ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 21:29

Το 'χω στο πρόγραμμα, ψάχνω βίδα από τρίποδα.
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#131ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 21:35

Ωραια! Αρα κανω μια απλη κινηση ισα για το κατεβασμα Αθηνα και την επιστροφη, αν δεν εχει κινηση να δω ποσα πιανει και αναμενουμε νεα απο την κατασκευη!
O Μεσιμερας
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
O Μεσιμερας

Αριθμός μηνυμάτων : 295
Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

#132ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 23:40

Θοδωρη για να δεις ποσα πιανει,φανταζομαι για το ΧΧ,καλυτερα να το κανεις στις ευθειες στον Σειριο η στην μεγαλη ευθεια στο Σχηματαρι
Η διαδρομη Ωρωπος-Αθηνα εχει πολλα σαμαρακια στο οδοστρωμα,δεν ειναι οτι καλυτερο για τεστ τελικης..
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#133ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 23:46

Και περισσότερη κίνηση.
O Μεσιμερας
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
O Μεσιμερας

Αριθμός μηνυμάτων : 295
Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

#134ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 2 Φεβ 2014 - 23:58

ptinotrofos έγραψε:
Και περισσότερη κίνηση.

thumbs up thumbs up plus1 
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#135ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 9 EmptyΔευ 3 Φεβ 2014 - 13:23

Δεν εχει εκει στο Σειριο και στο σχηματαρι...τροχαια?...να μην πληρωσω τα 299 που δεν θα ναι και 300...300 χρυσα φλουρια! laughing 

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 9 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: CBR Forums ::   :: Ανακατασκευές/Βελτιώσεις-
^ Back to Top