| Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #91Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Κυρ 26 Ιαν 2014 - 19:59 | |
| |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #92Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Κυρ 26 Ιαν 2014 - 22:11 | |
| - pablo έγραψε:
- Psath, αν και θα πρεπε μετα απο τοσα και τοσα, ωστοσο μου φαινεται δεν εχεις καταλαβει για ποοοοσο μεγαλο ερωτα μιλαμε εδω μεσα. τι ανεμοδαρμενα υψη, και τι ρωμαιος και ιουλιετα? εδω εχουμε κανει ΤΗΝ υπέρβαση
Ααααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!! Δεν μπορούσε κάποιος να το εκφράσει καλύτερα !!!! Έχεις μπει απόλυτα στο νόημα Κωστή !!!! Μιλάμε για μεγαααααααααααλο έρωτα !!!! |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
| #93Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Κυρ 26 Ιαν 2014 - 22:35 | |
| |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #94Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Κυρ 26 Ιαν 2014 - 22:42 | |
| Ετσι, ετσι, και που να την τελειωσω σιγα σιγα, αλλα οπως και να ειναι, και ετσι οπως ειναι τωρα, εγω...την αγαπαω, μαλιστα μ αρεσει πιο πολυ η μερια που ειναι γδαρμενη παρα η αλλη...αλλοι ειναι γδαρμενοι εξωτερικα και αλλοι εσωτερικα...αλληλοσυμπληρωνομαστε με την κουκλιτσα μου...ααααααχχχχχχχ...παω για υπνο να ονειρευτω οτι αυριο θα ξυπνησω νωρις και θα δοκιμασω και το μπροστινο στις στροφες και στις λακουβες, νυχτες και σε σας και στην αγαπη μου! |
|
| |
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| #95Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Κυρ 26 Ιαν 2014 - 23:19 | |
| |
|
| |
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| #96Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Κυρ 26 Ιαν 2014 - 23:22 | |
| |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #97Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Δευ 27 Ιαν 2014 - 1:05 | |
| μη λες τετοια γιατι τα γραφει το υποσυνείδητο και δεν θελει και πολυ ε? ειναι και χειμωνας και θ αρπαξει και καμια πνευμονια με τις πυτζαμες και θα του κατσικωθουμε για παρεα |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #98Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Δευ 27 Ιαν 2014 - 7:52 | |
| Τωρα τι να πω, αν τα γραψει αυτα το υποσυνειδητο την πατησαμε, σκεψου να βγω να οδηγαω...αφου δεν φοραω πυτζαμες, η πνευμονια θα ναι λιγο το κακο...κρανος να φοραω λες... Οσο για τα λαστιχα... κατεληξα να κανω σωστη δουλεια στον ανθρωπο...που εχει και διαφημιση στο φορουμ...μονο που δεν το ειχα δει πριν τα βαλω...το ειδα...χθες! θα το ξερω τουλαχιστον την επομενη φορα! Σημερα το μεσημερι εχει δοκιμη το μπροστινο με το 15αρι λαδακι! ΥΓ Περα απο την πλακα...την λατρευω την κουκλιτσα μου! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #99Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Δευ 27 Ιαν 2014 - 11:28 | |
| Το sag το μέτρησες ? 5' δουλειά είναι. |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #100Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Δευ 27 Ιαν 2014 - 13:50 | |
| ...οχι...θα το μετρησω ομως, να σου πω τωρα οτι τελειως μονος μου δεν καθομαι να το κανω χωρις βοηθεια, αλλα επειδη εχω και μια δυσκολη βδομαδα που ερχεται, θα δοκιμασω το μπροστινο αυτες τις μερες και μετα τις 6 φλεβαρη θα χω χρονο και θα μετρησω, θα δουμε και το πισω αμορτισερ, που βρισκονται οι ρυθμισεις του αυτη τη στιγμη και σκεφτομαι και να το σηκωσω 4mm, θα δουμε απο βδομαδα που θα χω καταληξει με το μπροστινο, να πιασουμε το πισω συνολικα. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #101Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Δευ 27 Ιαν 2014 - 18:00 | |
| - Thodo L200 έγραψε:
- ...οχι...θα το μετρησω ομως, να σου πω τωρα οτι τελειως μονος μου δεν καθομαι να το κανω χωρις βοηθεια, αλλα επειδη εχω και μια δυσκολη βδομαδα που ερχεται, θα δοκιμασω το μπροστινο αυτες τις μερες και μετα τις 6 φλεβαρη θα χω χρονο και θα μετρησω, θα δουμε και το πισω αμορτισερ, που βρισκονται οι ρυθμισεις του αυτη τη στιγμη και σκεφτομαι και να το σηκωσω 4mm, θα δουμε απο βδομαδα που θα χω καταληξει με το μπροστινο, να πιασουμε το πισω συνολικα.
Μόνος δεν γίνεται θέλει δυο άτομα, τουλάχιστον για το πίσω. Για μπροστά μπορείς και μόνος με τη βοήθεια ταϊρ απ και γρύλου για να σηκώσεις τον τροχό στον αέρα. Για πίσω δεν μπορώ να σκεφθώ κάποιο κόλπο (Για μόνος σου). Αν κάποιος ξέρει καμιά πατέντα ας την πει να την μάθουμε. |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #102Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Δευ 27 Ιαν 2014 - 21:26 | |
| Εγω ουτως ή αλλως μονος μου δεν θα το εκανα και να γινοταν, εχω ελλειψη χρονου οταν ειμαι σπιτι και δεκαδες αλλες δουλειες που με κυνηγανε, πρεπει να λειπω για να ασχοληθω αποκλειστικα με την κουκλιτσα μου. Αλλα αν σκεφτεις κατι σαφως ολο και καποιος μπορει να θελει να το προσπαθησει.
Σημερα δυστυχως δεν ειχα χρονο ουτε μιση ωρα να τη βγαλω να τη δω, αλλα αυριο θα την κατεβασω και θα τις κανω τις βολτες για να βεβαιωσω αν ολα ειναι καλα με το 15αρι. Πισω θα σηκωθει σιγουρα 4mm και θα δουμε για χαμηλωμα μπροστα στην πορεια. Παμε βημα βημα για να ελεγχουμε μετα απο καθε αλλαγη πως λειτουργει στο δρομο για να εχω σωστη αποψη για το καθε τι, θεωρω οτι θα βοηθησει κι αλλους, ειτε τα σωστα ειτε τα λαθη που γινονται! |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #103Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Τρι 28 Ιαν 2014 - 10:48 | |
| Στην καταβαση, στροφες και οτι βρηκα απο λακουβα πρωι πρωι, μια χαρα πολυ ωραια μου φαινεται οτι δουλευει, βεβαια δεν παιρνω ορκο πρωινιατικα πριν κανα δυο καφεδες οτι καταλαβαινω και πολλα, τωρα αν συνεχισει να βρεχει θα δειξει, παντως θα δοκιμαστει σημερα εστω και ετσι, να θυμηθω να παω να παρω και αλουμινιο 4mm για να φτιαχτει το "πλακακι" που θα παει να σηκωσει την πισω αναρτηση...παντως δεν εχει καμια σχεση με τα λαδια που ειχε πριν, ακομα κι αν αποδειχθει για λιγο πιο σπορ χρηση, ειναι κλασης ανωτερο απο πριν το μπροστινο, να δω μονο πως φαινεται για πιο χαλαρη - τυπου τουριστικη ή πολης - οδηγηση και αν κοπαναει σε τιποτα χοντρολακουβες ή σαμαρακια... |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #104Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Τρι 28 Ιαν 2014 - 15:03 | |
| Λοιπον εγινε η βολτα εστω και σε βροχη. Ελεγχος στην πιεση πρωτα, πηγα για να βαλω 38-40 γιατι νομιζα θα ειχα 40-42 και τελικα ειχα...38-40. Προχωραμε, το μπροστινο ειναι οτι πρεπει για...σπορ, σπορ ομως λεμε. Δεν κοπαναει, απορροφαει ωραια και γρηγορα, σωστα αλλα...για γρηγορη σπορ οδηγηση γιατι εχει πολυ καλη πληροφορηση, δηλαδη καταλαβαινεις ποτε περνας απο τι, μην παρεξηγηθω, δεν χτυπαει, δεν εχει προβλημα, δεν χοροπηδαει, αλλα δεν κανει για καποιον που θελει να μην καταλαβαινει οτι περασε απο σαμαρακι, λαβουβιτσα κλπ, για χαλαρα και τουριστικα πιστευω οτι επειδη το 10αρι δεν μου εκανε με τιποτα, ενα ποσοστο 80-20 ή 70-30 10αρι -15αρι αντιστοιχα, ωστε να βγει καπου 11αρι-12αρι θα ηταν καλα. Εμενα μου ειναι η τελεια λυση το 15αρι για την οδηγηση που το θελω και εφοσον δεν υπαρχουν χρηματα για ελατηρια. Σε τοποθετηση ελατηριων θα γινοταν κουτσουρο με το 15αρι, θα ταν για πιστα και αν...τοτε αν ερθει το χρημα θα μπουν αρχικα τα λαδια που προτεινει η εταιρεια ελατηριων. Μια επιφυλαξη να κρατησω μονο γιατι για να ειμαι απολυτα σιγουρος και να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου, θα θελα να το ξαναδω και κατεβαινοντας Αθηνα σε λιγες μερες με χιλιομετρα για να ειμαι 100%, ας πουμε οτι 90% ειμαι σιγουρος οτι με καλυπτει. Τα λαστιχα εξακολουθουν να ειναι φανταστικα και σε βρεγμενο, μα τι μου τυχε να βαλω, ανοιγω γκαζι ή με τη μηχανη ή με το αυτοκινητο και δεν διωχνει, πρεπει να το παλεψεις επιτηδες, ημουν πολυ τυχερος στις επιλογες σε λαστιχα, ειχα και μια καλη πληροφορηση βεβαια. Αυτα για σημερα... |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #105Θέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! Τρι 28 Ιαν 2014 - 20:40 | |
| Αυτο που σκεφτομαι ειναι ο συνδυασμος βαρους ΧΧ και 15αρι λαδι, μην καταπονησει τη μηχανη. Εννοω ρουλεμαν τιμονιου κυριως, απ τα κοπανηματα στους καροδρομους. |
|
| |
| Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! | |
|