Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 Empty
#91ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΚυρ 26 Ιαν 2014 - 19:59

Πωπωπωπωπωπω για μενα και την κουκλιτσα μιλατε εεεεε? Δεν πιστευω να λετε τιποτα ασχημο γι αυτην? X( την λατρεια μου, την ομορφια μου, την αγαπη μου... :x :x :x wheelie wheelie wheelie σε ζεστη και σε κρυο, μακρια και κοντα, για παντα... wheelie wheelie wheelie 
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Meletis
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Meletis

Αριθμός μηνυμάτων : 3210
Τόπος : Πετρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012

#92ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΚυρ 26 Ιαν 2014 - 22:11

pablo έγραψε:
Psath, αν και θα πρεπε μετα απο τοσα και τοσα, ωστοσο μου φαινεται δεν εχεις καταλαβει για ποοοοσο μεγαλο ερωτα μιλαμε εδω μεσα. τι ανεμοδαρμενα υψη, και τι ρωμαιος και ιουλιετα? εδω εχουμε κανει ΤΗΝ υπέρβαση  :x

Ααααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!
Δεν μπορούσε κάποιος να το εκφράσει καλύτερα !!!!
Έχεις μπει απόλυτα στο νόημα Κωστή !!!!
Μιλάμε για μεγαααααααααααλο έρωτα !!!! wheelie :x 
ody
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
ody

Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Τόπος : Βόλος
Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011

#93ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΚυρ 26 Ιαν 2014 - 22:35

Beerchug whiskey Beerchug 
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#94ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΚυρ 26 Ιαν 2014 - 22:42

Ετσι, ετσι, και που να την τελειωσω σιγα σιγα, αλλα οπως και να ειναι, και ετσι οπως ειναι τωρα, εγω...την αγαπαω, μαλιστα μ αρεσει πιο πολυ η μερια που ειναι γδαρμενη παρα η αλλη...αλλοι ειναι γδαρμενοι εξωτερικα και αλλοι εσωτερικα...αλληλοσυμπληρωνομαστε με την κουκλιτσα μου...ααααααχχχχχχχ...παω για υπνο να ονειρευτω οτι αυριο θα ξυπνησω νωρις και θα δοκιμασω και το μπροστινο στις στροφες και στις λακουβες, νυχτες και σε σας και στην αγαπη μου!
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010

#95ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΚυρ 26 Ιαν 2014 - 23:19

pablo έγραψε:
Psath, αν και θα πρεπε μετα απο τοσα και τοσα, ωστοσο μου φαινεται δεν εχεις καταλαβει για ποοοοσο μεγαλο ερωτα μιλαμε εδω μεσα. τι ανεμοδαρμενα υψη, και τι ρωμαιος και ιουλιετα? εδω εχουμε κανει ΤΗΝ υπέρβαση  :x

Έχω καταλάβει πολύ καλά τι παίζει εδώ μέσα, γι αυτό άλλωστε έγινα μέλος.  yess 
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο Θοδωρής δε ρώτησε κάποιον (έχουμε και επαγγελματίες μέλη) ώστε να πάει σε ένα εγγυημένο κατάστημα; Έτσι φροντίζουν την αγαπημένη τους κύριε Θοδωρή; Ε; laughing laughing Την παραδίδουν σε λαστιχάδες κονσερβοκουτίων και βάζουν πίεση 32; Ε;  laughing laughing laughing lol! 
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010

#96ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΚυρ 26 Ιαν 2014 - 23:22

Thodo L200 έγραψε:
Ετσι, ετσι, και που να την τελειωσω σιγα σιγα, αλλα οπως και να ειναι, και ετσι οπως ειναι τωρα, εγω...την αγαπαω, μαλιστα μ αρεσει πιο πολυ η μερια που ειναι γδαρμενη παρα η αλλη...αλλοι ειναι γδαρμενοι εξωτερικα και αλλοι εσωτερικα...αλληλοσυμπληρωνομαστε με την κουκλιτσα μου...ααααααχχχχχχχ...παω για υπνο να ονειρευτω οτι αυριο θα ξυπνησω νωρις και θα δοκιμασω και το μπροστινο στις στροφες και στις λακουβες, νυχτες και σε σας και στην αγαπη μου!

Αν δείτε τη νύχτα να σας προσπερνάει μαύρο ΧΧ με οδηγό πιτζαμοφόρο είναι ο Θοδωρής που υπνοβατεί ή πιο σωστά υπνοοδηγεί.

=)) =)) =)) lol! lol! muhaha
pablo
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
pablo

Αριθμός μηνυμάτων : 5366
Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara)
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011

#97ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014 - 1:05

μη λες τετοια γιατι τα γραφει το υποσυνείδητο και δεν θελει και πολυ ε? ειναι και χειμωνας και θ αρπαξει και καμια πνευμονια με τις πυτζαμες και θα του κατσικωθουμε για παρεα  laughing
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#98ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014 - 7:52

Τωρα τι να πω, αν τα γραψει αυτα το υποσυνειδητο την πατησαμε, σκεψου να βγω να οδηγαω...αφου δεν φοραω πυτζαμες, η πνευμονια θα ναι λιγο το κακο...κρανος να φοραω λες... lol! =)) 

Οσο για τα λαστιχα... hit κατεληξα να κανω σωστη δουλεια στον ανθρωπο...που εχει και διαφημιση στο φορουμ...μονο που δεν το ειχα δει πριν τα βαλω...το ειδα...χθες! headbanging θα το ξερω τουλαχιστον την επομενη φορα!

Σημερα το μεσημερι εχει δοκιμη το μπροστινο με το 15αρι λαδακι!

ΥΓ Περα απο την πλακα...την λατρευω την κουκλιτσα μου! :x 
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

Αριθμός μηνυμάτων : 7822
Τόπος : Άνω Λιόσια
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012

#99ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014 - 11:28

Το sag το μέτρησες ? 5' δουλειά είναι.
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#100ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014 - 13:50

...οχι...θα το μετρησω ομως, να σου πω τωρα οτι τελειως μονος μου δεν καθομαι να το κανω χωρις βοηθεια, αλλα επειδη εχω και μια δυσκολη βδομαδα που ερχεται, θα δοκιμασω το μπροστινο αυτες τις μερες και μετα τις 6 φλεβαρη θα χω χρονο και θα μετρησω, θα δουμε και το πισω αμορτισερ, που βρισκονται οι ρυθμισεις του αυτη τη στιγμη και σκεφτομαι και να το σηκωσω 4mm, θα δουμε απο βδομαδα που θα χω καταληξει με το μπροστινο, να πιασουμε το πισω συνολικα.
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

Αριθμός μηνυμάτων : 7822
Τόπος : Άνω Λιόσια
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012

#101ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014 - 18:00

Thodo L200 έγραψε:
...οχι...θα το μετρησω ομως, να σου πω τωρα οτι τελειως μονος μου δεν καθομαι να το κανω χωρις βοηθεια, αλλα επειδη εχω και μια δυσκολη βδομαδα που ερχεται, θα δοκιμασω το μπροστινο αυτες τις μερες και μετα τις 6 φλεβαρη θα χω χρονο και θα μετρησω, θα δουμε και το πισω αμορτισερ, που βρισκονται οι ρυθμισεις του αυτη τη στιγμη και σκεφτομαι και να το σηκωσω 4mm, θα δουμε απο βδομαδα που θα χω καταληξει με το μπροστινο, να πιασουμε το πισω συνολικα.

Μόνος δεν γίνεται θέλει δυο άτομα, τουλάχιστον για το πίσω. Για μπροστά μπορείς και μόνος με τη βοήθεια ταϊρ απ και γρύλου για να σηκώσεις τον τροχό στον αέρα. Για πίσω δεν μπορώ να σκεφθώ κάποιο κόλπο (Για μόνος σου). Αν κάποιος ξέρει καμιά πατέντα ας την πει να την μάθουμε.
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#102ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΔευ 27 Ιαν 2014 - 21:26

Εγω ουτως ή αλλως μονος μου δεν θα το εκανα και να γινοταν, εχω ελλειψη χρονου οταν ειμαι σπιτι και δεκαδες αλλες δουλειες που με κυνηγανε, πρεπει να λειπω για να ασχοληθω αποκλειστικα με την κουκλιτσα μου. Αλλα αν σκεφτεις κατι σαφως ολο και καποιος μπορει να θελει να το προσπαθησει.

Σημερα δυστυχως δεν ειχα χρονο ουτε μιση ωρα να τη βγαλω να τη δω, αλλα αυριο θα την κατεβασω και θα τις κανω τις βολτες για να βεβαιωσω αν ολα ειναι καλα με το 15αρι. Πισω θα σηκωθει σιγουρα 4mm και θα δουμε για χαμηλωμα μπροστα στην πορεια. Παμε βημα βημα για να ελεγχουμε μετα απο καθε αλλαγη πως λειτουργει στο δρομο για να εχω σωστη αποψη για το καθε τι, θεωρω οτι θα βοηθησει κι αλλους, ειτε τα σωστα ειτε τα λαθη που γινονται!
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#103ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΤρι 28 Ιαν 2014 - 10:48

Στην καταβαση, στροφες και οτι βρηκα απο λακουβα πρωι πρωι, μια χαρα πολυ ωραια μου φαινεται οτι δουλευει, βεβαια δεν παιρνω ορκο πρωινιατικα πριν κανα δυο καφεδες οτι καταλαβαινω και πολλα, τωρα αν συνεχισει να βρεχει θα δειξει, παντως θα δοκιμαστει σημερα εστω και ετσι, να θυμηθω να παω να παρω και αλουμινιο 4mm για να φτιαχτει το "πλακακι" που θα παει να σηκωσει την πισω αναρτηση...παντως δεν εχει καμια σχεση με τα λαδια που ειχε πριν, ακομα κι αν αποδειχθει για λιγο πιο σπορ χρηση, ειναι κλασης ανωτερο απο πριν το μπροστινο, να δω μονο πως φαινεται για πιο χαλαρη - τυπου τουριστικη ή πολης - οδηγηση και αν κοπαναει σε τιποτα χοντρολακουβες ή σαμαρακια...
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#104ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΤρι 28 Ιαν 2014 - 15:03

Λοιπον εγινε η βολτα εστω και σε βροχη. Ελεγχος στην πιεση πρωτα, πηγα για να βαλω 38-40 γιατι νομιζα θα ειχα 40-42 και τελικα ειχα...38-40. Προχωραμε, το μπροστινο ειναι οτι πρεπει για...σπορ, σπορ ομως λεμε. Δεν κοπαναει, απορροφαει ωραια και γρηγορα, σωστα αλλα...για γρηγορη σπορ οδηγηση γιατι εχει πολυ καλη πληροφορηση, δηλαδη καταλαβαινεις ποτε περνας απο τι, μην παρεξηγηθω, δεν χτυπαει, δεν εχει προβλημα, δεν χοροπηδαει, αλλα δεν κανει για καποιον που θελει να μην καταλαβαινει οτι περασε απο σαμαρακι, λαβουβιτσα κλπ, για χαλαρα και τουριστικα πιστευω οτι επειδη το 10αρι δεν μου εκανε με τιποτα, ενα ποσοστο 80-20 ή 70-30 10αρι -15αρι αντιστοιχα, ωστε να βγει καπου 11αρι-12αρι θα ηταν καλα. Εμενα μου ειναι η τελεια λυση το 15αρι για την οδηγηση που το θελω και εφοσον δεν υπαρχουν χρηματα για ελατηρια. Σε τοποθετηση ελατηριων θα γινοταν κουτσουρο με το 15αρι, θα ταν για πιστα και αν...τοτε αν ερθει το χρημα θα μπουν αρχικα τα λαδια που προτεινει η εταιρεια ελατηριων. Μια επιφυλαξη να κρατησω μονο γιατι για να ειμαι απολυτα σιγουρος και να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου, θα θελα να το ξαναδω και κατεβαινοντας Αθηνα σε λιγες μερες με χιλιομετρα για να ειμαι 100%, ας πουμε οτι 90% ειμαι σιγουρος οτι με καλυπτει. Τα λαστιχα εξακολουθουν να ειναι φανταστικα και σε βρεγμενο, μα τι μου τυχε να βαλω, ανοιγω γκαζι ή με τη μηχανη ή με το αυτοκινητο και δεν διωχνει, πρεπει να το παλεψεις επιτηδες, ημουν πολυ τυχερος στις επιλογες σε λαστιχα, ειχα και μια καλη πληροφορηση βεβαια. Αυτα για σημερα...
pablo
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
pablo

Αριθμός μηνυμάτων : 5366
Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara)
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011

#105ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 7 EmptyΤρι 28 Ιαν 2014 - 20:40

Αυτο που σκεφτομαι ειναι ο συνδυασμος βαρους ΧΧ και 15αρι λαδι, μην καταπονησει τη μηχανη. Εννοω ρουλεμαν τιμονιου κυριως, απ τα κοπανηματα στους καροδρομους.

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: CBR Forums ::   :: Ανακατασκευές/Βελτιώσεις-
^ Back to Top