Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Celty
Μέλος
Μέλος
Celty

Αριθμός μηνυμάτων : 161
Φύλλο : Θηλυκό
Τόπος : Japan
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2014

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 Empty
#76ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ 25 Ιαν 2014 - 10:09

Thodo L200 έγραψε:
Χθες...ξεκινησαν...παλι τα λυσιματα, ροδα πισω να παει για ζυγοσταθμιση...βλακεια μεγαααααλη δικη μου αφου οταν ζυγοσταθμισαμε μπροστα δεν ειπα και για την πισω,

Δικη σου βλακεια που εκεινοι επρεπε ετσι κι αλλιως να τσεκαρουν ΚΑΙ την πισω? Οχι δα....Πας σε λαστιχα σου κανει ζυγοσταθμιση στο μπροστινο και αφηνει το πισω χωρις να το τσεκαρει? Εγω παντως δε θα ξαναπηγαινα σε αυτο το λαστιχα και ας ηταν και 50 ευρω πιο φτηνος. Αλλα περι ορεξεως... :P
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

#77ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ 25 Ιαν 2014 - 10:29

Αυτος ηταν ο...2ος, και οντως δεν θα ξαναπαω γι αυτο το λογο, στον χθεσινο - που ηταν ο 3ος, 1ος ο αυτοκινητας που εβαλε τα λαστιχα, 2ος ο πριν που δεν ειπαν να δουνε και την πισω - πηγαμε μονο την πισω ροδα χωρις να ειναι πανω στη μοτοσυκλετα...εκει παει και η τιμη, και φανηκε (στο ματι, ελπιζω οντως να εχω δικιο) οτι μαλλον ξερει τη δουλεια του, θα το μαθουμε την επομενη φορα...

ΥΓ Αυτος ο 3ος ηταν αυτος που συζηταγαμε με τον Ακη, καλο λαστιχαδικο στη θηβων.
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#78ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ 25 Ιαν 2014 - 10:33

pablo έγραψε:
ωραια, ωραια, προχωραει το πραγμα. sag και τετοια ειδατε?
Οχι γιατι ειχε μεσημεριασει αρκετα και ειχα και κατι αλλες δουλειες και τ αφησαμε για την επομενη φορα, κατι μου λεει οτι κατι δεν παει καλα με το πισω αμορτισερ και καθεται πολυ και ελαφρυνει το μπροστινο, θα δουμε, μπορει να παμε και για "μετατροπη", ο στοχος ειναι...αναρτησεις να στριβεις - γιατι ευθεια πανε ολα ευκολα - με οσα χωρις κουνηματα, κοσκινισματα, και αλλα ...ματα, οσο οικονομικα οσο ειναι δυνατον!
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

Αριθμός μηνυμάτων : 7822
Τόπος : Άνω Λιόσια
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012

#79ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ 25 Ιαν 2014 - 11:38

Thodo L200 έγραψε:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Αυτή τη φωτο δεν τη βλέπω. Εσείς τη βλέπετε?
Celty
Μέλος
Μέλος
Celty

Αριθμός μηνυμάτων : 161
Φύλλο : Θηλυκό
Τόπος : Japan
Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2014

#80ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ 25 Ιαν 2014 - 12:11

ptinotrofos έγραψε:
Thodo L200 έγραψε:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Αυτή τη φωτο δεν τη βλέπω. Εσείς τη βλέπετε?

Μου την εμφανισε προς στιγμην αλλα μετα εγινε ninja...
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

Αριθμός μηνυμάτων : 20847
Τόπος : Σλοβακία
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

#81ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ 25 Ιαν 2014 - 12:15

Κανονικότατα..!
https://www.facebook.com/pages/CBR-Forum/379174255489123?ref=hl
Jimacos
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Jimacos

Αριθμός μηνυμάτων : 1208
Τόπος : ΒΟΛΟΣ
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011

#82ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ 25 Ιαν 2014 - 12:36

και εγω κανονικα τη βλεπω.
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#83ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ 25 Ιαν 2014 - 13:18

Χαχαχα, οπως λεγαμε χθες εμοιαζε λιγο η μηχανη σαν το τερας στον εξολοθρευτη... laughing 
pablo
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
pablo

Αριθμός μηνυμάτων : 5366
Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara)
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011

#84ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ 25 Ιαν 2014 - 15:46

και μαλιστα σε φαση κινησης με το δεξι ποδι μπροστα. χαχαα, πως το πετυχατε ρε?!!!
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#85ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΣαβ 25 Ιαν 2014 - 16:57

Χαχαχα, κατα λαθος, τυχαιο ειναι! laughing lol! =)) 
O Μεσιμερας
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
O Μεσιμερας

Αριθμός μηνυμάτων : 295
Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

#86ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 26 Ιαν 2014 - 11:06

Thodo L200 έγραψε:
Το λαδι που χρησιμοποιηθηκε ειναι ipone 15αρι, υπηρχε ενας ενδοιασμος σχετικα με το 8αρι που δειχνει το manual αλλα μπηκε με σκοπο να δοκιμαστει στο δρομο και αν χρειαστει να αναμιχθει αργοτερα με 10αρι για να βγει...καπου στο 12-13 γιατι δεν βγαζουν. Οι πρωτες εντυπωσεις στο δρομο ειναι ιδιαιτερως καλες, βαση των μαμα ελατηριων, η συμπιεση και η επαναφορα δεν εχουν τεραστιες διαφορες με πριν, εχει ομως πολυ μεγαλη διαφορα η βυθιση του πιρουνιου σε δαγκωματα του φρενου ή σε σκληρα φρεναρισματα. Σε ταχυτητες 180-200, με τον χθεσινο αερα δεν ηταν για παραπανω οταν γυριζα γιατι το πρωι ειδα 239χλμ και απλως ξανασηκωσα ματια στο δρομο με το γκαζι ακομα ανοικτο αρα 240+, ηταν παρα πολυ καλυτερη η λειτουργια του μπροστινου. Σαφως αποψη σωστη με 50 χλμ αποσταση δεν ξερω αν βγαινει οποτε εχουμε και τις επομενες μερες να δοκιμαστει σε ολη τη γκαμα των συνθηκων, αργα, γρηγορα, πολη, επιταχυνση, φρενα κλπ.

Παρολα αυτα - ζυγοσταθμισεις, λαδια κλπ κλπ κλπ - το μπροστινο ακομα στα πανω απο 180 δεν κουναει μεν αλλα δινει την αισθηση οτι δεν φορτιζεται ο τροχος αρκετα, κατι σαν να ειναι ετοιμο για σουζα, σαν να παταει-δεν παταει κατω και σου δημιουργει μια ανασφαλεια ειδικα στις στροφες με πολλα χλμ. Απο το πως ηταν ολη η μηχανη βεβαια ενα μηνα πριν...ειναι σαν την πιο καλη αδελφη της... laughing 

Θεοδωρη λιγο καθυστερημενα βεβαια το σκεφτηκα αλλα μολις θυμηθηκα οτι το 15αρι λαδι forkoil το δινει η honda στο manual για το GOLDWING που ειχα,,ηταν ενα τερας κοντα στα 400 κιλα(370 κενη) με επιβατες και φορτωμα περναει τα 500.. Αλλα σε σχεση βαρους XX και GL1500 υπαρχει τεραστια διαφορα.Ακομα και αν εβαζες 12-13 λαδι(mix) θα ειναι σκληρη η αναρτηση.
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#87ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 26 Ιαν 2014 - 14:14

Ιδιαιτερα σκληρη δεν ειναι, μετρια θα την χαρακτηριζα, για πρωτη μερα, αλλα...ας το δουλεψω καμια βδομαδα και μετα βλεπω πως μου φαινεται, αν μεινει ετσι παντως μεχρι να γινει αλλαγη ελατηριων κλπ στο μπροστινο, θα ειναι αψογη, αν το δουλεψω σε διαφορες συνθηκες και δω οτι δουλευει σκληρα να αναμιξουμε και 10αρι για να το αριαωσουμε, θα δειξει, σιγα σιγα το παμε. Θα ενημερωνω για να μαθαινουν και οι υπολοιποι απο τα λαθη μου!
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010

#88ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 26 Ιαν 2014 - 16:38

Thodo L200 έγραψε:
Αυτος ηταν ο...2ος, και οντως δεν θα ξαναπαω γι αυτο το λογο, στον χθεσινο - που ηταν ο 3ος, 1ος ο αυτοκινητας που εβαλε τα λαστιχα, 2ος ο πριν που δεν ειπαν να δουνε και την πισω -  πηγαμε μονο την πισω ροδα χωρις να ειναι πανω στη μοτοσυκλετα...εκει παει και η τιμη, και φανηκε (στο ματι, ελπιζω οντως να εχω δικιο) οτι μαλλον ξερει τη δουλεια του, θα το μαθουμε την επομενη φορα...

ΥΓ Αυτος ο 3ος ηταν αυτος που συζηταγαμε με τον Ακη, καλο λαστιχαδικο στη θηβων.

Καλά, πέρασες από 3 μαστόρους για να αλλάξεις λάστιχα!!! hit  hit  hit 

Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#89ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 26 Ιαν 2014 - 17:40

Για να φτιαξω τα αλλαγμενα... laughing laughing laughing lol! δεν εχω πολυ πλακα? Ετσι καπως μου συμβαινει παντα...κανω μια μ@λ@κια και μετα...κανω και μια ακομα για να σιγουρευτω οτι η πρωτη επιασε τοπο...μεχρι να τις διορθωσω! lol! =)) 
pablo
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
pablo

Αριθμός μηνυμάτων : 5366
Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara)
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011

#90ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 26 Ιαν 2014 - 19:37

Psath, αν και θα πρεπε μετα απο τοσα και τοσα, ωστοσο μου φαινεται δεν εχεις καταλαβει για ποοοοσο μεγαλο ερωτα μιλαμε εδω μεσα. τι ανεμοδαρμενα υψη, και τι ρωμαιος και ιουλιετα? εδω εχουμε κανει ΤΗΝ υπέρβαση  :x

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: CBR Forums ::   :: Ανακατασκευές/Βελτιώσεις-
^ Back to Top