Η αληθεια ειναι οτι χθες τα μετραγα, 300 τα λαστιχα (χοντρικα τα βαζω ολα), 220 τα πρωτα αναλωσιμα, λαδια κλπ, 80 κατι τακακια και κατι αλλα που δε θυμαμαι, και 40-45 φλας και πισω στοπ...
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
Δεν καταλαβα ρε Θοδωρη το κρυσταλο γυρνας,τον καθρευτη απο την βαση.Συγνωμη αλλα φοβαμαι μην σπασω τπτ.
Ολος ο καθρεπτης γυρναει και προς τα εξω και προς τα μεσα. Κοιτας απο τη μερια του καθρεπτη, οχι του φερινγκ και εχει 3 βιδες και απο κατω απο τον καθρεπτη πρεπει να εχει αλλη μια, θελουν και οι 4 λυσιμο για να βγει ο καθρεπτης και το φλας εχει εσωτερικα (πισω απο τον καθρεπτη) αλλες 2. Αν δυσκολευεσαι παρε με τηλεφωνο...συντομα που το χω φρεσκο...
polecat81 Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 226 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Γερακας Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2014
Λοιπον...συνεχιζουμε. Βρεθηκε το προβλημα με τα κουνηματα, το ενα τουλαχιστον συγουρα, οσο κι αν φαινεται περιεργο ειναι το μπουφαν, σε ταχυτητες πλησιαζοντας στην γκουχγκουχτελικηγκουχγκουχ ανεμιζει το μπουφαν μιας και δεν ειναι για χρηση μοτο. Θα διορθωθουν καποια στιγμη με την ελευση χρηματων και οι αναρτησεις με "δεν ξερω ακομα τι" και θα δειξει.
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με ένα μπουφάν που μου πέφτει φαρδύ, αλλά δεν τρέμει το ΧΧ τρέμω εγώ!! και μάλιστα τόσο πολύ που δεν βλέπω, σαν να έχω στηρίξει το σαγόνι σε κομπρεσέρ αυτό αρχίζει στα 200-220 ανάλογα τον αέρα. Ένας τρόπος για να βελτιωθεί η κατάσταση είναι να φορέσεις τη ζώνη μέσης πάνω από το μπουφάν. Μεγειά τα καλούδια περιμένουμε φωτο να τα δούμε σε λειτουργία.
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
Μεγειές Θοδωρε! πολυ ωραια τα φλασοφαναρακια. Ειπαμε σιγα σιγα, εσυ το πας σφαιρα το project! Αντε, να κανονισουμε καμια καισαριανη παλι, μεγαλυτερη παρεα αυτη τη φορα, να τα δουμε κι απο κοντα ρεεεεε
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Μεγειές Θοδωρε! πολυ ωραια τα φλασοφαναρακια. Ειπαμε σιγα σιγα, εσυ το πας σφαιρα το project! Αντε, να κανονισουμε καμια καισαριανη παλι, μεγαλυτερη παρεα αυτη τη φορα, να τα δουμε κι απο κοντα ρεεεεε
Κι εγώ μέσα.
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Σημερα εγιναν οι παραγγελιες για ενα τανκ μπαγκ σε τιμη σχεδον 53 ευρω, βασικα ειχε καπου στα 12 ευρω και τα αλλα μεταφορικα, μην κοιτατε τις τιμες στο ebay, συνηθως βγαζει στην αγορα κατι παραπανω...