|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
miatakis Νέο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 26/12/2017
| #61Θέμα: Απ: Ένδειξη FI Τρι 16 Ιαν 2018 - 17:35 | |
| Ααααα καταλαβα! Να πω σ αυτο το σημείο πως δεν δουλεύει το κοντέρ των χιλιομέτρων! Έχει έναν αισθητήρα πάνω απο το σασμάν που ή πιάνει μάκα ή καίγεται με αποτέλεσμα να μην μετράει ουτε χιλιόμετρα μοτερ ουτε χιλιόμετρα ταχύτητας! Παίζει ρόλο αυτο καθόλου; |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| #62Θέμα: Απ: Ένδειξη FI Τρι 16 Ιαν 2018 - 17:36 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- Καλύτερα να μας πει την γνώμη του κάποιος με περισσότερες γνώσεις.
Δε χρειάζεται... Μια χαρά τα είπες! |
|
| |
miatakis Νέο μέλος
| #63Θέμα: Απ: Ένδειξη FI Τρι 16 Ιαν 2018 - 17:54 | |
| Pissaman καλησπέρα!! Απ οτι έχω δει εισαι γνωστής του θέματος! Θέλω τα φώτα σου! Αυτο που γράφω πάνω απο το δικό σου μήνυμα, ισχύει; Παίζει να ειναι κατι τέτοιο; |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
| #64Θέμα: Απ: Ένδειξη FI Τρι 16 Ιαν 2018 - 17:57 | |
| Έτσι ακριβώς είναι. Υπάρχει διαδικασία στο manual να μετρήσεις τον αισθητήρα. Δυστυχώς δεν έχω το manual να σου πω λεπτομέρειες. Αν ο αισθητήρας είναι σωστός, ψάχνεις για βλάβη στην καλωδίωση |
|
| |
miatakis Νέο μέλος
| #65Θέμα: Απ: Ένδειξη FI Τρι 16 Ιαν 2018 - 18:08 | |
| Ο αισθητήρας δεν ειναι σωστός! Δυστυχώς αυτο ειναι το θέμα! Άρα ξεκιναω απο εκει! Ευχαριστώ παιδιά! Χωρίς τη βοήθεια σας ακόμα θα έψαχνα! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #66Θέμα: Απ: Ένδειξη FI Τρι 16 Ιαν 2018 - 19:57 | |
| - miatakis έγραψε:
- Ααααα καταλαβα! Να πω σ αυτο το σημείο πως δεν δουλεύει το κοντέρ των χιλιομέτρων! Έχει έναν αισθητήρα πάνω απο το σασμάν που ή πιάνει μάκα ή καίγεται με αποτέλεσμα να μην μετράει ουτε χιλιόμετρα μοτερ ουτε χιλιόμετρα ταχύτητας! Παίζει ρόλο αυτο καθόλου;
Ε βέβαια παίζει ρόλο αφού αυτό ακριβώς σου λέει.... |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2015
| #67Θέμα: Απ: Ένδειξη FI Πεμ 19 Απρ 2018 - 20:04 | |
| Σημερα πηγα εβαλα βενζινη, μετα απο 2κμ μου αναψε το FI . Οταν πηγα σπιτι εβαλα νεκρα και κατεβασα το σταντ (εντελως τυχαια ειχα διαβασει το sticky το προηγουμενο βραδυ) . Λοιπον το κατεβασα, εσβησε και μετα αναψε 8 φορες. Επειδη δεν καταλαβα τι ειναι, μηπως ειναι απλα κακη βενζινη? |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
| #68Θέμα: Απ: Ένδειξη FI Παρ 20 Απρ 2018 - 1:03 | |
| Αυτό με την κακή βενζίνη, είναι μύθος. Κανένα όχημα δεν έχει αισθητήρα να μετράει την ποιότητα του καυσίμου! Το 8 είναι: 8 Poor throttle response Faulty throttle position sensor or wiring
Κάτι γίνεται με τον αισθητήρα του γκαζιού. Και επειδή είναι ενσωματωμένος στη μπεκιέρα και αν τον βγάλεις/πειράξεις/προσπαθήσεις να τον ρυθμίσεις, να σε ενημερώσω ότι πάει όλη η μπεκιέρα μαζί και δεν πωλείται σαν ανταλλακτικό! Πήγαινε σε ένα εξουσιοδοτημένο, να κάνουν διάγνωση να σου πουν τι μπορεί να παίζει! |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2015
| #69Θέμα: Απ: Ένδειξη FI Παρ 20 Απρ 2018 - 15:16 | |
| Δεν ξερω τι γινεται. Πηγα - ηρθα στην δουλεια , 120-140 δεν αναψε ποτε . Και οταν αναψε χτες δεν ειχα καμοια διαφορα στο δουλεμα του κινητηρα . Θα δουμε οταν παω καποια στιγμη στον μηχανικο γιατι μου φαινεται οτι μετα τα 140 ψιλοτρεμει το μπροστινο μου (ή πεταριζει το μπουφαν μου δεν εχω καταλαβει ακομη ) |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #70Θέμα: Απ: Ένδειξη FI Παρ 20 Απρ 2018 - 15:46 | |
| - yianakis έγραψε:
- Δεν ξερω τι γινεται. Πηγα - ηρθα στην δουλεια , 120-140 δεν αναψε ποτε .
Και οταν αναψε χτες δεν ειχα καμοια διαφορα στο δουλεμα του κινητηρα . Θα δουμε οταν παω καποια στιγμη στον μηχανικο γιατι μου φαινεται οτι μετα τα 140 ψιλοτρεμει το μπροστινο μου (ή πεταριζει το μπουφαν μου δεν εχω καταλαβει ακομη ) Αν ψιλοτρεμει το μπροστινό πρέπει να πας για ζυγοσταθμιση.. Αν τρέμει το μπουφάν να φοράς ζώνη μέσης για να κλείνει από κάτω και να μην μπαίνει αέρας. |
|
| |
|