Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
O Μεσιμερας
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
O Μεσιμερας

Αριθμός μηνυμάτων : 295
Φύλλο : Άντρας
Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 Empty
#136ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΔευ 3 Φεβ 2014 - 14:21

Στον Σειριο και Σχηματαρι δεν εχει τυχει να δω τροχαια,αν και πααααααρα πολυ σπανια μπορει να εχει οχημα με ρανταρ στο πρωτο παρκινκ μετα τον Σειριο δεξια (προς Λαμια),αλλα αυτο φαινεται απο μακρια..
Καλυτερα να παρεις ρισκο με την Τροχαια παρα με την ασφαλεια σου.Ο δρομος Ωρωπου-Αθηνα ειναι επικινδυνος για test speed..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

Αριθμός μηνυμάτων : 7822
Τόπος : Άνω Λιόσια
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012

#137ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤρι 4 Φεβ 2014 - 19:45

Τα γραφεία της τροχαίας Μαλακάσας είναι στο Σείριο στο πάρκιγκ δεξιά στο ρεύμα προς Λαμία. Θοδωρή κανα νεότερο?
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

#138ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤρι 4 Φεβ 2014 - 21:18

Τιποτα ακομα, ημουν ταξιδι αθηνα-πατρα σημερα, μαλλον μεθαυριο θα κατεβω να μαζεψουμε το πισω αμορτισερ, δεν προλαβα να κανω τιποτα με βαση, βασικα περιμενα εσενα Κωστα. Οταν δουμε τι θα γινει με τη βαση θα κανω και τη δοκιμη για βιντεο, εκτος αν παρω κανενα Π οταν θα παρω και το πλακακι για το αμορτισερ και πατησουμε 2 τρυπες για να το κανω προσωρινα μεχρι να κανουμε βαση!
Meletis
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Meletis

Αριθμός μηνυμάτων : 3210
Τόπος : Πετρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012

#139ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤρι 4 Φεβ 2014 - 23:33

Δεν αφήνετε τις χαζομαρες λέω εγώ !!!!!!
Ενα μήνα την έχει τη Μηχανη ο Θοδωρής !!
Ας κλείσει το τρίμηνο και υπάρχει και η ΑΟ , πρωι , χωρίς πνκδ!!!
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#140ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤετ 5 Φεβ 2014 - 0:03

Και εγώ αυτές τις μέρες έχω γίνει λάστιχο και δεν έχω προλάβει ν' ασχοληθώ.  Έχει και αρκετή δουλίτσα πατρόν με χαρτόνι, κόψιμο με τη σέγα, γύρισμα σιγά-σιγά με το θερμοπίστολο και αν δεν κάνει αυτό δουλειά με το φλόγιστρο. Πρέπει να πετύχεις και το σωστό ύψος για να έχεις καλή λήψη χωρίς να σε εμποδίζει αν σκύψεις στα πολλά και δεν έχω βρεί ακόμα και βήδα  smokin
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#141ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤετ 5 Φεβ 2014 - 0:04

Meletis έγραψε:
Δεν αφήνετε τις χαζομαρες λέω εγώ !!!!!!
Ενα μήνα την έχει τη Μηχανη ο Θοδωρής !!
Ας κλείσει το τρίμηνο και υπάρχει και η ΑΟ , πρωι , χωρίς πνκδ!!!

plus1
Εγώ ρωτάω αν έκανε κάτι για το σετάρισμα γιατί μ' αυτό το κρύο και τον αέρα που έχει δεν νομίζω ότι είναι για κάτι άλλο, σε αυτές τις θερμοκρασίες ο αέρας είναι σαν τοίχος!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptinotrofos στις Τετ 5 Φεβ 2014 - 0:19, 1 φορά
ody
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
ody

Αριθμός μηνυμάτων : 1475
Τόπος : Βόλος
Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011

#142ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤετ 5 Φεβ 2014 - 0:06

ptinotrofos έγραψε:
Τα γραφεία της τροχαίας Μαλακάσας είναι στο Σείριο στο πάρκιγκ δεξιά στο ρεύμα προς Λαμία.

Thodo L200 έγραψε:
θα κανω και τη δοκιμη με βιντεο,

Θοδωρη να τους δειξεις το βιντεο ........... και ελα μετα να μας πεις ΤΙ σου ειπαν !!!!  lol! lol! lol! =)) =)) =)) =)) 
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#143ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤετ 5 Φεβ 2014 - 12:52

Καταρχην...την εχω εναμιση μηνα! laughing lol! Κατα δευτερον αφου η τροχαια ειναι στην...ανοδο, θα φτασω στα διοδια και στην επιστροφη θα δοκιμασω  laughing laughing laughing κατα τριτον...θα φροντισω να ναι ωρα που θα ναι...δυσκολη γι αυτους και ευκολη απο πλευρας κινησης αυτοκινητων και τριτον...χρειαζομαστε τη βαση της καμερας πρωτα... lol! lol! 

Σοβαρα τωρα, προεχει το στησιμο των αναρτησεων και κατι αλλα ψιλολοιδια και μετα να δουμε ποσα πιανει, θα την εχω αρκετο εως παρα παρα πολυ καιρο, εχω καιρο για τετοια, απλα συζητηση κανουμε για...τη φαγουρα του δεξιου χεριου laughing 

ΥΓ Δεν ειναι κακη η ιδεα της ΑΟ αλλα...μολις βαλαμε στο προγραμμα...σπαστη βαση πινακιδας? laughing 
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#144ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤετ 5 Φεβ 2014 - 18:50

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μελέτης
Meletis
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Meletis

Αριθμός μηνυμάτων : 3210
Τόπος : Πετρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012

#145ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤετ 5 Φεβ 2014 - 19:02

ptinotrofos έγραψε:
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μελέτης
Φτου κακά στο στόμα μας !!μη μας βλέπει και κανένα κακο μάτι¡

Εμείς είμαστε πάντα νομοταγείς , εντός των οριων ταχυτητας, με εμφανέστατη πινακίδα κλπ κλπ κλπ
Οτι άλλο ........... εξ´απο ´δω!!!

Σημερα πάντως στην Οδό , συνάντησα 4 ζευγάρια της ομάδας δικαβαλων!!
Γι ´αυτο λίγη προσοχη δε βλάπτει !
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#146ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤετ 5 Φεβ 2014 - 19:09

Με πολυ προσοχη παντα...τι μηχανες ειχα, μπορουσαν να μας φτασουν?,χαχαχα παντα εντος των οριων ταχυτητας...ποια χωρας δεν θα πουμε...πωπω σκεφτειτε να εφτιαχναν τις μοτοσυκλετες με μεγιστη ταχυτητα...120χλμ, χαχαχαχα, δραμα...ναι μωρε ασε την πινακιδα ετσι να φαινεται...καλα δεν θα βαλω φωτο...
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#147ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤετ 5 Φεβ 2014 - 21:48

Να διπλώνει δεν απαγορεύεται, όταν πας πίστα θα γυρνάς με την πινακίδα? όχι βέβαια!! αρκεί να μην ξεχάσεις να την κατεβάσεις όταν ξαναβγείς στο δρόμο. (άνθρωποι είμαστε βέβαια...)
O Μεσιμερας
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
O Μεσιμερας

Αριθμός μηνυμάτων : 295
Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

#148ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΤετ 5 Φεβ 2014 - 22:01

-Τελικα ειναι αμφιλεγομενο το αν επιτρεπεται να εχεις αναδιπλουμενη βαση πινακιδας η οχι?? Εχω ακουσει οτι και μονο που την εχεις αυτη την βαση σε μοτοσυκλετα η αυτοκινητο ειναι παρανομο,και ας ειναι κατεβασμενη να φαινεται ο αριθμος..
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#149ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΠεμ 6 Φεβ 2014 - 0:37

Απ' ότι ξέρω απαγορεύεται να ανεβοκατεβαίνει ηλεκτρικά ή με μηχανικό τρόπο εν κινήσει.  Αν απαιτείτε  σταμάτημα και οχταράκι γερμανικό δεν νομίζω να απαγορεύεται γιατι με την ίδια λογική απαγορεύεται να την έχεις και βιδωμένη και θα έπρεπε να την πριτσινώνουμε......  Λέω εγώ τώρα.
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#150ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 10 EmptyΠαρ 7 Φεβ 2014 - 7:06

Ξερω οτι με τα πριτσινια απογορευεται γιατι πρεπει να μπορει να βγαινει...απο την τροχαια, με...κινητη βαση, δεν εχω ακουσει να πουνε σε κανεναν τιποτα!

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 10 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: CBR Forums ::   :: Ανακατασκευές/Βελτιώσεις-
^ Back to Top