|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DNS Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 297 Φύλλο : Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2013
| #76Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Πεμ 31 Ιουλ 2014 - 0:31 | |
| Άντε με το καλό να βρεθεί άκρη |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #77Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Πεμ 31 Ιουλ 2014 - 0:40 | |
| |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
| #78Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Πεμ 31 Ιουλ 2014 - 23:08 | |
| Δηλαδη Θοδωρη, υπαρχει περιπτωση απο μουφα λαδι να εχεις θεμα με την θερμοκρασια ? |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| |
| |
res nikos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 97 Τόπος : ταυρος Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2009
| #80Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Παρ 1 Αυγ 2014 - 17:19 | |
| φιλε το εβανς που γραφεις εχει 75ευρο+φπα πιστευω οτι ειναι πολλα και ασκοπο, σιγουρα δεν ειναι θεμα υγρων γιατι ολοι οι αλλοι που φοραμε αλλα υγρα γιατι δεν ανεβαζει; οσο για τα λαδια ειναι πολυ πιθανο αλλα οχι για τετοιες θερμοκρασιες που εχεις,αλαξα λαδια και απο 10-40 ipone εβαλα 10-50 και η μηχανη δουλευει 8-10 βαθμους κατω απο οτι πριν.κανε μια καυσαναλυση να δεις το μειγμα.η τρομπα ειναι σιγουρα οκ; ολο το 300ριζεις και εσυ το κακομοιρο |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #81Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Παρ 1 Αυγ 2014 - 17:23 | |
| Χαχαχαχα, νικος εχεις δικιο για τα υγρα, απλα καποια μαπα υγρα μπορει να του αφηνουν 2-3 βαθμους ν ανεβαινει ψηλοτερα, οχι ομως παραπανω για το λογο που λες.
Για τα λαδια ειναι παρα πολυ πιθανο, και φιλος μου συστησε χθες ακομα και 15-50 (δευτερη φορα ηταν αυτη για 15-50)
Η τρομπα ειναι σιγουρα οκ, δεν νομιζω οτι παιζει ρολο το 300αρισμα, αν ειναι φτωχο το μειγμα πολυ ισως να βαζει λιγο κι αυτο καποιους βαθμους πανω.
Τα λαδια θα ειναι η ΠΡΩΤΗ αλλαγη που θα γινει και θα παμε βημα βημα, ωστε να καταλαβουμε ακριβως τι εφταιξε! |
|
| |
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #82Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Παρ 1 Αυγ 2014 - 18:49 | |
| Θοδωρή είδα λίγο στα γρήγορα το πρόβλημά σου , (γιατί τελευταία δεν έχω και πολύ χρόνο )... Εφ όσον , έχεις τσεκάρει θερμοστάτη, και το μηχανάκι είναι εντάξει από παραφλού , λάδια , φίλτρο λαδιού , και το όργανο δείχνει σωστά , τότε ... 1) τσέκαρε την τρόμπα "νερού" αν σου κυκλοφορεί τα υγρά κανονικά , 2) Δες μήπως χρειάζεται καθάρισμα όλο το κύκλωμα "νερού" και στο μοτέρ και στο ψυγείο, (μπορεί να έχει πιάσει βρωμιά - "μάκα "...και... 3) Μπορεί να φταίει το φτωχό μίγμα .. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν έχουμε ελεύθερο , ή καθόλου φίλτρο αέρα και εξατμίσεις ελεύθερες , και στάνταρ , ή "λίγο" μείγμα ) Ειδικά από φτωχό μείγμα μπορεί να πάθεις σοβαρή ζημιά ...Από καμμένη φλάντζα κεφαλής ...μέχρι λιώσιμο και τρύπημα πιστονιών ...κόλλημα μοτέρ κλπ. Γι αυτό κόψε τα "πλακώματα" όταν βλέπεις ανεβασμένη θερμοκρασία ...Η θερμοκρασία σου στην πορεία πρέπει να είναι κάτω από 90 βαθμούς ... |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #83Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Παρ 1 Αυγ 2014 - 19:39 | |
| 1. τσεκαρισμενη η τρομπα, ολα οκ, θερμοστατης εχει βγει.
2. το κυκλωμα καθαριστηκε δεκεμβρη και φαινεται να γυρναει το νερο κανονικα.
3. εκει προσανατολιζομαι ή σε κακα λαδια...
Δεν το πλακωνω κανα μηνα τωρα απο τοτε που ανεβαζει, η θερμοκρασια μου πριν το κανει αυτο ηταν σε πορεια απο 83-93 περιπου. |
|
| |
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #84Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Σαβ 2 Αυγ 2014 - 22:06 | |
| Θοδωρή , αν είναι όλα οκ. όπως λες , και δεν φταίει ούτε το φτωχό μείγμα (τα μπεκ τα καθάρισες ? ) τότε δες μήπως έχεις κακή λίπανση από βουλωμένη δίοδο λαδιού , ή πρόβλημα με τη "τρόμπα λαδιού" , και έχεις κακή λίπανση ....( πριν σου δημιουργήσει "αρπάγματα" σε πιστόνια -κυλίνδρους - εκκεντροφόρους -μέταλλα κλπ....και πας για μοτέρ !!) |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #85Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Κυρ 3 Αυγ 2014 - 0:10 | |
| Δημητρη το πρωτο που θα δω ειναι για οτι εχει σχεση με τα λαδια, και το δευτερο με το μειγμα, ακριβως οπως τα εγραψες...μακαρι να μη φτασουμε στο μετα γιατι μετα τρεχα γυρευε στο ψαξιμο...και μετα απο καθε προσπαθεια θα γινεται δοκιμη για να μαθουμε αν ηταν αυτο που αλλαξαμε...
Την τριτη θα τη βαλουμε κατω με δυο φιλους και θα γινει βιδες... |
|
| |
tragos Νέο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2012
| #86Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Τρι 5 Αυγ 2014 - 18:31 | |
| κ εγω νιωθω οτι εχω με το XX μου ενα θεματακι με τις θερμοκρασιες!
το βεντιλατερ αναβει πολυ γρηγοροτερα απο οτι στο f4i μου! ειναι φυσιολογικο?
Με 35 βαθμουςαν πηγενω με 60 για ωρα παιζει να αναψει βεντιλατερ για 1 λεπτο περιπου ειναι φυσιολογικο? μονο στα 120κμ/ω και πανω στρωνει ! |
|
| |
panagos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 429 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Μαγνησία Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| #87Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Τρι 5 Αυγ 2014 - 18:43 | |
| - tragos έγραψε:
- κ εγω νιωθω οτι εχω με το XX μου ενα θεματακι με τις θερμοκρασιες!
Με 35 βαθμουςαν πηγενω με 60 για ωρα παιζει να αναψει βεντιλατερ για 1 λεπτο περιπου ειναι φυσιολογικο? μονο στα 120κμ/ω και πανω στρωνει ! Φίλε σε αυτά τα χλμ που αναφέρεις δεν περνά αρκετή ποσότητα αέρα να ψύξει τα ψυγεία.Οπότε είναι απολυτα φυσιολογικό. |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #88Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Τρι 5 Αυγ 2014 - 21:05 | |
| - tragos έγραψε:
Με 35 βαθμουςαν πηγενω με 60 για ωρα παιζει να αναψει βεντιλατερ για 1 λεπτο περιπου ειναι φυσιολογικο? μονο στα 120κμ/ω και πανω στρωνει ! καταφερνεις ναηγαινει; με 60 για ωρα ρε θηριο? Αντωνη θετεις νεα standards!!! |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #89Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Τετ 6 Αυγ 2014 - 12:44 | |
| - pablo έγραψε:
- tragos έγραψε:
Με 35 βαθμουςαν πηγενω με 60 για ωρα παιζει να αναψει βεντιλατερ για 1 λεπτο περιπου ειναι φυσιολογικο? μονο στα 120κμ/ω και πανω στρωνει ! καταφερνεις ναηγαινει; με 60 για ωρα ρε θηριο? Αντωνη θετεις νεα standards!!! Οντως...θα χουμε ρεκορ καταναλωσης... Λοιπον αλλαχτηκαν λαδια-φιλτρο, εγινε καθαρισμα στις πεταλουδες, ηταν σε αθλια κατασταση με καργα καπνιλα, ρυθμισμα που ηξερα απο το μαιο οτι ηταν απαραιτητο, αλλαχτηκαν μπουζι, τα παλια ηταν απλα και ειχαν κυριολεκτικα πεθανει καιρο τωρα και δε το ξεραν, ελεχθηκαν βαλβιδες, ευτυχως ηταν μεσα στα ορια αρα ειχε κανει εστω και ενα σερβις ο προηγουμενος... Το αποτελεσμα, οι θερμοκρασιες επεσαν και ταυτοχρονα δεν ανεβαζει θερμοκρ με τον ιδιο ρυθμο Δευτερο αποτελεσμα, το οργανο εξακολουθει να δειχνει αλλα ντ αλλα, αναλογα με το πιο σημειο του ψυγειου μετρας απο 5 εως 10 βαθμους διαφορα...αυτα, θα δουμε τι θα γινει με το οργανο καποια στιγμη, η μηχανη αρκει που δουλευει αψογα και οι πραγματικες θερμοκρασιες της ειναι κανονικοτατες. Τωρα ξαφνικα θυμηθηκα τα "μπαμ" της επιταχυνσης που ειχε πριν το μαιο που αρχισε τα μπερδεματα... |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #90Θέμα: Απ: Θερμοκρασιες Τετ 6 Αυγ 2014 - 12:47 | |
| Ααα, λαδια μπηκαν 15-50... |
|
| |
|