Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Μια Ζωή σε 2 Ρόδες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 37 ... 64  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

Αριθμός μηνυμάτων : 1601
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011

Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 Empty
#151ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΚυρ 10 Νοε 2013 - 18:39

Και εδώ είναι ένας πολύ μεγάλος αναβάτης της εποχής  ..και το ίνδαλμά μου !!
Ο Φινλανδός  JARNO SAARINEN... για μένα και για πολλούς άλλους θα γινόταν ο Rossi της εποχής του .Το 1972 πήρε το παγκόσμιο πρωτάθλημα YAMAHA 250  και το 1973 ενώ ήταν μπροστά στη βαθμολογία στα 350cc  πάλι με  Yamaha  έχοντας "πατήσει " όλους τους κορυφαίους αναβάτες της εποχής ( Agostini  κλπ  !!!) του συνέβη το μοιραίο !
Στο Grand Prix της Monza τον Μάιο του 1973 πάτησαν λάδια σε μία στροφή της πίστας με πολλά χιλιόμετρα μαζί με τον Pasolini ,... έπεσαν , χτύπησαν και σκοτώθηκαν και οι δύο δυστυχώς !!
Ήταν πραγματικά "Πολύ Μεγάλος Πιλότος",.. "έβαζε χέρι" και ο ίδιος στη μηχανή του , και ακόμα και σήμερα αναφέρεται συχνά το όνομά του , παρ΄ότι ήταν στα πρώτα ,λίγα χρόνια της καριέρας του !!! Είναι ο μόνος οδηγός που έχω πάντα στην καρδιά μου ..respect 
Στην αριστερή σελίδα, πάνω  είναι με τη γυναίκα του που τον ακολουθούσε παντού , και δίπλα του με τα γυαλιά ο Pasolini !

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 21:40, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#152ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΚυρ 10 Νοε 2013 - 18:46

1973  ... Μπροστά  είναι ο  Jarno Saarinen  με Yamaha 350 δικύλινδρο δίχρονο και πίσω του ο Giacomo Agostini  με MV Agusta  τετρακύλινδρο τετράχρονο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 21:43, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#153ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΚυρ 10 Νοε 2013 - 18:55

Για να κλείνουμε σιγά σιγά το Θέμα με τις αναμνήσεις μου από τα προηγούμενα χρόνια , μια φωτο από τις αφίσες που κολλούσα στο ξυλουργείο του πατέρα μου .. LAVERDA  SF 750 δικύλινδρο  και  LAVERDA  1000  3C  τρικύλινδρο....  και υπάρχουν ακόμη !!. Εδώ έχω τώρα το εργαστήριό μου..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 21:45, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#154ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΚυρ 10 Νοε 2013 - 19:03

Το ένθετο από τη πίστα του  Brands Hatch  όταν είχα πάει τον Αύγουστο του 1977 στο Λονδίνο.
Στις εσωτερικές του σελίδες είχε τους αγώνες και την κατάταξη από προηγούμενους αγώνες και τις Μοτο που έτρεχαν .Τον έχω φυλαγμένο όπως και τόσα άλλα ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Πεμ 24 Ιουλ 2014 - 16:54, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#155ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΚυρ 10 Νοε 2013 - 19:07

Και λίγο από  Joe Bar team !!...με τα μηχανάκια της εποχής ... Κορνίζα στο δωμάτιο του πατρικού μου ..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 21:46, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#156ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΚυρ 10 Νοε 2013 - 19:36

Και για να κλείσουμε πρός το παρόν ..(.και να συνεχίσουμε κάποια άλλη φορά , με φωτο από κατασκευές από το  ΧΧ ).. ένα δωράκι για όλα τα παιδιά του Forum !!!
Μία φωτο από το αγωνιστικό ημερολόγιο της Suzuki της εποχής !  
500 cc , 4κύλινδρος δίχρονος τετράγωνος κινητήρας , με 2 στρόφαλους παράλληλους  !!!

Μένο εδώ δεν μπορείς να πεις τίποτα γιατί είναι το επίσημο της Suzuki !!!laughing  laughing 

Πάμε λοιπόν .... Μπροστινό εξαιρετικό ,.." στητό" ,.. με 2πλά αντιντάιβ  , σασί ενισχυμένο για "σκληρή" χρήση ...στη πίστα ...και κ@λο  "σφιχτό".. και αεροδυναμικό ... με 2πλές μπούκες ..!!! ..Άντε....Beerchug  Beerchug 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 21:49, 1 φορά
Nxontz
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
Nxontz

Αριθμός μηνυμάτων : 358
Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010

#157ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΚυρ 10 Νοε 2013 - 19:39

cbx -six έγραψε:
DUCATI 750  vs  KAWASAKI 750 .  Ιταλική σχολή  2κύλινδρος V κινητήρας με πλαίσιο και φρένα κορυφής, ακλόνητο ,.. που ζωγράφιζε στο δρόμο (το είχε φίλος μου και το καβαλούσα)...κόντρα στον Πύραυλο της εποχής ..αλλά με αστείο σκελετό και πιρούνι !  Πάντα στη μία ρόδα ! "Εφυγαν" πολλά παιδιά με τέτοια μηχανάκια !

Να συμπληρώσω και εγώ ( με την σαφώς μικρότερη εμπειρία μου από εσένα φίλε μου ) για τα μεγάλα  kawasaki
της τότε εποχής ότι ήταν δίχρονα, τρικύλινδρα και με ...3 εξατμίσεις!! WTF και με κυβισμό 550 και 750
Τότε λέγανε για αυτά ( περίπου εποχή 1975+-)ότι ήταν η αργοπορημένη εκδίκηση των γιαπωνέζων απέναντι στους δυτικούς
για τον πόλεμο που χάσανε το 40!!affraid αφού πράγματι πολλά παιδιά τότε σκοτωθήκανε με αυτά ( τότε βέβαια και το
κράνος ήταν και μία...πολυτέλεια )

Κατά τά άλλα ένα μεγάλο respect  για τις φωτογραφίες σου και όλα όσα γράφεις παραπάνω!!
Σε παρακολουθώ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ!!!
pablo
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
pablo

Αριθμός μηνυμάτων : 5366
Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara)
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011

#158ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΚυρ 10 Νοε 2013 - 19:51

Ιστορικο αρχειο! respect Δημητρη που το φυλας και μας το παρουσιαζεις. Ειναι αξια θαυμασμου ολα! μακαρι και σημερα να γραφοτανε τετοια ιστορια...
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#159ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΚυρ 10 Νοε 2013 - 20:08

Γειά σου Νίκο και Κωστή και σας ευχαριστώ.
Έχω Κρατήσει αρκετά πράγματα από παλιά... και φωτο... και άλλα πόσα έχω στο μυαλό μου "τυπωμένα" !!
Μπορούμε να γράφουμε συνέχεια αλλά θέλει πολύ χρόνο και χώρο ....
Εξ άλλου το "παραπάνω".. μπορεί να γίνει βαρετό για τους περισσότερους ..που είναι και οι νεώτεροι !
Προσπαθώ να κάνω μια σωστή κατανομή ,.. καταγραφή ...για να υπάρχει μία ισορροπία .
Διαφορετικά πρέπει να γράψουμε βιβλίο ολόκληρο !!!
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

Αριθμός μηνυμάτων : 20847
Τόπος : Σλοβακία
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

#160ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΚυρ 10 Νοε 2013 - 23:35

Ενα βιντεάκι για σένα Δημήτρη (και ας είναι απο κινητήρα αυτοκινήτου, δεν κολλάς σε τέτοιες λεπτομέρειες), έτσι για να σ'έχω στη πρίζα να συνεχίζεις ανελλιπώς με νέες δημιουργίες ώστε να χορταίνει το μάτι μας! wink 

https://www.facebook.com/pages/CBR-Forum/379174255489123?ref=hl
pablo
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
pablo

Αριθμός μηνυμάτων : 5366
Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara)
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011

#161ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΔευ 11 Νοε 2013 - 9:04

ωωωωωχ! αντε παλι λυσιμο δεσιμο. αλλα δυο λεπτα laughing 
Tsimuhas
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Tsimuhas

Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Τόπος : Χαλκιδική
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012

#162ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΔευ 11 Νοε 2013 - 12:21

Δημητρη μπραβο σου που τα μοιραζεσαι μαζι μας ολα αυτα! Σαν νεοτερος μαθαινω πραγματα που δεν ηξερα καθολου! Συνέχισε ετσι! Beerchug 
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

#163ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΤρι 12 Νοε 2013 - 13:19

Δεν εχω λογια! Παλι!respect 
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#164ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΤρι 12 Νοε 2013 - 15:25

Παιδιά επανέρχομαι....Μένο ωραίο το βίντεο με το μοτέρ. Εγώ πρίν ,έβαλα 2 φωτο μόνο από τον κινητήρα του Lancia τελειωμένο πλέον, γιατί βίντεο δεν υπήρχε . Υπήρχαν όμως φωτό σε κάποια στάδια , αλλά είπα να μη γεμίσω τον τόπο με φωτό! ¨Άντε να βάλουμε κανά 2 ακόμα.
 Τρεiς φορές είχα κατεβάσει και έφτιαξα κινητήρα στο Lancia β Coupe 2000cc !! Το  3ο στάδιο ήταν και το τελειωτικό !  Δεν ήταν για το δρόμο και βόλτα πλέον !  Μόνο εγώ έμπαινα μέσα ..άντε και με κανένα φίλο ...για να ανεβοκατεβαίνω στροφυλίκια τύπου Πορταριά κλπ !!
! Εδώ Κομμάτια της κεφαλής μετά από ροϊκή εξέλιξη κλπ ..σε κάποιο από τα στάδια μετατροπών

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 21:52, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#165ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 11 EmptyΤρι 12 Νοε 2013 - 15:30

Και εδώ ο στρόφαλος με τις μπιέλες και τα πιστόνια κουμπωμένα στο κάρτερ.
Στρόφαλος μπιέλες ελαφρωμένοι - γυαλισμένοι - ζυγισμένοι -και βολάν επίσης ελαφρωμένο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 21:54, 1 φορά

Μια Ζωή σε 2 Ρόδες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 11 από 64Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 37 ... 64  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
» Η ΖΩΗ ΣΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ
» Ζωα σε 2 ρόδες
» Ζωα σε 4 ροδες
» 3 δεκαετίες - 2 ρόδες
» Διασυνοριακές ρόδες

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Άλλα θέματα :: Φωτογραφικό υλικό :: Αναμνηστικό Άλμπουμ-
^ Back to Top