Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Μια Ζωή σε 2 Ρόδες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 38 ... 64  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

Αριθμός μηνυμάτων : 1601
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011

Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 Empty
#166ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΤρι 12 Νοε 2013 - 15:42

Και εδώ  φαίνεται το Rollover cace ( κλωβός ) . To έφτιαξε ο " Χέρμπυ " στην Αθήνα .Έφτιαχνε τον κλωβό από σωλήνες στα αγωνιστικά. Ένα μήνα του το άφησα για να το φτιάξει όπως το ήθελα εγώ . Δηλαδή οι σωλήνες να είναι σχεδόν κολλητά στο αμάξωμα για να μη φαίνονται, και δεν έβαλα την διαγώνια κόντρα πίσω για να μπορούν να μπουν άτομα ..αν χρειαζόταν !!! laughing  laughing 
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 21:55, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#167ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΤρι 12 Νοε 2013 - 17:00

Κοιτώντας ξανά τις φωτό με τον Jarno Saarinen , τον πολύ μεγάλο αυτό πιλότο που τον αποκαλούσαν " The Flying Finn "... ο "Ιπτάμενος Φινλανδός" , θέλω να γράψω μερικά πράγματα για την έστω σύντομη ιστορία του ...
Πριν πάει στη Yamaha έτρεχε με Benelli 4κύλινδο τετράχρονο . Ας μην ξεχνάμε ότι οι Ιταλοί κυριαρχούσαν στούς αγώνες για πολλές δεκαετίες, και η τεχνολογία και η πολυπλοκότητα που είχαν τα μηχανάκια τους ήταν πολύ μπροστά !! ..Η Moto Guzzi είχε κατασκευάσει αγωνιστικό 8κύλινδρο - V 500cc  ...το 1955 !!! Είχαν φτάσει να κατασκευάσουν μέχρι 250άρι  8κύλινδρο - V ... !!!.

. Η Honda ξεκίνησε αρχικά ,..όπως και οι υπόλοιποι Γιαπωνέζοι... αντιγράφοντας ....μέχρι που τους ξεπέρασαν στην πορεία !
Αν δει κάποιος το τι κατασκεύαζαν τις δεκαετίες εκείνες από το 1950 περίπου ,  μέχρι το 1970 ....Θα αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τις σημερινές μοτοσυκλέτες και την τεχνολογία τους !!.. Απλά μετά άλλαξαν τους κανονισμούς στους αγώνες ...μέχρι που καταλήξαμε στη σημερινή κατάσταση ... Ίδια πράγματα  όλοι ...χωρίς καμία ελευθερία και φαντασία από τους κατασκευαστές !!.. (όλα πλέον στηρίζονται στα ηλεκτρονικά κυρίως )

Μετά λοιπόν την Benelli  ο Jarno  Saarinen πήγε στη Yamaha που άρχιζε την μεγάλη της επέλαση με τα δίχρονα .
Το 1972 έτρεχε και στα 250 και στα 350 με Yamaha . Δηλαδή κατέβαινε από τα 250 και ανέβαινε στα 350 και ξανάτρεχε !! ..Πήρε τον παγκόσμιο τίτλο στα 250 και βγήκε 2ος στα 350 πίσω από τον Agostini .
To 1973  η Yamaha του έφτιαξε μηχανή στα 500cc και ξεκίνησε να τρέχει πάλι σε 2 κατηγορίες ταυτόχρονα !! 250  και  500 !! Και έπαιρνε τις νίκες και στις  2 !! Τα πρωταθλήματα τα είχε στο τσεπάκι του .  Έτρεξε και στα 200 μίλια της Daytona με Yamaha 350  και κέρδισε !!!..με αντιπάλους με μοτοσυκλέτες υπερδιπλάσιου κυβισμού.!!... Ήταν  "τεράστια"  κλάση οδηγού  !!! ...Και ήταν και μηχανικός !!! Ασχολείτο ο ίδιος με τις μοτοσυκλέτες του , πέρα από τους μηχανικούς της ομάδας του !!!

Δυστυχώς σκοτώθηκε μαζί με τον Pazollini σε μία στροφή της Motza τον Μάιο του 1973  πατώντας τα λάδια που άφησε άλλος αναβάτης από προηγούμενη κατηγορία . Δυστυχώς τότε δεν υπήρχαν τα μέτρα ασφάλειας που έχουμε σήμερα , με αμμοπαγίδες στις στροφές κλπ.. .Στίς στροφές είχαν μπάλες από άχυρα  , μπροστά από τις μεταλλικές μπαριέρες !!! Με τα χιλιόμετρα που είχαν ..τι να κάνουν οι αχυρόμπαλες ?? !! Διαλύθηκαν ... χτύπησαν στίς μπαριέρες , και σκοτώθηκαν επί τόπου !!!   ( άλλοι 12 αναβάτες ενεπλάκησαν στο ατύχημα αυτό )!...
Δεν πρόλαβε να γράψει την βέβαιη και σίγουρα τεράστια καριέρα του, που θα ακολουθούσε (όχι μόνο για μένα , αλλά για όλους τους ειδικούς της εποχής )  ..!!!  thank 2 respectrespect respect respect respect respect respect

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 22:01, 3 φορές συνολικά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#168ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΤρι 12 Νοε 2013 - 18:01

Εδώ ένα Video από τον Jarno Saarinen ...που την απώλειά του κάποιοι τη συγκρίνουν με την αντίστοιχη του Ayrton Senna στη φόρμουλα 1 !!! respect 

cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#169ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΤρι 12 Νοε 2013 - 18:09

Και ένα Video ακόμα από τα πολλά που υπάρχουν για τον Μεγάλο αυτόν αναβάτη !
kostascbrxx
Μέλος
Μέλος
kostascbrxx

Αριθμός μηνυμάτων : 92
Τόπος : καρδιτσα
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2012

#170ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΤρι 12 Νοε 2013 - 19:06

φιλε Δημητρη γραψε μας και για το χχ πως το εφτιαξες και πηρε αλογα,μηπως και μπουμε στον τζογο της βελτιωσης,γιατι το χχ το αγαπαμε και θα μεινει για παντα στα χερια μας...
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

Αριθμός μηνυμάτων : 7822
Τόπος : Άνω Λιόσια
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012

#171ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΤρι 12 Νοε 2013 - 19:54

Καλά το λές τζόγο, γιατί αν δεν πετύχει ? Μιά φορά έκανα ρεκτιφιέ γιατί χτύπησε μπιέλα και κολλησε πιστόνι και το ΧΤ δεν συνήλθε ποτέ΄ πήγε αλλες δύο φορές για ρεκτιφιέ και στο τέλος το σκότωσα οσο-οσο.
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#172ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΤρι 12 Νοε 2013 - 20:08

Γειά σου Κώστα (Kostascbrxx).  Με έπιασες στο φτερό που λένε !! Πάνω που ετοιμαζόμουν να ξεκινήσω με το  ΧΧ  δεν μπορούσε να μου κατεβάσει φωτογραφίες στο  Imageshach .
Δεν ξέρω τι φταίει . Θα ξαναπροσπαθήσω . Θέλει και πολύ χρόνο για όλα αυτά . Και είμαι σε άλλο PC  τώρα γιατί στο σπίτι δεν έλυσα ακόμα το πρόβλημα που έχω με το Internet .
Πάντως  τα περισσότερα όσον αφορά κινητήρα τώρα τα ετοιμάζω  (και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ολοκληρώσω σύντομα ).
Το μηχανάκι πάει έτσι όπως ξέρεις  ...με όχι και πολλά πράγματα  !!!  Πήρε τα πάνω του ...από τη στοργή που του έδειξα !!! laughing 
Στην πορεία θα βάλω φωτο και θα εξηγήσω κάποια πράγματα ...

ΥΓ.   Κώστα (Kostascbrxx) αν πάντως θέλεις να έχεις το  ΧΧ  για μια ζωή ....μάλλον θα πρέπει να ακούσεις  τον ...άλλο Κώστα (Ptinotrofos)  ... και να το αφήσεις ως έχει !!! laughing  laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Πεμ 14 Νοε 2013 - 17:53, 1 φορά
kostascbrxx
Μέλος
Μέλος
kostascbrxx

Αριθμός μηνυμάτων : 92
Τόπος : καρδιτσα
Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2012

#173ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΤετ 13 Νοε 2013 - 10:12

στη μοτοσυκλετιστικη μου ζωη που ειναι 20 χρονια δεν βελτιωσα κανενα μηχανακι απο οσα ειχα,παπι glx 90-shadow 600-vulcan 800-xx 1998-zx 12 2002
-cbr 1000rr 2006-xx 2000-xx 2001.το μονο που εμαθα σχετικα καλα ειναι να στριβω με το γονατο κατω,να παω τερμα τελικες και κοντρες ρολαριστα.εχω βαλει και μερικες φωτο απο τις Σερρες με εμενα και τον αδερφο μου στο post Σερρες 2008.το μονο που μπορω να μοιραστω με τα παιδια ολου του forum ειναι το πως καθεσε στη μηχανη και οτι αλλο ξερω για τις στροφες και τελικες.
τωρα οσο για τη βελτιωση του χχ δεν θα ελεγα οχι για λιγο γκαζι παραπανω αλλα με επεμβασεις μικρες και αυτες που δινουν πραγματικα δηλαδη value for money.Δημητρη μονο εσυ μπορεις να μας δωσεις τα φωτα σου για αυτο το θεμα

υ.γ.γνωρισα και τον φιλο σου με το fj και τον φιλο σου με το busa το πορτοκολι γιατι παω Λαρισα πολυ συχνα και αυτος με το busa μου ειπε για τις επιδοσεις του χχ που εφταξες!!!
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#174ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΠεμ 14 Νοε 2013 - 16:02

Κώστα ..(Kostascbrxx)...είχα σκοπό να ξεκινήσω με μία άλλη σειρά την παρουσίαση σε μερικά πράγματα . Αλλά επειδή σε βλέπω είσαι ανήσυχος και βιαστικός ..(έχεις αγώνα αύριο ;;;!!!) ξεκινάω από αυτά που σε ενδιαφέρουν !..(Κατ΄αρχάς βάλε κανένα ...1000κάκι στην άκρη ...γατί θα το χρειαστείς !!)

Πρώτα θα βάλεις  2 εξατμίσεις όσο γίνεται πιο ελεύθερες ... έτσι φεύγουν και οι καταλύτες ...κερδίζεις και σε βάρος ! Τις προτιμώ από 4 σε 1 ,γιατί στις χαμηλές και μεσαίες αποδίδουν καλύτερα . Οι δικές μου είναι πολύ μικρές σε μήκος και εξωτερική διάμετρο ...αλλά με μεγάλη εσωτερική διάμετρο ! Στα πρότυπα  racing .. χωρίς τάπες ! (Κάνουν περισσότερο θόρυβο από τις Yoshimura που έχει ο φίλος μου στο Hayabusa !).. Εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν το κυκλοφορώ πολύ το μηχανάκι

Μετά θα βάλεις ένα φίλτρο ελεύθερο τύπου  ΚΝ...

Στο  επόμενο στάδιο βγάζεις τον αισθητήρα  λάμδα ,..και κλείνεις τη τρύπα στο χταπόδι με μία βίδα.

Στη θέση της φίσας που μείνει κενή πρέπει να βάλεις μία άλλη φίσα : "Oxyzen  O2 sensor (killer) Eliminator"  που γεφυρώνει τις επαφές και έτσι ο εγκέφαλος παίρνει σήμα επιστροφής σε κάποια μιλιβόλτ και το μηχανάκι δουλεύει καλύτερα γιατί ψεκάζει καλύτερα βενζίνη και κλείνει τρύπες ! To πουλάει και η Dynojet αυτό , ..και άλλοι.  Είναι αυτό της φωτο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 22:03, 2 φορές συνολικά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#175ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΠεμ 14 Νοε 2013 - 16:27

Και συνεχίζω . Το επόμενο που θα βάλεις είναι ένα Power Commander  με ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τις αλλαγές που έχεις στο μηχανάκι σου . Το καλύτερο φυσικά είναι να το βάλεις στο δυναμόμετρο και να σου φτιάξουν πρόγραμμα ακριβώς για αυτό που χρειάζεται το μηχανάκι σου . Εγώ έχω καινούριο  Power Commander το οποίο θα βάλλω στο επόμενο στάδιο φτιαξίματος που ετοιμάζω.  ( Μαζί με άλλη κεφαλή-φτιαγμένη, εκκεντροφόρους , χταπόδι , και κολάρα Samco )

Αυτή τη στιγμή στο μηχανάκι μου  έχω κάτι άλλο . Είναι αυτό της φωτο ,.. αλλά δεν θα σου το πρότεινα (εφ΄όσον μπορείς να βάλεις Power Commander) .
Το μηχανάκι μου για να μπορώ να το το κυκλοφορήσω πρέπει να ανεβάσει 75 βαθμούς θερμοκρασία . Και από 60 - 75 πρέπει να κρατάς λίγο ανοικτό το γκάζι για να μη σβήσει .
Και όλα αυτά γιατί για να το βάλεις , πρέπει να καταργήσεις τον σένσορα που έχει το φιλτροκούτι και στη φίσα του να συνδέσεις αυτό . Από 75 βαθμούς και πάνω κανένα πρόβλημα .
Μόνο για να βρεις τη σωστή ρύθμισή του (έχει 4 διακοπτάκια με διάφορους συνδυασμούς).. πρέπει  ή να το βάλεις στο δυναμόμετρο ..ή να το .."λιώσεις" στις δοκιμές και στα κόκκινα .!!! Εγώ έκανα το δεύτερο !!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 22:06, 3 φορές συνολικά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#176ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΠεμ 14 Νοε 2013 - 16:39

Συνέχεια με τα... του μοτέρ . Βγάζουμε και "πετάμε" το Σύστημα Εμπλουτισμού Αέρα  ( PAIR  SYSTEM ) που έχει για να ρίχνει καθαρό αέρα στις εξαγωγές , και να περνάει προδιαγραφές ρύπων ...Στον "κάλαθο" λοιπόν !!!laughing.. Δεν κερδίζεις σε επιδόσεις ..αλλά γλυτώνεις βάρος ...πολυπλοκότητα ...και "επιβάλλεται" το ξήλωμα... για να μπορεί να γίνεται καυσανάλυση στο δυναμόμετρο ! !
Εδώ το λύσιμο από τη κεφαλή του μοτέρ ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 22:08, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#177ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΠεμ 14 Νοε 2013 - 16:42

Και εδώ το σύστημα  ( Pair System ) ξηλωμένο..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 22:11, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#178ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΠεμ 14 Νοε 2013 - 16:52

Στις τρύπες που μένουν στην κεφαλή βάζεις 2 πλάκες αλουμινένιες που φτιάχνεις ..ή ψάχνεις να βρείς έτοιμες . Εγώ λιμάρισα και έστρωσα λίγο την επιφάνεια που πατάνε οι πλάκες - τάπες ....και έβαλα και λίγη φλαντζόκολλα πρίν τις βιδώσω .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 22:18, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#179ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΠεμ 14 Νοε 2013 - 16:56

Βάζοντας τις αλουμινένιες πλάκες , και κλείνοντας τις τρύπες που μένουν από την αφαίρεση του Pair System...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 22:20, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#180ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 12 EmptyΠεμ 14 Νοε 2013 - 17:05

Και για να τελειώνουμε με το Pair System ..χρειάζεται και κάτι άλλο τελευταίο !

Πρώτα  πρέπει να κλείσουμε τη τρύπα που μένει κενή στο φιλτροκούτι με μία τάπα λαστιχένια και ένα σφικτήρα. ..
.Και μετά στη φίσα που μένει κενή , από την αφαίρεση του καλωδίου του Pair System (στα αριστερά του μοτέρ).. βάζουμε τη φίσα που έχω στη φωτο   και γεφυρώνει τις επαφές , στέλνοντας σήμα επιστροφής . (pair valve removal kit eliminator)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 22:25, 1 φορά

Μια Ζωή σε 2 Ρόδες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 12 από 64Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 38 ... 64  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
» Η ΖΩΗ ΣΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ
» Ζωα σε 2 ρόδες
» Ζωα σε 4 ροδες
» 3 δεκαετίες - 2 ρόδες
» Διασυνοριακές ρόδες

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Άλλα θέματα :: Φωτογραφικό υλικό :: Αναμνηστικό Άλμπουμ-
^ Back to Top