| cbr 600 f4i - δεικτης βενζινης ??? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
MaxZorin Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 258 Φύλλο : Τόπος : Μεσόγεια Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2013
| #16Θέμα: Απ: cbr 600 f4i - δεικτης βενζινης ??? Τετ 2 Οκτ 2013 - 23:43 | |
| - rebelene έγραψε:
- καλησπερα,εχω το manual για το CBR 600F στα ελληνικα. αν καποιος ενδιαφερεται ας μου πει πως να το επισυναψω να το παρει.
Το owners manual ή το service manual; Φαντάζομαι εννοείς το δεύτερο ε; |
|
| |
rebelene Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2012
| #17Θέμα: Απ: cbr 600 f4i - δεικτης βενζινης ??? Πεμ 3 Οκτ 2013 - 21:59 | |
| - MaxZorin έγραψε:
- rebelene έγραψε:
- καλησπερα,εχω το manual για το CBR 600F στα ελληνικα. αν καποιος ενδιαφερεται ας μου πει πως να το επισυναψω να το παρει.
Το owners manual ή το service manual; Φαντάζομαι εννοείς το δεύτερο ε; καλοοοοοοο (αμα το θες στειλε μου τo mail σου ) |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #18Θέμα: Απ: cbr 600 f4i - δεικτης βενζινης ??? Πεμ 3 Οκτ 2013 - 23:20 | |
| μηπως να βαλεις ενα λινκ στο φορουμ???
|
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #19Θέμα: Απ: cbr 600 f4i - δεικτης βενζινης ??? Πεμ 3 Οκτ 2013 - 23:39 | |
| - rebelene έγραψε:
- MaxZorin έγραψε:
- rebelene έγραψε:
Το owners manual ή το service manual; Φαντάζομαι εννοείς το δεύτερο ε; καλοοοοοοο (αμα το θες στειλε μου τo mail σου ) ...?... τι εχασα? |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| |
| |
MaxZorin Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 258 Φύλλο : Τόπος : Μεσόγεια Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2013
| #21Θέμα: Απ: cbr 600 f4i - δεικτης βενζινης ??? Παρ 4 Οκτ 2013 - 10:27 | |
| - rebelene έγραψε:
- MaxZorin έγραψε:
- rebelene έγραψε:
- καλησπέρα, έχω το manual για το CBR 600F στα ελληνικά. αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει πως να το επισυνάψω να το πάρει.
Το owners manual ή το service manual; Φαντάζομαι εννοείς το δεύτερο ε; καλοοοοοοο ( άμα το θες στείλε μου τo mail σου ) Έχω το Haynes (service manual) έτσι κι αλλιώς στην βιβλιοθήκη μου, και τα αγγλικά μου είναι Οξφόρδης, ευχαριστώ πάντως. Για τους υπόλοιπους που ίσως ενδιαφέρονται ρωτάω την διευκρίνιση. Τελικά το service manual έχεις; Πιθανές απαντήσεις με λογικό νόημα, ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, διάλεξε μία από αυτές αυτήν την φορά... Για τους υπόλοιπους, μάνιουαλς σε ηλεκτρονική μορφή μαζεμένα έχει εδώ http://www.carlsalter.com/motorcycle-manuals.aspΠατάμε στην επιλογή για Honda αν ψάχνουμε για Honda ή απευθείας εδώ http://www.carlsalter.com/honda-service-manuals.aspΚαι ειδικά το CBR600Fi είναι εδώ http://www.carlsalter.com/download.asp?p=864 γράφουμε τα γράμματα στο πλαισιάκι και κατεβαίνει χωρίς άλλη δυσκολία. - pablo έγραψε:
- ...?... τι εχασα?
Τι να σου πω, κι εγώ υπάλληλος είμαι, ότι κατάλαβες κατάλαβα |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| #22Θέμα: Απ: cbr 600 f4i - δεικτης βενζινης ??? Παρ 4 Οκτ 2013 - 10:43 | |
| Οι λεξεις που βγαζει της βαζουμε μαζι χωρις κενο, και προσοχη διοτι αν δεν την βαλεις σωστα κανα 2 φορες μετα δεν το δέχεται... Πολυ καλο MaxZorin! |
|
| |
rebelene Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2012
| #23Θέμα: Απ: cbr 600 f4i - δεικτης βενζινης ??? Παρ 4 Οκτ 2013 - 11:21 | |
| Καλημερα,ΜaxZorin η αληθεια ειναι οτι με μπερδεψες.Παραυτα επειδη κι εμενα μου το στείλανε αλλα δεν το έψαξα ποτε μολις ανακαλυψα οτι ειναι για το πιο καινουριο cbr owners manual. Ευχαριστουμε για τα Link !!! συγνωμη για την ταλαιπωρια κυριοι ....
|
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #24Θέμα: Απ: cbr 600 f4i - δεικτης βενζινης ??? Κυρ 29 Δεκ 2013 - 1:24 | |
| - Καδμος έγραψε:
- προφανώς το πρόλαβα λίγο πριν ανάψει την ειδοποίηση της ρεζέρβας ..... απλά σκέφτηκα και το στραβό σενάριο να μην μου δουλεύει κάτι στην οθόνη .... τελικά όλα καλά !!
οταν γυρνάς το κλειδί στο on τοτε πρέπει να ανάβουν ολα στο καντράν σου για να δεις αν εχεις κατι καμένο το κοντέρ σου να μετρήσει μεχρι την τελική και πισω και το στροφόμετρο σου να ανέβει μεχρι τα κόκκινα και πίσω. με αυτόν τον ελεγχο τσεκάρεις οτι όλα ειναι οκ δεν εχεις καμένα κουτάκια φωτάκια μπλιμπλικάκια και αλλα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Erecozi στις Κυρ 29 Δεκ 2013 - 1:37, 1 φορά |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #25Θέμα: Απ: cbr 600 f4i - δεικτης βενζινης ??? Κυρ 29 Δεκ 2013 - 1:33 | |
| ο φίλος Μαξ κανει καλα και ρωτάει απλα εμεις δεν τα ξέρουμε πολυ καλά. λοιπον λύνω την διαφορά για να καταλάβουμε για τι μιλάμε. υπαρχουν 2 βιβλιαράκια το ενα με οδηγιες χρησης και βασικες πληροφορίες και προτροπές για την μηχανή οπως πιεση ελαστικών διαμέτρημα ελαστικών βασική συντήρηση πχ λάδια ιξώδες και άλλα τετοια αυτό ειναι το βιβλιαράκι που εχει κάτω απο την σελα του εργοστασιακά το μηχανάκι οταν το παίρνεις καινούργιο. και βέβαια υπάρχει και το δεύτερο βιβλιαράκι το οποίο ειναι αυτό που σου λεει πως να κανεις φύλο και φτερό την μηχανή σου και αναλύει τα πάντα και με περίσσια χάρη ποιο εξειδικευμένο και για γνώστες βέβαια. η φιλη μας rebelene έχει το πρώτο αν δεν κάνω λάθος παραδείγματα για τα δυο βιβλια στο ενα θα βρεις πως να μηδενίζεις τα χιλιόμετρα στο ηλεκτρονικό κοντέρ ενω στο δεύτερο σου λέει πως να το ξηλώσεις και να βάλεις αλλο αν χαλάσει. ελπίζω να σας κάλυψα!!! |
|
| |
| cbr 600 f4i - δεικτης βενζινης ??? | |
|