είχα βάλει στην "γιαγιά" γνήσια απο Ιαπωνία κόστος 150 ευρα το τεμάχιο μου ήρθε μετά απο 3 μήνες και ήταν σε χρώμα άσπρο. όταν ήρθαν στα χερια μου νομιζα μου εκαναν πλακα μόνο αυτό μου είπαν είχαν διαθέσιμο και μάλιστα όταν ζήτησα να μου τα βάψουν με δικό τους κόστος μου έκαναν τον "κινέζο"
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
παρελαβα κατι μικροπραγματακια απο σαρακακη κι εκατσα σημερα και τα εβαλα.
φλαντζιτσα για το συμπλεκτη στην ενωση του με το πλαινό καπακι. η παλια ειχε εξαυλωθει. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
λαστιχο για το σημειο οπου "καθεται" το τεποζιτο κοντα στο πλαίσιο. το δεξι το ειχα, το αριστερο το χα χασει. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
"καποτάκια" προστασιας απο σκονες χωματα νερα, για τρομπα συμπλεκτη-φρενου. τα παλια ειχαν επίσης εξαυλωθεί. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
pablo Ασημένιο μέλος
για οποιον ενδιαφερεται ο κωδικος ειναι ο ιδιος για cbrxx και μαλλον για πολλα αλλα, μιας και ηταν ετοιμοπαραδοτα αυτα, οπως και η φλαντζιτσα παραπανω. γυρω στα 5-6 ευρω το ενα αν θυμαμαι καλα?
pablo Ασημένιο μέλος
Παιδια πηρα αλυσιδα για το vfr. Μια JT χρυσή x-ring 525 110 συνδεσμους. εχω δυο θεματα αν μπορει καποιος να βοηθησει. η αλυσιδα ειναι 110 συνδεσμων και εγω θελω 106. πρεπει να κοψω δλδ 4 συνδεσμους. επισης η αλυσιδα πρεπει να περτσινωθει. εχω παρει και ασφαλεια με διχαλα για να την βαλω προχειρα για μια μικρη μετακινηση. εχει καποιος μηχανηματακι κοπης και περτσινωτη να περασω να κανουμε την επεμβαση?
pablo Ασημένιο μέλος
Σήμερα το απογευμα πηγα παλι για βιντεοσκόπιση στην Κατεχάκη. Ηθελα να δω σε βιντεο πως ανταποκρινεται με τα καινουρια ζιγκλερ, και να συγκρινω με το παλιοτερο βιντεακι την βελτιωση. το προηγούμενο σκ λοιπον, αλλαξα τα ζιγκλερ και απο 112 μπροστα, 115 πισω, εβαλα 115-118 αντιστοιχα. και επειδη ανοιγοντας τα καρμπς ειδα λιγη βρωμιτσα μεσα να εχει κατακαθισει, έβαλα σημερα και ενα φιλτρο βενζινης στο σωληνακι που φευγει απο το τεποζιτο και παει στα καρμπυρατερ, ετσι για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. 2,90 το πηρα. ειχε και με 10 ευρω αλλα προτιμησα αυτο να δω οτι γινεται δουλειά και στο μελλον βλεπουμε.
ιδού λοιπόν, ξαναματαπαραθέτω και το παλιο βιντεάκι, πείτε κι εσείς τη γνώμη για το τι και αν βλέπετε τη διαφορά.
παλιό
pablo Ασημένιο μέλος