φχαριστω παιδια. χαιρομαι που το μοιραστηκα ολο αυτο μαζι σας. Αυτο που λες Μενιο για τις βολτες και τις φωτο θα ταν ευχης εργο. ωστοσο τα πραγματα εχουν χειροτερεψει οικονομικα πολυ για την τσεπη μου και δεν το βλεπω να υλοποιειται συντομα. Ελπιζω το καλοκαιρι να κανω καμμια μεγαλη γυρα αφου καταφερω να αλλαξω τα λαστιχα πρωτα που ειναι το Α και το Ω...
takis-xx Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 249 Φύλλο : Ηλικία : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Φιλε μου καταρχην συγχαρητηρια για την επιμονη σου και το κουραγιο σου!Πιστευω οτι το αποτελεσμα σε δικαιωσε πληρως.Μπραβο εγινε κουκλι το VFRακι!Σου ευχομαι ολοψυχα να μπορεσεις να το ευχαριστηθεις το εργαλειο οπως εσυ ονειρευεσαι!Και παλι ευγε!
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
Δεν κουράζεις αδερφέ, δικό σου το πόστ, δικά σου τα βίντεο και οι φώτο! Απο το βίντεο φαίνεται καθαρά ότι γουστάρεις τα γεμίσματα της μηχανής!! Το κόκκινο λαμπάκι που ανάβει συνεχώς.. τι είναι? Επίσης, γιατί βγήκε έτσι στενόμακρο το βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω..
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
το κοκκινο λαμπακι ειναι ενδειξη top speed που ειχανε τοτε και αναβε οταν περναγες το οριο των 90χλμ την ωρα. το βιντεο βγηκε στενομακρο γιατι το τραβηξα με το κινητο το οποιο το στερεωσα ορθιο μεταξυ του κρανους και της ... μυτης μου
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
φχαριστω παιδιά. το συμπερασμα λοιπον που εβγαλα απο αυτο το project ειναι οτι τελικα δεν χρειαζεται να εχεις κατι ακριβο, καινουριο, τεχνολογικα εξελιγμενο που να το βλεπουνε οι "αλλοι" και να λενε "πω πωωωω, τι κυκλοφορει ο τυπος" το μυστικο της ικανοποιησης ειναι πολυ βαθυτερα, για μενα τοσο βαθιά, οσο οταν ημουνα 8-9 χρονων που εφτιαχνα αεροπλανακια απο παλια ξυλα του πατερα μου με μηχανη το μοτερ του χαλασμενου μου παιχνιδιού. η χαρα που ειχα τοτε και το καμαρι, συγκρινονται με τη χαρα και το καμαρι του τωρα καθε που κανω βολτα με το vfr. συναισθηματα που ειχα να τα νιωσω απο τα παιδικα μου χρονια!!! τιποτα δεν συγκρινεται με την ποιοτητα των συναισθηματων αυτων. αυτο που ελπιζω ειναι να μπορεσουν και τα παιδια μου να νιωσουν καποτε αυτα τα συναισθηματα, τα οποια παραγονται κυριως απο τις πιο απλες και καθημερινες καταστασεις οι οποιες ειναι πολλες φορες μπροστα μας και τις αγνοουμε επιζητωντας αλλες, δυσκολοτερα επιτεύξιμες και τις περισσοτερες φορες χαμηλότερης ισως ποιοτητας...
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
το κοκκινο λαμπακι ειναι ενδειξη top speed που ειχανε τοτε και αναβε οταν περναγες το οριο των 90χλμ την ωρα. το βιντεο βγηκε στενομακρο γιατι το τραβηξα με το κινητο το οποιο το στερεωσα ορθιο μεταξυ του κρανους και της ... μυτης μου
έχω και εγώ τέτοιο στην "γιαγιά" (cbr400 '86 aero) αλλά νομίζω είχε και ο "χαρουλης" (fb50 suzuki) δεν ξέρω αλλά εκείνα τα λαμπάκια πάντα με έκαναν να νιώθω "γληγοροθθθθςςςςς" (γρήγορος)
pablo Ασημένιο μέλος
παιδιά σήμερα πηγα και εκανα ψαχτηρι γυρω τριγυρω, και τελικα βρηκα κι εβαλα αυτα τα καθρεφτακια, ducati style εγραφε πανω, αλλα ηταν τα μονα απ οσα ειδα, που ειχανε τρυπες σε αποσταση που ταιριαζε στις βασεις του fairing μου. (17+17=34€)
το μονο που λυπηθηκα, οτι ηθελα να παω στου pissaman. δεν ειχα καταλαβει οτι δεν εισαι ανοιχτα σαββατο Χρηστο κι επαιρνα τηλ. ετσι εμαθα τα ωραρια σου τα ωραρια σου. πολυ δυσκολο για μενα να ερθω αυτες τις ωρες προς τα κει, λογω δουλειας . ελπιζω καποια στιγμη, σε καποια αδειά μου να μπορεσω να περασω να σε γνωρισω απο κοντα, η να τα πουμε σε καμμια βολτα.
pablo Ασημένιο μέλος
οι καθρεφτες ειναι με ενσωματωμενο φλας, το οποιο με χαλασε λιγο, το καταργησα κοβοντας τα καλωδια για να κουμπωσει χωρις να τρυπησω φερινγκ. ευτυχως ειναι σκουρο το τζαμι του φλας και δεν χτυπαει στο ματι. κατα τα αλλα ειναι οπως το ηθελα. μικρο και ομορφο. δειχνει σχετικα καλα πισω και ελπιζω να αντεξει τα επομενα 25 χρονια
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009