| Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #16Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Σαβ 17 Μαρ 2012 - 9:01 | |
| Για καλη λυση ξερει οποιος τα εχει δοκιμασει, για καλες τιμες εχεις σιγουρα. |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #17Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Δευ 19 Μαρ 2012 - 13:21 | |
| Ενα νεο για αναρτησεις. Σε επικοινωνια με τη μοτοδυναμικη και τον αντιπροσωπο στην πατρα εμαθα οτι: υπαρχει ελλειψη πισω αμορτισερ ohlins (η τιμη του ηταν 770+φπα) και μπροστα υπαρχουν μονο ελατηρια, οχι ολοκληρο πηρουνι (εκανα ερωτηση για upside-down ohlins). Αναμενω τηλ. και για wp. Αυτα για οποιους ενδιαφερονται και θα κανω και ενα τηλ. καποια στιγμη σε ενα φιλο φιλαδελφειωτη που νομιζω οτι δουλευει ακομα στη yamaha μηπως και... |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #18Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Δευ 19 Μαρ 2012 - 13:22 | |
| Βεβαια αν και ο pissaman ηθελε να δωσει και μια τιμη και για πισω ρυθμιζομενο δοκιμασμενο αμορτισερ? |
|
| |
mcneosxx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1308 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα - Βυρωνας Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2009
| #19Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Δευ 19 Μαρ 2012 - 13:27 | |
| [quote="pissaman"]Στα φρένα, στα σαμάρια κτλ. Όταν κινείσαι γρήγορα, η ανάρτηση είναι συμπιεσμένη ! Εκτός αυτού, είναι τόσο σκληρό όσο και ένα γραμμικό! Δεν είναι ποτέ πιο μαλακό από αυτό! Πραγματικά πολύ καλή λύση. 125€ ελατήρια - λάδια εμπρός 125€ ελατήριο πίσω + εργατικά! Επειδη πισω φοραω Ohlins οι τιμες για μπροστα εαν βαλουμε τα αντιστοιχα τι παιζουν ? Σορρυ που ρωταω απο εδω αλλα ειμαι και λιγο μακρια για να ερθω απλα για ερωτησεις ! Φυσικα εαν το αποφασισω (λογω οικονομικων) θα περασω μια πρωτα να δεις τι ακριβως χρειαζεται ! |
|
| |
γιαγια αρκουδα Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 390 Φύλλο : Ηλικία : 64 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2011
| #20Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Δευ 19 Μαρ 2012 - 16:59 | |
| - pissaman έγραψε:
- Στα φρένα, στα σαμάρια κτλ.
Όταν κινείσαι γρήγορα, η ανάρτηση είναι συμπιεσμένη ! Εκτός αυτού, είναι τόσο σκληρό όσο και ένα γραμμικό! Δεν είναι ποτέ πιο μαλακό από αυτό!
Πραγματικά πολύ καλή λύση.
125€ ελατήρια - λάδια εμπρός 125€ ελατήριο πίσω + εργατικά!
Για την βόλτα, πραγματικά θέλω να κάνω μία βόλτα με το μηχανάκι, αλλά είμαι απίστευτα πιεσμένος από χρόνο. Δουλεύω 7 ημέρες την εβδομάδα 10-14 ώρες την ημέρα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω. Θα προσπαθήσω, χωρίς να υπόσχομαι τίποτα! για πες τον πατερα να ανεβη καμια φορα απο την κρητη που εχει αραξει να βαλει κανενα χερακι ..... αντε το παρακανε στης διακοπες.. |
|
| |
icelover Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 192 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| #21Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Δευ 19 Μαρ 2012 - 19:28 | |
| - pissaman έγραψε:
- Στο δικό μου, είχα αλλάξει ελατήρια εμπρός - πίσω με HyperPro.
Κανονικά χρειάζεται να μετρήσουμε την απόσταση από την τιμονόπλακα μέχρι το επάνω μέρος της μπουκάλας ΧΩΡΙΣ να συμπεριλάβουμε την τάπα της μπουκάλας. Αυτό το νούμερο, από το εργοστάσιο είναι 39χιλιοστά. Αν θέλουμε να είναι λίγο πιο στριφτερό, το κάνουμε 44 (+5 χιλιοστά). Αχ ρε Χρηστο,τετοια γραφεις (και πολυ καλα κανεις) και με φορτωνεις αγχος...... Που να πω κανα τετοιο στον μαστορα στο συνεργειο.... Σε στραβοκοιτανε 9 στις 10 φορες,αν τους κανεις και παρατηρηση στην λενε αλλιως μετα,και ξυνιζουν... Εισαι και 600 χλμ μακρυα ρε γμτ,να καναμε δουλεια,ετσι και αλλιως με τοσες συμβουλες εδω μεσα,εγω νιωθω υποχρεος κιολας.... |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 1308 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα - Βυρωνας Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2009
| #22Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Δευ 19 Μαρ 2012 - 19:33 | |
| |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| #23Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Δευ 19 Μαρ 2012 - 21:57 | |
| - γιαγια αρκουδα έγραψε:
- pissaman έγραψε:
- Στα φρένα, στα σαμάρια κτλ.
Όταν κινείσαι γρήγορα, η ανάρτηση είναι συμπιεσμένη ! Εκτός αυτού, είναι τόσο σκληρό όσο και ένα γραμμικό! Δεν είναι ποτέ πιο μαλακό από αυτό!
Πραγματικά πολύ καλή λύση.
125€ ελατήρια - λάδια εμπρός 125€ ελατήριο πίσω + εργατικά!
Για την βόλτα, πραγματικά θέλω να κάνω μία βόλτα με το μηχανάκι, αλλά είμαι απίστευτα πιεσμένος από χρόνο. Δουλεύω 7 ημέρες την εβδομάδα 10-14 ώρες την ημέρα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω. Θα προσπαθήσω, χωρίς να υπόσχομαι τίποτα! για πες τον πατερα να ανεβη καμια φορα απο την κρητη που εχει αραξει να βαλει κανενα χερακι ..... αντε το παρακανε στης διακοπες.. ΩΠ! ξέρεις τον πατέρα μου;;;;; |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
| #24Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Δευ 19 Μαρ 2012 - 21:59 | |
| - icelover έγραψε:
- pissaman έγραψε:
- Στο δικό μου, είχα αλλάξει ελατήρια εμπρός - πίσω με HyperPro.
Κανονικά χρειάζεται να μετρήσουμε την απόσταση από την τιμονόπλακα μέχρι το επάνω μέρος της μπουκάλας ΧΩΡΙΣ να συμπεριλάβουμε την τάπα της μπουκάλας. Αυτό το νούμερο, από το εργοστάσιο είναι 39χιλιοστά. Αν θέλουμε να είναι λίγο πιο στριφτερό, το κάνουμε 44 (+5 χιλιοστά). Αχ ρε Χρηστο,τετοια γραφεις (και πολυ καλα κανεις) και με φορτωνεις αγχος...... Που να πω κανα τετοιο στον μαστορα στο συνεργειο.... Σε στραβοκοιτανε 9 στις 10 φορες,αν τους κανεις και παρατηρηση στην λενε αλλιως μετα,και ξυνιζουν... Εισαι και 600 χλμ μακρυα ρε γμτ,να καναμε δουλεια,ετσι και αλλιως με τοσες συμβουλες εδω μεσα,εγω νιωθω υποχρεος κιολας.... Παιδιά, αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα να το κάνετε μόνοι!!! Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα βάλω φωτο-ρεπορτάζ για το DIY |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
| #25Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Δευ 19 Μαρ 2012 - 22:03 | |
| |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
| #26Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Δευ 19 Μαρ 2012 - 22:07 | |
| - mcneosxx έγραψε:
Επειδη πισω φοραω Ohlins οι τιμες για μπροστα εαν βαλουμε τα αντιστοιχα τι παιζουν ? Σορρυ που ρωταω απο εδω αλλα ειμαι και λιγο μακρια για να ερθω απλα για ερωτησεις ! Φυσικα εαν το αποφασισω (λογω οικονομικων) θα περασω μια πρωτα να δεις τι ακριβως χρειαζεται ! Όλα τα ελατήρια, στις ίδιες τιμές παίζουν. Από 110-130€. Δεν υπάρχει σπουδαία διαφορά. Απλά αν έχεις βάλει από μία εταιρία πίσω, καλό είναι να βάλεις της ίδιας και εμπρός! Έτσι για το τεκνοποιώ το! Κλείνω (για να μη φάω παντόφλα και τα λέμε αύριο) |
|
| |
| |
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #28Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Τρι 20 Μαρ 2012 - 7:50 | |
| |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
| #29Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Τρι 20 Μαρ 2012 - 15:22 | |
| |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #30Θέμα: Απ: Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... Τρι 20 Μαρ 2012 - 15:30 | |
| Σερβις σε αυτα γινεται? Και εχεις και καμια λυση για μπροστα για ολοκληρο (για μεγαλη αλλαγη δηλαδη ως προς το κρατημα)? |
|
| |
| Βελτιωση μπροστινου συστηματος..... | |
|