| Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; | |
|
|
Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; | GK | | 5% | [ 1 ] | Motobatt | | 10% | [ 2 ] | Varta | | 0% | [ 0 ] | Super B | | 0% | [ 0 ] | Odyssey | | 0% | [ 0 ] | Exide | | 0% | [ 0 ] | Yuasa | | 71% | [ 15 ] | Mgm | | 5% | [ 1 ] | Haijiu | | 0% | [ 0 ] | GS | | 5% | [ 1 ] | Banner | | 0% | [ 0 ] | Άλλη μάρκα | | 4% | [ 1 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 21 | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| #46Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τρι 11 Αυγ 2015 - 2:32 | |
| Ειναι οι ποιο φτηνες μπαταριες στο εμποριο... Απο καποιους εχω ακουσει οτι χαλανε γρηγορα... Κανα 2-3 φιλοι που την φορανε δεν εχουν θεμα.... |
|
| |
Thomas_Naoussa Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Ναουσα Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2010
| #47Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τρι 11 Αυγ 2015 - 9:16 | |
| - Tsimuhas έγραψε:
- Ειναι οι ποιο φτηνες μπαταριες στο εμποριο... Απο καποιους εχω ακουσει οτι χαλανε γρηγορα... Κανα 2-3 φιλοι που την φορανε δεν εχουν θεμα....
Σ ευχαριστω Γιωργο,σημερα πηρα το ρισκο και την παρηγγειλα με 40€ απο μαγαζι φιλου...(κι αυτος εχει ΧΧ και φοραει την ιδια και λεει δεν εχει θεμα για 4-5 χρονια) το απογευμα θα παω να την περασω...ειδομεν!!! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #48Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τρι 11 Αυγ 2015 - 15:09 | |
| Γι' αυτήν εδώ έχει κανένας γνώμη? είναι λίγο ακριβή βέβαια αλλά δίνει ένα χρόνο εγγύηση. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptinotrofos στις Τετ 12 Αυγ 2015 - 1:15, 2 φορές συνολικά |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #49Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τρι 11 Αυγ 2015 - 20:04 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]διαβασε το παραπανω εγω και ενα ακομα μελος εχουμε βρει μπαταριες για f4i με λιγοτερα απο 30 ευρω τα 40 για ΧΧ μπαταρια νομ ιζω ειναι καλα |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #50Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τρι 11 Αυγ 2015 - 22:11 | |
| Αφου την έβαλες, πολύχρονη να είναι και απροβλημάτιστη. Μη νομίζεις, θέμα τύχης είναι αλλά και σωστής συντήρησης. Μπορεί να πάρεις μια πανάκριβη και στα 2 χρόνια να κόψει γέφυρα και να κλαις τα λεφτά σου ή να βάλεις μια φτηνιάρα και να ζει μέχρι να την βαρεθείς. Παλιά είχα μια Άφρικα 750 που μου παρουσίασε πρόβλημα ο ανορθωτής και υπερφόρτιζε. Η μαμά μπαταρία έγινε στρογγυλή σαν μπάλα, Είδαμε και πάθαμε να την βγάλουμε από εκεί μέσα. Πάλι καλά που δεν έσκασε κάτω από τ' α---δια μου (Τα παιδιά βέβαια τα είχα κάνει αλλά δεν ξέρεις μπορεί να ξαναχρειαστούν) Πλήρωσα τον ανορθωτή και όταν μου είπε ο ηλ/γος ότι θέλω κι άλλα 54.000 (Δρχ) για μπαταρία έχασα το χρώμα μου. Με λυπήθηκε το παιδί και μου λέει: Θα σου φορτίσω μιά που έχω εδώ για πέταμα να τη βάλεις προσωρινά να πας σπίτι σου μέχρι να δεις τι θα κάνεις. Το προσωρινά κράτησε 7 χρόνια με αυτή τη μπαταρία το πούλησα. ΥΓ: ρε παιδιά γιατί αυτή η σελίδα βγαίνει έτσι μακρινάρι??? |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #51Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τρι 11 Αυγ 2015 - 23:36 | |
| την δουλεια μαλλον την εκανε το link μακρυναρι που ανεβασες ποιο πανω
|
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #52Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τετ 12 Αυγ 2015 - 2:21 | |
| - Erecozi έγραψε:
- την δουλεια μαλλον την εκανε το link μακρυναρι που ανεβασες ποιο πανω
Αυτό έφταιγε το έφτιαξα, |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Ναουσα Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2010
| #53Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τετ 12 Αυγ 2015 - 9:21 | |
| Καλημερα,τελικα εβαλα αυτην με 40€: Μπαταρία μοτοσυκλετών GK Maintenance Free YTX14-BS - 12V 12 (10HR)Ah - 200 CCA(EN). Η εκπληξη μου βεβαια ειναι οτι εβγαλα την παλια και ειδα οτι ηταν ακριβως η ιδια μπαταρια .Δεν την ειχα βγαλει και δεν την ειχα φορτισει ποτε!!!(5 χρονια και κατι εγω και 3 με 4 χρονια ο προκατοχος του ΧΧ). Δευτερη εκπληξη ειναι οτι πριν βγαλω την παλια την μετραω γιατι δουλευε ακομα κανονικα και μου δειξε 12,7 και 14 με γκαζι!!!(Ισως με μια φορτιση να την κανω δωρο σε καποιον) Τελος καλο ολα καλα την καλημερα μου σε ολους!!! |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #54Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τετ 12 Αυγ 2015 - 10:29 | |
| - Thomas_Naoussa έγραψε:
- Δευτερη εκπληξη ειναι οτι πριν βγαλω την παλια την μετραω γιατι δουλευε ακομα κανονικα και μου δειξε 12,7 και 14 με γκαζι!!!(Ισως με μια φορτιση να την κανω δωρο σε καποιον)
Τελος καλο ολα καλα την καλημερα μου σε ολους!!! Είναι μια ψευτοένδειξη που κρατάει για λίγο.. εφόσον η μπαταρία έχει ήδη δείξει σημεία κόπωσης. Σίγουρα θα αντέξει μερικές ακόμη βόλτες.. αλλά μάλλον είναι καιρός της να φύγει απο τα χέρια σου. Καλημέρα. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #55Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τετ 12 Αυγ 2015 - 17:02 | |
| - Menos έγραψε:
- Thomas_Naoussa έγραψε:
- Δευτερη εκπληξη ειναι οτι πριν βγαλω την παλια την μετραω γιατι δουλευε ακομα κανονικα και μου δειξε 12,7 και 14 με γκαζι!!!(Ισως με μια φορτιση να την κανω δωρο σε καποιον)
Τελος καλο ολα καλα την καλημερα μου σε ολους!!! Είναι μια ψευτοένδειξη που κρατάει για λίγο.. εφόσον η μπαταρία έχει ήδη δείξει σημεία κόπωσης. Σίγουρα θα αντέξει μερικές ακόμη βόλτες.. αλλά μάλλον είναι καιρός της να φύγει απο τα χέρια σου. Καλημέρα. Κι εγώ μια από τα ίδια. Εχθές πήρα τη μοτομπατ με 80€ Δεν ξέρω αν έκανα καλή επιλογή, Κινέζικη μεν τζελ δε. Η παλιά μπαταρία στην ίδια κατάσταση με τη δικιά σου, δεν ξέρω αν τελικά θέλει άλλαγμα ή όχι αλλά την βαρέθηκα κιόλας (10 χρόνια) Μου έχει στεγνώσει τελείως μια φορά πέρσι λόγω ακινησίας ούτε το ρολόϊ δε δούλευε. την φόρτισα αλλά μου κάνει κάτι παλαβά. Την καινούργια δεν τη έβαλα απάνω την έχω στο κουτί. Θέλω να περάσω πρώτα από τον ηλ/γο να μου τσεκάρει το μηχανάκι αν είναι εντάξει γιατί έχω την υποψία ότι όταν ζεσταίνεται ο ανορθωτής δε δουλεύει καλά, έτσι για να μου φύγει η ιδέα δλδ. Γιατί κατά βάθος ξέρω ότι ο Μένος έχει δίκιο. |
|
| |
| #56Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Πεμ 13 Αυγ 2015 - 8:55 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- Menos έγραψε:
- Thomas_Naoussa έγραψε:
Τελος καλο ολα καλα την καλημερα μου σε ολους!!! Είναι μια ψευτοένδειξη που κρατάει για λίγο.. εφόσον η μπαταρία έχει ήδη δείξει σημεία κόπωσης. Σίγουρα θα αντέξει μερικές ακόμη βόλτες.. αλλά μάλλον είναι καιρός της να φύγει απο τα χέρια σου. Καλημέρα. Κι εγώ μια από τα ίδια. Εχθές πήρα τη μοτομπατ με 80€ Δεν ξέρω αν έκανα καλή επιλογή, Κινέζικη μεν τζελ δε. Η παλιά μπαταρία στην ίδια κατάσταση με τη δικιά σου, δεν ξέρω αν τελικά θέλει άλλαγμα ή όχι αλλά την βαρέθηκα κιόλας (10 χρόνια) Μου έχει στεγνώσει τελείως μια φορά πέρσι λόγω ακινησίας ούτε το ρολόϊ δε δούλευε. την φόρτισα αλλά μου κάνει κάτι παλαβά. Την καινούργια δεν τη έβαλα απάνω την έχω στο κουτί. Θέλω να περάσω πρώτα από τον ηλ/γο να μου τσεκάρει το μηχανάκι αν είναι εντάξει γιατί έχω την υποψία ότι όταν ζεσταίνεται ο ανορθωτής δε δουλεύει καλά, έτσι για να μου φύγει η ιδέα δλδ. Γιατί κατά βάθος ξέρω ότι ο Μένος έχει δίκιο. Καλημερα παιδια η καινουρια μπαταρια μπηκε κι ολα καλα!!!Σιγουρα εχει δικιο ο Μενελαος για τις ενδειξεις της παλιας μπαταριας,ειναι προφανες για αυτο και βιαστηκα να την αλλαξω πριν με αφησει... Αντα λιγες μερες ακομη και θα'ρθω Κατερινη με καινουρια μπαταρια!!!!!!Σιγουρα τωρα θα τρεχει πιο πολυ το ΧΧ!!! |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| #57Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Πεμ 13 Αυγ 2015 - 14:16 | |
| Αντε με το καλο να σε δουμε απο κοντα!!! |
|
| |
kalaitzidisk Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1321 Φύλλο : Ηλικία : 38 Τόπος : GERMANY BIELEFELD Ημερομηνία εγγραφής : 21/10/2012
| #58Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Πεμ 13 Αυγ 2015 - 14:40 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- Γι' αυτήν εδώ έχει κανένας γνώμη? είναι λίγο ακριβή βέβαια αλλά δίνει ένα χρόνο εγγύηση.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] επειδή δούλευα στο αντικείμενο και γενικά ασχολήθηκα πολύ , η motobatt είναι κλάσης ανώτερη από όλες και το λέω με υπευθυνότητα |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #59Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Πεμ 13 Αυγ 2015 - 16:09 | |
| - kalaitzidisk έγραψε:
- ptinotrofos έγραψε:
- Γι' αυτήν εδώ έχει κανένας γνώμη? είναι λίγο ακριβή βέβαια αλλά δίνει ένα χρόνο εγγύηση.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
επειδή δούλευα στο αντικείμενο και γενικά ασχολήθηκα πολύ , η motobatt είναι κλάσης ανώτερη από όλες και το λέω με υπευθυνότητα Με ανακουφίζεις! Την επέλεξα επειδη είναι τζελ και επειδή σίγουρα κατασκευάζεται με τις αμερικάνικες προδιαγραφές. Αλλά είχα και μια επιφύλαξη μια και φτιάχνεται στην Κίνα. Ελπίζω να κρατήσει τουλάχιστον όσο και η Ταϊβανέζικη YUASA που είχα απάνω, δλδ 10ετία |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #60Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Πεμ 13 Αυγ 2015 - 18:00 | |
| το γενεαλογικο της δεντρο το τσεκαρες???? ειναι συγγενης με τον Μαθουσαλα??? η προηγουμενη σιγουρα ειχε ριζες... |
|
| |
| Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; | |
|