| Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #31Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τρι 19 Νοε 2013 - 19:37 | |
| Δεν θα κανω αλλο σπαμ, αν ειναι να την παμε την κουβεντα στην "πολιτικη". Συμφωνω για τα βουλγαρικα-ελληνικα αλλα εννοουσα ακριβως αυτο που εγραψα γιατι ξερω αρκετους τετοιους...ιδιοκτητες προβατων, γιατι δεν τους λες βοσκους. Στο αλλο θεμα, οι οποιοι σχιστοματηδες, πχ ιαπωνες ηταν συμμαχοι του Χιτλερ, αρα αυτο σημαινει οτι πρεπει να παρουμε ας πουμε αγγλικα αυτοκινητα, σουηδικα κλπ Μπα δεν νομιζω αλλωστε οτι και να εχει κανει μια χωρα, δεν το εχουν κανει οι ανθρωποι, το εχουν κανει οι κυβερνησεις της, γι αυτο ειπα τη γνωμη που ειπα. Προτιμω πολλες φορες το "αμφιβολα" καλο απο το σιγουρα κακο!
ΥΓ Αν θεωρει ο διαχειριστης ή ο συντονιστης μπορει να διαγραψει τα σπαμαρισματα για να μην χαλαει το θεμα. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #32Θέμα: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Κυρ 8 Μαρ 2015 - 17:39 | |
| Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε στην μοτοσυκλέτα σας; Έχετε μείνει ευχαριστημένοι απο την αγορά; Πόσο καιρό την έχετε;; Επέλεξα να τοποθετήσω τις πιο γνωστές μάρκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα... αν η μπαταρία σας δεν είναι στην κατηγορία, απλά ψηφίστε "Άλλη μάρκα" και γράψτε την μάρκα και τις εντυπώσεις σας απ'αυτήν. Ψηφίστε και σχολιάστε. |
|
| |
lonerider Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Τόπος : kefalonia Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2014
| #33Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Κυρ 8 Μαρ 2015 - 18:33 | |
| yuasa παντα..και στο χχ και στην βεφα...ευχαριστημενος και χωρις προβληματα για τα επομενα 4-5 χρονια |
|
| |
apostatis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 45 Φύλλο : Ηλικία : 47 Τόπος : Ναυπακτος Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2014
| #34Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Κυρ 8 Μαρ 2015 - 19:39 | |
| Κυρίως yuasa αλλα και bosch και ημουν εξισου ευχαριστημενος. Η επομενη αλλαγη ομως ερχεται και σκεφτομαι για λιθιου... εχει κανεις αποψη για αυτες; Δειχνουν ενδιαφερουσες... χαμηλο βαρος... δεν αποφορτιζουν τοσο ευκολα κτλ κτλ... |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #35Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Κυρ 8 Μαρ 2015 - 23:16 | |
| YUASA κι εγώ, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα ήθελα όμως να δοκιμάσω και ODYSSEY αν δεν κάνω λάθος τις χρησιμοποιεί ο στρατός στις ΗΠΑ και έχουν προσδόκιμο ζωής 3-10 χρόνια. Αφού λοιπόν η YUASA με προσδόκιμο 2 χρόνια άντεξε 9 η ODYSSEY με 10 θα με βγάλει τα επόμενα 50 χρόνια, οπότε μέχρι να φτάσω 111 χρονών είμαι καλυμμένος |
|
| |
Spartiatis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 382 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Σπάρτη Ημερομηνία εγγραφής : 26/01/2015
| #36Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Δευ 9 Μαρ 2015 - 0:48 | |
| Εβαλα την Yuasa οταν ζητησε το CBR κ την πλΕρωσα κοντα στα €80+ αν θυμαμαι καλα -ισως κ περισσοτερα- κ δεν εβγαλε ουτε χρονο. Ισως επεσα σε ελαττωματικο προιον. Εβαλα με €25 (!!!) την MGM κ την εχω ΗΔΗ 3 σχεδον χρονια κ ειναι το μηχανακι κ ενα μηνα ακουνητο λογω καιρου κ παιρνει "τσακμακι"... "Νερα" δεν μου εχει κανει ουτε στο δρομο ουτε τα φωτα να παιζουν ουτε να μην θελει να παρει μπροστα ουτε τιποτΕΣ...
Μην δινετε χρηματα ασκοπα για προιοντα που ισως δεν χρειαζεται κ τοσο. Μια καλη κ φθηνη λυση δεν ειναι παντα ασχημη ιδεα... |
|
| |
lonerider Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Τόπος : kefalonia Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2014
| #37Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Δευ 9 Μαρ 2015 - 12:14 | |
| Ρε παιδια ήμαρτον. ......Μην λέμε ότι θέλουμε. ....Μάλλον οι yuasa που σας έβγαλε ούτε χρόνο δεν ήταν yuasa....μάλλον σας κοροϊδέψαν η περνάτε ρεύμα για το σπίτι από την μπαταρια. ... |
|
| |
Diamapa Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 223 Φύλλο : Τόπος : Καβάλα Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2014
| #38Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τρι 10 Μαρ 2015 - 15:16 | |
| στο μικρο η πρωτη μπαταρια που εβαλα ηταν μουφα yuasa με εβγαλε 3 χρονια, τωρα εδω κι ενα χρονο εβαλα αυθεντικη yuasa, κανενα προβλημα ως τωρα |
|
| |
Spartiatis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 382 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Σπάρτη Ημερομηνία εγγραφής : 26/01/2015
| #39Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τρι 10 Μαρ 2015 - 20:18 | |
| - Diamapa έγραψε:
- στο μικρο η πρωτη μπαταρια που εβαλα ηταν μουφα yuasa με εβγαλε 3 χρονια, τωρα εδω κι ενα χρονο εβαλα αυθεντικη yuasa, κανενα προβλημα ως τωρα
περιμενε σου μενουν αλλα δυο χρονια ακομα για να εχεις μετρο συγκρισης σε περιπτωση που ειναι κ αυτη μουφα... |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #40Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Κυρ 12 Απρ 2015 - 19:12 | |
| Yuasa FTZ12S. Μου κράτησε 8 χρόνια.. την είχε τοποθετήσει η αντιπροσωπεία της Honda όταν είχα αγοράσει το ΧΧ το 2007 και πλέον απεβίωσε.. Έμεινα ευχαριστημένος! |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| |
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #42Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Δευ 13 Απρ 2015 - 12:32 | |
| Το αστείο της υπόθεσης είναι πως την έβαλα να φορτίσει μήπως και έχει λίγη ζωή ακόμη μέσα της.. ύστερα απο 8 ώρες φόρτισης άρχισε να παίρνει τα πάνω της... ύστερα απο 18 ώρες δείχνει καινούρια..! Όλα αυτά βέβαια, σύμφωνα με τον φορτιστή... θα την δοκιμάσω μεθαύριο που θα έχω το χρόνο να δώ κατα πόσο θα την παλέψει.. |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #43Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τρι 14 Απρ 2015 - 16:50 | |
| Θα την παλεψει λογικα. Τρια χρονια ακινησιας ειχε το ανταλλακτικο vfr που πηρα να διαλυσω για να φτιαξω το δικο μου. Η μπαταρια του, οχι κλειστου τυπου, αλλα συμβατικη με υγρα. Ητανε στεγνη. Την γεμισα, τη φορτισα και αντεξε πανω απο χρονο πριν πεθανει, με σκληρη χρηση. Αμετρητες μιζιες διαρκειας κατα τη διάρκεια δοκιμων. |
|
| |
O Μεσιμερας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 295 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| #44Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Τρι 14 Απρ 2015 - 18:22 | |
| Εχω το Χχ απο το 2001,,Τοσα χρονια εχω αλλαξει 2 yuasa(την μια την ειχε οταν την αγορασα,δεν ξερω ποτε την ειχανε βαλει) και τελευταια 3,5 χρονια εχω bosch.. Πιστευω παιζει ρολο και η συντηρηση,δηλ,να μην μενει καιρο παρατημενη για μηνες αδουλευτη.. |
|
| |
Thomas_Naoussa Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Ναουσα Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2010
| #45Θέμα: Απ: Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; Δευ 10 Αυγ 2015 - 21:39 | |
| Καλησπερα παιδια!!!Ελπιζω να στε ολοι καλα... Εαν καποιος γνωριζει ηρθε η ωρα και της δικιας μου μπαταριας (μετα απο πολλα-πολλα χρονια) Γνωριζει καποιος αν αυτη ειναι αξιοπρεπης?? : [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
| Ποιά μπαταρία χρησιμοποιείτε; | |
|