| παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #46Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Σαβ 12 Οκτ 2013 - 21:00 | |
| Cafe racer.. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #47Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Σαβ 12 Οκτ 2013 - 21:00 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #48Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Σαβ 12 Οκτ 2013 - 21:01 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #49Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Σαβ 12 Οκτ 2013 - 21:02 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #50Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Σαβ 12 Οκτ 2013 - 21:02 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #51Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Σαβ 12 Οκτ 2013 - 21:03 | |
| |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| #52Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 13 Οκτ 2013 - 2:09 | |
| - pablo έγραψε:
- που να δειτε απο κοντα και το ΧΧ!
Θελουμε φωτογραφιες!!!!!! |
|
| |
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #53Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 16 Οκτ 2013 - 16:45 | |
| Παιδιά γεια σας και πάλι. Έλειψα σχεδόν μια εβδομάδα και ...έχασα επεισόδια !! Είχα δουλειές στη Β. Εύβοια. Λίγο κάτι γραφειοκρατικά , λίγο να βοηθήσω τη μάνα μου στη συντήρηση του σπιτιού και περισσότερο να ασχοληθώ όπως πάντα με ψιλοβελτιώσεις και μετατροπές στο ΧΧ ( εκεί έχω χώρο-εργαστήριο-εργαλεία κλπ.)...πέρασαν οι μέρες. Δουλειά από το πρωί μέχρι βράδυ αργά και ελεύθερος χρόνος μηδέν. (Internet δεν έχω εκεί). Κατ αρχάς να Ξεκινήσω με τον Μελέτη.....Μελέτη χαίρομαι που εκφράζεις ελεύθερα τα ...αισθήματά σου για μένα,..αλλά συγκρατήσου λίγο μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά σου ....και μετά θα απολαύσουμε τον .."έρωτά μας" !!! Κωστή οι βελτιώσεις γενικά (αισθητικές , μηχανικές κλπ ) ξέρεις ότι δεν τελειώνουν ποτέ !!! Η αλήθεια είναι ότι βασανίζομαι ..σωματικά - ψυχικά - πνευματικά ..και οικονομικά !!! Είναι κάτι όμως το οποίο δεν μπορώ να αλλάξω . Το έχω από μικρό παιδί και ...συνεχίζω... Η ικανοποίησή μου είναι το αποτέλεσμα ! Όσο για άλλες φωτό όταν βρω χρόνο θα βάλω κάποιες και από τα άλλα μηχανάκια που είχα . Μένο εσένα σε άφησα για το τέλος ! Έχεις πιάσει το κουμπί μου με τα Cafe racer !! Πάντως όσο αφορά το εξακύλινδρο CBX , αν είχα τώρα την οικονομική άνεση θα ξαναγόραζα ένα και θα το έφτιαχνα με USD μπροστινό - με ψαλιδάρα - τροχούς - φρένα κλπ...κλπ.. Μηχανάρα !!! |
|
| |
| #54Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 16 Οκτ 2013 - 16:59 | |
| - mitsoschios έγραψε:
- Καλα ε,εχω παθει μεγαλη ζημια με την ολη δουλεια.Τι να λεμε φιλε μου,απλα .Για πες απο οδηγικη συμπεριφορα πως ηταν (και πριν τη μετατροπη και μετα απο αυτην)?Φανταζομαι οτι θα εκανε σα formula 1!
Σέ καλή άσφαλτο έξυνε τα κάγλελα του μοτέρ . Σκελετός - ψαλίδι ακλόνητα - μασίφ . Πιρούνι υποφερτό με τα White Power ελατήρια ,ρυθμίσεις κλπ., - αμορτισέρ χρειαζόταν καλύτερα . Ήχος αξεπέραστος .. με τις ελεύθερες εξατμίσεις !!! Είχε και μοτέρ φτιαγμένο 1200cc... |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #55Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 16 Οκτ 2013 - 17:05 | |
| - cbx -six έγραψε:
- Β. Εύβοια. συντήρηση του σπιτιού και περισσότερο να ασχοληθώ όπως πάντα με ψιλοβελτιώσεις και μετατροπές στο ΧΧ ( εκεί έχω χώρο-εργαστήριο-εργαλεία κλπ.)...
Με βάση αυτα τα δεδομένα , τι να πω ;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!! |
|
| |
mitsoschios Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 210 Φύλλο : Ηλικία : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2012
| #56Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 20 Οκτ 2013 - 4:53 | |
| Καλα ε,τι να λεμε.Επαθα ξαφνικο ερωτα με αυτη τη μηχανη (και την ευθυνη την εχεις ολη εσυ Μητσο ).Μπηκα απο περιεργια στο car και βρηκα ενα συλλεκτικο στα 6500€!Μετα ειδα καμια 10ρια βιντεο στο youtube με εμφαση σε αυτα που ειχαν ως προτεραιότητα τον ηχο της μηχανης.Τι να λεμε.....Formula 1..... |
|
| |
| #57Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Πεμ 24 Οκτ 2013 - 1:17 | |
| Ε και μιας εψαχνα να βρω διαφορα video για το θηριο,επεσα πανω σε αυτο https://www.youtube.com/watch?v=mY-463J2I1c!Και για να γελασουμε και λιγο,για εμας που τα βλεπουμε αυτα τα εργαλεια και μας πιανει τρελα αλλά παραμενουν ονειρα,εδω κολλαει και η σκηνη απο Ελληνικο κινηματογραφο https://www.youtube.com/watch?v=iRBF7KmYTPg (ολα τα λεφτα στο 00:11 ) Υ.Γ. Εμαθα κατι πληροφοριες οτι εδω στο νησι υπαρχει ενας τυπος μεγαλος σε ηλικια (πρώην ναυτικος που εχει ενα cbx σε γκαραζ) και το βγαζει καμια φορα τα καλοκαιρια.Θα ψαξω να βρω πληροφοριες... |
|
| |
Xaris Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 970 Φύλλο : Ηλικία : 39 Τόπος : ΣΕΡΡΕΣ Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2010
| #58Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Πεμ 24 Οκτ 2013 - 8:51 | |
| Αρε τι μας κανατε παλι πρωι πρωι !!!!θελω να ακουσω και εγω μια απο κοντα !! cbx-six τα θερμα μου συγχαρητηρια |
|
| |
| #59Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Παρ 25 Οκτ 2013 - 1:34 | |
| Επιστρεφω με αλλο ενα video απο το εργαλειο https://www.youtube.com/watch?v=QptRnSevH9s.Ερωτας που δε γιατρευεται το ατιμο.Εμαθα και πληροφοριες για το τυπο που εχει ενα τετοιο εδω στο νησι (και μετα μου λενε οτι το ΧΧ ειναι υπερβολη για τη Χιο).Μου ειπε ενας φιλος μηχανικος (νεος σε ηλικια αλλα παλια καραβανα μιας και απο πολυ μικρος ηταν μεσα στα πραγματα) οτι ο τυπος που το εχει,το εχει τουμπανιασμενο και ενα φεγγαρι το ειχε τρεξει και σε gragster.Θα ηθελα πολυ να το δω, αλλα προς το παρον ειναι μαλλον δυσκολο.Αν τα καταφερω και το βρω θα ανεβασω φωτογραφιες. Χαζευοντας στο car βρηκα ενα σε κατασταση βιτρινας, αλλα η τιμες ειναι αρκετα τσουχτερες. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4246806/Α ρε ατιμη κριση Αχ βρε Μητσο τι φωτιες μου αναψες... |
|
| |
| #60Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Παρ 25 Οκτ 2013 - 11:30 | |
| Δημήτρη εγώ δεν φταίω σε τίποτα ! Εσύ είσαι μικρός και αγαπησιάρης και ερωτεύεσαι εύκολα !!! Εγώ τόσο καιρό δεν έβαζα φωτο . Εσείς όλοι φαγωθήκατε ...βάλε - βάλε φωτογραφίες !! Τώρα ...καλά να πάθετε !!! Σας "έτρωγε ο ποπός σας" ! (δεν το λέω αλλιώς ..γιατί ..πέφτει λογοκρισία από τον ...Μένο !!! ) Πάντως ...μεταξύ μας...και εγώ είμαι ακόμα ξαναμμένος με τέτοια μηχανάκια και όχι μόνο .... Ας όψεται η κρίση..... |
|
| |
| παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει | |
|