| παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #16Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 0:06 | |
| Το CBX που έδωσες, ξέρεις αν κυκλοφορεί ακόμα;; . . . .. . . . . . .. . . . .. . . ... . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . . . . . . Υ.Γ. Τρικάβαλο στο CBX βρε αλήτες;;; |
|
| |
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #17Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 0:08 | |
| Και μία το μοτέρ από μπροστά |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #18Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 0:12 | |
| |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| #19Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 0:32 | |
| τρελο μηχανημα! Στο πανω μερος σε καθε αναρτηση τι ακριβως ειναι αυτα τα σωληνακια? |
|
| |
| #20Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 0:34 | |
| Μένο το πήρε κάποιο παιδί από τη Κρήτη. Εκεί πήγε. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται...Και τρικάβαλο γινόταν και τετρακάβαλο αν χρειαζόταν !!! Παιδιά από δούλεμα και ήχο ...δεν συζητάμε !!! (του είχα και εξατμίσεις ελεύθερες ) Εδώ όταν βελτίωνα το σκελετό.πριν το τελειώσω. (χωροδικτύωμα κανονικό). Κάτω μόλις φαίνεται το ψαλίδι που το είχα γεφυρώσει . Δεν συνεχίζω με άλλες φωτο , γιατί θα σας ξημερώσω !! (άλλη φορά !) |
|
| |
| #21Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 0:42 | |
| - Tsimuhas έγραψε:
- τρελο μηχανημα! Στο πανω μερος σε καθε αναρτηση τι ακριβως ειναι αυτα τα σωληνακια?
Γιώργο , αν εννοείς στη φωτο που φαίνεται το μοτέρ από μπροστά , αυτά που κατεβαίνουν είναι μεταλλικά σωληνάκια φρένων . Τα οριζόντια πάνω από το μοτέρ είναι μπουζοκαλώδια (με μπλεντάζ), Και πάνω από τον κινητήρα φαίνεται το αμορτισέρ τμονιού (White Power) . |
|
| |
| #22Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 1:02 | |
| Γιώργο εκτός αν εννοείς τα σωληνάκια που φεύγουν πάνω από τις τάπες στα καλάμια , όπως φαίνονται στη πιο κάτω φωτό . Συνέδεαν τα δύο καλάμια . Είναι για να βάζεις αέρα στις αναρτήσεις .Στη δεξιά τάπα έχει βαλβίδα πάνω .(έπαιρναν κάποια συγκεκριμένη πίεση ) |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #23Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 11:09 | |
| Πολυ ωραιο ομως!!!!Οχι απλως σε αριστη κατασταση, σαν καινουργιο! |
|
| |
| #24Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 16:11 | |
| - Thodo L200 έγραψε:
- Πολυ ωραιο ομως!!!!Οχι απλως σε αριστη κατασταση, σαν καινουργιο!
Θοδωρή όλα μου τα μηχανάκια έτσι τα έφτιαχνα και τα πρόσεχα ,...και όταν δεν είχα τι άλλο να φτιάξω...τα πουλούσα !!! (κάτι με έτρωγε μέσα μου !!! ..Είναι σοβαρό αυτό ...γιατρέ ?!!) Και έκανα τον επόμενο ..."κουμπαρούλι" !! Τζάμπα μάγκα που λένε με έτοιμο μηχανάκι !!! Ελπίζω το ΧΧ να το κρατήσω !!! (Ακόμα το φτιάχνω σε πολλά σημεία και λεπτομέρειες,...δεν το έχω τελειώσει ακόμα !!!) Δες εδώ ακόμα λίγες λεπτομέρειες της δουλειάς . |
|
| |
| #25Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 16:24 | |
| Και μια και καταχράστηκα τον χώρο ...ας βάλω λίγες ακόμα....( Μένο αν διαφωνείς .. ή θεωρείς ότι δεν κολλάνε με το θέμα ..πάρτες και βάλτες όπου νομίζεις καλύτερα ! ( Δεν φταίω εγώ ! Εσείς με μερακλώσατε με το θέμα που ανοίξατε !!! ) Εδώ ...το εργοστάσιο !!! |
|
| |
| |
| |
| #27Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 16:40 | |
| Και επειδή το ..τέρας ήταν υπερκυβισμένο και ..αδηφάγο.. έκοψα και μεγάλωσα από κάτω το τεπόζιτο ώστε να χωράει 25 λίτρα βενζίνης.. γιατί ...δεν την έκαιγε .....την ρουφούσε !!! (μετά φυσικά ακολούθησαν πλαστικοποιήσεις - βαφές κλπ.) Δεν συνεχίζω άλλο γιατί ...θα με κυνηγήσετε στο τέλος !!! |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #28Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 16:48 | |
| Θέλω και εγώ 35lt στο ΧΧ !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #29Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 16:49 | |
| Kαι γυαλισματα, και και και...Μπραβο στην ορεξη σου. Μακαρι - αφου το παρω πρωτα - το ΧΧ να μπορω - οικονομικα - να το φτιαξω να το φχαριστηθω. Εγω αντιθετα απο σενα συνηθως...τα ασπαγα ή επεφτα...και μετα τα πουλουσα! Αντε να ρθει η ωρα που θα καταφερω να φτιαξω ενα! Μπραβο σου και παλι Δημητρη! |
|
| |
mcneosxx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1308 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα - Βυρωνας Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2009
| #30Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Τετ 9 Οκτ 2013 - 16:54 | |
| Δεν συνεχίζω άλλο γιατί ...θα με κυνηγήσετε στο τέλος !!! [/quote] Νομιζω οτι πιο πολλοι εδω μεσα θα σε παρακαλανε να συνεχισεις την αναφορα σε αυτο το πολυ καλο εργαλειο. Οσον αφορα το cbx οταν σχολουσα απο το στρογγυλο γυμνασιο στο Μπραχαμι αρχες δεκαετιας του '80 καθε απογευμα περνουσε ενας απο μπροστα με μια 6 σε 1 της εποχης και εκεινο που μου εχει μεινει ειναι αυτο χασιμο του ηχου του 6κυλινδρου στο τερμα των στροφων. Εαν δεν το ακουσεις ζωντανα δεν μπορεις να το φαναστεις Δημητρη νομιζω οτι πολλοι λιγοι εχουν ασχοληθει οπως εσυ στην ολικη αναβαθμηση μιας μοτοσυκλετας και οχι μονο στην βελτιωση του μοτερ πολλα μα παρα πολλα |
|
| |
| παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει | |
|