| παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nxontz Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο : Ηλικία : 65 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
| #61Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Παρ 25 Οκτ 2013 - 22:43 | |
| - cbx -six έγραψε:
- Δημήτρη εγώ δεν φταίω σε τίποτα ! Εσύ είσαι μικρός και αγαπησιάρης και ερωτεύεσαι εύκολα !!!
Εγώ τόσο καιρό δεν έβαζα φωτο . Εσείς όλοι φαγωθήκατε ...βάλε - βάλε φωτογραφίες !! Τώρα ...καλά να πάθετε !!! Σας "έτρωγε ο ποπός σας" ! (δεν το λέω αλλιώς ..γιατί ..πέφτει λογοκρισία από τον ...Μένο !!! )
Πάντως ...μεταξύ μας...και εγώ είμαι ακόμα ξαναμμένος με τέτοια μηχανάκια και όχι μόνο .... Ας όψεται η κρίση..... Φίλε Δημήτρη έλεος!! Σταματήστε πλέον να μας βάζετε στην πρίζα καθότι έχουμε και ...κάποια ηλικία Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή και δεν έγραψα έως τώρα αφού πρόκειται για νεανικό έρωτα ( μαζί με το cx 500 ). Τόχε φίλος γύρω στο 1980 και ήταν κυριολεκτικά μ@@@@οπαγίδα!!! Πάντως σε ΖΗΛΕΥΩ που είχες τέτοιο εργαλείο, γιατί στις εποχές εκείνες ήταν περίπτωση να έχεις πάνω από 250 -400 cc !! |
|
| |
mitsoschios Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 210 Φύλλο : Ηλικία : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2012
| #62Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Σαβ 26 Οκτ 2013 - 0:51 | |
| - cbx -six έγραψε:
- Δημήτρη εγώ δεν φταίω σε τίποτα ! Εσύ είσαι μικρός και αγαπησιάρης και ερωτεύεσαι εύκολα !!!
Εγώ τόσο καιρό δεν έβαζα φωτο . Εσείς όλοι φαγωθήκατε ...βάλε - βάλε φωτογραφίες !! Τώρα ...καλά να πάθετε !!! Σας "έτρωγε ο ποπός σας" ! (δεν το λέω αλλιώς ..γιατί ..πέφτει λογοκρισία από τον ...Μένο !!! )
Πάντως ...μεταξύ μας...και εγώ είμαι ακόμα ξαναμμένος με τέτοια μηχανάκια και όχι μόνο .... Ας όψεται η κρίση..... Ειναι ερωτευσιμο τα μαλα Εδω παθαίνουμε πλακα μονο με τα βιντεο και τις εικονες.Φαντασου να τα δουμε και απο κοντα θα πανω μας...Παντως ειτε το αφήσει καποιος "μαμα" ειτε του κανει εκ βάθρων αλλαγη,ηταν και θα ειναι μια ονειρική μηχανη.Ας ειχα τα φραγκα και θα χτυπουσα αυτη που ειδα στο car και μετα XX....και μετα θα αλλαζα πλευρο για να δω άλλο ονειρο Eρωτηση.Του ειχες αλλαξει το ταχύμετρο?Βλεπω σε φωτογραφιες οσα ειναι "μαμα" και η ενδειξη φτανει μεχρι τα 240Κh/h,ενω το δικο σου μεχρι τα 300!Το ειχες ανοιξει καμια φορα να δεις μεχρι ποσα μπορει να βγαλει (παιδικη ερωτηση,αλλά το ειχα παντα απορία)? Εχεις καμια αλλη φωτογραφια να μας κοψεις παλι τον υπνο? |
|
| |
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #63Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Σαβ 26 Οκτ 2013 - 21:16 | |
| 1) Φίλε Νίκο το 6κύλινδρο το πήρα πιο αργά. Μέσα 10ετίας του 90. Το έψαχνα χρόνια μέχρι να το βρω και μετά να το φτιάξω "περίπου" όπως το ήθελα μου πήρε ενάμιση χρόνο .! Λέω "περίπου" , γιατί σήμερα αν μπορούσα να το ξαναπάρω θα το είχα σάν Cafe Racer , με USD μπροστινό ,..ψαλίδι ,.. τροχούς ,..φρένα κλπ από σύγχρονα !!! Τότε είχα και το Yamaha FZR 1000 exup, το οποίο είχα πάρει καινούριο. 2) Φίλε Δημήτρη , την πλάκα την έφτιαξα εγώ έτσι . Όσο για τα χιλιόμετρα που έβγαζε , ήταν και θέμα γραναζιών. Όταν το είχα πάρει είχε 44άρι γρανάζι πίσω αν θυμάμαι καλά και ήταν πολύ κοντό στις σχέσεις του (αλλά ανέβαζε πολύ γρήγορα ) Όταν ήμουν στη Λάρισα του είχα 36άρι γρανάζι πίσω γιατί το έβγαζα συχνά εθνική και δεν ήθελα νά σπάει το μοτέρ (μάκρυνε πολύ τις σχέσεις του ), αλλά είχε τη δύναμη και ροπή να το υποστηρίξει (ήταν μεγαλωμένο στα 1200cc περίπου) Χονδρικά η τελική του ήταν κοντά στα 245-250. (η 4άρτη του πήγαινε 230) Όταν ήμουν στην Β. Εύβοια του έβαλα ενδιάμεσο 40άρι (γιατί εκεί δεν τερμάτιζε εύκολα με το 36άρι ελλείψει ευθειών ) και χρειαζόμουν τα "μπάμ" περισσότερο. Και μία φωτο γυμνό στα αρχικά - ενδιάμεσα στάδια ! |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #64Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Σαβ 26 Οκτ 2013 - 22:52 | |
| |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| #65Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Σαβ 26 Οκτ 2013 - 22:57 | |
| Κατευθειαν το ματι παει στην πολλαπλη εξαγωγης... |
|
| |
mitsoschios Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 210 Φύλλο : Ηλικία : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2012
| #66Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 27 Οκτ 2013 - 0:47 | |
| Μανααααρι μου! Εχει και αλλες φωτο Μητσο?Ριχτες να μας αποτελειωσεις Μη μας βασανιζεις αλλοοοοοοοοοο |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #67Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 27 Οκτ 2013 - 0:49 | |
| το Θεριό όμως δείχνει κάπως με τα δυο ψευτοαμορτισερ πισω ε? Δημήτρη την κάνανε τη δουλεια τους??? |
|
| |
| #68Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 27 Οκτ 2013 - 11:20 | |
| Κωστή τα αμορτισέρ αν και τα είχα ξαναφτιάξει από την αρχή , ήταν "λίγα" για το βάρος και τη δύναμη που έπρεπε να διαχειρισθούν . Δημήτρη όσο για άλλες φωτογραφίες , βλέπω να το κάνουμε το θέμα , "οικογενειακό" άλμπουμ ! Θα φάμε spam στο τέλος !!! |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #69Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 27 Οκτ 2013 - 11:44 | |
| Φτιαξε ενα θεμα Δημητρη με φωτο και επεξηγησεις για τις μηχανες που εχεις φτιαξει. Πως να στο πουμε απεξω απεξω, αντε και με το καλο η λιστα...με τις μηχανες που θα σου ζητανε να "φτιαξεις"!! |
|
| |
| #70Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 27 Οκτ 2013 - 12:52 | |
| Μεταφέρθηκε στο DIY - "σταμπιλιζατέρ για " ΧΧ "
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Δευ 28 Οκτ 2013 - 16:51, 6 φορές συνολικά |
|
| |
| #71Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 27 Οκτ 2013 - 13:13 | |
| Μεταφέρθηκε στo DIY - "σταμπιλιζατέρ για ΧΧ"
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Δευ 28 Οκτ 2013 - 16:52, 2 φορές συνολικά |
|
| |
| #72Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 27 Οκτ 2013 - 13:31 | |
| Μεταφέρθηκε στo DIY - " σταμπιλιζατέρ για ΧΧ "
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Δευ 28 Οκτ 2013 - 16:52, 2 φορές συνολικά |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #73Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 27 Οκτ 2013 - 13:37 | |
| Δημήτρη, επειδή οι φωτογραφίες σου έχουν μοιραστεί σε πάρα πολλά θέματα, θα πρότεινα να ξεκινήσεις την παρουσίαση απο την αρχή, για όλες τις εργασίες ανακατασκευής του CBX και του ΧΧ σε ξεχωριστά θέματα. Είναι κρίμα να είναι διάσπαρτα και τα νεότερα μέλη να μην δούν όλη την δουλειά που έκανες με τόσο μεράκι και στις 2 μοτοσυκλέτες!! Πάντα φιλικά και με την καλύτερη διάθεση. |
|
| |
| #74Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 27 Οκτ 2013 - 13:39 | |
| Μεταφέρθηκε στo DIY - " σταμπιλιζατέρ για ΧΧ "
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #75Θέμα: Απ: παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει Κυρ 27 Οκτ 2013 - 13:52 | |
| Οταν λες δεν μπορει να μπει στο σημειο αυτο, εννοεις οτι γενικα δεν εχει προβλεψει η εταιρεια να μπει ή μπορει να μπει σε αλλο σημειο και αυτο βολευει για ρυθμιση? |
|
| |
| παρακαλω τη HONDA να τη ξανακατασκευασει | |
|