1987 Ετών 14, δανεική βόλτα με μοτ/δήλατο CAMINO...
Πήγα να κάνω οχταράκι, το μοτο/δήλατο με τράβηξε εκέι που ήθελε και σύρθηκα για μερικά μέτρα στα γόνατα...
Απολογισμός: Φθαρμένα γόνατα, αγκωνες και αριστερό φλάς σπασμένο ύστερα απο την πτώση...
1990 Ετών 17, κόντρες νυχτιάτικα μέσα σε στενά... δικάβαλοι, είχα τότε ενα HONDA C50 (ταυράκι,όπως το θυμούνται οι παλιοί)... Κάποιος άνοιξε την πόρτα του παρκαρισμένου του αυτοκινήτου για να βγεί.... δεν με είδε.... προσπαθώντας να αποφύγω την πόρτα να μου έρθει κολλάρο... έκοψα στην αντίθετη πλευρά και τράκαρα σε μια σταθμευμένη BMW.
Απολογισμός: Ενα ελαφρύ χτύπημα στον θώρακα, ο συνεπιβάτης με 8 ράμματα στην αριστερή παλάμη... και ακομή αναρωτιόμαστε πως έγινε
Η BMW στοίχισε 50.000 δρχ.. (Το 1990 ήταν λεφτά)!!
1993 Ετων 20 Δεξιά μανέτα φρένου άλλης μηχανής μάγκωσε στο μανίκι του μπουφάν μου, καθώς με προσπερνούσε "ο πιλότος"... Με το μάγκωμα στο μπουφάν, αναγκαστικά έκοψε δεξιά το τιμόνι και η μηχανή του έπεσε απάνω μας...
Απολογισμός:Ευτυχώς πηγαίναμε 30 χλμ/ωρα και πέφτοντας απλά είχαμε μικρογρατζουνιές και ενα χτύπημα στο κράνος που αποφάσισα για πρώτη φορά τότε να φορέσω...
1994 Ετών 21Κατευθυνόμουν με το παπάκι (ταυράκι) σε επαρχιακό δρόμο οδηγώντας με το δεξί χέρι στο γκάζι και το αριστερό στο μπουφάν (έκανε κρύο
). Πήγαινα με 65 χλμ/ωρα (δεν πήγαινε και παραπάνω)... πάτησα παπούρια και έχασα τον έλεγχο του τιμονιού... έπεσα και σύρθηκα για 12 περίπου μέτρα με το παπάκι κολλημένο στο πόδι να με σέρνει μαζί του...
Απολογισμός: 12 ράμματα στο γόνατο και κρεβάτωμα για 3 εβδομάδες με αφόρητους πόνους διότι είχα κάνει ζημιά σε κάτι στο γόνατο μου που ούτε που θυμάμαι πως λεγόταν...
1995 Ετών 22Έκανα οχταράκια με το FZR 250 GENESIS (που έιχα μετά το παπάκι) σε εναν δρόμο ιδιαίτερα ολοισθηρό... στην 5η δεξιά "μπάντα" η μηχανή μάγκωσε στο οδόστρωμα και με πέταξε... κολοσερνόμουν για 6-7 μέτρα και ευτυχώς δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο απο απέναντι, να με βάλει απο κάτω...
Απολογισμός: Ένα λερωμένο παντελόνι, ενας αριστερός σηματοδότης, μια μανέτα και φτιάξιμο τα πλαστικά...
2008 Ετών 35Κινιόμουν με το ΧΧ δίπλα απο μεγάλη ουρά αυτοκιμήτων... δεν πήγαινα πάνω απο 5 χλμ/ωρα όταν σε κλάσματα δευτερολέπτου μια "οδηγός" αποφάσισε να στρίψει αριστερά χωρίς σηματοδότη.... Με στρίμωξε στο αντίθετο ρεύμα και για να μην "φιλήσω" την πόρτα της έριξα την μηχανή αριστερά...
Κατέβηκε η κότα απο τ'αμαξι και μου ζητούσε και τα ρέστα
Ούρλιαζα απο τα νεύρα μου
μέσα απο το κράνος και χέστηκε η κακομοίρα...
Βγήκανε και 1-2 άλλοι οδηγοί απο τα αυτοκινητά τους και βοηθήσανε να βάλουμε την μηχανή στην άκρη...
Απολογισμός: Κατά κολοφαρδία ούτε γρατζουνια στην μηχανή, καθώς επιδίωξα να την ακουμπήσω κάτω οσο απαλά μπόρεσα την συγκεκριμένη στιγμή και δεν σύρθηκε...
Αυτά τα ολίγα... που τα περισσότερα (ευτυχώς για μένα) ήταν αστεία και όχι σοβαρά ατυχήματα.
Υπάρχουν 2 ειδών αναβάτες... Αυτοί που έπεσαν... και αυτοί που θα πέσουν. Προσέχετε εκει έξω!!