Ωωωω γιατι ετσι ρε Κωστα; Περιεργο μου φαινεται δεδομενου οτι η χρηση που κανεις δεν εχει πόλη και γενικα ζορισμα του τυπου σταματα-ξεκινα...
Έλα μου ντε?!? και έσκασα και 85 ευρά για καινούργια μπαταρία τζάμπα κι άδικα γιατί η παλιά είναι μια χαρά Την ξανάβαλα απάνω για να κλείσει 10ετεία. Είμαι περίεργος πόσο θα κρατήσει ακόμα
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
..."Με τις υγείες σου".... Κώστα ... Η αχίλλειος πτέρνα της Honda .... Κυρίως ανορθωτές .. και πηνία !!! Ελπίζω και εύχομαι να μην ξανά΄χεις πρόβλημα !!.. Αλλά αν χρειαστεί ξανά ανορθωτής να βάλεις άλλον από πιο νέο μηχανάκι , με τραντζίστορ "mosfet"...(δεν ανεβάζουν θερμοκρασία )... Καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα !!!..
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
..."Με τις υγείες σου".... Κώστα ... Η αχίλλειος πτέρνα της Honda .... Κυρίως ανορθωτές .. και πηνία !!! Ελπίζω και εύχομαι να μην ξανά΄χεις πρόβλημα !!.. Αλλά αν χρειαστεί ξανά ανορθωτής να βάλεις άλλον από πιο νέο μηχανάκι , με τραντζίστορ "mosfet"...(δεν ανεβάζουν θερμοκρασία )... Καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα !!!..
Ευχαριστώ Δημήτρη. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα όσο έπρεπε. Το μηχανάκι είχε μείνει 10 ημέρες στο συνεργείο γιατί έγιναν κι άλλες δουλειές και με είχε πιάσει ανυπομονησία. Το πήρα λοιπόν αφού τελείωσε και πήγα σπίτι (Αφού έκανα μια βολτίτσα) Την επομένη μου ήρθε η ιδέα να το τσεκάρω, μετράω την μπαταρία και την βρίσκω ξελιγωμένη. Βάζω μπροστά και μετράω 13,8 ανάβω τα φώτα και πέφτει στα 12.
Παίρνω το μάστορα τηλ <<Ρε φίλε μου είπες ότι το μέτρησες και ο ανορθωτής είναι εντάξει>> <<Ναι>> <<Και γιατί δεν φορτίζει?>> <<Φέρτο να το δω>>
Το ξαναπήγα το μέτρησε, έκανε κάτι τηλ/να, δεν έβρισκε δικό του, εγώ καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα τελικά έβαλε από 954. Αν μου βγάλει κι αυτός άλλα 80.000χλμ ευχαριστημένος θα είμαι. Από τα πηνία έχω παράπονο γιατί κάθε 40.000χλμ αλλαγή πηνία δε λέει, του κερατά δλδ.
ΥΓ: Τον ανορθωτή που λες πάντως θα το ψάξω και ίσως παραγγείλω κάποια στιγμή να τον βάλω απάνω και να κρατήσω αυτό που έχει τώρα καβάτζα. Αργότερα όμως γιατί ξεψιλιάστηκα
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
τελικα δεν ειχαν προβλημα τα πηνια το καλωδιο πριν απο την φυσα ηταν κομμενο... εκανα τεστ στα πηνια μου και βγαζουν 1,3 αντι για 0,9 που δειχνει στα βιντεο ειναι καλο η κακο???
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
1,3 ohm εννοείς; Νομίζω ότι είσαι εντάξει. Στις 4000 στροφές τη τάση έχεις στη μπαταρία; Πρέπει να έχει 13,8 volt περίπου. Δες το βιβλιαράκι, νομίζω ότι λέει ακριβώς.