| Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #106Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Πεμ 30 Ιαν 2014 - 22:04 | |
| Είχε κάνει να βραδυάζει και τα φαγητά ακόμη ερχόντουσαν..!! Δεν μπορούσα να φάω άλλο.. απλά τα έβλεπα και έλεγα "χμμμ και αυτό πρέπει να είναι ωραίο.." Να λέμε και την αλήθεια, όσο φανταστική ήταν η παρέα, τα τσίπουρα και τα φαγητά, είχαν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια για τον λογαριασμό που θα'ρχόταν..!! Κάπου εκεί με καθησύχασε ο Jimacos και μου εξήγησε πως πληρώνεις ΜΟΝΟ τα τσίπουρα!! Πλάκα μου κάνεις!!! Όχι μόνο είχαμε κάνει κεφαλάκι απο τα τσίπουρα, η ιστορία θα μας έβγαινε στο 1/3 της τιμής που φανταζόμουνα!!! Αυτό που με "ενόχλησε" είναι πως πληρώθηκε ο λογαριασμός πίσω απ'την πλάτη μου.. Βολιώτες... γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση του τόπου σας, νοιώθω 2 φορές υποχρεωμένος!! Ευχαριστώ βαθύτατα!! |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #107Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Πεμ 30 Ιαν 2014 - 22:11 | |
| Αποχαιρετιστήκαμε με τον panago και επιστρέψαμε στο σπίτι του Δημήτρη για γλυκό..!! "Ποιό γλυκό βρε παιδιά"???!!! "Πού να το βάλουμε"????!!!! Σταματήσαμε στο καλύτερο ζαχαροπλαστείο της περιοχής και πήγα να βγώ απο το αυτοκίνητο μήπως και καταφέρω να κεράσω τουλάχιστον το γλυκό! Ελα όμως που ο Δημήτρης πάρκαρε με τέτοιο τρόπο που είχε μπλοκάρει την πόρτα μου!! "Κάτσε εδώ και μην σε νοιάζει.." μου είπε και.... έκατσα στ'αυγά μου. Τούρτα σοκολάτα και άλλες πάστες άρχισαν να μπαίνουν στο αυτοκίνητο! Φοβήθηκα!! |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #108Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Πεμ 30 Ιαν 2014 - 22:24 | |
| Φτάσαμε στο σπίτι του Δημήτρη... Η κοιλιά της γυναίκας μου είχε τεντώσει.. με τα χίλια ζόρια ανάπνεε.. ζητήσαμε επειγόντως σόδα απο την γλυκύτατη γυναίκα του Δημήτρη να ηρεμήσει το τέντωμα.. Εκεί πετάχτηκε ο Δημήτρης και τις εξήγησε (μούσια) πως περιμέναμε ακόμη 2 μεγάλες πίτσες μετά το γλυκό!! Έπρεπε να βλέπατε το βλέμμα οίκτου της γυναίκας μου!! 10 λεπτά αργότερα χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του... "Αααα, ήρθαν οι πίτσες.." αναφώνησε και η Άνι έψαχνε χώρο να κρυφτεί!! Τελικά ήταν ο panos volos, μια ευχάριστη έκπληξη! Κανα μισάωρο μετά, η γυναίκα μου δεν την πάλευε άλλο και πήγε να ξαπλώσει να ηρεμήσει το στομάχι της.. Συνεχίσαμε την πάρλα για ακόμη μια ωρίτσα, μέχρι που τα μάτια μας άρχισαν να βασιλεύουν,, Ο Πάνος και ο Οδυσσέας μας αποχαιρέτισαν και πήγα να δώ πως ήταν η γυναίκα μου.. Κοιμόταν στο συζυγικό κρεβάτι και έκανα την κίνηση να την ξυπνήσω για να βολευτούμε όπου είχε επιλέξει ο νοικοκύρης του σπιτιού.. - "Τι κάνεις εκεί"? μου λέει ο Δημήτρης "Ασε την γυναίκα να κοιμηθεί, αφού ούτως η άλλως και εσύ εδώ θα κοιμηθείς"! - "Βρε άνθρωπε, στο συζυγικό σας κρεβάτι θα κοιμηθούμε?? Εσείς που θα κοιμηθείτε??" - "Πιάσε κοιμήσου εσύ και χώρος υπάρχει για όλους".. Έτσι κι'εγινε..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Menos στις Πεμ 30 Ιαν 2014 - 22:38, 1 φορά |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #109Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Πεμ 30 Ιαν 2014 - 22:32 | |
| Ξημέρωσε η επόμενη μέρα.. είχαμε κοιμηθεί σαν πουλάκια. Μας ξύπνησε ο Δημήτρης για να ετοιμαστούμε για Θεσσαλονίκη. Απολαύσαμε ελληνικό καφέ, χαζέψαμε για κανα 20λεπτο το πραγματικά καλό φρεσκάρισμα που έκανε στο ΧΧ του ο Δημήτρης και ξεκινήσαμε για Θεσσαλονίκη! Φίλε μου Δημήτρη.. σου μένω με το παραπάνω υπόχρεος..!! Η φιλοξενία σου, η υπομονή σου και η καρδιά σου δύσκολα βρίσκονται σε άνθρωπο..! Δεν έχω λόγια να σ'ευχαριστήσω που με έκανες να νοιώσω αδερφός έστω και για λίγο. Μια τελευταία φωτογραφία με τον γιόκα της οικογένειας (Jimacos junior).. και συνεχίζουμε για Θεσσαλονίκη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
| #110Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Πεμ 30 Ιαν 2014 - 23:46 | |
| |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
| #111Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Πεμ 30 Ιαν 2014 - 23:51 | |
| - Menos έγραψε:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Βρε ......... κ ..αλοπαιδα εμενα γιατι δεν με περιμενατε για φωτο ??? Ειχα κολλησει στην κινηση , ΤΙ να εκανα ??? |
|
| |
Jimacos Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1208 Φύλλο : Ηλικία : 47 Τόπος : ΒΟΛΟΣ Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
| #112Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Παρ 31 Ιαν 2014 - 1:27 | |
| |
|
| |
Jimacos Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1208 Φύλλο : Ηλικία : 47 Τόπος : ΒΟΛΟΣ Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
| #113Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Παρ 31 Ιαν 2014 - 1:34 | |
| |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #114Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Παρ 31 Ιαν 2014 - 7:33 | |
| Επικη φιλοξενία! jimaco ωραιες φωτο-αφηγηση. Παντα τετοια! |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| |
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #116Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Παρ 31 Ιαν 2014 - 16:08 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #117Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Τρι 4 Φεβ 2014 - 13:06 | |
| Φεύγοντας απο τον Βόλο περάσαμε απο τα Τέμπη για να δούμε μια μικρή σπηλιά που ήταν και κάποιος αγιασμός εκεί... Αγ. Παρασκευή αν δεν με γελάει η μνήμη μου.. Πήγαμε (το πρότεινε ο Δημήτρης) και τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #118Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Τρι 4 Φεβ 2014 - 13:07 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #119Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Τρι 4 Φεβ 2014 - 13:09 | |
| Αν και λίγο μανίκι να μπείς εκει μέσα, καταφέραμε να απολαύσουμε λίγο δροσερό νερό. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #120Θέμα: Απ: Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) Τρι 4 Φεβ 2014 - 13:12 | |
| |
|
| |
| Η Διαχείριση κατέβηκε Ελλάδα.. (Τα ασυμμάζευτα) | |
|