Μπραβο ρε Θοδωρη πολυ ωραια η κουκλα σου.Θελω λεπτομεριες για τα βαψιματα και τιμες απο κοντα.Αντε να πιουμε κανα καφε και να την δουμε απο κοντα και με λεπτομερια.
Ευχαριστω παιδια...Μενο δεν ειναι απλα μερακι, το μερακι αφορα το να ασχολουμαι με μοτο γενικα, οτιδηποτε...αυτο ειναι ονειρο μιας ολοκληρης ζωης, το να φτιαξω κατι οπως μ αρεσει, και σιγα σιγα το κανω πραγματικοτητα αυτο ειναι που με εξιταρει και με ευχαριστει περισσοτερο. Οσο για τις ιδεες επειδη μ αρεσει να ψαχνω και να ακουω, γι αυτο πολλα τα μαζευω, τα ανεβαζω γιατι αλλωστε μπορει κατι που να μην αρεσει σε μενα να αρεσει σε πολλους αλλους και να το χρησιμοποιησουν, οπως και πραγματα που επειδη δεν τα εχει "συνηθισει" το μυαλο ή το ματι, τα δουλευω για καιρο πριν τα κανω, θα χαρω εστω κι αν εχω βοηθησει οποιονδηποτε με το ψαξιμο ή και με τα λαθη μου να παρει μια αποφαση για τη δικη του μηχανη που να τον ικανοποιει...
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
Τα γνησια φλας ειναι να βγουν, απλα δεν τα χω βγαλει ακομα...σιγουρα θα ηταν καλυτερα για οσους ακολουθουν αλλα απο εμφανιση δε μ αρεσουν να εξεχουν, οποτε καλα που εχουμε ολοι διαφορετικα γουστα και διαφορετικα μηχανακια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Thodo L200 στις Δευ 21 Απρ 2014 - 20:30, 1 φορά
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
Στη θέση σου θα το γεφύρωνα και με τα κανονικά σινιάλα.. πιστεύω θα είναι καλύτερο για όσους σε ακολουθούν .. Ε, και θα είναι λίγο παραπάνω μουρίτσα.
Κι εγώ αυτό θα έκανα. Η ασφάλεια πάνω από όλα. Δεν ξέρω αλλά με τα κανονικά φλας σβηστά και με το φρένο πατημένο στο βίντεο δε φαίνεται και πολύ καλά ότι στρίβεις. Το μάτι πέφτει στο φλας το σβησμένο και μετά στο φανάρι. Τη μέρα με τον ήλιο να πέφτει απάνω του, φαίνεται; Γεφύρωσέ τα ή κατάργησε εντελώς τα δικά του φλας, γιατί μπορεί να μπερδευτεί έστω κι 1 στους 10.000. Άλλωστε και τα δύο να αναβοσβήνουν είναι πολύ εντυπωσιακό και όλοι θα το προσέξουν! Για κάνε μια δοκιμή και ανέβασε βίντεο.
Εγώ στη μπαγκαζιέρα τη givi 46 σκέφτομαι να βάλω φώτα στοπ,πορείας και φλας. Το σχετικό κιτ έκανε γύρω στα 40€ και δεν το έψαξα περισσότερο, τώρα που φτιάχνει ο καιρός το ξανασκέφτομαι. ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Υπάρχουν και πολύ πιο κοντά φλάς, είμαι σίγουρος πως ο Μελέτης θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει σε μια οικονομική αγορα. Μόνο και μόνο για λόγους ασφαλείας, μήν τα καταργήσεις.. προσωπική γνώμη.
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
Στη θέση σου θα το γεφύρωνα και με τα κανονικά σινιάλα.. πιστεύω θα είναι καλύτερο για όσους σε ακολουθούν .. Ε, και θα είναι λίγο παραπάνω μουρίτσα.
Κι εγώ αυτό θα έκανα. Η ασφάλεια πάνω από όλα. Δεν ξέρω αλλά με τα κανονικά φλας σβηστά και με το φρένο πατημένο στο βίντεο δε φαίνεται και πολύ καλά ότι στρίβεις. Το μάτι πέφτει στο φλας το σβησμένο και μετά στο φανάρι. Τη μέρα με τον ήλιο να πέφτει απάνω του, φαίνεται; Γεφύρωσέ τα ή κατάργησε εντελώς τα δικά του φλας, γιατί μπορεί να μπερδευτεί έστω κι 1 στους 10.000. Άλλωστε και τα δύο να αναβοσβήνουν είναι πολύ εντυπωσιακό και όλοι θα το προσέξουν! Για κάνε μια δοκιμή και ανέβασε βίντεο.
Τα γνησια φλας θα φυγουν, οποτε δε θα μπερδευεται και κανεις...το βιντεο ειναι τραβηγμενο μερα μεσημερι, οποτε φαινεται, το βραδυ ειναι πολυ δυνατοτερα και τα φωτα και τα φλας...βασικα το τραβηξα να φαινεται το φαναρι και η συνδεση των φλας στο 1/4 του φαναριου αντι για το μισο δεξια ή μισο αριστερα...