Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
polecat81
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
polecat81

Αριθμός μηνυμάτων : 226
Φύλλο : Άντρας
Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2014

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 Empty
#241ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΠαρ 18 Απρ 2014 - 23:20

Μπραβο ρε Θοδωρη πολυ ωραια η κουκλα σου.Θελω λεπτομεριες για τα βαψιματα και τιμες απο κοντα.Αντε να πιουμε κανα καφε και να την δουμε απο κοντα και με λεπτομερια. thumbs up 
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Meletis
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Meletis

Αριθμός μηνυμάτων : 3210
Τόπος : Πετρούπολη
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012

#242ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΠαρ 18 Απρ 2014 - 23:29

Θα το φροντίσουμε να βρεθούμε Παρεα πάλι Τάσο !!!!
Να τον " κοσκινισουμε" παρεουλα !!!
polecat81
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
polecat81

Αριθμός μηνυμάτων : 226
Τόπος : Γερακας
Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2014

#243ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΠαρ 18 Απρ 2014 - 23:43

Ακριβως ετσι Μελετη vroomvroom celebrate 
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

Αριθμός μηνυμάτων : 20847
Τόπος : Σλοβακία
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

#244ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΣαβ 19 Απρ 2014 - 3:36

Μια χαρά το προχωράς και απ'οτι βλέπω απο το μεράκι που κουβαλάς, δεν θα σταματήσεις να δημιουργείς!
Συνέχισε την καλή δουλειά, να παίρνουμε ιδέες.. thumbs up 
https://www.facebook.com/pages/CBR-Forum/379174255489123?ref=hl
pablo
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
pablo

Αριθμός μηνυμάτων : 5366
Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara)
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011

#245ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΣαβ 19 Απρ 2014 - 11:05

Κουκλιτσα! στο τελος θα ειναι αλλο μηχανακι!
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

#246ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΣαβ 19 Απρ 2014 - 11:52

Ευχαριστω παιδια...Μενο δεν ειναι απλα μερακι, το μερακι αφορα το να ασχολουμαι με μοτο γενικα, οτιδηποτε...αυτο ειναι ονειρο μιας ολοκληρης ζωης, το να φτιαξω κατι οπως μ αρεσει, και σιγα σιγα το κανω πραγματικοτητα αυτο ειναι που με εξιταρει και με ευχαριστει περισσοτερο.
Οσο για τις ιδεες επειδη μ αρεσει να ψαχνω και να ακουω, γι αυτο πολλα τα μαζευω, τα ανεβαζω γιατι αλλωστε μπορει κατι που να μην αρεσει σε μενα να αρεσει σε πολλους αλλους και να το χρησιμοποιησουν, οπως και πραγματα που επειδη δεν τα εχει "συνηθισει" το μυαλο ή το ματι, τα δουλευω για καιρο πριν τα κανω, θα χαρω εστω κι αν εχω βοηθησει οποιονδηποτε με το ψαξιμο ή και με τα λαθη μου να παρει μια αποφαση για τη δικη του μηχανη που να τον ικανοποιει...
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#247ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΔευ 21 Απρ 2014 - 20:04

Ειχα πει οτι θα βγαλω βιντεο καποια στιγμη το πισω φαναρι...οριστε το φαναρι και πως φαινεται το φλας με τη συνδεση που καναμε...

Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

#248ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΔευ 21 Απρ 2014 - 20:10

Στη θέση σου θα το γεφύρωνα και με τα κανονικά σινιάλα.. πιστεύω θα είναι καλύτερο για όσους σε ακολουθούν .. Ε, και θα είναι λίγο παραπάνω μουρίτσα. wink 
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#249ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΔευ 21 Απρ 2014 - 20:22

Τα γνησια φλας ειναι να βγουν, απλα δεν τα χω βγαλει ακομα...σιγουρα θα ηταν καλυτερα για οσους ακολουθουν αλλα απο εμφανιση δε μ αρεσουν να εξεχουν, οποτε καλα που εχουμε ολοι διαφορετικα γουστα και διαφορετικα μηχανακια... laughing laughing 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Thodo L200 στις Δευ 21 Απρ 2014 - 20:30, 1 φορά
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010

#250ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΔευ 21 Απρ 2014 - 20:24

Menos έγραψε:
Στη θέση σου θα το γεφύρωνα και με τα κανονικά σινιάλα.. πιστεύω θα είναι καλύτερο για όσους σε ακολουθούν .. Ε, και θα είναι λίγο παραπάνω μουρίτσα. wink 
 plus1 
Κι εγώ αυτό θα έκανα. Η ασφάλεια πάνω από όλα. Δεν ξέρω αλλά με τα κανονικά φλας σβηστά και με το φρένο πατημένο στο βίντεο δε φαίνεται και πολύ καλά ότι στρίβεις. Το μάτι πέφτει στο φλας το σβησμένο και μετά στο φανάρι. Τη μέρα με τον ήλιο να πέφτει απάνω του, φαίνεται; Γεφύρωσέ τα ή κατάργησε εντελώς τα δικά του φλας, γιατί μπορεί να μπερδευτεί έστω κι 1 στους 10.000. Άλλωστε και τα δύο να αναβοσβήνουν είναι πολύ εντυπωσιακό και όλοι θα το προσέξουν! Για κάνε μια δοκιμή και ανέβασε βίντεο.
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

#251ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΔευ 21 Απρ 2014 - 20:26

Εγώ στη μπαγκαζιέρα τη givi 46 σκέφτομαι να βάλω φώτα στοπ,πορείας και φλας. Το σχετικό κιτ έκανε γύρω στα 40€ και δεν το έψαξα περισσότερο, τώρα που φτιάχνει ο καιρός το ξανασκέφτομαι. ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

#252ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΔευ 21 Απρ 2014 - 20:41

Thodo L200 έγραψε:
αλλα απο εμφανιση δε μ αρεσουν να εξεχουν

Υπάρχουν και πολύ πιο κοντά φλάς, είμαι σίγουρος πως ο Μελέτης θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει σε μια οικονομική αγορα.
Μόνο και μόνο για λόγους ασφαλείας, μήν τα καταργήσεις.. προσωπική γνώμη.
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#253ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΔευ 21 Απρ 2014 - 20:42

Psath 1100XX έγραψε:
Menos έγραψε:
 plus1 
Κι εγώ αυτό θα έκανα. Η ασφάλεια πάνω από όλα. Δεν ξέρω αλλά με τα κανονικά φλας σβηστά και με το φρένο πατημένο στο βίντεο δε φαίνεται και πολύ καλά ότι στρίβεις. Το μάτι πέφτει στο φλας το σβησμένο και μετά στο φανάρι. Τη μέρα με τον ήλιο να πέφτει απάνω του, φαίνεται; Γεφύρωσέ τα ή κατάργησε εντελώς τα δικά του φλας, γιατί μπορεί να μπερδευτεί έστω κι 1 στους 10.000. Άλλωστε και τα δύο να αναβοσβήνουν είναι πολύ εντυπωσιακό και όλοι θα το προσέξουν! Για κάνε μια δοκιμή και ανέβασε βίντεο.

Τα γνησια φλας θα φυγουν, οποτε δε θα μπερδευεται και κανεις...το βιντεο ειναι τραβηγμενο μερα μεσημερι, οποτε φαινεται, το βραδυ ειναι πολυ δυνατοτερα και τα φωτα και τα φλας...βασικα το τραβηξα να φαινεται το φαναρι και η συνδεση των φλας στο 1/4 του φαναριου αντι για το μισο δεξια ή μισο αριστερα...
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

#254ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΔευ 21 Απρ 2014 - 20:54

Για βρες φλας τύπου λεντοταινίας, ίσως δένουν ωραία...
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#255ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 17 EmptyΔευ 21 Απρ 2014 - 21:00

Δυστυχως οπως εχω ξαναδει και με μηχανες αλλων και προσφατα με τη δικη μου, απο τις φωτο πολλες μηχανες χανουν σε σχεση με την πραγματικοτητα...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 17 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: CBR Forums ::   :: Ανακατασκευές/Βελτιώσεις-
^ Back to Top