Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Μια Ζωή σε 2 Ρόδες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 43 ... 64  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

Αριθμός μηνυμάτων : 1601
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011

Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 Empty
#316ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠεμ 24 Ιουλ 2014 - 20:47

Με μία μικρή πατέντα μπήκε καινούργιο, μεγαλύτερο μεταλλικό φίλτρο βενζίνης ( japan ) και καινούργια φλάνζα στο τεπόζιτο ..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#317ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠεμ 24 Ιουλ 2014 - 20:54

Βγήκε το Nitro X Commander ..και ήρθε από USA καινούργιο Power Commander με ένα προσωρινό πρόγραμμα , που μου πρότεινε η εταιρεία , μέχρι να το βάλω σε δυναμόμετρο , για να φτιαχτεί πρόγραμμα στα "μέτρα " του ΧΧ , όπως είναι τώρα .
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#318ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠεμ 24 Ιουλ 2014 - 20:56

Μισοδεμένο , έξω από το μαγαζί . Έτοιμο για δοκιμές , να τσεκαριστούν τα πάντα , πρίν δεθεί . (και με το μισό φαίρινγκ ...πιο κακό είναι !!)
Το δεξί κολάρο μπήκε προσωρινά το παλιό , γιατί θα μπει άλλο σε 3 κομμάτια . Τα άκρα είναι σιλικόνης Samco,  και το μεσαίο σε γωνία , αλουμινένιο , από το Χ-11 (το γυμνό Blackbird που είχε βγει το 1999-2003 στην Ιαπωνία )
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#319ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠεμ 24 Ιουλ 2014 - 21:12

Επί τέλους μετά από πολύ καιρό , έτοιμο έξω από το μαγαζί του φίλου μου Κώστα .
Το μόνο που έχω να πω γι αυτόν είναι ,...ότι είναι πολύ πιο ψείρας και λεπτολόγος κι από μένα !!!.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εδώ , γιατί τα καλά πράγματα πρέπει να λέγονται και να επιβραβεύονται !!! respect   thank you 
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#320ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠεμ 24 Ιουλ 2014 - 21:15

Έτσι με περίμενε υπομονετικά για αρκετούς μήνες , μέχρι να το ξαναπιάσω στα χέρια ... smokin 
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#321ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠεμ 24 Ιουλ 2014 - 21:21

Και να βγει έτσι ...
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#322ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠεμ 24 Ιουλ 2014 - 21:23

Το πείραμα τελικά πέτυχε ...
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#323ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠεμ 24 Ιουλ 2014 - 21:36

Και χωρίς τούς καθρέπτες δείχνει πιο καλά τη σιλουέτα του...
Δεν το κυκλοφορώ και πολύ , οπότε δεν έχω πρόβλημα .
Το επόμενο βήμα που έχω ήδη ξεκινήσει είναι στο πίσω μέρος ... " ΨΑΛΙΔΙ "...με αρκετή δουλειά από μένα ...
Συμπλήρωσα ήδη 2 μήνες δουλειάς και μπαίνω στον 3ο αισίως !!!
Όταν με το καλό τελειώσω θα μπουν φωτο...(υπάρχουν πολλές άλλες ,και από λεπτοδουλειές ,.. αλλά ας περιοριστούμε στα βασικά , για να μη γίνεται και κατάχρηση χώρου !! )
Μέχρι τότε ..υπομονή...

panagos
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
panagos

Αριθμός μηνυμάτων : 429
Τόπος : Μαγνησία
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2009

#324ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠεμ 24 Ιουλ 2014 - 22:43

Όχι ρε φίλε τι λες τώρα.. μας κόβεις εδώ; Πες μας τις εντυπώσεις σου πωσ πάει το εργαλείο,πόση διαφορά είδες,πωπωωω.. με έχεις φτιάξει ρε Δημήτρη μπράβο!!
Erecozi
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Erecozi

Αριθμός μηνυμάτων : 5077
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012

#325ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠεμ 24 Ιουλ 2014 - 23:14

cbx -six έγραψε:
Βγήκε το Nitro X Commander ..και ήρθε από USA καινούργιο  Power Commander με ένα προσωρινό πρόγραμμα , που μου πρότεινε η εταιρεία , μέχρι να το βάλω σε δυναμόμετρο , για να φτιαχτεί πρόγραμμα στα "μέτρα "  του  ΧΧ , όπως είναι τώρα .
απολαυση ειναι να το καμαρωνεις το κουκλι αντε και με ψαλιδι....
να σε ρωτησω το παλιο commander το πουλας???? και αν ναι ξερουμε αν κανει και για το f μου???
pablo
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
pablo

Αριθμός μηνυμάτων : 5366
Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara)
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011

#326ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠαρ 25 Ιουλ 2014 - 1:06

Δημήτρη αυτό είναι καθαρό εργο τεχνης. Δημιούργημα χάριν της φαντασίας σου και της αγαπης σου για τη μοτοσυκλέττα, αλλα και των γνωσεών σου και του εμφυτου ταλεντου σου ρε φιλε. Ότι και να πω είναι λιγο. εχω κατσει και το χαζευω με ανοιχτο το στομα  applause  (Ειδικά τα κομματια με το BLUE  :P )
Κανονισε τι θα σου κατεβασει η γκλαβα για μετα το τελειωμα γι αυτό το κοσμημα ε? Το μονο που του αξιζει αααν ποτε το βαρεθείς, είναι μια θεση στο σαλονι σου.
Αντε και με το καλο να το δουμε κι από κοντα.
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

#327ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΠαρ 25 Ιουλ 2014 - 16:39

Κοστος οικονομικο ολο αυτο το τελευταιο "πακετο"?

Πρωτες εντυπωσεις απο βολτα στο δρομο? (εστω και πριν απο τον προγραμματισμο)

ΥΓ Περιττο να πω οτι ειναι μια φυσιολογικοτατη βελτιωση χωρις υπερβολες αυξησεις κυβικων κλπ και απο ομορφια...μοναδικο!
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#328ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΚυρ 27 Ιουλ 2014 - 21:48

panagos έγραψε:
Όχι ρε φίλε τι λες τώρα.. μας κόβεις εδώ; Πες μας τις εντυπώσεις σου πωσ πάει το εργαλείο,πόση διαφορά είδες,πωπωωω.. με έχεις φτιάξει ρε Δημήτρη μπράβο!!

Γειά σου φίλε Παναγιώτη . Προς το παρόν για κάμποσα χιλιόμετρα το ροντάρω , γιατί μπήκαν πολλά πράγματα καινούργια πάνω στο μηχανάκι , και μετά από τέτοιο εκτεταμένο λύσιμο και μετατροπές , να γίνει και ο σχετικός έλεγχος ... μήπως κάτι πάει στραβά, και να προλάβω το κακό !  :-/ Εξ άλλου δεν έχω τελειώσει ακόμα !!!  laughing 
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές ! Γιατί βλέπω ότι έχει πάρει δύναμη στις χαμηλομεσαίες ...
.Στίς ψηλές θα το δώ αργότερα όταν φτιαχτεί το πρόγραμμα που χρειάζεται ο κινητήρας , σύμφωνα με τις μετατροπές που έχει και με τα πράγματα που φοράει.
Όσο για το τελευταίο ...και εγώ φτιαγμένος είμαι ακόμα ...!!!  laughing 
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#329ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΚυρ 27 Ιουλ 2014 - 21:58

Erecozi έγραψε:
cbx -six έγραψε:
Βγήκε το Nitro X Commander ..και ήρθε από USA καινούργιο  Power Commander με ένα προσωρινό πρόγραμμα , που μου πρότεινε η εταιρεία , μέχρι να το βάλω σε δυναμόμετρο , για να φτιαχτεί πρόγραμμα στα "μέτρα "  του  ΧΧ , όπως είναι τώρα .
απολαυση ειναι να το καμαρωνεις το κουκλι αντε και με ψαλιδι....
να σε ρωτησω το παλιο commander το πουλας???? και αν ναι ξερουμε αν κανει και για το f μου???
Γειά σου Μάριε και σ΄ευχαριστώ .
Αν ανατρέξεις σε προηγούμενες φωτο και κείμενά μου θα δεις ότι πριν δεν φορούσα Power Commander αλλά ...Nitro X Commander το οποίο με κάλυπτε στο προηγούμενο στάδιο , και το οποίο είχε κάποιες ιδιαιτερότητες , που δεν με ενοχλούσαν γιατί δεν το κυκλοφορώ πολύ . ( έπρεπε να περιμένεις να ανέβει η θερμοκρασία για να δουλέψει σωστά ). Οπότε το ξεχνάμε !
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#330ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 22 EmptyΚυρ 27 Ιουλ 2014 - 22:20

pablo έγραψε:
Δημήτρη αυτό είναι καθαρό εργο τεχνης. Δημιούργημα χάριν της φαντασίας σου και της αγαπης σου για τη μοτοσυκλέττα, αλλα και των γνωσεών σου και του εμφυτου ταλεντου σου ρε φιλε. Ότι και να πω είναι λιγο. εχω κατσει και το χαζευω με ανοιχτο το στομα  applause  (Ειδικά τα κομματια με το BLUE  :P )
Κανονισε τι θα σου κατεβασει η γκλαβα για μετα το τελειωμα γι αυτό το κοσμημα ε? Το μονο που του αξιζει αααν ποτε το βαρεθείς, είναι μια θεση στο σαλονι σου.
Αντε και με το καλο να το δουμε κι από κοντα.

Γεια σου ρε Κωστή   και   σ΄ευχαριστώ  .
Τα έχουμε πει και από κοντά αυτά . Η "τρέλα" μου από πιτσιρικάς είναι η μετατροπή και η παντός είδους κατασκευή και βελτίωση με ότι έχω καταπιαστεί ...Από μοτοσυκλέτες , αυτοκίνητα , στερεοφωνικά συγκροτήματα  ( πικάπ - ενισχυτές - ηχεία ) , και πάρα πολλά άλλα .
Επί του προκειμένου τώρα  , στόχος μου είναι να βελτιώσω όσο μπορώ το  ΧΧ  και να το φέρω πιο κοντά στα προσωπικά μου γούστα . Και να φτιάξω ένα μηχανάκι με  ξεχωριστή προσωπικότητα και πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες  (αν δεν ακούγεται αυτό πολύ εγωιστικό !  laughing  ) Ας πούμε  περίπου  όπως θα ήθελα ένα  "Νέο  ΧΧ " αν το συνέχιζε η Honda , και με ακόμα κάποια πράγματα πάνω του !!!  day dreaming 
Έχω λίγο δρόμο ακόμα !! Να δούμε ...
Πάντως ... θα ήθελα να έμενα σε ... ισόγειο και να το είχα σε ένα μικρό βάθρο στο σαλόνι μου !!!... (Αν έμενα μόνος μου θα το είχα σίγουρα φυσικά !!! laughing )

Μια Ζωή σε 2 Ρόδες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 22 από 64Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 43 ... 64  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
» Η ΖΩΗ ΣΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ
» Ζωα σε 2 ρόδες
» Ζωα σε 4 ροδες
» 3 δεκαετίες - 2 ρόδες
» Διασυνοριακές ρόδες

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Άλλα θέματα :: Φωτογραφικό υλικό :: Αναμνηστικό Άλμπουμ-
^ Back to Top