| Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #76Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Παρ 20 Νοε 2015 - 16:09 | |
| Τα Μ7 τωρα που ρχεται ο καιρος για αλλαγη μετα απο 13.000χλμ περιπου κι ακομα εχουν ψωμι κατι λιγες χιλιαδες χλμ ακομα θα τα ξαναβαλω. Χθες ημουν με φιλο με R6 και ειχε την ιδια ακριβως αποψη για το δικο του πολυ πιο ελαφρυ μηχανακι γι αυτα τα λαστιχα. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #77Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Σαβ 23 Απρ 2016 - 13:13 | |
| Λοιπόν παίδες εγώ δεν τα πάω τα μισελέν αλλά τώρα που είδα κι αυτό..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #78Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Σαβ 23 Απρ 2016 - 13:17 | |
| |
|
| |
mitsoschios Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 210 Φύλλο : Ηλικία : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2012
| #79Θέμα: Γνωμες για αγορα ελαστικου Σαβ 30 Απρ 2016 - 15:19 | |
| Γεια σας ρε παλικαρια!Μετα απο αρκετο καιρο επανερχομαι για να ακουσω τις πολυτιμες γνωμες σας σε ενα θεμα που με απασχολει. Μετα λοιπον απο 2,5 χρονια ακινησιας,αποφασισα να ξανα βγαλω στο δρομο το Fazerακι μου(το ονειρο για ενα ΧΧ ακομα παραμενει ανεκπληρωτο ).Οπως ειναι λογικο πρεπει να αντικατασταθουν ορισμενα πραγματα και μεσα σε αυτα ειναι και τα λαστιχα.Εχω βρει λοιπον ενα παλικαρι που εχει κατι ελαστικα dunlop (δυστυχως δεν εγραψα ποιο ακριβως μοντελο ειναι) τα οποια ειναι παραγωγης του 2011 αλλα δεν τα ειχε χρησιμοποιησει ποτε.Τα ειχε σε αποθηκη.Τα ειδα και πραγματι ειναι σα καινουρια (εντελως απατητα).Η τιμη ειναι στα 200€.Το θεμα ειναι οτι δε παυουν να ειναι ελαστικα 5ετιας με οτι αυτο συνεπαγεται...Τι να κανω,να το τολμησω ή σφηξω το ζωναρι πιο πολυ και να παω για καινουρια-φρεσκα? |
|
| |
fantomas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 96 Φύλλο : Ηλικία : 45 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2016
| #80Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Σαβ 30 Απρ 2016 - 16:25 | |
| θεωρητικα δν εχουν θεμα ...ΑΛΛΑ οποιο fazer και να εχεις υπαρχουν λαστιχα κουτας απο 190 ευρω μεχρι 220 και ημερομηνιες ειναι κανα 6 μηνο πισω και με ενημερωση πριν την αγορα του ελαστικου για τις ημερομηνιες που θα παρεις ..( 3 σετ ομως πηραμε απο τον uride και τα 3 μαξιμουμ 6 μηνων ηταν ...) συγκεκριμενα πηρα το pilot power και ειμασταν και οι 3 ευχαριστημενοι -αρκετα μαλακη γομα- ( και με δοσεις αμα λαχει ) ..βρισκεις λοιπον λαστιχακι φρεσκαδουρα με 220€ |
|
| |
| #81Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Σαβ 30 Απρ 2016 - 21:05 | |
| Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!Εχουμε καμια προταση για μαλακο λαστιχο?Δε κανω πολλα χιλιομετρα ετσι κι αλλιως, οποτε θα ηθελα καποιο που να ζεστενεται γρηγορα. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #82Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Κυρ 1 Μάης 2016 - 16:07 | |
| Λάστιχα 5ετίας είναι πολύ καλά για προσάναμμα και έχουν καλή και διατηρημένη φλόγα σε διαδηλώσεις... κρατάνε αρκετά και έχουν πολύ καλό και πυκνό καπνό με το άρωμα του καινούριου.. Κατά τ'αλλα.. υπάρχουν πολλοί παράγοντες πέρα του "είναι απάτητα"... Λάστιχο 5ετίας έχει χάσει την ελαστικότητα του και φυσικά οποιοδήποτε κράτημα στον δρόμο... πόσο μάλλον σε Ελληνικό δρόμο... Αν έχουν μείνει ακίνητα σε όρθια θέση, 99,99% τα λινά έχουν στραβώσει, άρα το άστιχο θεωρείται πολύ καλό για τον λόγο που ανέφερα στις πρώτες γραμμές.. Προτείνω.. Bridgestone BT-016.. παρόλο που υπάρχουν πολλά καλά λάστιχα στο εμπόριο από κάθε εταιρία, εγω αυτά γνωρίζω, αυτά έχω οδηγήσει και αυτά προτείνω επειδή έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #83Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Κυρ 1 Μάης 2016 - 22:11 | |
| Οι εταιρίες ελαστικών λένε ότι μέχρι τρία χρόνια από την ημ/νια κατασκευής δεν υπάρχει πρόβλημα εφ όσον το ελαστικό είναι αποθηκευμένο σε σωστές συνθήκες (θερμοκρασίας, υγρασίας κλπ) Προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ λάστιχα τριών χρονών κι ας λένε οι εταιρίες ότι θέλουνε. Πόσο μάλλον για 6 χρόνια!!!!
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφει ο Μένος παραπάνω. ΠΧ τα bridgestone S20 (μια και θέλεις μαλακό) έχουν 220-230€. Νομίζω δεν αξίζει για 30 ευρώ να παίζεις τη ζωή σου κορώνα-γράμματα κάθε φορά που καβαλάς το μηχανάκι, Άσε που με τέτοια λάστιχα το νόμισμα είναι κάλπικο και θα χάσεις σίγουρα. Όσο για τον τύπο που πουλάει άχρηστα λάστιχα 200 ευρώ τι να πω? καλοπούλητα... |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| |
| |
| #85Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Πεμ 12 Μάης 2016 - 0:26 | |
| Να ειστε καλα βρε παιδια για τις γνωμες σας και ιδιαιτερα το φιλο Μeno οπου ειχαμε και τηλ/κη επικ/νια.Εννοειται οτι θα παω για καινουρια!Σας ευχαριστω πολυ! |
|
| |
| #86Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Κυρ 15 Μάης 2016 - 0:19 | |
| Επιστρεφω για αλλη μια ερωτηση,αυτη τη φορα σχετικα με προταση για ελαστικα για το CBF 250 του πατερα μου.Εχει ακομα τα "μαμα" πανω (απαραδεκτος,του το εχω πει) οποτε η λεξη "κοκκαλα" ειναι πολυ light...Μαλλον "τσιμεντο" θα τα χαρακτηριζα!Θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας για κατι αρκετα μαλακο. |
|
| |
marioshadow Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 933 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Ξανθη Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2012
| #87Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Κυρ 15 Μάης 2016 - 9:46 | |
| Για μαλακά ψαξε κατι σε Michelin!Θα κρατησουν πιο λιγα χιλιομετρα βεβαια αλλα θα εχουν πολυ καλητερο κρατημα!!!! Τα φαγανε τα ψωμακια τους και τα δικα μου λαστιχα...λεω για Diablo Rosso Corsa παλι μιας και μου εχουν αρεσει παρα πολυ!!!φοβερο κρατημα ειδικα αν ζεσταθουν λιγακι...!!!καμια αλλη γνωμη??? |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #88Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Κυρ 15 Μάης 2016 - 11:44 | |
| - mitsoschios έγραψε:
- Επιστρεφω για αλλη μια ερωτηση,αυτη τη φορα σχετικα με προταση για ελαστικα για το CBF 250 του πατερα μου.Εχει ακομα τα "μαμα" πανω (απαραδεκτος,του το εχω πει) οποτε η λεξη "κοκκαλα" ειναι πολυ light...Μαλλον "τσιμεντο" θα τα χαρακτηριζα!Θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας για κατι αρκετα μαλακο.
Απ' ότι καταλαβαίνω δεν κάνει πολλά χλμ. αλλιώς θα είχαν βγει τα σύρματα έξω προ πολλού. Επίσης δεν έχει και πολλές απαιτήσεις σε κράτημα στρίψιμο κλπ γιατί με τα λάστιχα που έχει θα είχε ξαπλώσει επίσης προ πολλού. Εγώ θα σου συνιστούσα μέτζελερ γιατί γιατί έχουν καλή συμπεριφορά μέχρι το τέλος της ζωής τους. Όλες οι εταιρίες έχουν και σκληρά (τουριστικά) και μεσαία (σπορ) και μαλακά (τρακ-ροντ). Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει σημασία τι εταιρίας λάστιχο θα βάλεις αλλά τι μοντέλο. Στο ΧΧ έχω βάλει DANLOP, PIRELLI , BRITZESTON, kai METZELER, Απ' όλα έμεινα ευχαριστημένος (Τα μισελέν δεν τα χωνεύω, δεν ξέρω γιατί). Φοβάμαι ότι σε μπέρδεψα χειρότερα. Αλλά δες τις παρακάτω σελίδες που τα έχουν κατά κατηγορίες για να βγάλεις μια άκρη. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]και εδω: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Κάνε και μια ερώτηση στο ...Uride.gr ΄(πάνω δεξιά στην οθόνη) και.....καλοφόρετα. |
|
| |
Chamanat Νέο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2016
| #89Θέμα: Ελαστικά Σαβ 24 Σεπ 2016 - 10:39 | |
| Metzeler M7 rr ή Michelin Pilot Power 3 |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #90Θέμα: Απ: Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; Κυρ 25 Σεπ 2016 - 20:38 | |
| για τα μισελιν τα 3αρια δεν εχω ακουσει τα καλυτερα.. αλλα δεν μπορω να εκφερω και προσοπικη γνωμη γιατι ειμαι ακομα στα 2 τα οποια μου φαινονται καλουτσικα σε 600αρι |
|
| |
| Ποιά εταιρία ελαστικών προτιμάτε; | |
|