Εχω οδηγησει αρκετα Super Sport και 3 ΧΧ μεχρι τωρα... Την καλυτερη συμπεριφορα την ειχαν τα Dunlop στο XX... Μου αρεσουν πολυ και τα Bridgestone αλλα επελεξα Dunlop στην ψηφοφορια μιας και Dunlop φοραω στο δικο μου και ειδα αρκετα καλα αποτελεσματα... Ακουσα καλα λογια βεβαια και για τα Metzeler αλλα δεν εχω γνωμη....
Μέχρι τώρα σε όλα μου τα μηχανάκια από πιτσιρικάς έβαζα πάντα Metzeler . Ήμουν ευχαριστημένος και είχα μία συμπάθεια στη μάρκα . Στο ΧΧ είχα τα Μ5 . Καλά και αξιόπιστα .
Τώρα έβαλα Bridgestone S-20. Απλά κορυφαίο ! Πολύ καλή γόμα , κορώνα και αίσθηση σιγουριάς !!!
Ποτέ δεν συμπαθούσα τα Bridgestone ,... χωρίς να τα έχω δοκιμάσει ! Τα φορούσε φίλος μου στο Hayabusa K-8 και ήταν εξαιρετικά . Χιλιόμετρα όμως πολλά δεν βγάζουν .Με γρήγορη οδήγηση και αρκετά 300αρίσματα , το πίσω έβγαλε 5000 χλμ. με το ζόρι !! Δέν τον "πούλησαν" όμως ποτέ !
deliko Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Αθηνα Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2013
καλησπερα και απο εμενα.Μετα απο μια παραλογη πτωση με 40χλμ και χωρις ακομα να ξερω το γιατι,με πολυκαιρισμενα (michelin power road 2),με προετρεψε ενας φιλος με 1000rr,να δοκιμασω τα s-20.Τα εχω 1,5 μηνα,εχω κανει 2000χλμ και πραγματικα εχω παρει παλι τα πανω μου!Δειχνουν να αξιζουν τα λεφτα τους αλλα οπως λεει και ο φιλος DELIKO θα δουμε σε κανα χρονο τις τελικες εντυπωσεις!!!
George Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Φύλλο : Ηλικία : 58 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2009
Φέτος παιδιά έβαλα το michelin pilot power 3. Το μονο που μπορώ να πω είναι ότι είναι καλύτερα απο τα Dunlop spoartmax Qualifier και Roadsmarts που είχα ολα τα προυγουμενα χρόνια. Απλος θέλουν λίγο ζέσταμα.
argirisvalentino Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 218 Φύλλο : Ηλικία : 49 Τόπος : Χαλκίδα Εύβοια Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
εγω επειδη ειμαι λιγο πιο ανησυχος ψηφισα Dunlop gp racer 212 και 211 αλλα και τα Pirelli diablo super corsa ειναι πολυ καλα αν θελεις κρατημα σε πιστα και δρομο...για εμενα καλυτερα λιγα χιλιομετρα και πιο πολυ ασφαλεια παρα να το παιζω κορωνα γραμματα αν θα σταματησω η οχι!!!
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
BT023 αργή να ζεσταθεί αλλα όταν ζεσταθεί γίνετε βεντούζα , 2 ζευγάρια έχω βάλει από αυτό στο XX μετά από αυτά έβαλα τα δίαυλο ρώσο 2 πολύ καλο λάστιχο δεν μπορώ να πω τίποτα , τώρα έχω metzeler z06 δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής αν και έχω κάνει μόλις 2.000xlm , και δεν το έτρεξα το μηχανάκι πάνω από 200 ακόμα ! η αλήθεια είναι ότι δεν τα πολύ εμπιστεύομαι τα metzeler
εγω θα μιλησω μονο για τα τουρισταδικα λαστιχα...μιας και παντα τετοια βαζω...michelin pilot road κορυφαια...τα ειχα και στο vfr δευτερα ερχονται τα BT της brigestone τριτα τα τουρισταδικα της metzeler δεν θυμαμε ονομα...και τελευταια της dunlop...
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
BT023 αργή να ζεσταθεί αλλα όταν ζεσταθεί γίνετε βεντούζα , 2 ζευγάρια έχω βάλει από αυτό στο XX μετά από αυτά έβαλα τα δίαυλο ρώσο 2 πολύ καλο λάστιχο δεν μπορώ να πω τίποτα , τώρα έχω metzeler z06 δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής αν και έχω κάνει μόλις 2.000xlm , και δεν το έτρεξα το μηχανάκι πάνω από 200 ακόμα ! η αλήθεια είναι ότι δεν τα πολύ εμπιστεύομαι τα metzeler
Μετά τα πιρελλι ντιαμπλο σπορτ (πολύ καλά) και τα Μπρίτζεστον ΒΤ16 (πολύ καλά) έβαλα τα Μέτζελερ ρένσπορτ και έπαθα πλάκα και από το κράτημα και από την κορώνα. Δεν κάνω σύγκριση με τα προηγούμενα γιατί είναι σουπερ σπόρτ ενω το ρένσπορτ είναι τρακ ροντ, Μολονότι βγάζουν λίγα χλμ λόγω μαλακιάς γόμας θα τα ξαναβάλω, τώρα εκεί που μένεις δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι τόσο μαλακά λάστιχα αλλά για εδώ που μένουμε εμείς....
Επανέρχομαι στο θέμα για τον επικήδειο των METZELER RENNSPORT. Τα έβαλα αρχές ΜΑΪΟΥ 2013 και τα έβγαλα τώρα (06/10/2015) Το μπροστινό είχε ψωμί ακόμα, το πίσω ίσως έβγαζε 1000-1500 χλμ ακόμα μέχρι να βγουν τα λινά. Γενικά ήθελε άλλαγμα. Έβγαλαν 6.800 χλμ και θα ξανάβαζα τα ίδια αλλά δυστυχώς η μετζελερ σταμάτησε την παραγωγή τους από το 2013. Ήταν τα καλύτερα λάστιχα που είχα βάλει για στροφές, απίστευτο κράτημα και γρήγορη αλλά ομαλή κορώνα.
Θεοσχωρέστα.
ΟΥΚΑΣ 139 Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : ΣΥΡΟΣ Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2015