Ωραιο. οντως ο Ιησους Χριστος εγινε αντιλυτρο υπερ υμων ελπιζω να με συγχωρεση για τα λαθη μου αν και δεν το αξιζω και να με κανει παλι παιδι δικο του. Ευχαριστω Θοδωρη που μου το υπενθυμησες, τελικα ο Κυριος βρισκει τροπους να σου μιλαει οταν εχεις την καρδια σου κλειστη.
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Ανατριχιασα... Βλεπεις ποσο καλος ειναι μαζι μας, μας αγαπαει τοσο πολυ που θυσιαστικε για εμας και εμεις κραταμε εχθρες κακιες εγωισμους ακομα και με τους οικοιακους μας.
SuperCalm Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 472 Φύλλο : Ηλικία : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2013
Θελω να πω οτι τα εχω κανει μανταρα στη ζωη μου, θελω να επανορθωσω αλλα δεν βρισκω κουραγιο, καποτε αγαπουσα τον Θεο με ολη μου την καρδια αλλα 2 χρονια τωρα τα εχς κανει μουσκεμα απο μια απογοητευση ξεκηνησα να παιρνω την κατω βολτα χωρις να σκεφτομαι, ηθελα να πας οσο πιο κατω μπορουσα να μην μπορω πια να παω στον Κυριο να ζητησω συγχωρεση να προσπαθω να βαζω φορτιο πανω μου για να ντρεπομαι πια να κοιταξω ψηλα να ντρεπομαι να ζητησω για αλλη μια φορα βοηθεια και να σας πω το εχω καταφερει αλλα δεν μπορω μεσα μου αλλο εχω τετοιο φορτιο που θελω να το βγαλω απο πανω μου. Ειμαι πολυ κακος ανθρωπος μακρυα απο τον Χριστο, εχω μαλωσει με την οικογενεια μου εχω χτυπησει ανθρωπους την αδελφη μου την μανα μου εχω μετανοιωσει για ολα αλλα δεν μπορω να ζω ετσι, η ψυχη μου δεν ειναι καλα, θελω να κανω παλι μια καινουρια αρχη αλλα φοβαμαι, φοβαμαι να αντικρησω τον Θεο, φοβαμαι γιατι μου εχει δωσει τοσα πολλα και γω το μονο που εκανα ηταν να τα σβησω και να θελησω να κανω τα ακριβως αντιθετα να θελει να με σωσει και γω να κλεινω την πορτα να θελει να με βοηθησει και να λεω οχι, οχι γιατι ντρεπομαι για μενα.
SuperCalm Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 472 Φύλλο : Ηλικία : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2013
Then rang the bells more loud and deep God is not dead, nor doth He sleep The wrong shall fail, the right prevail With peace on earth, good will to men
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Όλοι μας λίγο πολύ εκεί βρισκόμαστε Παντελή... παραδέχομαι όμως το πως ανοίχτηκες σε αυτό το τόσο λεπτό θέμα.. κάτι που δεν συνηθίζεται σε φόρουμ συζητήσεων.. πόσο μάλλον όταν αφορούν την μοτοσυκλέτα. Μια συμβουλή μονάχα.. αν και την γνωρίζεις.. έτσι, για την υπενθύμιση..
I will and I will ask him to protect all of you where ever you are! Ευχαριστω και συγνωμη αν.... Ειχα αναγκη να ακουσω κατι και να τα βγαλω. Καληνυχτα!
nasalab Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1068 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : United Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2012
Όταν λέμε μια συγνώμη μέσα από τη καρδιά μας πιστεύω ότι πάντα πιάνει, προσπάθησε.
Αναμάρτητος ουδείς καλέ μου φίλε.
Εχεις δικιο θα προσπαθησω να ριξω τον εγωισμο μου και να ζητησω συγνωμη. Ευχαριστω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
nasalab Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1068 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : United Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2012