Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010

ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 Empty
#16ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ    ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 4 Μάης 2012 - 17:48

Menos έγραψε:
Εμ.. ναι.
Και εγώ φοράω xenon λάμπες.. και απλά δεν με απασχολεί που η βελόνα κινείται μερικές φορές καχεκτικά στις 1200 στροφές.. δεν το θεωρώ πρόβλημα.

Αμ γι' αυτό... έπεσα σε λάτρη των xenon και των led....ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!
Πέρα από το αστείο της υπόθεσης θα αλλάξω θέση στο ballast μην τυχόν επηρεάσει και το ρολόι, γιατί έχει κρύσταλλο... είναι ηλεκτρονικό. Εντάξει να καταργήσω τις xenon δεν το συζητώ γιατί βγάζουν φοβερό φως.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

#17ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ    ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 4 Μάης 2012 - 17:51

kostas volos xx έγραψε:
Psath 1100XX έγραψε:
Ναι, αλλά η αστάθεια συμβαίνει και όταν τα φώτα είναι σβηστά... Δε βλέπω διαφορά με ανοιχτά ή κλειστά φώτα. Έχεις τα αναλογικά ή τα ψηφιακά όργανα;
ψηφιακα εχω...οπως λεει και ο χρηστος σταθεροτητα στις στροφες δεν προκειται να δεις 100% αν ομως βλεπεις τη βελονα να κανει τρελα απομακρυνε το ballast απο τα οργανα praying

Συμπεριφέρεται όπως δείχνει το βίντεο...
kostas volos xx
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
kostas volos xx

Αριθμός μηνυμάτων : 266
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

#18ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ    ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 4 Μάης 2012 - 17:56

Δοκιμασε την αλλαγη θεσης που σου ειπα.Το ειδα το βιντεο.
pissaman
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
pissaman

Αριθμός μηνυμάτων : 493
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010

#19ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ    ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 4 Μάης 2012 - 18:08

Και εγώ το είδα το βίντεο.
Δεν μου κάνει έκπληξη.
Σκέψου όμως ότι ο κινητήρας δεν είναι φτιαγμένος να λειτουργεί στις 3.000 σαλ χωρίς φορτίο! wink
Νομίζω ότι απλά πριν, δεν το είχες παρατηρήσει.
Δοκίμασε και την θέση των ballast, αλλά αν έχεις και άλλο διαθέσιμο χρόνο, κατανάλωσε τον να την καβαλάς.

Κάντο και για εμάς που δεν έχουμε.... sad
http://www.motopissaris.gr
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

#20ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ    ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 4 Μάης 2012 - 21:30

Άλλαξα θέση όπως είπε ο Κώστας. Δεν αλλάζει κάτι σε πολλές θέσεις, ακόμα και πολύ κοντά στα όργανα. Πάντως είδα καλύτερη λειτουργία όταν ξανάβαλα μετά από 2 μήνες, το φίλτρο της αντί του Κ&Ν. Χρόνο έχω τώρα με τις εκλογές, η βενζίνη είναι ακριβή...
pissaman
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
pissaman

Αριθμός μηνυμάτων : 493
Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010

#21ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ    ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 4 Μάης 2012 - 21:47

Το Κ&Ν θα μπορούσε να στο κάνει αυτό, αν και δεν το θεωρώ πρόβλημα.

Βρες φθηνό βενζινάδικο....
http://www.motopissaris.gr
tolisnic
Μέλος
Μέλος
tolisnic

Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2012

#22ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ    ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 5 Μάης 2012 - 17:56

επειδη αντιμετοπισα το ιδιο προβλημα στην δικια μου μοτο το ελυσα αλλαζοντας απλα μπαταρια.η προηγουμενη ηταν απλα της πλακας!!δοκιμασε το...
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

Αριθμός μηνυμάτων : 20847
Τόπος : Σλοβακία
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

#23ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ    ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 5 Μάης 2012 - 18:19

Μπορεί να παίζει και αυτό που λέει ο Τόλης... η δικιά μου μπαταρία ζεί απο τον ανορθωτή πλέον... είναι 5 ετών και κινέζικη..
https://www.facebook.com/pages/CBR-Forum/379174255489123?ref=hl
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

#24ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ    ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 6 Μάης 2012 - 16:00

Σήμερα το πρωί έκανα κάποιες μετρήσεις με το πολύμετρο. Η μηχανή είχε να δουλέψει από χτες και την Παρασκευή έκανα 150χμ. εκτός πόλης. Η μπαταρία του ΧΧ έδειχνε 12,2 volt χωρίς να δουλεύει και με το διακόπτη χωρίς κλειδί. Όταν έβαλα μπροστά έδειχνε σταθερά 13,8 volt και στις 4000 έδειχνε στιγμιαία 14 volt. Όλα δηλαδή είναι εντάξει, εκτός από τα 12,2 volt της μπαταρίας. Μάλλον βρίσκεται στο τέλος της, την έχω γύρω στα 5 χρόνια. Επίσης μέτρησα και τη μπαταρία του αυτοκινήτου, που έδειχνε κι αυτή 12,2 volt. Είναι 1,5 έτους και με τη μηχανή να δουλεύει έδειξε σταθερά 14,3 volt στο ρελαντί. Το όργανο είναι αξιόπιστο για ηλεκτρονικούς, άρα σφάλμα δεν έχω. Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το αυτοκίνητο δεν κάνει μακρινές διαδρομές γι' αυτό έδειχνε 12,2 volt. Επίσης η μπαταρία αυτή είναι δανεική και είχε τοποθετηθεί αρχικά από οδική βοήθεια σε παλιό όχημα κι εγώ από εκεί την έβγαλα, άρα δεν είναι εγγυημένη η ποιότητά της.
Το γεγονός ότι το ΧΧ έχει γερασμένη μπαταρία ίσως εξηγεί και την αστάθεια του στροφόμετρου.

Πάντως οι μπαταρίες μολύβδου, οι δικές μας δηλαδή, φορτίζουν στα 13,8-14 volt και όχι στα 14,7 -15,5 που γράφει στο: https://cbrxx.darkbb.com/t23-topic
Θεωρώ ότι είναι πολύ ψηλή η τάση αυτή. Άλλωστε και οι κλασικοί φορτιστές στα 13,8 volt βγαίνουν.
Θα φορτίσω με φορτιστή τη μπαταρία του ΧΧ και θα δω τι γίνεται.
mcneosxx
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
mcneosxx

Αριθμός μηνυμάτων : 1308
Τόπος : Αθηνα - Βυρωνας
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2009

#25ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ    ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 7 Μάης 2012 - 0:12

να πω κατι "ασχετο"

μηπως πρεπει να το πας μια μεχρι αυτη την καλη ευθεια που σας εχουν φτιαξει εκει στην Μεγαλοπολη ??????
γιατι κατι τετοιο ειχα και εγω (πριν κατι μηνες βεβαια) και οταν το εβγαλα μια μεχρι το Λουτρακι ολα εστρωσαν .
Psath 1100XX
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Psath 1100XX

#26ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ    ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ  - Σελίδα 2 EmptyΔευ 7 Μάης 2012 - 7:36

To έχω σκεφτεί κι αυτό καί σύντομα θα γίνει. Slaine σου έρχομαι Ναύπλιο!!

ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟΥ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Παρόμοια θέματα

-
» λαμπα στροφομετρου
» ζελατινα χχ και πανελ στροφομετρου
» Ενδειξη στροφομετρου-ταχυμετρου

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: CBR Forums ::   :: Τεχνικά θέματα-
^ Back to Top