το λεπόν, ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Σάββατο 17/3/12 κωλοχαίρομαι που την επόμενη θα πάμε βόλτα με τις μηχανές και θα γνωρίσω επιτέλους και κάποιους συμφουρουμίτες
(που ξες μπορεί να πάρω και κανα ΧΧ για βόλτα
)
βραδάκι χαλαρή βόλτα με την παρέα γιατί Κυριακή πρωί στο δρόμο.
Κυριακή πρωί τοιμάζομαι, γιομίζω τη μπαγκαζιέρα με έξτρα γάντια/κασκόλ/αδιάβροχα κλπ για μένα και όποιον ενδεχομένως τα χρειαστεί, ντύνομαι σαν το κρομμύδι γιατί ήξερα ότι κρατούσε η περιοχή λίγα χιόνια και.... πουθενά το πορτοφόλι!!!! όχι ρε φούστη μου!!!!
με όλα όσα φορούσα αρχίζω να ψάχνω σε όλο το σπίτι, ρούχα, αυτοκίνητο κλπ... τίποτα!!! φεύγω σπαστός για εκεί που είχα παρκάρει το προηγούμενο βράδυ και τα μαγαζιά που πήγαμε μπας και... ΤΙΠΟΤΑ!!! Η μία ξενέρα μετά την άλλη! ταυτότητα, δίπλωμα, κάρτες, μετρητά και κάτι άλλα χάθηκαν! και σήμερα που ήθελα να πάω τη βόλτα με τα παιδιά! βρίζοντας γύρισα σπίτι όπου με παίρνει και τηλ ο Μάκης a.k.a mcneosxx και μου λέει ότι είχαν φτάσει στο σημείο συνάντησής μας, που είμαι κλπ, του εξηγώ εν τάχει και του είπα να προχωρήσουν και ότι ελπίζω να πάω να τους βρω πιο μετά.
ξενερωμένος όσο δεν πάει κάθομαι λίγο μπας και ηρεμήσω και τσουπ! σκάει τηλέφωνο.
είχε βρει ένας το πορτοφόλι μου, είδε τη θηκούλα που είχα το δίπλωμά μου, η οποία είχε το τηλέφωνο της σχολής οδηγών που το έβγαλα, είχε πάρει το δάσκαλο, ο δάσκαλος οτυ έδωσε το τηλ μου και με πήρε να μου πει ότι το βρήκε. έλειπαν τα χρήματα και οι κάρτες. πάω το παίρνω, τον ευχαριστώ, γυρνάω σπίτι, ακυρώνω τις κάρτες, ζητιανεύω λεφτά από τη μάνα μου, καβαλάω τη μηχανή και φεύγω να βρω τα παιδιά.
η διαδρομή που ακολούθησα ήταν:
Ναύπλιο-Ν.Κίος-Μύλοι-Κωλοσούρτης-Αχλαδόκαμπος-Τρίπολη-Δαβιές-Αλωνίσταινα-Βυτίνα.
σε όλη τη διαδρομή συνάντησα πολλές μοτοσυκλέτες και είχαμε τις απαραίτητες χαιρετούρες-σινιάλα, κάτι που μου αρέσει πολύ και για να πω και την αλήθεια με ενοχλεί όταν δε χαιρετάνε σε σινιάλα που κάνω. (νταξ slaine χαλάρωσε λίγο
)
όμορφη διαδρομή και ακόμα καλύτερη μετά την Τρίπολη που ήμουν μέσα στο πράσινο και το χιόνι δίπλα μου. είχα αργήσει όμως και δε σταμάτησα για φωτογραφίες και κρίμα γιατί ήταν ευκαιριάρα! τέτοια εποχή συνήθως δεν έχει χιόνια εκεί. και πέρσι πχ είχε ελάχιστα και είχαν λιώσει πολύ νωρίς.
5χλμ περίπου πριν φτάσω Βυτίνα δε λειτουργούσε το ποδόφρενο! WTF?!?!?!? τεσπα έφτασα επιτέλους, πάρκαρα και βρήκα τα παιδιά να λιάζονται σε μία καφετέρια. στην πορεία ήρθε και ο Θοδωρής (thodol200) με τη γυναίκα του Αρετή και το γιο, ο οποίος είναι όλα τα λεφτά! χεχε και όντως όταν είδε τις κόρες του Μάκη στο κινητο του γυάλισαν του μπαγάσα!!
πιο μετά ήρθε και ο Νίκος (res nikos) με το έτερο ήμισυ.
και ήρθε επιτέλους και η ώρα για το φαγητό. ρίχνω κάτι τηλέφωνα σε γνωστούς της περιοχής και μου είπαν Αλωνίσταινα ή Βυτίνα, εξίσου καλό φαγητό και στα 2. για να μην παίρνουμε τις μηχανές μείναμε Βυτίνα, ρωτήσαμε και τη γκαρσόνα που να πάμε, τελικά καταλήξαμε κάπου τυχαία. προσωπικά το φαγητό μου φάνηκε απαράδεκτο, άνοστο, μικρές μερίδες, ακριβό και η συμπεριφορά του/των υπαλλήλων μέτρια. όταν φεύγαμε, δε μας είπαν έστω τυπικά τα συνηθισμένα "σας άρεσαν; να μας ξανάρθετε, ευχαριστούμε" κλπ κλπ
και φυσικά το χειρότερο!!! δε μας έφεραν γλυκό στο τέλος, όπως συνηθίζεται, πχ ένα γιαούρτι με μέλι, ένα γλυκό κουταλιού... κάτι βρε αδερφέ!!!! πφφφ
ωστόσο όπως θα δείτε, έπνιξά τον πόνο μου για τα στραβά που μου έτυχαν στο φαγητό. σε όλες τις φωτογραφίες φαίνεται η προσήλωσή μου που ήταν απλά ΑΠΟΛΥΤΑ εστιασμένη στο στόχο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ωστόσο η παρέα ήταν απλά ΑΨΟΓΗ οπότε χαλάλι όλα τα στραβά που μου/μας έτυχαν
ξεκινήσαμε από Βυτίνα (βλέπετε την αφετηρία του γυρισμού από το βιντεάκι του Θοδωρή) όλοι μαζί με σκοπό να σταματήσουμε κάπου να βγούμε μία φωτογραφία παρέα όλες οι μηχανές αλλά κάπου μπερδεύτηκε το πράγμα και έτσι όταν εμείς (slaine+res nikos+η κοπέλα του, από την οποία ζητώ χίλια συγγνώμη αλλά έχω κολλήσει τώρα και δε θυμάμαι το μικρό της
) στρίψαμε για Τρίπολη για να πάμε από τον παλιό δρόμο (Κωλοσούρτη) τους χάσαμε χωρίς να χαιρετηθούμε ή να βγάλουμε φωτό. Συγγνώμη παιδιά γι'αυτό δεν έγινε εκ προθέσεως.
καταλήξαμε Ναύπλιο λοιπόν, σε μία καφετέρια στην πλατεία Συντάγματος όπου πήραμε λουκουμάδες με μερέντα και σοκολατόπιτα με παγωτό
κατά τις 7:30 αν θυμάμαι καλά τα παιδιά ξεκίνησαν για Αθήνα.
καταλήγοντας:
Πραγματικά χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους παιδιά, πέρασα σούπερ και ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε ακόμα περισσότεροι!!! Οι συζητήσεις ήταν απολαυστικότατες και ακούγοντας τους πιο έμπειρους αποκόμισα πολλά, κυρίως ως προς τη φιλοσοφία της οδήγησης
υγ1:Θοδωρή πολύ γκαντεμιά βρε παιδάκι μου με τις μηχανές, μήπως να το ξανασκεφτόσουν;;;
υγ2:άμα έχεις τίποτα για δουλειά μη μας ξεχάσεις ε!
υγ3:κάποιος κακοήθης είπε ότι δεν του άρεσε η πινακίδα μου... μα γιατί;;;
- Psath 1100XX έγραψε:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
υγ4:συγγνώμη για το μαρκυνάρι