Οχι ακομα, αλλα σιγουρα του χρονου (2013) θα το χω, και λεω για θυληκο, για να δουμε τι θα καταφερω... τουλαχιστον ο 1ος εχει εφεση στα κοκκινα οποτε το xx που θα παρω μαλλον δεν θα του αρεσει γιατι για κοκκινο δεν παω...
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
Και οσο για τη γυναικα, αν δεν ειχα τετοια τρελα με τις μηχανες που εσεις δεν την ξερετε αλλα αυτη την ξερει, (καθε μερα το σκεφτομαι χρονια τωρα) δεν θα ρχοταν και ουτε και εγω, αλλα μπορω να πω οτι περασε πραγματικα παρα πολυ καλα εκτος απο το φαγητο παροτι ηταν με 3 ωρες υπνο και απο 3 διπλοβαρδιες (παρασκ.απογευμα-σαββατο.πρωι-σαββατο.βραδυ). Δεν εχει σημασια ουτε το ταξιδι ουτε ο προορισμος αλλα η ΠΑΡΕΑ!
mcneosxx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1308 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα - Βυρωνας Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2009
Να ευχεσαι να παει καλα την τεταρτη που ερχομαι αθηνα να δω μια δουλεια, αν λεω αν παει καλα και την παρω, θα ναι και κοντα σου, ελπιζω να εχεις βρει βεβαια κατι μεχρι σε 1-2 μηνες που θα το ξεκινησω εγω αλλιως θα σας πω τοτε οτι ψαχνω για ατομα και τα λεμε. Μη με ρωτησετε τιποτα αλλο, θα δουμε, και οποιος εχει διαθεση και δεν εχει δουλεια πεμπτη απογευμα ας ερθει βεικου για καφε. (μικρη βολτα)
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
Και τελικα - μεχρι να φορτωσει και το κ@λοβιντεο - εχω να πω οτι χαιρομαι που εισαστε μια παρεα χωρις κολληματα του τυπου, δεν εχεις xx, εχεις bmw, εχεις αυτοκινητο, δεν εχεις μηχανη, δεν μας κανεις.
mcneosxx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1308 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα - Βυρωνας Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2009
Και τελικα - μεχρι να φορτωσει και το κ@λοβιντεο - εχω να πω οτι χαιρομαι που εισαστε μια παρεα χωρις κολληματα του τυπου, δεν εχεις xx, εχεις bmw, εχεις αυτοκινητο, δεν εχεις μηχανη, δεν μας κανεις.
το θεμα νομιζω δεν ειναι το τι μηχανη η αυτοκινητο οδηγας αλλα τι μυαλο κουβαλας μεσα στο κεφαλι σου !! η καλη παρεα δεν εχει σαν κριτηρια το τι εχει ο καθενας ! αυτα απο μενα και πιστευω οτι συμφωνουν και οι υπολοιποι ! το γεγονος και μονο που "κουβαλησες" ολη σου την οικογενεια για βρεις 5 - 6 τρελλους με μηχανες σου (σας) αξιζουν πολλα συγχαρητηρια !!!!!!!
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Τρεξανε τα σαλια εναλλαξ σε μενα και τη γυναικα μου!!! Μπραβο και παλι μπραβο. βλεπω εκδρομες απο αλλα forums και ζηλευω, αλλα απο σημερα ξερω οτι και μεις πλεον ειμαστε μια μεγαλη και καλη παρεα με διαθεση για καλες φασεις με την πρωτη ευκαιρια. Ελπιζω να συμμετεχω και γω στην επομενη.
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011