|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #241Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Τετ 16 Οκτ 2013 - 23:49 | |
| Παιδιά , αυτές οι δουλειές δεν μπορούν να γίνουν όλες από μένα πλέον. χρειάζονται εξειδικευμένα εργαλεία και όχι μόνο . Την κεφαλή (για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο) ,την έστειλα σε φίλο μου βελτιωτή που εξελίσει αγωνιστικά (μου είχε φτιάξει παλαιότερα κινητήρα από αυτοκίνητο) . Και όταν έρθει η ώρα θα καθήσω με φίλο μου μηχανικό να τοποθετήσω τη κεφαλή.( Πήρα άλλη κεφαλή να φτιάξω για να έχω τη δική μου ρεζέρβα ,..και μαμά , ότι και να προκύψει ). Σε τέτοιο στάδιο δεν θέλω να κάνω πειράματα . (Άσχετα αν ξέρω να τα κάνω και μόνος μου ! ) Φωτό βγάζω συνήθως. Παλαιότερα με τα φιλμ ,δεν έβγαζα πολλές στα άλλα μηχανάκια μου ...Πρέπει να σκαλίσω αρχεία ... |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #242Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Πεμ 17 Οκτ 2013 - 0:35 | |
| Πως τα γράφεις.... - cbx -six έγραψε:
- Κεφαλή άλλη με ροϊκή εξέλιξη -εκκεντροφόρους 1ο στάδιο (όχι παραπάνω γιατί μετά μπαίνεις σε περιπέτιες αξιοπιστίας, και δουλεύει καλά μόνο ψηλά), όλες οι φλάντζες κεφαλής , τσιμουχάκια βαλβίδων κλπ. καινούρια , Κολάρα Samco σιλικόνης με τους σφικτήρες τους , χταπόδι νέο Inox για καλύτερη ροή, Power Commander και ρύθμιση σε δυναμόμετρο για να βγει σωστό πρόγραμμα με όλα αυτά....
Πως τα διαβάζω.. 另一頭與凸輪軸進行流進化的第一階段(沒有更多的,因為後,你進入冒險可靠性,運作良好,最多只),頭墊片,閥桿密封等新薩姆肯矽膠軟管夾更好的新章魚INOX流,電力測功機的指揮官和法規來正確的程序與他們.... |
|
| |
| #243Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Πεμ 17 Οκτ 2013 - 16:44 | |
| Μένο , δεν ήξερα ότι τα Ιαπωνοκινέζικα είναι τόσο απλά , εύκολα και κατανοητά ! Τώρα μάλιστα ! . Μπορούμε να συνεννοούμαστε και να καταλαβαινόμαστε μια χαρά !! |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #244Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Πεμ 17 Οκτ 2013 - 19:36 | |
| - Menos έγραψε:
- Πως τα γράφεις....
- cbx -six έγραψε:
- Κεφαλή άλλη με ροϊκή εξέλιξη -εκκεντροφόρους 1ο στάδιο (όχι παραπάνω γιατί μετά μπαίνεις σε περιπέτιες αξιοπιστίας, και δουλεύει καλά μόνο ψηλά), όλες οι φλάντζες κεφαλής , τσιμουχάκια βαλβίδων κλπ. καινούρια , Κολάρα Samco σιλικόνης με τους σφικτήρες τους , χταπόδι νέο Inox για καλύτερη ροή, Power Commander και ρύθμιση σε δυναμόμετρο για να βγει σωστό πρόγραμμα με όλα αυτά....
Πως τα διαβάζω..
另一頭與凸輪軸進行流進化的第一階段(沒有更多的,因為後,你進入冒險可靠性,運作良好,最多只),頭墊片,閥桿密封等新薩姆肯矽膠軟管夾更好的新章魚INOX流,電力測功機的指揮官和法規來正確的程序與他們.... τα παραλές.... |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #245Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Πεμ 17 Οκτ 2013 - 19:39 | |
| Εγώ μόνο την αλυσίδα ξέρω να φουσκώνω.. |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #246Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Πεμ 17 Οκτ 2013 - 20:47 | |
| Δηλαδη δεν εχεις λυσει ουτε μια φορα καρμπυρατερ και επειδη μπορει να μην ειχες χρηματα για αλλαγη ή για μαστορα, να λυσεις ακομα και τις φουσκες και να τις βαλεις και σε ζεστο νερο να μαλακωσουν? Να λυσεις τη μιση μηχανη για να καταφερεις να αλλαξεις μπουζι και να μην κανει το μπουζοκλειδο και να πρεπει να τρεχεις να παρεις αλλο για να μην την αφησεις κυμενη στο πεζοδρομιο? Τιποτα? Ουτε κι αυτα τα πιο απλα? Φιλτρα, λαδια, ουτε μια φορα να βγαλεις κεφαλη και μετα να βαλεις λαθος το δυναμοκλειδο και να σπασεις τη βιδα και να πας τη μηχανη τσουλοντας στο κοντινοτερο συνεργειο να ξαναφτιαξει βολτες στο μοτερ? Αν δεν εχεις κανει τιποτα δεν ξερεις τι χανεις...χανεις νευρα, σκασιλα κλπ και αργοτερα τα θυμασαι και γελας! |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #247Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Πεμ 17 Οκτ 2013 - 20:56 | |
| - cbx -six έγραψε:
- Παιδιά , αυτές οι δουλειές δεν μπορούν να γίνουν όλες από μένα πλέον. χρειάζονται εξειδικευμένα εργαλεία και όχι μόνο . Την κεφαλή (για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο) ,την έστειλα σε φίλο μου βελτιωτή που εξελίσει αγωνιστικά (μου είχε φτιάξει παλαιότερα κινητήρα από αυτοκίνητο) . Και όταν έρθει η ώρα θα καθήσω με φίλο μου μηχανικό να τοποθετήσω τη κεφαλή.( Πήρα άλλη κεφαλή να φτιάξω για να έχω τη δική μου ρεζέρβα ,..και μαμά , ότι και να προκύψει ). Σε τέτοιο στάδιο δεν θέλω να κάνω πειράματα . (Άσχετα αν ξέρω να τα κάνω και μόνος μου ! )
Φωτό βγάζω συνήθως. Παλαιότερα με τα φιλμ ,δεν έβγαζα πολλές στα άλλα μηχανάκια μου ...Πρέπει να σκαλίσω αρχεία ... Δηλαδη το χεις ξεκινήσει το project ρε θηρίο? Σιγα μην καθοσουνα. σε ειδα το καλοκαιρι, μου το περιεγραφες κι εβραζες Αντε με το καλο, και οταν φτασεις σε επιπεδο δοκιμων, λεμε οταν ρε παιδι μου, τραβα και κανα βιδεακι. Κατι μου λεει θα αστραποποποβρονταει το θεμα. (Να μουνα απο καμια γωνια να παρακολουθω...) |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #248Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Πεμ 17 Οκτ 2013 - 21:04 | |
| - Menos έγραψε:
- Εγώ μόνο την αλυσίδα ξέρω να φουσκώνω..
αντε τωρα να λαδωσεις και τα λαστιχα και εισαι οκ |
|
| |
| #249Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Πεμ 17 Οκτ 2013 - 21:59 | |
| - pablo έγραψε:
- cbx -six έγραψε:
- Παιδιά , αυτές οι δουλειές δεν μπορούν να γίνουν όλες από μένα πλέον. χρειάζονται εξειδικευμένα εργαλεία και όχι μόνο . Την κεφαλή (για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο) ,την έστειλα σε φίλο μου βελτιωτή που εξελίσει αγωνιστικά (μου είχε φτιάξει παλαιότερα κινητήρα από αυτοκίνητο) . Και όταν έρθει η ώρα θα καθήσω με φίλο μου μηχανικό να τοποθετήσω τη κεφαλή.( Πήρα άλλη κεφαλή να φτιάξω για να έχω τη δική μου ρεζέρβα ,..και μαμά , ότι και να προκύψει ). Σε τέτοιο στάδιο δεν θέλω να κάνω πειράματα . (Άσχετα αν ξέρω να τα κάνω και μόνος μου ! )
Φωτό βγάζω συνήθως. Παλαιότερα με τα φιλμ ,δεν έβγαζα πολλές στα άλλα μηχανάκια μου ...Πρέπει να σκαλίσω αρχεία ... Δηλαδη το χεις ξεκινήσει το project ρε θηρίο? Σιγα μην καθοσουνα. σε ειδα το καλοκαιρι, μου το περιεγραφες κι εβραζες Αντε με το καλο, και οταν φτασεις σε επιπεδο δοκιμων, λεμε οταν ρε παιδι μου, τραβα και κανα βιδεακι. Κατι μου λεει θα αστραποποποβρονταει το θεμα. (Να μουνα απο καμια γωνια να παρακολουθω...) Για σου ρε Κωστή. Έχω τελειώσει σχεδόν με άλλες λεπτομέρειες που έφτιαχνα στο μηχανάκι τόσο καιρό ,και τώρα έφτασε η ώρα για τα ενδότερα ! θα μαζέψω όλα τα εξαρτήματα και ανταλλακτικά που θα χρειαστούν και όταν θα είμαι έτοιμος σε "όλα" (και τη κεφαλή δεμένη έτοιμη με τους εκκεντροφόρους ) θα γίνει το δέσιμο κλπ. Να μπορέσω να τελειώσω κάποτε το project. γιατί το έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Έχω ρίξει άπειρη δουλειά (και "λαλά") μέχρι τώρα , και θέλει κι άλλα !!! Άντε να δούμε πότε ,....μπας και ησυχάσω ! |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| |
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #251Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Δευ 21 Οκτ 2013 - 22:48 | |
| |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| #252Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Δευ 21 Οκτ 2013 - 23:00 | |
| ελευθέρας 100% |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #253Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Τρι 22 Οκτ 2013 - 7:48 | |
| Τι ειναι αυτο? Μου θυμιζει gsxr, δεν ειναι κακο, αν εξαιρεσεις την ουρα που με ξενιζει αφανταστα, πολυ μοντερνα για το ολο συνολο. |
|
| |
| #254Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Τρι 22 Οκτ 2013 - 16:43 | |
| Bandit 1200 αεροελαιόψυκτο. Το προηγούμενο μοντέλο.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα με τον Θοδωρή. |
|
| |
panos volos xx Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Φύλλο : Ηλικία : 51 Τόπος : Βολος Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2012
| #255Θέμα: Απ: Έργα τέχνης Τρι 22 Οκτ 2013 - 16:46 | |
| [quote="Menos"] [/quote Γιατι δεν εχει αλυσιδα |
|
| |
|