Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Έργα τέχνης

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 34 ... 51  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

Αριθμός μηνυμάτων : 1601
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011

Έργα τέχνης - Σελίδα 17 Empty
#241ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΤετ 16 Οκτ 2013 - 23:49

Παιδιά , αυτές οι δουλειές δεν μπορούν να γίνουν όλες από μένα πλέον. χρειάζονται εξειδικευμένα εργαλεία και όχι μόνο . Την κεφαλή (για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο) ,την έστειλα σε φίλο μου βελτιωτή  που εξελίσει αγωνιστικά (μου είχε φτιάξει παλαιότερα κινητήρα από αυτοκίνητο) . Και όταν έρθει η ώρα θα καθήσω με φίλο μου μηχανικό να τοποθετήσω τη κεφαλή.( Πήρα άλλη κεφαλή να φτιάξω για να έχω τη δική μου ρεζέρβα ,..και μαμά ,  ότι και να προκύψει ). Σε τέτοιο στάδιο δεν θέλω να κάνω πειράματα . (Άσχετα αν  ξέρω να τα κάνω και μόνος μου ! )
Φωτό βγάζω συνήθως. Παλαιότερα   με τα φιλμ ,δεν έβγαζα πολλές στα άλλα μηχανάκια μου ...Πρέπει να σκαλίσω αρχεία ...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

Αριθμός μηνυμάτων : 20847
Τόπος : Σλοβακία
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

#242ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΠεμ 17 Οκτ 2013 - 0:35

Πως τα γράφεις....

cbx -six έγραψε:
Κεφαλή άλλη με ροϊκή εξέλιξη -εκκεντροφόρους  1ο στάδιο (όχι παραπάνω γιατί μετά μπαίνεις σε περιπέτιες αξιοπιστίας, και δουλεύει καλά μόνο ψηλά), όλες οι  φλάντζες κεφαλής , τσιμουχάκια βαλβίδων κλπ. καινούρια ,  Κολάρα Samco σιλικόνης με τους σφικτήρες τους , χταπόδι  νέο Inox για καλύτερη ροή,  Power Commander   και ρύθμιση σε δυναμόμετρο για να βγει σωστό πρόγραμμα με όλα αυτά....
Πως τα διαβάζω.. laughing 

另一頭與凸輪軸進行流進化的第一階段(沒有更多的,因為後,你進入冒險可靠性,運作良好,最多只),頭墊片,閥桿密封等新薩姆肯矽膠軟管夾更好的新章魚INOX流,電力測功機的指揮官和法規來正確的程序與他們....
https://www.facebook.com/pages/CBR-Forum/379174255489123?ref=hl
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#243ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΠεμ 17 Οκτ 2013 - 16:44

Μένο , δεν ήξερα ότι τα Ιαπωνοκινέζικα είναι τόσο απλά , εύκολα και κατανοητά !
Τώρα μάλιστα ! . Μπορούμε να συνεννοούμαστε και να καταλαβαινόμαστε μια χαρά !! laughing 
Erecozi
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Erecozi

Αριθμός μηνυμάτων : 5077
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012

#244ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΠεμ 17 Οκτ 2013 - 19:36

Menos έγραψε:
Πως τα γράφεις....

cbx -six έγραψε:
Κεφαλή άλλη με ροϊκή εξέλιξη -εκκεντροφόρους  1ο στάδιο (όχι παραπάνω γιατί μετά μπαίνεις σε περιπέτιες αξιοπιστίας, και δουλεύει καλά μόνο ψηλά), όλες οι  φλάντζες κεφαλής , τσιμουχάκια βαλβίδων κλπ. καινούρια ,  Κολάρα Samco σιλικόνης με τους σφικτήρες τους , χταπόδι  νέο Inox για καλύτερη ροή,  Power Commander   και ρύθμιση σε δυναμόμετρο για να βγει σωστό πρόγραμμα με όλα αυτά....
Πως τα διαβάζω.. laughing 

另一頭與凸輪軸進行流進化的第一階段(沒有更多的,因為後,你進入冒險可靠性,運作良好,最多只),頭墊片,閥桿密封等新薩姆肯矽膠軟管夾更好的新章魚INOX流,電力測功機的指揮官和法規來正確的程序與他們....
τα παραλές....
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

#245ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΠεμ 17 Οκτ 2013 - 19:39

Εγώ μόνο την αλυσίδα ξέρω να φουσκώνω.. smokin 
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

#246ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΠεμ 17 Οκτ 2013 - 20:47

Δηλαδη δεν εχεις λυσει ουτε μια φορα καρμπυρατερ και επειδη μπορει να μην ειχες χρηματα για αλλαγη ή για μαστορα, να λυσεις ακομα και τις φουσκες και να τις βαλεις και σε ζεστο νερο να μαλακωσουν? Να λυσεις τη μιση μηχανη για να καταφερεις να αλλαξεις μπουζι και να μην κανει το μπουζοκλειδο και να πρεπει να τρεχεις να παρεις αλλο για να μην την αφησεις κυμενη στο πεζοδρομιο? Τιποτα? Ουτε κι αυτα τα πιο απλα? Φιλτρα, λαδια, ουτε μια φορα να βγαλεις κεφαλη και μετα να βαλεις λαθος το δυναμοκλειδο και να σπασεις τη βιδα και να πας τη μηχανη τσουλοντας στο κοντινοτερο συνεργειο να ξαναφτιαξει βολτες στο μοτερ? Αν δεν εχεις κανει τιποτα δεν ξερεις τι χανεις...χανεις νευρα, σκασιλα κλπ και αργοτερα τα θυμασαι και γελας!
pablo
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
pablo

Αριθμός μηνυμάτων : 5366
Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara)
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011

#247ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΠεμ 17 Οκτ 2013 - 20:56

cbx -six έγραψε:
Παιδιά , αυτές οι δουλειές δεν μπορούν να γίνουν όλες από μένα πλέον. χρειάζονται εξειδικευμένα εργαλεία και όχι μόνο . Την κεφαλή (για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο) ,την έστειλα σε φίλο μου βελτιωτή  που εξελίσει αγωνιστικά (μου είχε φτιάξει παλαιότερα κινητήρα από αυτοκίνητο) . Και όταν έρθει η ώρα θα καθήσω με φίλο μου μηχανικό να τοποθετήσω τη κεφαλή.( Πήρα άλλη κεφαλή να φτιάξω για να έχω τη δική μου ρεζέρβα ,..και μαμά ,  ότι και να προκύψει ). Σε τέτοιο στάδιο δεν θέλω να κάνω πειράματα . (Άσχετα αν  ξέρω να τα κάνω και μόνος μου ! )
Φωτό βγάζω συνήθως. Παλαιότερα   με τα φιλμ ,δεν έβγαζα πολλές στα άλλα μηχανάκια μου ...Πρέπει να σκαλίσω αρχεία ...
Δηλαδη το χεις ξεκινήσει το project ρε θηρίο? Σιγα μην καθοσουνα. σε ειδα το καλοκαιρι, μου το περιεγραφες κι εβραζες respect 
Αντε με το καλο, και οταν φτασεις σε επιπεδο δοκιμων, λεμε οταν ρε παιδι μου, τραβα και κανα βιδεακι. Κατι μου λεει θα αστραποποποβρονταει το θεμα. (Να μουνα απο καμια γωνια να παρακολουθω...)
Erecozi
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Erecozi

Αριθμός μηνυμάτων : 5077
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012

#248ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΠεμ 17 Οκτ 2013 - 21:04

Menos έγραψε:
αντε τωρα να λαδωσεις και τα λαστιχα και εισαι οκ
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#249ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΠεμ 17 Οκτ 2013 - 21:59

pablo έγραψε:
cbx -six έγραψε:
Δηλαδη το χεις ξεκινήσει το project ρε θηρίο? Σιγα μην καθοσουνα. σε ειδα το καλοκαιρι, μου το περιεγραφες κι εβραζες respect 
Αντε με το καλο, και οταν φτασεις σε επιπεδο δοκιμων, λεμε οταν ρε παιδι μου, τραβα και κανα βιδεακι. Κατι μου λεει θα αστραποποποβρονταει το θεμα. (Να μουνα απο καμια γωνια να παρακολουθω...)
Για σου ρε Κωστή. Έχω τελειώσει σχεδόν με άλλες λεπτομέρειες που έφτιαχνα στο μηχανάκι τόσο καιρό ,και τώρα έφτασε η ώρα για τα ενδότερα !
θα μαζέψω όλα τα εξαρτήματα και ανταλλακτικά που θα χρειαστούν και όταν θα είμαι έτοιμος σε "όλα" (και τη κεφαλή δεμένη έτοιμη με τους εκκεντροφόρους ) θα γίνει το δέσιμο κλπ. Να μπορέσω να τελειώσω κάποτε το project. γιατί το έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Έχω ρίξει άπειρη δουλειά (και "λαλά") μέχρι τώρα , και θέλει κι άλλα !!!
Άντε να δούμε πότε ,....μπας και ησυχάσω ! laughing 
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

#250ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΠεμ 17 Οκτ 2013 - 22:20

Erecozi έγραψε:
Menos έγραψε:
αντε τωρα να λαδωσεις και τα λαστιχα και εισαι οκ
Είναι η επόμενη μου εργασία μόλις τελειώσω με το βερνίκωμα τους. B-) 
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

#251ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΔευ 21 Οκτ 2013 - 22:48

Έργα τέχνης - Σελίδα 17 13805310
Tsimuhas
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Tsimuhas

Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Τόπος : Χαλκιδική
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012

#252ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΔευ 21 Οκτ 2013 - 23:00

ελευθέρας 100% yess 
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

#253ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΤρι 22 Οκτ 2013 - 7:48

Τι ειναι αυτο? Μου θυμιζει gsxr, δεν ειναι κακο, αν εξαιρεσεις την ουρα που με ξενιζει αφανταστα, πολυ μοντερνα για το ολο συνολο.
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#254ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΤρι 22 Οκτ 2013 - 16:43

Bandit 1200 αεροελαιόψυκτο. Το προηγούμενο μοντέλο.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα με τον Θοδωρή.
panos volos xx
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
panos volos xx

Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Βολος
Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2012

#255ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Έργα τέχνης   Έργα τέχνης - Σελίδα 17 EmptyΤρι 22 Οκτ 2013 - 16:46

[quote="Menos"]Έργα τέχνης - Σελίδα 17 13805310[/quote

Γιατι δεν εχει αλυσιδα :-/ :-/ 

Έργα τέχνης

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 17 από 51Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 34 ... 51  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
» Ένα μηχανολογικό έργο τέχνης
» ''Εργα'' επι της οδου!
» Προς επανεκκίνηση τα έργα στους αυτοκινητόδρομους

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Άλλα θέματα :: Φωτογραφικό υλικό-
^ Back to Top