| Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| |
| |
lonerider Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Τόπος : kefalonia Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2014
| #77Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Παρ 6 Μαρ 2015 - 22:31 | |
| εγω πριν δυο μηνες εβαλα yuasa yzt12 taiwan 70 euro |
|
| |
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| #78Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Παρ 6 Μαρ 2015 - 22:33 | |
| Αυτό λέω, οι γνήσιες yuasa Ιαπωνίας πλησιάζουν τα 120€ |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Τόπος : kefalonia Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2014
| #79Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Παρ 6 Μαρ 2015 - 22:45 | |
| - Psath 1100XX έγραψε:
- Αυτό λέω, οι γνήσιες yuasa Ιαπωνίας πλησιάζουν τα 120€
η yz12 εχει 130 |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| |
| |
| #81Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Παρ 6 Μαρ 2015 - 23:51 | |
| πτηνοτροφε εχει στην τιμη... |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #82Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Σαβ 7 Μαρ 2015 - 0:18 | |
| - lonerider έγραψε:
- πτηνοτροφε εχει στην τιμη...
Σωστά, εγώ λέω για την ποιότητα κατασκευής. Το περίεργο είναι ότι δεν αναγράφεται η χώρα κατασκευής και δεν ξέρω με ποιό τρόπο μπορείς να ξεχωρίσεις άν η γιαπωνέζικη που πληρώνεις 120 ευρά είναι τω όντι γιαπωνέζικη, ούτε που οφείλεται αυτή η μεγάλη διαφορά τιμής |
|
| |
| #83Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Σαβ 7 Μαρ 2015 - 1:07 | |
| πανω στην μπαταρια το γραφει πτηνοτροφε μου.. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #84Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Σαβ 7 Μαρ 2015 - 2:31 | |
| - lonerider έγραψε:
- πανω στην μπαταρια το γραφει πτηνοτροφε μου..
Άρα η γιαπωνέζα το γράφει! γιατί αυτή που έχω όπως μπορείς και εσύ να δείς στη φωτο παραπάνω δεν γράφει τπτ. επίσεις η όλη εμφάνιση είναι διαφορετική. |
|
| |
| #85Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Σαβ 7 Μαρ 2015 - 11:27 | |
| Μαϊμού σου φορτώσατε μάλλον. .... |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #86Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Σαβ 7 Μαρ 2015 - 11:47 | |
| - lonerider έγραψε:
- Μαϊμού σου φορτώσατε μάλλον. ....
Εντάξει, δεν μου κακόπεσε. Τώρα πόσο την είχα πληρώσει δεν θυμάμαι μετά τόσα χρόνια Δραχμές είχαμε τότε. |
|
| |
| #87Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Σαβ 7 Μαρ 2015 - 11:51 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- lonerider έγραψε:
- Μαϊμού σου φορτώσατε μάλλον. ....
Εντάξει, δεν μου κακόπεσε. Τώρα πόσο την είχα πληρώσει δεν θυμάμαι μετά τόσα χρόνια Δραχμές είχαμε τότε.
Αααα τοσο παλιά. ....τότε παίζει και να είναι γνήσια. ..τότε δεν έβγαζαν Ταϊβάν και Κορέα, μόνο τζαπαν και γιαυτό δεν γραφει |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #88Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Δευ 9 Μαρ 2015 - 0:53 | |
| Ρε παίδες κάτι δεν πάει καλά, Τελικά θέλω ή δε θέλω μπαταρία?? Τα 'χω παίξει και εξηγούμε: Κατέβηκα με το ΧΧ Πειραιά πριν σχεδόν μια εβδομάδα. Έβαλα μπροστά το πρωί πήρε κανονικά, κατεβαίνω Πειραιά (πολύ κίνηση) σβήνω μηχανή βάζω πρώτη να μην τσουλήσει λόγω κατηφόρας και βάζω τη δ/νση που έψαχνα στο gps, γυρίζω κλειδί πατάω μίζα, κάνει μισό ξεψυχισμένο γουου και τέρμα. το αφήνω να τσουλήσει βάζω τρίτη και παίρνει, σταματάω κρατάω το γκάζι 2-3 λεπτά στις 3.000 στρ. και ξανασβήνω πατάω μίζα ...δεν, ξανα κατηφόρα, τρίτη και επιστροφή σπίτι, ΕΘ.ΟΔ ΑΤΤ.ΟΔ μέχρι το γκαράζ καθόλου κίνηση΄και σβηστά φώτα. Σβήνω μηχανή, πολύμετρο ...11,5 !!! Βάζω φορτιστή και τον αφήνω δυο μέρες, βγάζω το φορτιστή μετράω 13,7 την άλλη μέρα το πρωί έπεσε στο 12,6 μετά δύο μέρες παραμένει στο ίδιο (12,6). Βάζω μπροστά ανάβω φώτα μετράω 14,7 το αφήνω να δουλεύει μέχρι να ανάψει το βαντηλατέρ και βλέπω σταδιακά την τάση να πέφτει. Όταν έφτασε το βαντηλατέρ να δουλεύει υπερωρία μετράω 12 !!! και λέω: Ρε μπας και τα έχει παίξει ο ανορθωτής μετά από 77.000 χλμ. και όταν είναι κρύος δουλεύει και όταν ζεσταθεί τα φτύνει? Γιατί αν είναι έτσι θα αλλάξω τζάμπα τη μπαταρία και θα μου φάει και την καινούργια. Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε ? |
|
| |
Spartiatis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 382 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Σπάρτη Ημερομηνία εγγραφής : 26/01/2015
| #89Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Δευ 9 Μαρ 2015 - 1:13 | |
| κοιτα σειρα να σ πω ενα παρομοιο γεγονος. Στο παπι μου της δουλειας (ελα ελα μην χαλας μουτρα τι παπι τι XX το ιδιο ειναι ) -πλακιτσα- εδω κ δυο βδομαδες αν παω μακρινη διανομη οταν γυρισω στην επομενη θα παρει με μιζα αν δεν παρει με την μια τοτε μανιβελα. Μετρουσα ΕΝΩ δουλευε ταση στην μπαταρια κ εδειχνε με το ζορι 12V. μετρουσα στον ανορθωτη σχεδον 13V αλλά τρεμοπαιζε ανεβοκατεβαινε...Μετρουσα εναλλασομενο στα πηνια ουτε 10V...Σκεφτομουν οτι ηταν πλεον ανορθωτης γιατι τα πηνια τα ειχα αλλαξει περυσι... Σε πληροφορω οτι ηταν ΜΠΑΤΑΡΙΑ. εβγαλα να την φορτισω κ ενω το μηχανημα την εδειχνε φορτισμενη οταν πατουσα μιζα παπαλα... Εβαλα την μπαταρια του δικου μου παπιου κ δουλευει ΜΙΑ ΧΑΡΑ. κ περισσοτερο εναλλασομενο στα πηνια κ στον ανορθωτη ΚΑΙ στους πολους της μπαταριας 13V σταθερα. Που θελω να καταληξω. ΠΡΙΝ ξεκινησεις ανορθωτες κτλ ξεκινα απο την πιο φθηνη λυση. αλλαξε μια μπαταρια, δανεισου εστω μια που ξερεις οτι δουλευει καλα κ δοκιμασε, ισως η μπαταρια τα εχει παιξει...αν οχι συνεχιζεις στις πιο "τσουχτερες" λυσεις... |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #90Θέμα: Απ: Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. Δευ 9 Μαρ 2015 - 1:30 | |
| Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ξεκίνησα με ζωηρή μπαταρία και μετά από 30 χλμ ανοιχτού δρόμου γύρισα με ψόφια. Δεν με πειράζει να αλλάξω μπαταρία, εξ άλλου είναι 9 χρονών αλλά αν υπάρχει άλλο πρόβλημα φοβάμαι μη μου φάει και την καινούργια. |
|
| |
| Μπαταρια....ηρθε η ωρα για αλλαγη. | |
|