| Πως σβήνετε την καλή σας; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Deep Purple Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 425 Φύλλο : Ηλικία : 59 Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2009
| #1Θέμα: Πως σβήνετε την καλή σας; Κυρ 22 Νοε 2009 - 21:10 | |
| Μετά απο ταξίδι τι ακριβώς κάνετε; Αφήνετε το ρελαντί για λίγο και μετά την σβήνετε απο το διακόπτη; Αμέσως απο διακόπτη; Αμέσως απο το kill switch; |
|
| |
akis1100xx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : αφθονο Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| #2Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Κυρ 22 Νοε 2009 - 21:17 | |
| Ετσι κι αλλιως οταν γυρναω απο ταξιδι απο την εθνικη μεχρι το σπιτι μου μεσολαβουν στενα,φαναρια,οποτε προλαβαινει να ηρεμησει το μοτερ οποτε το σβηνω κατ ευθειαν.Τωρα για το θεμα απο που,απο τον γενικο διακοπτη καθως η υπαρξη του αλλου διακοπτη KILL SWITCH ειναι για αλλη χρηση χωρις να συνεπαγεται καποια βλαβη με το σβυσιμο απο εκει. |
|
| |
Deep Purple Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 425 Φύλλο : Ηλικία : 59 Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2009
| #3Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Κυρ 22 Νοε 2009 - 21:20 | |
| - akisxx1100 έγραψε:
- Ετσι κι αλλιως οταν γυρναω απο ταξιδι απο την εθνικη μεχρι το σπιτι μου μεσολαβουν στενα,φαναρια,οποτε προλαβαινει να ηρεμησει το μοτερ οποτε το σβηνω κατ ευθειαν.Τωρα για το θεμα απο που,απο τον γενικο διακοπτη καθως η υπαρξη του αλλου διακοπτη KILL SWITCH ειναι για αλλη χρηση χωρις να συνεπαγεται καποια βλαβη με το σβυσιμο απο εκει.
Απόλυτα ΟΚ Ομως πάρα πολλοί χρησιμποιούν το κόκκινο διακοπτάκι,ενω σβήνουν το μοτέρ αμέσως.Μέγα σφάλμα. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #4Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Κυρ 22 Νοε 2009 - 22:09 | |
| Διακόπτη, διακόπτη, διακόπτη, διακόπτη... το καταλάβατε η να κάνω και κακά?? |
|
| |
stavros Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 320 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2009
| #5Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Πεμ 3 Δεκ 2009 - 21:16 | |
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 990 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : αφθονο Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| #6Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Πεμ 3 Δεκ 2009 - 21:54 | |
| |
|
| |
stavros Προηγμένο μέλος
| #7Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Πεμ 3 Δεκ 2009 - 22:49 | |
| |
|
| |
| #8Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Παρ 4 Δεκ 2009 - 0:28 | |
| |
|
| |
George Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Φύλλο : Ηλικία : 58 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2009
| #9Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Παρ 4 Δεκ 2009 - 10:46 | |
| - akisxx1100 έγραψε:
- Ετσι κι αλλιως οταν γυρναω απο ταξιδι απο την εθνικη μεχρι το σπιτι μου μεσολαβουν στενα,φαναρια,οποτε προλαβαινει να ηρεμησει το μοτερ οποτε το σβηνω κατ ευθειαν.Τωρα για το θεμα απο που,απο τον γενικο διακοπτη καθως η υπαρξη του αλλου διακοπτη KILL SWITCH ειναι για αλλη χρηση χωρις να συνεπαγεται καποια βλαβη με το σβυσιμο απο εκει.
Ποια είναι η χρήση του Kill switch? Γιατι εγω απο εκει την σβήνω! |
|
| |
| #10Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Παρ 4 Δεκ 2009 - 12:45 | |
| - George έγραψε:
- akisxx1100 έγραψε:
Ποια είναι η χρήση του Kill switch? Γιατι εγω απο εκει την σβήνω! Ειναι διακοπτης αναγκης.Αν χρειαστει να σβησει ο κινητηρας χωρις την απομακρινση των χεριων απο το τιμονι η στην περιπτωση συγκρουσης και εχει σπασει το κλειδι για το σβυσιμο του κινητηρα.Εκτος απο αυτο ειναι και θεμα προδιαγραφων Ευρωπης να περιλαμβανεται σε μοτο ανω των 125 κυβικων. |
|
| |
Xaris Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 970 Φύλλο : Ηλικία : 39 Τόπος : ΣΕΡΡΕΣ Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2010
| #11Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Δευ 18 Ιαν 2010 - 20:58 | |
| Εγω οταν αγορασα την μηχανη μου ειπαν να την σβηνω παντα απο το κοκκινο διακοπτακι και ποτε με τον διακοπτη δεν ξερω γιατι ομως αλλα ενταξει αφου μετα ξαναπερνει και δεν εχει χαλασει ακομα ολα οκ!!!! celebrate celebrate celebrate celebrate celebrate celebrate celebrate |
|
| |
nikos CBRF6 Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : Ακραιο Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2009
| #12Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Δευ 18 Ιαν 2010 - 22:24 | |
| Υπαρχουν διαφορετικες αποψεις πανω στο θεμα. Εγω ακολουθω αυτο που λεει η Honda. Στο βιβλιο χρηστη μεταξυ αλλων αναφερει.... ΄΄ο διακοπτης αυτος υφισταται κυριως για λογους ασφαλειας ή για περιπτωση αναγκης και πρεπει κανονικα να παραμενει στην θεση RUN.΄΄ Γυριζοντας το κλειδι στην θεση OFF κοβουμε ολα τα ρευματα. Αν το αφησουμε στην θεση ON και σβησουμε απο το kill switch νομιζω οτι συνεχιζει και υπαρχει ρευμα στην ηλεκτρονικη και αυτο δεν ειναι καλο. Ο Ακης θα μας πει καλυτερα. |
|
| |
stavros Προηγμένο μέλος
| #13Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Τετ 27 Ιαν 2010 - 20:33 | |
| |
|
| |
| |
| |
Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα |
Kyriakos
Αριθμός μηνυμάτων : 128 Φύλλο : Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
| #15Θέμα: Απ: Πως σβήνετε την καλή σας; Πεμ 28 Ιαν 2010 - 12:25 | |
| Ποτέ από το κόκκινο κουμπάκι, μόνο από το διακόπτη. Βέβαια είναι καλό να το χρησιμοποιούμε ανά τακτα χρονικά διαστίματα μόνο και μόνο για να διαπιστώσουμε την καλή λειτουργία του.
Όπως πολύ σωστά είπε ο Ακης, είναι κουμπί που σβήνει στην ουσία τον κινητήρα αλλά αφήνει ρευμα στα υπόλλοιπα μέρη της μηχανής. Αυτό θα το χρησιμοποιήσουμε όταν πρεπει να σβήσουμε τον κινητήρα χωρίς να θέλουμε να σηκώσουμε τα χέρια μας από το τιμόνι, σε περιπτωση που μας σπάσει το κλειδί απο μια συγκρουση, ή κολήσει το γκάζι εν κινήσει κτλ.... |
|
| |
| Πως σβήνετε την καλή σας; | |
|