|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #826Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Σαβ 4 Ιαν 2020 - 18:45 | |
| Με τόσα άλογα που έχει πάρει το μηχανάκι αυτή η δουλειά νομίζω ήταν απαραίτητη
Το σουζουκι πως πάει? Μας έχεις αφήσει στο σκοτάδι. |
|
| |
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #827Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Σαβ 4 Ιαν 2020 - 18:55 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- Με τόσα άλογα που έχει πάρει το μηχανάκι αυτή η δουλειά νομίζω ήταν απαραίτητη
Το σουζουκι πως πάει? Μας έχεις αφήσει στο σκοτάδι. Γεια σου Κώστα ... Για το TL-1000 S , έχω φτιάξει , έχω πάρει και έχω έτοιμα τα περισσότερα απ΄αυτά που έχω σκοπώ να κάνω , και δεν έχω χρόνο να τα βάλω !!! Θέλει χώρο κατάλληλο και μέρες δουλειάς ... Πρέπει σύντομα να ξεκινήσω , πριν ξανακαλοκαιριάσει ... δεν πάει άλλο !!! |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #828Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 5 Ιαν 2020 - 17:18 | |
| Τελεια δουλεια και πανεμορφο αποτελεσμα!!! (Ανταλλαγη με σουζουκι καμετε κυριος? ) |
|
| |
| #829Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 5 Ιαν 2020 - 21:36 | |
| - pablo έγραψε:
- Τελεια δουλεια και πανεμορφο αποτελεσμα!!! (Ανταλλαγη με σουζουκι καμετε κυριος? )
Χαχαχααα.. .. Άμα είναι καλό , το συζητάμε ... κύριος ..!!!.. ... |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #830Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τρι 7 Ιαν 2020 - 12:42 | |
| - cbx -six έγραψε:
- Είχα και ένα βιντεάκι (τραβηγμένο με το τηλέφωνο) αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω όπως τις εικόνες γιατί έχει "όγκο" !!! Αν ξέρει κάποιος αν γίνεται ... και πως .. μου το λέει !!!
Εκεί φαίνεται και ακούγεται η καμπάνα πως χτυπούσε πριν !!! Στο χέρι την είχα και την κουνούσα και ακουγόταν σαν ξηροκάμπανο Ducati !!!.. Δημήτρη το βιντεακι θα πρέπει να το ανεβάσεις πρώτα στο γιουτουμπ ή στο φεισμπουκ (καλύτερα στο γιουτουμπ) Και μετά είναι πανεύκολο να το ποσταρεις. Αντιγραφεις τον σύνδεσμο και τον κολλάς εδώ. |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2015
| #831Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τρι 7 Ιαν 2020 - 20:51 | |
| Ειναι μια αλλαγη που θελω να κανω καποια στιγμη. Νομιζω ειναι τρομερο το αποτελεσμα τουλαχιστον οπτικα οπως το βλεπουμε εμεις οι απ'εξω. Με ενισχυμένα ελατηρια η οχι το διαφανο καπακι ειναι τρελο οπτικα. Η τιμουλα καποια στιγμη που τα εψαξα ειναι γυρω στα 250 αμα θυμαμαι καλα. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #832Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τρι 7 Ιαν 2020 - 21:13 | |
| - yianakis έγραψε:
- Ειναι μια αλλαγη που θελω να κανω καποια στιγμη. Νομιζω ειναι τρομερο το αποτελεσμα τουλαχιστον οπτικα οπως το βλεπουμε εμεις οι απ'εξω. Με ενισχυμένα ελατηρια η οχι το διαφανο καπακι ειναι τρελο οπτικα. Η τιμουλα καποια στιγμη που τα εψαξα ειναι γυρω στα 250 αμα θυμαμαι καλα.
Το διάφανο καπάκι ο Δημήτρης το έφτιαξε μόνος του αν θυμάμαι καλά και νομίζω ότι τον είχε παιδεψει να το στεγανοποιησει. Έκοψε βέβαια και το φεριγκ με μαστορια για να φαινεται.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptinotrofos στις Τρι 7 Ιαν 2020 - 21:22, 1 φορά |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2015
| #833Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τρι 7 Ιαν 2020 - 21:16 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- yianakis έγραψε:
- Ειναι μια αλλαγη που θελω να κανω καποια στιγμη. Νομιζω ειναι τρομερο το αποτελεσμα τουλαχιστον οπτικα οπως το βλεπουμε εμεις οι απ'εξω. Με ενισχυμένα ελατηρια η οχι το διαφανο καπακι ειναι τρελο οπτικα. Η τιμουλα καποια στιγμη που τα εψαξα ειναι γυρω στα 250 αμα θυμαμαι καλα.
Το διάφανο καπάκι ο Δημήτρης το έφτιαξε μόνος του αν θυμάμαι καλά και νομίζω ότι τον είχε παιδεψει να το στεγανοποιησει. Κωστα καπου το ειδα . Δεν θυμαμαι αμα το ειδα σε αυτο το φορουμ ή καπου αλλου. Παντως υπαρχει σε ανταλακτικο. |
|
| |
| #834Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 10 Ιαν 2020 - 11:34 | |
| - yianakis έγραψε:
- ptinotrofos έγραψε:
- yianakis έγραψε:
Το διάφανο καπάκι ο Δημήτρης το έφτιαξε μόνος του αν θυμάμαι καλά και νομίζω ότι τον είχε παιδεψει να το στεγανοποιησει. Κωστα καπου το ειδα . Δεν θυμαμαι αμα το ειδα σε αυτο το φορουμ ή καπου αλλου. Παντως υπαρχει σε ανταλακτικο. Γεια σου Γιάννη και Χρόνια Πολλά !!! .. Σε ανταλλακτικό έτοιμο δεν υπάρχει για τα ΧΧ .. Υπάρχει κάποιος στην Αγγλία που φτιάχνει .. Το είχα δει σε κάποιο φόρουμ αν θυμάμαι καλά ... |
|
| |
| #835Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 10 Ιαν 2020 - 11:42 | |
| Στο βιντεάκι που έβαλα στη σελίδα μου στο Instagram , φαίνεται (μάλλον ακούγεται καλύτερα !!!) η προηγούμενη καμπάνα , και η νέα έτοιμη φτιαγμένη ... Είχα πάρει 2η καμπάνα μεταχειρισμένη και ασχολήθηκα .. Ώστε να μη μείνει καιρό το μηχανάκι λυμένο , και για να αποφύγω κανένα λάθος , να υπάρχει η δικιά του ... Εδώ το Link στο Instagram... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| |
| |
| #837Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 10 Ιαν 2020 - 14:21 | |
| |
|
| |
| #838Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 14 Φεβ 2020 - 15:46 | |
| Και μετά απ΄το κείμενο με το "Μπολντόρι" , που έβαλε ο Κώστας (ptinotrofos) και διάβασα πριν λίγο , ας ξεκινήσω με το TL 1000S του γιου μου Αλέξη ... Ας βάλω μία αισθητική βελτίωση που έκανα στα εμπρός φώτα , που είχαν μονοκόμματο κρύσταλλο .. Έφτιαξα από ένα κομμάτι πλαστικό (από ποδιά αυτοκινήτου) ένα διαχωριστικό ώστε να δείχνει δίφωτο (στην ουσία είναι) !!! Αφού το καμπύλωσα όπως έπρεπε ώστε να κάτσει στο φανάρι σαν μαμά εξάρτημα , το έβαψα και το κόλλησα !!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
| #839Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 14 Φεβ 2020 - 15:49 | |
| |
|
| |
| #840Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 14 Φεβ 2020 - 15:53 | |
| |