Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 Empty
#31ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 6:28

Jimacos έγραψε:
Φιλε καλοστριφτο..τωρα ο ΒΟΛΟΣ φανταζει πιο κοντα ετσι ???   thumbs up 

Δεν λες τιποτα Δημητρη...τα παντα φανταζουν πιο κοντα!!!!...και ο Βολος φανταζει, εναν καφε δρομος!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#32ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 6:30

ιωνας έγραψε:
Ρε συ θοδωρε πηρες επιτελους το εργαλειο ?? Καλοταξιδος καλοστριφτος και οποτε θελεις κερναω καφε.Μια γκαζια δρομος εισαι πλεον,και κατι δεκαευρα.
Ευκαιρια μπας και τα πουμε εστω και στο ενδιαμεσο οποτε εχεις χρονο,μιας και δεν εδεσε οταν ανεβοκατεβαινες πατρα αθηνα.Πραγματικα χαιρομε για εσενα,και δεν χρειαζετε να σου ευχυθω τα καλυτερα με το μηχανημα που πηρες.
Αυτα ειναι μπροστα σου πλεον, μαζι του.

Τα χουμε πει, καποια στιγμη θα χω χρονο που θα κατεβω και θα μιλησουμε, και σιγουρα καποια φορα θα κατεβω και με το ΧΧ!!!Ευχαριστω φιλε!
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#33ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 11:48

Τελικα ξερει κανεις τιποτα για τα κουνηματα των καθρεπτων μετα τα 180 και αν το τρεμουλο του μπροστινου σ αυτες τις ταχυτητες μπορει να οφειλεται σε ρουλεμαν? Γιατι αν ναι, τοτε μαλλον το βλεπω να πρεπει να αλλαχτουν συντομα, μου φαινεται ιδιαιτερως επικινδυνο, οσο για τους καθρεπτες ακουω αποψεις...
Erecozi
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Erecozi

Αριθμός μηνυμάτων : 5077
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012

#34ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 12:57

ΧΧ δεν εχω για να μπω σε λεπτομέρειες αλλα απο οσο ξέρω ολες οι μηχανές πανω απο τα 180 εχουν τρέμουλο στα καθρεφτάκια. συμβουλή προσπάθησε να σφίξεις οτι βιδα υπάρχει πανω στον καθρεφτη απο την βάση μεχρι και οτι αλλο μπορει να εχει αυτο το διαστημόπλοιο. μετα τα 200 μην κοιτας τους καθρέφτες άχρηστοι ειναι εχε τους στον νου σου μονο με την περιφερειακή οραση ή για αποφυγή ατυχήματος μη περιμένεις να δεις αν ειναι καλο το μαλλι και αλλες λεπτομέρειες .αν κοιτάξεις ενα δευτερόλεπτο καθρέφτη ξέρεις ποσα μετρα δρόμου χάνεις στα 200??? τα ρουλεμαν αν σε τρομαζουν τοσο τοτε το ποιο πιθανο ειναι να εχουν οντως προβλημα αλλα καλυτερα να πας σε καποιον ειδικο για σιγουρι γνώμη. αλλα κατσε να ξεθαψω ενα θεμα αν το βρω που ειχε και ο Μενος καποιες φωτο με το πως να το τσεκαρεις
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#35ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 13:01

Τσεκαριστηκε 2η φορα χθες, δεν ειναι τελεια αλλα ουτε και και κακιστη κατασταση, καποια στιγμη θελουν, ρωταω καθαρα εμπειρικα...σ αυτες τις ταχυτητες το τρεμουλο μπορει να ειναι απο ρουλεμαν ή θα μπορουσε να ειναι απο τιποτα αλλο?
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

Αριθμός μηνυμάτων : 7822
Τόπος : Άνω Λιόσια
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012

#36ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 13:10

Thodo L200 έγραψε:
Τελικα ξερει κανεις τιποτα για τα κουνηματα των καθρεπτων μετα τα 180 και αν το τρεμουλο του μπροστινου σ αυτες τις ταχυτητες μπορει να οφειλεται σε ρουλεμαν? Γιατι αν ναι, τοτε μαλλον το βλεπω να πρεπει να αλλαχτουν συντομα, μου φαινεται ιδιαιτερως επικινδυνο, οσο για τους καθρεπτες ακουω αποψεις...

Για το τρέμουλο έχουν γραφτεί οοοολα σε ανάλογη περίπτωση του Μένου. Τώρα οι καθρέπτες είναι λογικό να τρέμουνε αφού τρέμει το μηχανάκι, οι δικοί μου δεν τρέμουνε ούτε στα 260. Αυτό το τρέμουλο το έκανε και πριν την αλλαγή? Λέω μην έγινε καμμιά πατάτα στην ζυγοστάθμιση, έτσι κι αλλιώς αφού κάνεις μερικά χλμ θα πρέπει να πας να τα ελέγξουνε. Άποψή μου να βάλεις σε άμεση προτεραιότητα έναν έλεγχο στο μπροστινό σύστημα, δλδ έλεγχο και αντικατάσταση (αν χρειάζεται ) ρουλεμάν τροχού, έλεγχο και σφίξιμο ρουλεμάν λαιμού, καινούργιο λάδι και τσιμούχες στα καλάμια και έναν έλεγχο στον πίσω τροχό και το μοχλικό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν αυτά ή κάποια απ' αυτά έχεις τα μέσα να τα κάνεις μόνος (χώρο, χρόνο, γνώσεις) έχει καλώς αλλιώς συνεργείο. Α... και κάτι άλλο να ξέρεις ότι με καινούργια λάστιχα εμφανίζονται όλες οι αδυναμίες της ανάρτησης οπότε βάλε στη σειρά και ένα αμορτισέρ για πίσω και όταν έρθει η ώρα συζητάμε για αυτό.

ΥΓ: Ρε συ?? Λές η τρύπα στο φέριγκ να δημιουργεί αεροδυναμικά προβλήματα στα πολλά και να τρέμει από αυτό???? Εντάξει μη βαράτε
 tomato  Μια @α&ακία είπα κι εγώ.
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

Αριθμός μηνυμάτων : 20847
Τόπος : Σλοβακία
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

#37ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 13:27

Οι καθρέπτες δεν τρέμουν ούτε μετά τα 270... (μετά απο αυτά τα χιλιόμετρα δεν τσέκαρα, δεν υπήρχε λόγος).
https://www.facebook.com/pages/CBR-Forum/379174255489123?ref=hl
Erecozi
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Erecozi

Αριθμός μηνυμάτων : 5077
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012

#38ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 13:27

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ενα που βρηκα απο τον Μαξ για ρουλεμαν λαιμου
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#39ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 13:46

Αν και πρέπει να μπεί στα τεχνικά θέματα.

Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#40ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 13:58

Aρα οι καθρεπτες τρεμουν γιατι τρεμει η μηχανη? Και αρα παμε για ελεγχο πρωτα ζυγοσταθμισης και στα ποσα χλμ λετε με τα νεα λαστιχα?

Εχθες οι καθρεπτες ετρεμαν και απο 150-160χλμ, δεν ετρεμαν ομως παλιοτερα μεχρι 165 που ειχα παει.
Τσαμπα η εμπιστοσυνη στο συγκεκριμενο καταστημα, αν ξαναπαω να με...χ.σετε!
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

#41ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 14:10

Όταν άλλαξα εγώ μου είπε να ξαναπάω μετά μια εβδομάδα για έλεγχο.( Για να έχω κάνει κάποια χλμ. υποθέτω).
Για να το λέει σημαίνει ότι μπορεί κάποιο λάστιχο να μην έχει πατήσει καλά στην τοποθέτηση γιαυτό τα παραφουσκώνουνε και τα κοπανάνε με το λεβιέ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptinotrofos στις Παρ 17 Ιαν 2014 - 14:15, 1 φορά
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#42ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 14:12

Αρα κοιταω τα χλμ και υπολογιζω 100-200χλμ για να ελεγξω!
Jimacos
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Jimacos

Αριθμός μηνυμάτων : 1208
Τόπος : ΒΟΛΟΣ
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011

#43ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 14:27

Yπ'οψην υπαρχει ενα ''παραθυρο'' λιγο πανω λιγο κατω σε αυτα τα χλμ που ''συντονιζει'' το μηχανακι...δες και αυτο στα περισσοτερα και στα λιγοτερα πιστευω θα εισαι ενταξει........
Thodo L200
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
Thodo L200

#44ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 14:32

Δημητρη οι καθρεπτες ετρεμαν και στα 150 εχθες, τωρα για το τρεμουλο του μπροστινου θα το δουμε εν καιρο, θα πανε οι ζαντες-λαστιχα για ελεγχο και μετα βλεπουμε σιγα σιγα πως προχωραμε.
O Μεσιμερας
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
O Μεσιμερας

Αριθμός μηνυμάτων : 295
Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

#45ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!   Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 17 Ιαν 2014 - 16:13

Καλοπατητα τα νεα ελαστικα και παντα μεχρι το τελος τους Ορθιος!!.
-οσο για τι τρεμουλο σε δικη μου περιπτωση απο extreme λακουβα μου ειχαν στραβωσει οι ζαντες,ειδικα στο στεφανι του τροχου αρκετα..Τις εβγαλα τις εστειλα για ισιωμα και βαψιμο και τις ξαναεβαλα επανω..Ακομα μετα απο αυτο εχω αλλαξει 3-4 φορες ελαστικα και τα δυο μονο καταστηματα βρηκαν οτι ηταν χτυπημενες,οχι ολοι,και μονο αυτα τα δυο μου εκαναν καλη ζυγοσταθμιση και δεν εχω πια τρεμουλο.. Πιστευω και εγω οπως αναφερει πιο πανω ο ptinitrofos οτι μετα απο μερικα χιλιομετρα να τα ξανατσεκαρεις μπας και χρειαζονται εκ νεου ζυγοσταθμιση...

Φτιαχνοντας την κουκλιτσα μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: CBR Forums ::   :: Ανακατασκευές/Βελτιώσεις-
^ Back to Top