Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΧ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
fantomas
Μέλος
Μέλος
fantomas

Αριθμός μηνυμάτων : 96
Φύλλο : Άντρας
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2016

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΧ - Σελίδα 2 Empty
#16ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΧ   ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΧ - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 4 Ιαν 2018 - 12:22

καλή χρονιά παίδες, ωραία πράγματα φίλε γιαννη. είμαι και εγώ σε σκέψεις για να βάλω τιμόνι ή να σηκώσω λίγο τα κλιπ ον, πέραν οτι τσακώνεται η κοιλιά με το ντεπόζιτο και ξεσπάνε στο διάφραγμα, θα ήθελα και λίγο πιο όρθια θέση για 2καβαλες βόλτες....δεν μπορώ να πω οτι μου αρέσει η καρατιμονα σου ομως, εχω σκεφτεί και εγώ να τρυπήσω την τιμονοπλακα ή να βάλω απο κανένα 1300 άνω πλάκα αν ταιριάζει, κλιπον vfr δεν βρισκω δυστυχώς, με τα πόδια ομως τι διαφορα ειδες? 2,5 ποντοι ειναι ολο κι ολο...τα δοκίμασες πριν βαλεις το τιμονι για να δεις και εκει την διαφορά? κατα κυριο λογο κινούμαι σε κλειστά στροφιλικια και τα κλιπον ειναι ζορικα στην χρήση ποσο μάλλον η θέση οδήγησης...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
γκ
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
γκ

Αριθμός μηνυμάτων : 298
Τόπος : Χίος
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2017

#17ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΧ   ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΧ - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 4 Ιαν 2018 - 16:02

fantomas έγραψε:
....δεν μπορώ να πω οτι μου αρέσει η καρατιμονα σου...

Ναι το γράφω κι' εγώ, δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα του ΧΧ. Χωρίς το μπαράκι κάπως καλύτερο.

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΧ - Σελίδα 2 PC217580

fantomas έγραψε:

...να τρυπήσω την τιμονοπλακα ή να βάλω απο κανένα 1300 άνω πλάκα αν ταιριάζει....
Δεν μου αρέσει η ιδέα να τρυπήσεις την πλάκα. Αν ταιριάζει άλλη πλάκα θα ήταν ιδανική λύση, γιατί η λύση Jaws κοστίζει κανένα 150άρι.

fantomas έγραψε:

....με τα πόδια ομως τι διαφορα ειδες? 2,5 ποντοι ειναι ολο κι ολο...
Ε λοιπόν 2,5 πόντοι, ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο πολλοί!

fantomas έγραψε:

....τα δοκίμασες πριν βαλεις το τιμονι για να δεις και εκει την διαφορά?
Εννοείται, μια μια οι αλλαγές. Έκανα 2.400 χλμ με τη μηχανή νορμάλ. Άλλαξα πρώτα τους μαρσπιέδες έκανα λίγες βόλτες με τους μαρσπιέδες χαμηλωμένους και κλιπ ον και μετά έβαλα το τιμόνι. Το χειμώνα έπονται οι αναρτήσεις, αν υπάρχουν φράγκα.
kamikazi
Μέλος
Μέλος
kamikazi

Αριθμός μηνυμάτων : 36
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2016

#18ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΧ   ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΧ - Σελίδα 2 EmptyΔευ 12 Φεβ 2018 - 22:17

γιαννη δεν ξερω για τα αλλα αλλα για το τιμονι που ειδα στην τελευταια ειναι τουμπανο.γουστα αυτα....μαρεσεεε.....
τωρα που θα ανοιξει ο καιρος κανονισε βολτα η κατεβασετο περιπτερο για οπτικο ελενχο κ να το χαζεψουμε

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΧ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: CBR Forums ::   :: Τεχνικά θέματα-
^ Back to Top