εγω παίδες ειμαι απο τους τελευταίους, ακομα δεν καταφερα να ξυσω αγκωνα αλλα που θα παει....
αν ξύσεις αγκώνα και γόνατο κάτι γίνεται...αν ξύσεις αγκώνα, πλάτη, χέρια πόδια είναι πρόβλημα. το πρώτο δεν το έχω καταφέρει, το δεύτερο 2-3 φορές το κατάφερα
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
εγω παίδες ειμαι απο τους τελευταίους, ακομα δεν καταφερα να ξυσω αγκωνα αλλα που θα παει....
αν ξύσεις αγκώνα και γόνατο κάτι γίνεται...αν ξύσεις αγκώνα, πλάτη, χέρια πόδια είναι πρόβλημα. το πρώτο δεν το έχω καταφέρει, το δεύτερο 2-3 φορές το κατάφερα
cbridhs Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Φύλλο : Ηλικία : 42 Τόπος : ουυυυυ Ημερομηνία εγγραφής : 07/10/2010
αν ξύσεις αγκώνα και γόνατο κάτι γίνεται...αν ξύσεις αγκώνα, πλάτη, χέρια πόδια είναι πρόβλημα. το πρώτο δεν το έχω καταφέρει, το δεύτερο 2-3 φορές το κατάφερα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χαχαχα πρωτος!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] καλός θεωρώ αλλά οι καγκουριές δεν λείπουν. Όσο ζεις μαθαίνεις φυσικά. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Γονατα αγκωνες δεν καταδεχομαι αλλα εχω ξυσει πλατη και κολο κανα δυο φορες, και τωρα που το θυμηθηκα ακομα μου χρωσταει τα διδακτρα αυτο το παλιοπαιδο ο Βαλλεντινο.
SuperCalm Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 472 Φύλλο : Ηλικία : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2013
Μετριος και προσεκτικος...οι καγκουριες δεν λειπουν...και εχω ξυσει γονατο μια φορα...μαζι με τον κ@λο γιατι την δευτερη το εκανα αεροπλανικα...πεταχτηκα σαν...βλημα!
panagos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 429 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Μαγνησία Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
Καλος,Μετριος,προσεκτικος,... κτλ. Αυτο που ξερω ειναι οτι οσο μεγαλωνουμε γινομαστε πιο φοβητσιαριδες,πιο επιφυλακτικοι και πιο ηρεμοι πανω στο τιμονι, Σκεφτομαστε τα προηγουμενα χρονια ποσο αφελης ειμασταν και ριψοκινδυνοι ορισμενες φορες,οταν στριβαμε σε στροφες χωρις να ξερουμε και χωρις να βλεπουμε τι ειναι μετα απο αυτες ωστε να λεμε για εκεινες πια τωρα οτι ειμασταν απλως τυχεροι που δεν τσακιστικαμε..Τωρα φοβαμαι να ξυνω και την μυτη μου οταν οδηγω ,οχι μονο το γονατο. Βεβαια δεδομενο οτι οδηγουμε μοτοσυκλετες με αρκετη δυναμη δεν παει να πει οτι δεν τις χαιρομαστε πια,τα θελουμε τα 180-220+ στις ευθειες αλλα πολυ επιφυλακτικα.
Ο καλος οδηγος πρεπει να προβλεπει ΠΑΝΤΑ !
SuperCalm Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 472 Φύλλο : Ηλικία : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2013
Καλος,Μετριος,προσεκτικος,... κτλ. Αυτο που ξερω ειναι οτι οσο μεγαλωνουμε γινομαστε πιο φοβητσιαριδες,πιο επιφυλακτικοι και πιο ηρεμοι πανω στο τιμονι, Σκεφτομαστε τα προηγουμενα χρονια ποσο αφελης ειμασταν και ριψοκινδυνοι ορισμενες φορες,οταν στριβαμε σε στροφες χωρις να ξερουμε και χωρις να βλεπουμε τι ειναι μετα απο αυτες ωστε να λεμε για εκεινες πια τωρα οτι ειμασταν απλως τυχεροι που δεν τσακιστικαμε..Τωρα φοβαμαι να ξυνω και την μυτη μου οταν οδηγω ,οχι μονο το γονατο. Βεβαια δεδομενο οτι οδηγουμε μοτοσυκλετες με αρκετη δυναμη δεν παει να πει οτι δεν τις χαιρομαστε πια,τα θελουμε τα 180-220+ στις ευθειες αλλα πολυ επιφυλακτικα.