| Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #1Θέμα: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Σαβ 7 Νοε 2009 - 3:04 | |
| Δώστε την προσωπική σας άποψη στην επιλογή του συνεργείου που έχετε επιλέξει για την μηχανή σας. |
|
| |
Λεωνίδας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 412 Φύλλο : Ηλικία : 53 Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009
| #2Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Σαβ 7 Νοε 2009 - 9:43 | |
| Θα μπορούσα να βάλω πολλές από τις επιλογές, αλλά επειδή είναι αδύνατο, δεν ψήφισα. Αυτό που κοιτάζω σε ένα συνεργείο είναι να μπορώ να συνεννοηθώ με τον μηχανικό. Λόγω της σχετικότητας του επαγγέλματος μου, είμαι σε θέση να μπορώ να κρίνω αν αυτά που μου λέει είναι σωστά και μπορούν να στηριχθούν. Όταν κάποιος προσπαθεί να παρουσιάσει μία περίπτωση ως κάτι "μαγικό" και δεν μπορεί να δώσει λύση αλλά προσπαθεί με διάφορες "αλχημίες" να κουκουλώσει μια κατάσταση και να την προσπεράσει, θα με βρει αντίθετο. Δεν είναι άσχημο για ένα μηχανικό να πει "δεν ξέρω αλλά θα το ψάξω". Είναι τίμιο και δείχνει το ενδιαφέρον του για να βελτιωθεί και να προχωρήσει ακόμα ένα βήμα προς τα εμπρός. Ως προς το μέγεθος του συνεργείου ποτέ δεν θα προτιμήσω κάτι τεράστιο, γιατί συνήθως αυτό παραπέμπει σε κεντρικές αντιπροσωπίες που για μένα σημαίνει κάποιου είδους δημοσιουπαλληλισμού. Χάνεται η προσωπική επαφή και η ευελιξία. Πάνε όλα, "by the book".
Είναι θέμα που μπορεί να γράφει κάποιος αρκετές σελίδες, αλλά σταματώ εδώ... |
|
| |
paschalis XX Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 132 Ηλικία : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2009
| #3Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Σαβ 7 Νοε 2009 - 11:06 | |
| Εχει να κανει για μενα προσωπικα με συγκυριες και καταστασεις που ορισμενες φορες να γινεται ευκολη υποθεση!Οπως στην περιπτωση μου σε μια επαρχιακη πολη ειναι και λιγες οι επιλογες!Εχω ψηφησει την κατηγορια ξερει καλα την μηχανη μου διοτι εκτος απο φιλος ο οποιος πηγαινει και σε σεμηναρια τυχαινει να εχει και αυτος χχ να το γουσταρει πολυ με αποτελεσμα να ειναι γνωστης του αντικειμενου! |
|
| |
akis1100xx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : αφθονο Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| #4Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Πεμ 17 Δεκ 2009 - 14:17 | |
| Εγω εχω γλιτωσει απο αυτο το δίλημμα γιατι το φτιαχνω μονος celebrate celebrate celebrate celebrate celebrate celebrate |
|
| |
Malous Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 63 Φύλλο : Ηλικία : 37 Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2009
| #5Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Σαβ 19 Δεκ 2009 - 5:31 | |
| |
|
| |
nikos CBRF6 Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : Ακραιο Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2009
| #6Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Τρι 16 Φεβ 2010 - 2:42 | |
| Ο μαστορας που θα βαλει χερι στην καλη μου θελω να μου λυνει τις αποριες,να ειναι υπομονετικος στις ερωτησεις μου και να μου εξηγει,αλλα και να αφηνει να βλεπω,κατι που στα μεγαλα και απροσωπα συνεργεια δεν γινεται. |
|
| |
Αντώνης ΧΧ Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Θεσσαλονικη Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2009
| #7Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Τρι 16 Φεβ 2010 - 10:06 | |
| Υστερα από δοκιμές κατέληξα στο τωρινό μου συνεργείο που είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το παλικάρι ελέγχει για οποιδήποτε επίσκεψη μου στο συνεργείο του τα πάντα χωρίς να του έχω πεί τίποτα και ενοείτε χωρίς χρέωση αλλιώς δεν θα το ανάφερα καν. Εχω δεί βίδες που έλειπαν συμπληρωμένες χωρίς να του υποδείξω εγώ τίποτα, και μάλιστα σε κάτι σημεία που δεν φαίνονταν καν. Πολύ υπομονετικος και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις μου. |
|
| |
stavros Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 320 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2009
| #8Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Τρι 16 Φεβ 2010 - 11:21 | |
| Πιστεύω μετά από προσωπική δοκιμή είναι ότι καλύτερο, αν έχεις κάποιες μικρές γνώσεις. Αν δεν ξέρεις και πολλά ότι καλύτερο θα ήταν να στο έχει συστήσει κάποιος ψαγμένος φίλος σου. Βέβαια δεν είναι εύκολο να βρείς έναν σωστό μηχανικό, γιατί και κάποιος να σου τον συστήσει μπορεί να μην κάνει για σένα αλλά αν δεν έχεις κάποιον άλλον απλά δοκιμάζεις, δεν σου μένει άλλη λύση. |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #9Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Δευ 21 Οκτ 2013 - 7:44 | |
| παλιοτερα που δεν ηξερα πολυ κοσμο και εμπαινα οπου εβρισκα σχεδον παντα δεν ημουν ευχαριστημενος. ειτε κακη δουλεια ειτε ακριβες τιμες. καποια στιγμη αρχισα να συμβουλευομαι γνωμες απο φορουμς και τα πραγματα εφτιαξαν. τωρα παω σε γνωστους η σε γνωστους φιλων και ειμαι οκ! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #10Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Δευ 21 Οκτ 2013 - 12:53 | |
| Προτιμώ εξουσ/να ή συνεργαζόμενα λόγω της ενημέρωσης από τις εταιρίες,πέρα απ'αυτό ρόλο παίζουν οι γνώσεις του μηχ/κού η συμπεριφορά του αλλά και η τάξη και καθαριότητα που επικρατεί στο συνεργείο γιατί πιστευω οτι ο τσαπατσούλης ειναι τσαπατσούλης σε όλα, και ο τακτικός ειναι τακτικός σε όλα.
ΥΓ: Θα ψηφίσω <μετά από προσωπική δοκιμή> γιά να δώ αν καλύπτει τις απαιτήσεις μου |
|
| |
thanos1981k Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 716 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ημερομηνία εγγραφής : 04/04/2009
| #11Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Τρι 22 Οκτ 2013 - 4:31 | |
| εγω εμπαινα σε ολους ωπου τωρα για service και παλι εχω βρει εναν που κανει αριστη δουλεια λογο εμπειριας μεγαλης ειδικα πανω στα HONDA και για οτι αλλο θελω σε γνωστους φιλων η φιλους |
|
| |
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #12Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Τρι 22 Οκτ 2013 - 17:39 | |
| Σε μηχανικό δεν έχω πάει ακόμα. Ασχολούμαι ο ίδιος . Αλλά όταν χρειαστεί ,έχω φίλο μηχανικό εδώ και πολλά χρόνια , και είναι καλός και λεπτολόγος . |
|
| |
honda liapis Νέο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Φύλλο : Ηλικία : 56 Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2019
| #13Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Κυρ 17 Φεβ 2019 - 18:48 | |
| Θέλω να αναφέρω,2 από τις εμπειρίες μου εν τάχει. Καταρχην σε μέρη απομακρυσμένα,νησιά,κλπ,υπάρχη θέμα. Πηγα τις προάλλες,εδώ στο νησί,να συντονίσω τα injection.(μεγάλο συνεργείο και πολυδιαφημισμένο).
Μάστορα ξέρεις?Είχα ξανακάνει ένα κάποτε παλιαααα.Θα καθήσω σε μια άκρη μακριά να βλέπω.Οχι λέει θα την αφήσεις και θα φύγεις.Πες μου να έρθω τάδε ώρα και μέρα να την δεις. Οχι δεν γίνεται,την αφήνεις εδώ. Την πήρα βέβαια και έφυγα.......Κάποτε πάλι...στην πρώτη Μ μοτό XL 600R είχε θέματα κι,δεν επερνε εύκολα.
Συνεργεια,ηλεκτρολόγοι,πηνία ρευματα....τίποτε. Με τα πολλά,πάω αντιπροσωπεία. Την κοίταξε,βαραη 2-3 μανεβελιες,παη μέσα, βάζει πίπα γνήσια,δίνει 1,τσακμακι. Καντη βόλτα λέει. Γυριζω χαρούμενος... μάστορα έτρεξα 140.Απαντηση......δεν σου είπα να πας να σκοτωθης.Απο εκεί πήρα το xx,(έχει και ο ίδιος)την αφήνω,και του λέω...δες τι έχει και φτιαχτει.
Ειναι θέμα εμπιστοσύνης τελικά.. |
|
| |
marioshadow Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 933 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Ξανθη Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2012
| #14Θέμα: Απ: Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; Δευ 18 Φεβ 2019 - 12:15 | |
| Οπως το ειπες ειναι θεμα εμπιστοσυνης...!!!οπως και τιμης, συμπεριφορας, διαθεση ανταλλακτικων κλπ... Εγω ας πουμε εχω ενα κολλημα...θελω να ειμαι εκει και να βλεπω...δεν ενοχλω, δεν κανω επιδειξη "κανε αυτο οχι κανε εκεινο, εκεινη την βιδα την εσφυξες?" κλπ. Αλλα θελω να βλεπω τι κανει και τι δεν κανει στην μηχανη μου!!!Οσο και να τον επιστευομαι!!! |
|
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 854 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Ιωνια Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2018
| |
| |
| Με ποιο κριτήριο επιλέγετε συνεργείο ; | |
|