Εν κατακλείδι παιδια, εγω το φχαριστήθηκα. Οποιος μπορει να παει αυριο δεν θα το μετανιώσει. Η εισοδος ειναι ελευθερη. (Μη ρωτησετε γιατι δεν εβγαλα πολλες φωτο τα HONDA, οτι μου φανηκε ενδιαφερον το φωτογραφησα...)
Nxontz Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο : Ηλικία : 65 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
Επική φωτο φίλε μου Κωστή. Μιλάμε για την δεκαετία τέλος 60 αρχές 70.....είμεθα και κάποιας ηλικίας
Το Honda 750 ήταν αν θυμάμαι καλά ο γενάρχης των cb της Honda , μοτο σταθμός του Soichiro που είχε διαλύσει το συναγωνισμό των υπολοίπων
Το Kawasaki 750 ( λεγόταν mach I, II ) έβγαινε σε 500 και 750 , ήταν δίχρονα, τρικύλινδρα και με τρείς εξατμίσεις. Είχε πολύ γκάζι αλλά από φρένα και αναρτήσεις ήταν τραγικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε σκοτωθεί κόσμος από αυτά και λέγανε τότε περιπαικτικά ότι η μοτο αυτή.....ήταν η εκδίκηση των γιαπωνέζων απέναντι στους δυτικούς γιατί έχασαν τον πόλεμο
Να πώ εδώ ότι είχε σκοτωθεί γνωστός μου με τέτοια μηχανή το 1975-1976 σε κόντρα στην παραλιακή ......( δεν φορούσε κράνος γιατί του χαλούσε το μαλλί..... )
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Επική φωτο φίλε μου Κωστή. Μιλάμε για την δεκαετία τέλος 60 αρχές 70.....είμεθα και κάποιας ηλικίας
Το Honda 750 ήταν αν θυμάμαι καλά ο γενάρχης των cb της Honda , μοτο σταθμός του Soichiro που είχε διαλύσει το συναγωνισμό των υπολοίπων
Το Kawasaki 750 ( λεγόταν mach I, II ) έβγαινε σε 500 και 750 , ήταν δίχρονα, τρικύλινδρα και με τρείς εξατμίσεις. Είχε πολύ γκάζι αλλά από φρένα και αναρτήσεις ήταν τραγικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε σκοτωθεί κόσμος από αυτά και λέγανε τότε περιπαικτικά ότι η μοτο αυτή.....ήταν η εκδίκηση των γιαπωνέζων απέναντι στους δυτικούς γιατί έχασαν τον πόλεμο
Να πώ εδώ ότι είχε σκοτωθεί γνωστός μου με τέτοια μηχανή το 1975-1976 σε κόντρα στην παραλιακή ......( δεν φορούσε κράνος γιατί του χαλούσε το μαλλί..... )
Πολύ decepticon ρε συ Κώστα, και αυτό και γενικά η αισθητική των καινούριων. Και τα Yamaha mt07 και mt09 το ίδιο, και το BMW S1000R, και μερικά ακόμα. Κάτι φανάρια λες και είναι εξαρτήματα διαστημικού σταθμού, χαμηλά στην κάτω πλάκα, κάτι όργανα μαζεμένα με κάτι πλαστικά εξαρτήματα μπροστά τους, σχεδίαση για την σχεδίαση.
βασικα αυτο μου αρεσε οχι απ το σχεδιο του, αλλα απ τον ογκο του. μεχρι προχτες που το ειδα δεν μου εκανε κλικ. αλλα οταν το ειδα απο κοντα. ειναι τοσο μικρο, τοσο στενο, τοσο μαζεμενο και μανιτζεβελο, που σε συνδυασμο με ροπη και 105 ιππους, πρεπει να ειναι φονικο οπλο στο δρομο!
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
Γειά σου ρε Κωστή . Χαθήκαμε ! Από την ημέρα που επέστρεψα , μπαίνω αραιά και για λίγο στο Forum τελευταία , γιατί με τρέχουν δουλειές κλπ. Τώρα είδα τη παρουσίαση που έκανες από την έκθεση. Τελικά μόνο Scooter Festival δεν ήταν !! Τόσα ωραία μηχανάκια μαζεμένα , πολύ καιρό είχα να δω ! Κυρίως στα παλιά αναφέρομαι ... Σ΄ευχαριστώ για τα εξακύλινδρα CBX !!! Μ΄έφτιαξες πάλι ! Άξιζε με το παραπάνω η βόλτα εκεί . Και πάλι μπράβο ! Έκανες πολύ καλή δουλειά ...μας φόρτωσες τις μπαταρίες !!!