| Βαλβίδα-Διακόπτης Βεντιλατέρ XX | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
-bono- Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 293 Φύλλο : Ηλικία : 56 Τόπος : Ρέθυμνο Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2013
| #1Θέμα: Βαλβίδα-Διακόπτης Βεντιλατέρ XX Παρ 21 Μαρ 2014 - 20:15 | |
| Για αρχή να συστηθώ, είμαι ο Γιάννης από Ρέθυμνο και είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ. Για να μην ταλαιπωρηθούν κι άλλοι όπως εγώ ψάχνοντας οικονομική λύση για θερμικό διακόπτη του βεντιλατέρ σε ΧΧ καθώς ο γνήσιος κοστίζει περί τα 80 ευρώ, ταιριάζει από Nissan Cherry-Sunny ο εργοστασιακός ο οποίος όμως δεν είναι φθηνός ή σαν aftermarket επιλογή ο Intermotor 50332 με θερμοκρασία λειρουργίας 95-85, σπείρωμα M16 x 1.5, Made in England τον οποίο μπορεί κάποιος να βρει στο EBAY από 5-15 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά. Σημειώνω ότι αυτοί έχουν φύσα και 2 ακροδέκτες αντί για έναν που έχει ο γνήσιος Honda έτσι χρειάζεται να αφαιρεθεί η φύσα και να συνδέσεις τον έναν ακροδέκτη έτσι ώστε να κάνει σώμα στο ψυγείο του XX πράγμα που γίνεται εύκολα κολλώντας το ένα καλώδιο σε μια μεγάλη ροδέλα την οποία μετά περνάς στο σπείρωμα του διακόπτη και τον άλλο κανονικά με το καλώδιο που συνδέεται και ο μαμά. Η λειτουργία τους είναι 5 βαθμούς κάτω από τον μαμά Honda αλλά ειδικά στο κλίμα της Ελλάδας δεν νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα. Προσοχή στο EBAY βρίσκεις υποτίθεται για το XX aftermarket διακόπτες αλλά είναι όλοι Κίνα και έχουν θερμοκρασία λειτουργίας στους 85 βαθμούς που κατά τη γνώμη μου δεν κάνει καθώς ο θερμοστάτης του XX ξεκινάει να ανοίγει στους 84. Ελπίζω να βοηθήσει αυτό το ποστ κάποιους στο να βρούν μια αξιόπιστη οικονομική λύση σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα μ' εμένα. Παραθέτω και μια φωτογραφία του εν λόγω διακόπτη μαζί με το link στο EBAY. http://www.ebay.co.uk/itm/141122817470?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Έχει επεξεργασθεί από τον/την -bono- στις Σαβ 22 Μαρ 2014 - 1:34, 1 φορά |
|
| |
O Μεσιμερας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 295 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| #2Θέμα: Απ: Βαλβίδα-Διακόπτης Βεντιλατέρ XX Παρ 21 Μαρ 2014 - 20:55 | |
| Καλως μας βρηκες Γιαννη Πολυ χρησιμη η πληροφορια σου,να ξερεις οτι τετοια ψαχουλεματα ειναι "το ψωμι μας"εδω,θα βρεις αφθονα τεχνικα ποστ απο τα Μελη και τεχνικες αποριες η λυσεις.. Βλεπω οτι Εχεις ΧΧ του 1997 σαν το δικο μου,Αν θα μπορουσες σε καποιο ποστ να μας γραψεις ποσα χλμ εχει κανει και αν σου εχει βγαλει καποια ζημια(εντελως πληροφοριακα) |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #3Θέμα: Απ: Βαλβίδα-Διακόπτης Βεντιλατέρ XX Παρ 21 Μαρ 2014 - 22:56 | |
| Καλώς ήρθες φίλε γιάννη με την υπεροχη φωτο !!!! Το χαζευω καιρο !!
Πολυ ενδιαφέροντα αυτα που μας γράφεις , θα τα δουν και οι μηχανικοί μας και θα μας πουν τη γνώμη τους! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| |
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #5Θέμα: Απ: Βαλβίδα-Διακόπτης Βεντιλατέρ XX Σαβ 22 Μαρ 2014 - 0:29 | |
| |
|
| |
-bono- Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 293 Φύλλο : Ηλικία : 56 Τόπος : Ρέθυμνο Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2013
| #6Θέμα: Απ: Βαλβίδα-Διακόπτης Βεντιλατέρ XX Σαβ 22 Μαρ 2014 - 1:00 | |
| - O Μεσιμερας έγραψε:
- Καλως μας βρηκες Γιαννη Πολυ χρησιμη η πληροφορια σου,να ξερεις οτι τετοια ψαχουλεματα ειναι "το ψωμι μας"εδω,θα βρεις αφθονα τεχνικα ποστ απο τα Μελη και τεχνικες αποριες η λυσεις.. Βλεπω οτι Εχεις ΧΧ του 1997 σαν το δικο μου,Αν θα μπορουσες σε καποιο ποστ να μας γραψεις ποσα χλμ εχει κανει και αν σου εχει βγαλει καποια ζημια(εντελως πληροφοριακα)
Φίλλιπε το μηχανάκι είναι 3ο χέρι έχει 75600 χιλιόμετρα το πήρα πρίν 6 μήνες από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του ο οποίος λυπάμαι που το λέω ήταν εντελώς κάγκουρας και δεν είχε δείξει κανέναν σεβασμό προς αυτό. Μου κόστισε επιπλέον 1500 ευρώ όσο ακριβώς το πήρα κι 6 μήνες προσωπική εργασία για να το φέρω στην κατάσταση που θεωρώ ότι πρέπει να είναι ένα τέτοιο μηχανάκι, σύντομα σε άλλο ποστ θα ανεβάσω φωτογραφείες και θα σας πω αναλυτικά πως ήταν και τι του έκανα για να φτάσω στο σημείο να το καβαλήσω... 6 μήνες μετά την αγορά του. |
|
| |
O Μεσιμερας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 295 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| #7Θέμα: Απ: Βαλβίδα-Διακόπτης Βεντιλατέρ XX Σαβ 22 Μαρ 2014 - 20:30 | |
| [quote="-bono-"] - O Μεσιμερας έγραψε:
- Καλως μας βρηκες Γιαννη Πολυ χρησιμη η πληροφορια σου,να ξερεις οτι τετοια ψαχουλεματα ειναι "το ψωμι μας"εδω,θα βρεις αφθονα τεχνικα ποστ απο τα Μελη και τεχνικες αποριες η λυσεις.. Βλεπω οτι Εχεις ΧΧ του 1997 σαν το δικο μου,Αν θα μπορουσες σε καποιο ποστ να μας γραψεις ποσα χλμ εχει κανει και αν σου εχει βγαλει καποια ζημια(εντελως πληροφοριακα)
Φίλλιπε το μηχανάκι είναι 3ο χέρι έχει 75600 χιλιόμετρα το πήρα πρίν 6 μήνες από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του ο οποίος λυπάμαι που το λέω ήταν εντελώς κάγκουρας και δεν είχε δείξει κανέναν σεβασμό προς αυτό. Μου κόστισε επιπλέον 1500 ευρώ όσο ακριβώς το πήρα κι 6 μήνες προσωπική εργασία για να το φέρω στην κατάσταση που θεωρώ ότι πρέπει να είναι ένα τέτοιο μηχανάκι, σύντομα σε άλλο ποστ θα ανεβάσω φωτογραφείες και θα σας πω αναλυτικά πως ήταν και τι του έκανα για να φτάσω στο σημείο να το καβαλήσω... 6 μήνες μετά την αγορά του.[/quo -Ναι!! θα περιμενουμε να μαθουμε την ιστορια του ΧΧ σου και τις ενεργειες αποκαταστασης,,πρεπει να ηταν σε πολυ αθλια κατασταση οπως μας αναφερεις..Αν καταφερεις ανεβασε και φωτογραφιες.. |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #8Θέμα: Απ: Βαλβίδα-Διακόπτης Βεντιλατέρ XX Κυρ 23 Μαρ 2014 - 0:51 | |
| |
|
| |
| Βαλβίδα-Διακόπτης Βεντιλατέρ XX | |
|