| εκει που πας,σου ηρθε κότσιφας... | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
χχ καρδιτσα Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 242 Φύλλο : Ηλικία : 47 Τόπος : χαχαχαχαχαχαχαχαααχχχα Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009
| #1Θέμα: εκει που πας,σου ηρθε κότσιφας... Τρι 3 Νοε 2009 - 9:05 | |
| κοιταξτε τι ειδα σε μια συζητηση στο μοτο!!!πηγαινε στην εθνικη και του καρφωθικε πουλι μπροστα και βγηκε απ την αλλη..τι επαθε.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] |
|
| |
akis1100xx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : αφθονο Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| #2Θέμα: Απ: εκει που πας,σου ηρθε κότσιφας... Τρι 3 Νοε 2009 - 10:17 | |
| Κι εγω πηγαινα για καφε ναυπλιο και μου καρφωθηκε μια καρακαξα στο εμπροσθιο φαναρι.Το εχουν τα μολυβι χχ με τα πουλια μαλλον. |
|
| |
χχ καρδιτσα Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 242 Φύλλο : Ηλικία : 47 Τόπος : χαχαχαχαχαχαχαχαααχχχα Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009
| #3Θέμα: απ Τρι 3 Νοε 2009 - 11:43 | |
| - akisxx1100 έγραψε:
- Κι εγω πηγαινα για καφε ναυπλιο και μου καρφωθηκε μια καρακαξα στο εμπροσθιο φαναρι.Το εχουν τα μολυβι χχ με τα πουλια μαλλον.
οκ φιλε ακη αλλα τοση γκαντεμια;φανταζεσαι να σε εβρισκε σε κανενα κρανος και να σου τριπαγε κανενα κεφαλι;;οχι δε θα ηθελα... |
|
| |
mafiozos Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 643 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 05/09/2009
| #4Θέμα: Απ: εκει που πας,σου ηρθε κότσιφας... Τρι 3 Νοε 2009 - 20:02 | |
| Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι παιδες...Αστα να πανε... |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 990 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : αφθονο Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| #5Θέμα: Απ: εκει που πας,σου ηρθε κότσιφας... Τετ 4 Νοε 2009 - 0:37 | |
| Θελω να ελπιζω οτι θα το εξωστρακισει η ζελατινα της μηχανης, εκτος απο αυτο, πουλι ειναι οχι μυγακι.Ελπιζω οτι θα προλαβω να το δω και να αντιδρασω καταλληλα. |
|
| |
| #6Θέμα: Απ: εκει που πας,σου ηρθε κότσιφας... Τετ 4 Νοε 2009 - 18:19 | |
| Εγω παντος οταν ειμαι με πολλα και πουλι να δω δεν νωμιζω οτι εχω το χρονο να αντιδρασω οσο χρειαζετε.. Πραγματικα ειναι τρομος..Εδω μου εχει μπει αμαξι απο μεσαια σε αριστερι λοριδα χωρης φλας βεβαι,στα 150 μετρα αποσταση και εγω ειμουν με 270+ σε ανοιχτη δεξια...Με τα ζορια τον περασα απο μεσαια,οχι γιατι δεν μπορουσε η μηχανη να στριψει,αλλα μεχρι να μπει στην αριστερι και να φτασω εγω στην μεσαια η αποσταση των 150 μετρων ειχε σχεδον μηδενιστη...Ξερω οτι εγω φταιω που ετρεχε,απλα το αναφερω γιατι απο καποια χιλιομετρα και μετα απλα ειναι αρκετα θεμα τυχης.. |
|
| |
| #7Θέμα: Απ: εκει που πας,σου ηρθε κότσιφας... Τετ 4 Νοε 2009 - 21:22 | |
| - mafiozos έγραψε:
- Εγω παντος οταν ειμαι με πολλα και πουλι να δω δεν νωμιζω οτι εχω το χρονο να αντιδρασω οσο χρειαζετε..
Πραγματικα ειναι τρομος..Εδω μου εχει μπει αμαξι απο μεσαια σε αριστερι λοριδα χωρης φλας βεβαι,στα 150 μετρα αποσταση και εγω ειμουν με 270+ σε ανοιχτη δεξια...Με τα ζορια τον περασα απο μεσαια,οχι γιατι δεν μπορουσε η μηχανη να στριψει,αλλα μεχρι να μπει στην αριστερι και να φτασω εγω στην μεσαια η αποσταση των 150 μετρων ειχε σχεδον μηδενιστη...Ξερω οτι εγω φταιω που ετρεχε,απλα το αναφερω γιατι απο καποια χιλιομετρα και μετα απλα ειναι αρκετα θεμα τυχης.. Μαλλον παρερμηνευτικα.Εννοουσα να καλυψω το κεφαλι κατω απο τη ζελατινα η να το κινησω με τετοιο τροπο, για το κεφαλι παντα, ωστε να αποφυγω τη συγκρουση του με το πουλι. |
|
| |
| |
| |
| εκει που πας,σου ηρθε κότσιφας... | |
|