Ρε συ θοδωρε πηρες επιτελους το εργαλειο ?? Καλοταξιδος καλοστριφτος και οποτε θελεις κερναω καφε.Μια γκαζια δρομος εισαι πλεον,και κατι δεκαευρα. Ευκαιρια μπας και τα πουμε εστω και στο ενδιαμεσο οποτε εχεις χρονο,μιας και δεν εδεσε οταν ανεβοκατεβαινες πατρα αθηνα.Πραγματικα χαιρομε για εσενα,και δεν χρειαζετε να σου ευχυθω τα καλυτερα με το μηχανημα που πηρες. Αυτα ειναι μπροστα σου πλεον, μαζι του.
Τα χουμε πει, καποια στιγμη θα χω χρονο που θα κατεβω και θα μιλησουμε, και σιγουρα καποια φορα θα κατεβω και με το ΧΧ!!!Ευχαριστω φιλε!
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
Τελικα ξερει κανεις τιποτα για τα κουνηματα των καθρεπτων μετα τα 180 και αν το τρεμουλο του μπροστινου σ αυτες τις ταχυτητες μπορει να οφειλεται σε ρουλεμαν? Γιατι αν ναι, τοτε μαλλον το βλεπω να πρεπει να αλλαχτουν συντομα, μου φαινεται ιδιαιτερως επικινδυνο, οσο για τους καθρεπτες ακουω αποψεις...
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
ΧΧ δεν εχω για να μπω σε λεπτομέρειες αλλα απο οσο ξέρω ολες οι μηχανές πανω απο τα 180 εχουν τρέμουλο στα καθρεφτάκια. συμβουλή προσπάθησε να σφίξεις οτι βιδα υπάρχει πανω στον καθρεφτη απο την βάση μεχρι και οτι αλλο μπορει να εχει αυτο το διαστημόπλοιο. μετα τα 200 μην κοιτας τους καθρέφτες άχρηστοι ειναι εχε τους στον νου σου μονο με την περιφερειακή οραση ή για αποφυγή ατυχήματος μη περιμένεις να δεις αν ειναι καλο το μαλλι και αλλες λεπτομέρειες .αν κοιτάξεις ενα δευτερόλεπτο καθρέφτη ξέρεις ποσα μετρα δρόμου χάνεις στα 200??? τα ρουλεμαν αν σε τρομαζουν τοσο τοτε το ποιο πιθανο ειναι να εχουν οντως προβλημα αλλα καλυτερα να πας σε καποιον ειδικο για σιγουρι γνώμη. αλλα κατσε να ξεθαψω ενα θεμα αν το βρω που ειχε και ο Μενος καποιες φωτο με το πως να το τσεκαρεις
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Τσεκαριστηκε 2η φορα χθες, δεν ειναι τελεια αλλα ουτε και και κακιστη κατασταση, καποια στιγμη θελουν, ρωταω καθαρα εμπειρικα...σ αυτες τις ταχυτητες το τρεμουλο μπορει να ειναι απο ρουλεμαν ή θα μπορουσε να ειναι απο τιποτα αλλο?
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Τελικα ξερει κανεις τιποτα για τα κουνηματα των καθρεπτων μετα τα 180 και αν το τρεμουλο του μπροστινου σ αυτες τις ταχυτητες μπορει να οφειλεται σε ρουλεμαν? Γιατι αν ναι, τοτε μαλλον το βλεπω να πρεπει να αλλαχτουν συντομα, μου φαινεται ιδιαιτερως επικινδυνο, οσο για τους καθρεπτες ακουω αποψεις...
Για το τρέμουλο έχουν γραφτεί οοοολα σε ανάλογη περίπτωση του Μένου. Τώρα οι καθρέπτες είναι λογικό να τρέμουνε αφού τρέμει το μηχανάκι, οι δικοί μου δεν τρέμουνε ούτε στα 260. Αυτό το τρέμουλο το έκανε και πριν την αλλαγή? Λέω μην έγινε καμμιά πατάτα στην ζυγοστάθμιση, έτσι κι αλλιώς αφού κάνεις μερικά χλμ θα πρέπει να πας να τα ελέγξουνε. Άποψή μου να βάλεις σε άμεση προτεραιότητα έναν έλεγχο στο μπροστινό σύστημα, δλδ έλεγχο και αντικατάσταση (αν χρειάζεται ) ρουλεμάν τροχού, έλεγχο και σφίξιμο ρουλεμάν λαιμού, καινούργιο λάδι και τσιμούχες στα καλάμια και έναν έλεγχο στον πίσω τροχό και το μοχλικό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν αυτά ή κάποια απ' αυτά έχεις τα μέσα να τα κάνεις μόνος (χώρο, χρόνο, γνώσεις) έχει καλώς αλλιώς συνεργείο. Α... και κάτι άλλο να ξέρεις ότι με καινούργια λάστιχα εμφανίζονται όλες οι αδυναμίες της ανάρτησης οπότε βάλε στη σειρά και ένα αμορτισέρ για πίσω και όταν έρθει η ώρα συζητάμε για αυτό.
ΥΓ: Ρε συ?? Λές η τρύπα στο φέριγκ να δημιουργεί αεροδυναμικά προβλήματα στα πολλά και να τρέμει από αυτό???? Εντάξει μη βαράτε Μια @α&ακία είπα κι εγώ.
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Aρα οι καθρεπτες τρεμουν γιατι τρεμει η μηχανη? Και αρα παμε για ελεγχο πρωτα ζυγοσταθμισης και στα ποσα χλμ λετε με τα νεα λαστιχα?
Εχθες οι καθρεπτες ετρεμαν και απο 150-160χλμ, δεν ετρεμαν ομως παλιοτερα μεχρι 165 που ειχα παει. Τσαμπα η εμπιστοσυνη στο συγκεκριμενο καταστημα, αν ξαναπαω να με...χ.σετε!
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Όταν άλλαξα εγώ μου είπε να ξαναπάω μετά μια εβδομάδα για έλεγχο.( Για να έχω κάνει κάποια χλμ. υποθέτω). Για να το λέει σημαίνει ότι μπορεί κάποιο λάστιχο να μην έχει πατήσει καλά στην τοποθέτηση γιαυτό τα παραφουσκώνουνε και τα κοπανάνε με το λεβιέ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptinotrofos στις Παρ 17 Ιαν 2014 - 14:15, 1 φορά
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Yπ'οψην υπαρχει ενα ''παραθυρο'' λιγο πανω λιγο κατω σε αυτα τα χλμ που ''συντονιζει'' το μηχανακι...δες και αυτο στα περισσοτερα και στα λιγοτερα πιστευω θα εισαι ενταξει........
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Δημητρη οι καθρεπτες ετρεμαν και στα 150 εχθες, τωρα για το τρεμουλο του μπροστινου θα το δουμε εν καιρο, θα πανε οι ζαντες-λαστιχα για ελεγχο και μετα βλεπουμε σιγα σιγα πως προχωραμε.
O Μεσιμερας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 295 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
Καλοπατητα τα νεα ελαστικα και παντα μεχρι το τελος τους Ορθιος!!. -οσο για τι τρεμουλο σε δικη μου περιπτωση απο extreme λακουβα μου ειχαν στραβωσει οι ζαντες,ειδικα στο στεφανι του τροχου αρκετα..Τις εβγαλα τις εστειλα για ισιωμα και βαψιμο και τις ξαναεβαλα επανω..Ακομα μετα απο αυτο εχω αλλαξει 3-4 φορες ελαστικα και τα δυο μονο καταστηματα βρηκαν οτι ηταν χτυπημενες,οχι ολοι,και μονο αυτα τα δυο μου εκαναν καλη ζυγοσταθμιση και δεν εχω πια τρεμουλο.. Πιστευω και εγω οπως αναφερει πιο πανω ο ptinitrofos οτι μετα απο μερικα χιλιομετρα να τα ξανατσεκαρεις μπας και χρειαζονται εκ νεου ζυγοσταθμιση...