το speedohealer απ οτι ειδα ειναι ενα μηχανακι που το τοποθετεις μαλλον στον εγκεφαλο ή τελωςπαντων καπου και δειχνει ή αυτο ή το κοντερ, δεν μας νοιαζει την πραγματικη ταχυτητα...αυτα καταλαβα. Εμενα μ ενδιαφερει ενας τροπος να δειχνει το κοντερ και πανω απο 299, δηλαδη να δειχνει 300,301,302 κλπ
Απ,οτι εχω ακουσει και μου εχει πει και ενας μηχανικος τα αναλογικα κοντερ μπορουν να "ανοιχτουν" και να δειχνουν πανω από τα 299.Πιστευω όμως ότι μια πιο σιγουρη αποψη θα μας πουν οι μηχανικοι του φορουμ.
Δεν χρειάζονται "άνοιγμα" άλογα χρειάζονται. Το δικό μου (αναλογικό) έχει δείξει 325 χλμ/ώρα. Μουσαντένια βέβαια γιατί είχα αλλάξει γρανάζι, Αν όμως ο κινητήρας είχε δύναμη να ανεβάσει 11χιλ στροφές το καντέρ δε λέει όχι. Εξ άλλου το βλέπουμε και στη φωτ/φία του περιοδικού που ποστάρισε ο Μένος στην προηγούμενη σελίδα όπου δείχνει 320
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Μα δεν ειναι σπαστικο να μη δειχνει λιγο παραπανω?...
Και άμα δείξει τι θα γίνει? σάματι θα είναι πραγματικά? Απ' ότι είδα στο βίντεο το στροφόμετρο έδειξε 10.000-10.100 στρ. δλδ: 287-290 χλμ. και το κοντέρ 299!!! ε? θες να κλέβει παραπάνω?
Πάντως ο τύπος με τα γάντια νομίζω πως έλυσε το πρόβλημα κουνήματος της κάμερας, έβγαλε και το μπουφάν για να ελαφρύνει μάλλον δε φορούσε και σώβρακο για τον ίδιο λόγο αλλά το γάντι, γάντι!!! .
.
΄
.
.
Πονηρούλη!!!!!!
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
Νομίζω ότι υπάρχουν και στο εμπόριο κοντέρ ψηφιακά που ξεπερνούν τα 300χμ και τοποθετούνται εύκολα, είναι ασύρματα νομίζω. Επιπλέον δεν επεμβαίνεις στα εργοστασιακά με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν υπάρχουν και gps που μετράνε την ταχύτητα, και μάλιστα με ακρίβεια;
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
Απλα να φαινεται θελω στο ιδιο, μονο αν γινει σωστη δουλεια, και με τα γραναζια που θα αλλαχτουν θα ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα ισως μετα...λεω...
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Νομίζω ότι υπάρχουν και στο εμπόριο κοντέρ ψηφιακά που ξεπερνούν τα 300χμ και τοποθετούνται εύκολα, είναι ασύρματα νομίζω. Επιπλέον δεν επεμβαίνεις στα εργοστασιακά με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν υπάρχουν και gps που μετράνε την ταχύτητα, και μάλιστα με ακρίβεια;
σωστός για τα gps Aκομα και εφαρμογες σε κινητα πλέον κανουν αυτη την δουλεια με εκπληκτική ακριβεια Απλά δυσκολα το προσαρμόζεις(αν και στις μέρες μας τα συνοδευτικα ενός κινητού ειναι απειρα οπότε τα συγχρονα κινητα εχουν και βασεις στηριξης) οπότε ισως δεν εχεις Live μετρηση αλλα δεις την ταχήτητα που επιασες από το ιστορικό
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010