|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| #121Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 3 Νοε 2013 - 11:26 | |
| |
|
| |
slaine Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 793 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2011
| #122Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 3 Νοε 2013 - 12:48 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #123Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 3 Νοε 2013 - 15:36 | |
| - Erecozi έγραψε:
- εδώ έχω να κάνω μια παρένθεση ο καθένας πρέπει να κάνει οσα πιστεύει αυτός απαραίτητα για να δέσει το κομμάτι οδηγός μηχανή. αυτό που θα κάνει τον ίδιο να νιώσει ωραία και άνετα με την μηχανή του. αυτά πρέπει να τα κάνει διότι η αξία τους είναι ανυπολόγιστη. ποτέ κανείς δεν θα πάρει τα λεφτα του πίσω απο τα εξτρά που θα βαλει και αυτό είναι νόμος απαράβατος οπότε οτι είναι να κάνει κάποιος μην υπολογίζει στην μεταπώληση. παραδείγματα εγώ οδηγώ βράδυ είχα τρέλα με τα xenon έπρεπε να τα βάλω η απόλαυση να τα βάλω μόνος ήταν μεγάλη ειχα την γνώση και το έκανα. ο Μελέτης το παιδί γούσταρε αυτό που θα βλέπει στο ταμπλό του να είναι καλαίσθητο έπρεπε να βάλει το καντράν που ήθελε δεν είχε την γνώση (δεν μπορουμε όλοι να ξέρουμε) αλλά βρήκε τρόπο και τα έβαλε(ένας φίλος του που εχει μαγαζί αν δεν κάνω λάθος). τώρα η δικιά σου περίπτωση είναι ιδιάζουσα. πιστεύω οτι σαν οδηγός εισαι πολυ καλύτερος απο εμένα οπότε και οι ανάγκες σου για οδηγική απόλαυση και ασφάλεια ειναι σαφώς μεγαλύτερες αρα έπρεπε να τις καλύψεις ανάλογα, είχες και την εμπειρία και τον χρόνο αλλά και τον χώρο επίσης πολύ βασικό και το έκανες και μπράβο σου!!!εγώ οσο και να θέλω να κάνω κομμάτια την "γιαγιά" δυστυχώς δεν έχω χώρο αλλα τώρα που τελείωσε ο μικρός μου αδερφός μηχανικός εεεε όλο και κάτι θα κάνουμε!!! σου εύχομαι να έχεις πάντα την θέληση την δύναμη και την δυνατότητα να κάνεις τα όνειρα σου να κυλάνε.
Τελικά αποκτάς τρελλή έμπνευση γραφής όταν γίνεσαι πατέρας! |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #124Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 3 Νοε 2013 - 15:55 | |
| Οι περισσοτεροι θελουν τη μηχανη, καπως διαφορετικη ο ενας απο τον αλλον, ειτε σε εμφανιση ειτε σε πρακτικα σημεια. Απο αυτους τους περισσοτερους ολοι καποτε εχουμε βαλει χερι και εχουμε φτιαξει ή τροποποιησει...ή χαλασει κατι για να το αλλαξουμε να το κανουμε οπως μας αρεσει. Σιγουρα θελει χρηματα, αλλα ακομα κι αν εχει καποιος μπολικα, η ευχαριστηση της προσωπικης εργασιας/πινελιας, το "αυτο το εχω κανει μονος μου" οταν το λες μετα στον εαυτο σου, σε κανει να ξεχνας τα νευρα και την κουραση που περασες μεχρι να το καταφερεις. Οταν εξαλλου εχεις μια μηχανη σπανια σκεφτεσαι, ααα να μην της κανω τιποτα γιατι σε λιγο καιρο θα την πουλησω, οσο καιρο και να την εχεις στα χερια σου θες να βαζεις χερι ολο και σε κατι! Μπραβο και ευχομαι να συνεχισουν να υπαρχουν ανθρωποι με αυτο το "μκροβιο" για να συνεχισουν να κυκλοφορουν και διαφορετικες μοτοσυκλετες! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #125Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Δευ 4 Νοε 2013 - 10:58 | |
| Εγω λέω να στείλουμε την παρουσίαση του ΧΧ του Δημήτρη στη χόντα. Έτσι για να δούν πως πρέπει να φτιάξουν το νέο μπλακμπερτ. |
|
| |
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #126Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τετ 6 Νοε 2013 - 12:59 | |
| Παιδια ενα γεια σας γρηγορο, γιατι ειμαι στο PC ενος φιλου. Κατ' αρχας σας ευχαριστω ολους σας και παλι γι' αυτα που γραφετε. Τον Μενο , τον Μελετη , τον Κωστα , τον Θοδωρη , τον Μαριο, τον Γιωργο και ολα τα αλλα παιδια που συμμετεχουν . Να πω στον Μαριο κατ αρχας οτι ειναι σωστα αυτα παυ γραφει . Και να εξηγησω κατι σε ολους για να μη παρεξηγουμαι . Οταν λεω , να ασχολειστε μονο με τα βασικα της ασφαλειας , δεν αναφερομαι σε ατομα που την μετατροπη την εχουν στο "αιμα τους". Αυτο ειναι ενα μικρο ποσοστο που οτι και να τους πεις αυτοι θα το κανουν (και καλα κανουν αφου μπορουν - ετσι ειμαι και εγω εξ αλλου) . Απλα απευθυνομαι στους υπολοιπους ,που ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο , που μπορει να μην εχουν τις γνωσεις και ολα τα αλλα που χρειαζονται για να μπουν στο τρυπακι των μετατροπων κλπ..... Θα ταλαιπωρηΘουν ...με αμφιβολα αποτελεσματα και με κινδυνο να χαλασουν τα μηχανακια τους .... Οσο για το αλλο,...ουτε ο καλυτερος οδηγος ειμαι ...ουτε το καλυτερο μηχανακι εχω (αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο!)... Απλα προσπαθω να τα βελτιωσω οσο μπορω !!! Αυτα προς αρση καθε παρεξηγησης....Απο κει και περα κανει ο καθενας αυτο που του αρεσει ... Κωστα , στη Honda οτι και να τους στειλουμε ... αυτοι δεν βλεπω να παιρνουν χαμπαρι !!! Αν κρινω απο κατι τελευταιες .."δημιουργιες" ....αστα να πανε καλυτερα .... " Πινουν ..λαθος νερο !!!.. Και κατι αλλο ρε Κωστα ......Αυτο για το ψαλιδι ...Τι ηθελες και το ανεφερες ?? !!!.. Ξυνεις πληγες !!!...Ειναι κατι που το γυροφερνω μεσα μου πολυ καιρο και.... με ποναει!!! ...Ηθελα να κανω μετατροπη στο ιδιο (να μη βαλω κατι αλλο ετοιμο)....αλλα σκαλωνω σε καποια τεχνικα προβληματα και κυριως στο κεντρικο σταντ , που δεν θελω να αφαιρεσω ... Αστο για το μελλον ...Εξ αλλου ...μικροι ειμαστε ακομα ... |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #127Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τετ 6 Νοε 2013 - 16:29 | |
| Αυτο με το ψαλιδι πολυ ενδιαφερον! Αντε σιγα σιγα... |
|
| |
| #128Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 10 Νοε 2013 - 12:04 | |
| Παιδιά γεια σας και πάλι. Τελευταία λείπω τακτικά . Εκτός αυτού, έχω πρόβλημα και με το Internet, οπότε πάω σε άλλα PC για να προχωρήσω αυτό που ξεκίνησα και δεν έχω χρόνο αρκετό . Εκτός αυτού δεν μπορώ να παρακολουθήσω και να συμμετέχω σε όλα τα θέματα που γράφετε . ( Μένο το ταξιδιωτικό σου θα το δω με την προσοχή που πρέπει κάποια στιγμή ) Τώρα που ξαναπήγα Εύβοια , σκαλίζοντας στα ντουλάπια βρήκα κάποιες φωτο από παλιά ,και κάποια τέστ από μοτοσυκλέτες του παρελθόντος που φυλάω ακόμα , από τότε που πήγαινα γυμνάσιο ! Οπότε τις αναλυτικές φωτο με κάποιες βελτιώσεις του ΧΧ τις αφήνω για αργότερα. Ας ξεκινήσω με αυτή του πατέρα μου καβάλα σε ένα Harley της εποχής που δεν μπόρεσα να βάλω πριν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 20:38, 4 φορές συνολικά |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #129Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 10 Νοε 2013 - 12:06 | |
| Αααααα, παει γονιδιακο το μικροβιο! |
|
| |
| #130Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 10 Νοε 2013 - 12:12 | |
| Και συνεχίζω με κάποια άλλη με τον πατέρα μου και τη μητέρα μου σε βόλτα κάποιας Κυριακής με τη Royal Enfield , στην Β.Εύβοια . Είναι λες και βγήκε από ταινία του Fellini ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Πεμ 24 Ιουλ 2014 - 16:39, 1 φορά |
|
| |
| #131Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 10 Νοε 2013 - 12:28 | |
| Γειά σου Θοδωρή . Οι μοτοσυκλέτες είναι μέσα στο οικογενειακό μας DNA ! Ο Πατέρας μου,... εγώ,... ο αδελφός μου ...και ο Αλέξης , ο μικρότερος γιος μου (σε λίγο μικρότερο βαθμό) ! Συνεχίζω όμως με τις φωτο γιατί δεν βλέπω να προλαβαίνω ! Εδώ είμαι στις τελευταίες τάξεις του γυμνασίου στο δωμάτιό μου . Στους τοίχους .. τι άλλο ? Ότι αφορά μηχανοκίνητο σπορ ,. Με τρέλα κυρίως στις Μοτο .! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Πεμ 24 Ιουλ 2014 - 16:41, 1 φορά |
|
| |
| #132Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 10 Νοε 2013 - 12:38 | |
| Όταν πήγαινα γυμνάσιο δείτε τι ζωγράφιζα στις εσωτερικές πλευρές από τα μπλε εξώφυλλα των τετραδίων , τα οποία τα έκοβα μετά , και τα έχω κρατημένα ακόμα !! .. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 20:43, 1 φορά |
|
| |
| #133Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 10 Νοε 2013 - 12:50 | |
| Την εποχή εκείνη..(. )... δεν υπήρχαν περιοδικά μοτοσυκλέτας !!! Το περιοδικό Auto Eξπρές που στις τελευταίες του σελίδες είχε κάθε φορά ένα θέμα ή Τεστ μοτο . Μετά βγήκαν οι 4Τροχοί ... Και οι 2 τροχοί αργότερα ... Εγώ λοιπόν έκοβα τα τεστ μοτο που είχαν και τα κολλούσα με σιλοτέιπ και έφτιαξα ένα τόμο που τον έχω ακόμα !...μισο-διαλυμένο φυσικά γιατί χάλασαν τα σιλοτέιπ ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 20:46, 1 φορά |
|
| |
| #134Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 10 Νοε 2013 - 13:03 | |
| Και να συνεχίσω με τα μηχανάκια και τα Τεστ της εποχής ....για να θυμούνται οι παλιοί ...και να μαθαίνουν οι νεώτεροι . Μοτοσυκλέτες που άφησαν Εποχή ....συλλεκτικές σήμερα ! LAVERDA 1000 3C - τρικύλινδρο και το γρηγορότερο της εποχής . Θα τό΄θελα ..σαν τρελός !!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 20:48, 1 φορά |
|
| |
| #135Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Κυρ 10 Νοε 2013 - 13:07 | |
| Και συνεχίζω με το KAWASAKI 900 Z1....τι να πεις ? ..Κι΄αυτό θα τό΄θελα !! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 19 Δεκ 2015 - 20:50, 1 φορά |
|
| |
|