|
|
Τι κράνος φοράτε | Shark | | 7% | [ 11 ] | Shoei | | 24% | [ 35 ] | Arai | | 15% | [ 22 ] | Agv | | 8% | [ 12 ] | Airoh | | 5% | [ 8 ] | Kbc | | 3% | [ 4 ] | Ogk | | 3% | [ 5 ] | Bell | | 1% | [ 1 ] | Suomy | | 1% | [ 2 ] | Scorpion | | 1% | [ 2 ] | Nolan | | 5% | [ 8 ] | ΑΛΛΟ | | 25% | [ 37 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 147 | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #91Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Τρι 17 Δεκ 2013 - 11:23 | |
| - Thodo L200 έγραψε:
- Μπορω να πω απο χθες οτι το arai με εβγαλε ασπροπροσωπο. Βροχη και σκουπισμα με το γαντι και καθαριζε, θαμπωμα κανενα απολυτως, τα μονα μειονεκτηματα θορυβος - που θα το ξαναελεγξω ομως χωρις αερα - στη χθεσινη βροχη με αερα που κοντευε να με πεταξει, και λιγο το βαρος που ισως και να το συνηθισω, αφου συνηθισω να κοιταω και καθρεπτες γιατι ειχα την τασει να γυριζω πισω απο παλια συνηθεια.
ΥΓ[ Δεν ειχα καθρεπτες σε καμια αλλη μοτοσυκλετα! ] oyoyoyoy κάγκουρα ουουου ουουουου |
|
| |
beerakos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 69 Φύλλο : Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονίκη Ημερομηνία εγγραφής : 25/12/2013
| #92Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Πεμ 26 Δεκ 2013 - 20:42 | |
| εχω ενα scorpion exo1000 και η αληθεια ειναι οτι με την transapl ηταν καλο δεν ειχα προβληματα ουτε θοριβο ουτε τιποτα. Τωρα μετα απο 4 χρονια καθημερινης χρησης και με την cbr που η ταχητητα ειναι σαφος μεγαλητερη εχω πολυ θορηβο και σκεφτομαι να το αλαξω αλλα δεν ξερω τι να παρω.η shoei η arai θα παρω. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #93Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Παρ 27 Δεκ 2013 - 9:51 | |
| - beerakos έγραψε:
- εχω ενα scorpion exo1000 και η αληθεια ειναι οτι με την transapl ηταν καλο δεν ειχα προβληματα ουτε θοριβο ουτε τιποτα.
Τωρα μετα απο 4 χρονια καθημερινης χρησης και με την cbr που η ταχητητα ειναι σαφος μεγαλητερη εχω πολυ θορηβο και σκεφτομαι να το αλαξω αλλα δεν ξερω τι να παρω.η shoei η arai θα παρω. Και τα δύο είναι κορυφαία, όποιο σου κάθετε καλύτερα στο κεφάλι αλλά το θόρυβό τους τον έχουνε, επί τούτου είναι πιο αδύνατα χαμηλά στα πλαϊνά για να έχεις καλή επαφή με το περιβάλλον. Έχουν όμως άριστη αεροδυναμική και δεν πιάνεται ο σβέρκος σου στα ταξίδια, ούτε κουνιέται το κεφάλι σου πέρα-δώθε λες και είσαι βλαμμένος. Για το θόρυβο ωτοασπίδες. ΥΓ Αν πρόκειται να αγοράσεις στο ίντερνετ θα βρεις στα μισά λεφτά. |
|
| |
beerakos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 69 Φύλλο : Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονίκη Ημερομηνία εγγραφής : 25/12/2013
| #94Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Παρ 27 Δεκ 2013 - 10:58 | |
| ευχαριστω πολυ για την συμβουλη.οσο για το θορυβο θα το συνηθησω γιατι σκεφτομαι να παρω bluetooth ενδοεπικοινονια.γτ ειμαι συνεχεια πανω στη μηχανη και χρειαζεται το κινητο τουλαχιστον να ξερω οτι χτιπαει για να σταματησω και να μηλησω. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #95Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Παρ 27 Δεκ 2013 - 12:34 | |
| Μια φτηνή λύση είναι το χαντς φρη , έχεις το κινητό στη μέσα τσέπη του μπουφάν περνάς το καλώδιο από το λαιμό βάζεις τα ακουστικά στα αυτιά (παίζουν και ρόλο ωτοασπίδας) από πάνω μπαλακλάβα για να μην φεύγουν τα ακουστικά από τη θέση τους όταν βάζεις το κράνος και είσαι οκ. Εγώ αυτό κάνω για να ακούω τις φωνητικές οδηγίες του GPS. Τώρα αν θέλεις να μιλάς και με τον-τη συνεπιβάτη θα ξηλωθείς για ενδοεπικοινωνία. |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #96Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Σαβ 28 Δεκ 2013 - 0:54 | |
| η πακετο κινητης με απεριοριστη ομιλια η με 1500 λεπτα η οτι παιζει στην αγορα αν ψαξεις ολο και θα βρεις.
|
|
| |
k0stas.k1979 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Φύλλο : Ηλικία : 45 Τόπος : Αθήνα - Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2013
| #97Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Σαβ 28 Δεκ 2013 - 9:50 | |
| Οταν βγαινω για αγριες καταστασεις shoei x spirit. Φοβερο κρανος απιστευτα σταθερο στα πολλα και μου επιτρεπει μεγαλη ελευθερια κινηεων στο κεφαλι. Απλα αψογο και ταιριαζει και γαντι στη κεφαλα μου. Για πιο χαααλαρα και ηρεμες βολτες ωπου θελω απλα ηχομονωση shark rsi. Οχι πολυ σταθερο στα πολλα αφου οποτε το εχω δοκιμασει απο τα 200 και πανω το κεφαλι μου παιζει συνεχεια. Βεβαια ολα σχετικα ειναι γιατι ειμαι και 1.83 και το 1000 ειναι μινιον για τα μετρα μου και τα κυβικα μου. Και για να πηγαινω γυρω γυρω με το sh και να μη με κοφτει αν θα μου το φανε, γδαρουν, πεσει κλπ ενα held σπαστο. Μεγαλη ευκολια το σπαστο παντως αλλα δε θα ηθελα να πεσω ποτε με δαυτο!!! |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #98Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Σαβ 28 Δεκ 2013 - 16:18 | |
| Ευθυμη όπως είδες υπάρχει και δεύτερος με scorpion exo1000 και είμαι εγώ !! Καλο κράνος εάν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις !! Εάν φουσκωσεις τα πλαινα γίνεται ανεκτό , αν και δεν σφραγίζει καλα η ζελατινα !!! Το επόμενο μου πάντως θα ειναι Schubert !!! Έχω ακούσει τα καλύτερα !!!!
|
|
| |
beerakos Μέλος
| #99Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Σαβ 28 Δεκ 2013 - 19:19 | |
| Τι να σου πω Μελετη.Ενω ειναι κρανος που φενεται για πιο sport εγω το θεωρω πιο touring.Με την Trancalp δεν ειχα τοσο θεμα ουτε με την ζελατηνα ουτε με το θορυβο ουτε με αερα να μπαινει μεσα στο κρανος.Τωρα με την CBR το ακρως αντιθετο.Γιαυτο και θα το αλλαξω ασε που εχει συμπληρωσει και 4 χρονια. |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #100Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 29 Δεκ 2013 - 0:47 | |
| εγω εχω μια αμερικανια pgr λεγετε ειναι καλο κρανακι με προδιαγραφες dot. σαν κρανακι ειναι στην κατηγορια των caberg αλλα σαφως καλυτερο αρχικη τιμη η αιτερια το δινει 250δολλαρια αλλα σε πληστηριασμο το πηρα καινουργιο &% δολαρια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #101Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 29 Δεκ 2013 - 0:49 | |
| ειναι σπαστο γιατι με βολευει παρα πολυ στα ταξιδια και στην πολη που το χρησημοποιο και εφοσον φοραω γυαλια εψαξα κατι με ενσωματομενο γυαλι ηλιου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #102Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 29 Δεκ 2013 - 0:51 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]εψαχνα κατι φθηνο διοτι το παλιο μου ειχε πλεον παραδωσει πνευμα και δεν αλλαζε ουτε η επενδυση απο μεσα ασε που το ειχα απο την εποχη της ανακαλυψης του δικυκλου |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #103Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 29 Δεκ 2013 - 0:56 | |
| δεν ηθελα ομως κατι φτηνιαρικο απο αποψη κατασκευης ετσι κατι κορεατικα κατι ινδικα και αλλα αμφιβολου ασφαλειας (lidl μασουτης carrefour) οπως και τα caberg που ηταν το προhγουμενο μου εφαγαν Χ. και ψαχνοντας βρηκα αυτο αμερικανικο με καλες κριτικες στην τιμη που ηθελα και ολα οσα ηθελα τα ειχε και τις βασικες αμερικανικες προδιαγραφες ασφαλειας. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #104Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 29 Δεκ 2013 - 1:12 | |
| |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #105Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 29 Δεκ 2013 - 1:14 | |
| ξεχασα να πω για το μικρο βαρος σε σχεση με την κατηγορια του (τα σπαστα ειναι λιγο ποιο βαρια) βασικα ειναι καλα ζυγιασμένο πιστευω. |
|
| |
|