|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pissaman Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| #46Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Σαβ 20 Νοε 2010 - 14:19 | |
| Γιάννη, στο συνέδριο της Schuberth μας έδειξαν μετρήσεις που ήταν πραγματικά απίστευτες! Αν λένε όλη την αλήθεια, θα είναι το πιο αθόρυβο supersport κρανάκι. Επίσης, έχει ρυθμιζόμενη στάθμη θορύβου (μέσω κάποιων αεραγωγών) πίσω από τα αυτιά! |
|
| |
dashmod Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 704 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2010
| #47Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Σαβ 20 Νοε 2010 - 14:24 | |
| - pissaman έγραψε:
- Γιάννη, στο συνέδριο της Schuberth μας έδειξαν μετρήσεις που ήταν πραγματικά απίστευτες!
Αν λένε όλη την αλήθεια, θα είναι το πιο αθόρυβο supersport κρανάκι. Επίσης, έχει ρυθμιζόμενη στάθμη θορύβου (μέσω κάποιων αεραγωγών) πίσω από τα αυτιά! είδα το κλασσικό 88db στα 100χλμ...το θέμα είναι στα 200 τι κάνει, στα 250 κλπ. Βέβαια όταν δεν έχουμε άλες μετρήσεις ότι και να λέμε ...μόνο με δοκιμή |
|
| |
X-HarrisX Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
| #48Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Σαβ 20 Νοε 2010 - 16:02 | |
| - horrorshow_gr έγραψε:
- Arai ''chaser''
το κακό είναι ότι δεν βγαίνουν τα σφουγγάρια , και στα πολλά κολλάει στην μούρη σου...\
να gam...θεί και η Arai και η Shoei...
όλα αυτά έπρεπε να επιδοτούνται με την αγορά της μηχανής..550 ευρώ για να φοράμε τον valentino και τον κάθε παπάρα στο κεφάλι...
Φίλε αν μη τι άλλο τα ARAI φημίζονται για την αεροδυναμική τους συμπεριφορά. Οπότε για να σου "κολλάει στην μούρη" σου στα πολλά κάτι λάθος συμβαίνει. Ή έχεις πάρει λάθος νούμερο, μεγαλύτερο δηλαδή, ή εφόσον το κράνος είναι αρκούντως σφιχτό περιμετρικά στο κεφάλι σου, τότε δεν ταιριάζει με τον τύπο (σχήμα) του κεφαλιού σου... |
|
| |
| #49Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Σαβ 20 Νοε 2010 - 16:43 | |
- Arai ''chaser''
το κακό είναι ότι δεν βγαίνουν τα σφουγγάρια , και στα πολλά κολλάει στην μούρη σου...\
όλα αυτά έπρεπε να επιδοτούνται με την αγορά της μηχανής..550 ευρώ για να φοράμε τον valentino και τον κάθε παπάρα στο κεφάλι...
- X-HarrisX έγραψε:
- Φίλε αν μη τι άλλο τα ARAI φημίζονται για την αεροδυναμική τους συμπεριφορά. Οπότε για να σου "κολλάει στην μούρη" σου στα πολλά κάτι λάθος συμβαίνει. Ή έχεις πάρει λάθος νούμερο, μεγαλύτερο δηλαδή, ή εφόσον το κράνος είναι αρκούντως σφιχτό περιμετρικά στο κεφάλι σου, τότε δεν ταιριάζει με τον τύπο (σχήμα) του κεφαλιού σου...
έχεις πάρει λάθος νούμερο 99% |
|
| |
icelover Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 192 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| #50Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 21 Νοε 2010 - 10:03 | |
- Arai ''chaser''
Aδερφε,εχεις παρει μεγαλυτερο νουμερο.Τα ιδια τραβηξα και εγω με ενα HJC που το εχω πλεον για κοντινες βολτες.Θελει υπομονη στην δοκιμη,και ψαξιμο.Την πατας ευκολα. |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| #51Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 21 Νοε 2010 - 11:58 | |
| +1137 για το μεγαλύτερο νούμερο. Υπόψιν ότι ανοίγουν εύκολα και τα μαξιλαράκια. Για αυτό οι καλές εταιρίες δίνουν μεγέθη. Ίσως με ένα μικρό κόστος, να μπορέσεις να χαρείς το κράνος σου και να σου παρέχει και τη σωστή ασφάλεια! |
|
| |
horrorshow_gr Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 303 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
| #52Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 21 Νοε 2010 - 13:47 | |
| καταρχήν συγγνώμη για το ύφος μου.. ήμουν νευριασμένος λίγο... το κράνος το έψαξα όσο καλύτερα γινόταν αλλα φαντάζομαι πατήθηκαν τα σφουγγάρια με τον καιρό.. όταν το δοκίμασα έπαθα αυχενικό για να δω αν ταιριάζει και αν έχω κενά... .. ''""pissaman""'' εξήγησε μου
ευχάριστε εκ των προτερων |
|
| |
| #53Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 21 Νοε 2010 - 13:57 | |
| φαντάζομαι ότι εννοεί αλλάζοντας τα μαξιλαράκια. Αν το έχεις πάρει από το επίσημο δίκτυο μπορείς να περάσεις από τον ιταλό (αντιπροσωπεία arai)για να δοκιμάσεις και να πάρεις τα σωστά μαξιλαράκια. |
|
| |
mixalakosferes-cbr125 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 140 Φύλλο : Ηλικία : 34 Τόπος : kaloooo Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2011
| #54Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 4 Σεπ 2011 - 16:58 | |
| παιδιά εγώ πιστεύω ότι για το cbr 125 είναι αρκετό ένα MT Revenge Dragon [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αυτό έχω εγώ και κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά η σχεδίαση του!! |
|
| |
Eagle Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 543 Φύλλο : Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2012
| #55Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Τρι 11 Σεπ 2012 - 14:12 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]αυτό είναι το κράνος μου shoei x-spirit norick abe... το έχω εδώ και 4,5 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... το διάλεξα γιατί από όλα τα κράνη που δοκίμασα αυτή η σειρά ήταν η πιο άνετη στο κεφάλι και μου ταίριαζε ένα νούμερο γάντι ενώ σε μια άλλη σειρά μιας άλλης εταιρείας το ένα ήταν μικρό και το αμέσως επόμενο λίγο μεγάλο για παράδειγμα... ήθελα αγωνιστικών προδιαγραφών με πολλούς αεραγωγούς οπότε το μόνο που έμενε ήταν να διαλέξω το σχέδιο... Ακριβό μεν αλλά με αρκετό ψάξιμο το βρήκα από το net 300 ευρώ κάτω μαζί με την φιμέ ζελατίνα.. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #56Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Τρι 11 Σεπ 2012 - 15:37 | |
| Κι εγω SHOEI XR !OOO. Ειναι 8 χρονων αλλα σε αριστη κατασταση μεσα-εξω . |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #57Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Τρι 11 Σεπ 2012 - 18:21 | |
| Ενα arai condor γκρι-ανθρακι. Το ειχα παρει με την τελευταια που ειχα (gsxr1100) και θα το χω φορεσει καμια 20αρια φορες ολες κι ολες οποτε δεν εχω αρκετη εμπειρια με το συγκεκριμενο οσον αφορα τους αεραγωγους κλπ. Ηταν τοτε και το οικονομικο μοντελο της εταιρειας. |
|
| |
marioshadow Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 933 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Ξανθη Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2012
| #58Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 11 Νοε 2012 - 18:52 | |
| Αυτες τις μερες πηρα το Arai Chaser Guardian!!!φοβερο κρανος!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] |
|
| |
joebar Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 113 Φύλλο : Ηλικία : 51 Τόπος : χαλανδρι Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2012
| #59Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Κυρ 11 Νοε 2012 - 21:56 | |
| agv k4 evo για τα λεφτα του πολυ καλο και ειναι και fiberglas |
|
| |
kalaitzidisk Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1321 Φύλλο : Ηλικία : 38 Τόπος : GERMANY BIELEFELD Ημερομηνία εγγραφής : 21/10/2012
| #60Θέμα: Απ: Τι κράνος φοράτε? Πεμ 22 Νοε 2012 - 19:43 | |
| |
|
| |
|