1) Ανησυχητικά αθόρυβο. (Τώρα θα μου πείς, καινούριο κράνος, τι περίμενες)? Δεν ακούω κινητήρα παρα μόνο απο τις 8.000 στροφές και μετά.. Ο αέρας ίσα που ακούγεται και αυτό μόνο όταν έχω ανοιχτούς τους αεραγωγούς. Πήγα μέχρι 200χλμ/ωρα και δεν βρήκα καμμία διαφορά απο θόρυβο.. λές και φορούσα ωτοασπίδες!
2) Εισαγωγές αέρα. Δουλεύουν άψογα (εφόσον κινείσαι βεβαίως) και το κεφάλι δεν ίδρωσε ουδεμία στιγμή!
3) Εφαρμογή. Έχει και αυτό με τη σειρά του αυτές τις αμπούλες αέρα για να σφίγγει περισσότερο στο πρόσωπο, αλλά δεν τις χρησιμοποίησα καθώς το κράνος είναι ακόμη καινούριο και τις θεώρησα περιττές.. το μέλλον θα δείξει.. Δεν κούνησε το παραμικρό στο κεφάλι μου όπως έκανε το ήδη 8 χρόνων κράνος που φορούσα..
4) Η φιμέ ζελατίνα εσωτερικά του κράνους που θεώρησα ενα καλό bonus στο κράνος. Δοκιμάστηκε ολημερίς, μέχρι και στην δύση του ήλιου και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά!!
Τα αρνητικά.
1) Η ορατότητα στα πλάγια.. που θεωρώ μέτρια.. στο προηγούμενο κράνος (Nolan), η ορατότητα κυρίως στα πλάγια ήταν σαφώς καλύτερη, ενώ στο συγκεκριμένο (Shark) ένοιωθα πως έπρεπε να κνήσω περισσότερο το κεφάλι μου για να έχω εικόνα τι γινόταν δεξιά και αριστερά μου.. κάτι που μετά απο μερικές ώρες γινόταν μηχανικά μέν και πλέον δεν απασχολεί ιδιαίτερα.
2) Το βάρος του κράνους. Η διαφορά είναι μόλις 110 γραμμάρια λιγότερο (1590 γραμμάρια) απο το προηγούμενο, άρα δεν ένιωσα και ιδιαίτερη διαφορά.. δεν με κούρασε καθόλου και πιστεύω πως για τα χρήματα του (240€) είναι ενα λογικό βάρος.
Συνολική εκτίμηση.
Θα ήθελα να έιχε καλύτερη πλάγια ορατότητα, αλλά στην τελική μην τα θέλουμε κι'ολα! Με εντυπωσίασε το πόσο αθόρυβο και σταθερό είναι και η εσωτερική φιμέ ζελατίνα που την έχω μονίμως κατεβασμένη!! Απο το 1 στο 10... θα του έδινα 8/10 και αυτό λόγω τις ορατότητας στα πλάγια. Κατα τ'αλλα έμεινα πολύ ευχαριστημένος και πλέον ανυπομονώ για την επόμενη βόλτα!
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
μαλλον ειναι πιο στενό απ το αλλο ε; για καλυτερη αεροδυναμικη. γι αυτο κ η περιορισμενη πλαγια ορατοτητα; Αυτες οι αμπουλες αερα τι ειναι; κατι εξτρα που τοποθετειται αν χρειαστει?
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
μαλλον ειναι πιο στενό απ το αλλο ε; για καλυτερη αεροδυναμικη. γι αυτο κ η περιορισμενη πλαγια ορατοτητα; Αυτες οι αμπουλες αερα τι ειναι; κατι εξτρα που τοποθετειται αν χρειαστει?
Οι αμπούλες αέρα (έτσι της ονομάζω) είναι μια πατέντα που είδα στα κράνη Scorpion.. και τώρα τα βλέπω στα κράνη της Shark.. Δεν ξέρω ποιά εταιρία τα πρωτοπαρουσίασε.. και είναι standard και οχι κατι που μπορείς να προσθέσεις σε απλό κράνος.
Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η τρόμπα, που φουσκώνει με επαναληπτικές κινήσεις και το reset που ελευθερώνει τον αέρα.
Περιμένουμε μόνο δοκιμή στα 240-260 για την αεροδυναμική.
Σήμερα κάνοντας την παρθενική μου βόλτα/ταξιδάκι στην Βουδαπέστη για το 2015.. είχα στο μυαλό μου το πόστ σου Κώστα και είπα να το δοκιμάσω..
Το λοιπόν.. Μετά τα 200 αρχίζει να αυξάνεται ο θόρυβος στο κράνος.. μετά τα 240 αρχίζει ενα σφύριγμα στην ζελατίνα.. Στα 260 το σφύριγμα και ο θόρυβος του αέρα, παραμένουν στα ίδια επίπεδα.. (μέχρι 260 πήγα).
Το κράνος δεν κουνάει με τίποτα! Νοιώθεις μια σχετική πίεση στο πάνω μέρος του κεφαλιού (απο μέτωπο μέχρι πίσω) κάτι που θεωρώ φυσιολογικό μετά τα 240. Δεν έχω και εμπειρία με την αεροδυναμική στα κράνη και δεν μπορώ να συγκρίνω.. Το κράνος πάντως πλέον "έδεσε" στο κεφάλι μου και το χαίρομαι ολοένα και περισσότερο!
Εγώ έχω ένα άραι κουαντουμ τζι τι και ένα uvex....είχα και ένα άραι rx7 το οποίο το δάνεισα στον ανηψιο μου που είχε εν παπάκι και του το κλέψανε. ...
Δεν του έδινες καλύτερα ένα 100άρικο να πάει να πάρει ένα κράνος?
Άσε το φυσάω και δεν κρυωνει. ...μου έφαγε τα αυτιά η αδελφή μου να του το δωσο ,τότε δεν είχα και μηχανή και λέω ας του το δωσο μην έχει κανα ατύχημα και έχω τύψεις μετα. ..850 ευρό το είχα πληρώσει τοτε
Spartiatis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 382 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Σπάρτη Ημερομηνία εγγραφής : 26/01/2015