| Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #1Θέμα: Απ: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Δευ 5 Αυγ 2013 - 23:50 | |
| Το Σάββατο 10/8 , πρώτα ο θεός , θα ξεκινήσω νωρίς νωρίς για - παλαιά εθνική / ισθμο/ Επίδαυρο / Ναύπλιο /Άργος / αστρος / χαραδρο (στάση μιας ώρας για προσωπική εργασία ) - επιστροφή . Ενδιαφέρεται κανεις για παρέα ή βρίσκεται κανεις στο δρόμο μου για καφέ ;;;; |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #2Θέμα: Απ: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Τρι 6 Αυγ 2013 - 20:48 | |
| |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #3Θέμα: Απ: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Τετ 7 Αυγ 2013 - 0:29 | |
| εις? εις? εις? (ηχω). οχι ρε φιλαρακι δεν ακουει κανεις. μονος μιλας. ποσο πιο ευγενικα να σ το πουμε δλδ? παρε το πατινι σου και τραβα μονος. αμα πιαααα |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
| |
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #5Θέμα: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Τετ 7 Αυγ 2013 - 10:48 | |
| - Meletis έγραψε:
- Το Σάββατο 10/8 , πρώτα ο θεός , θα ξεκινήσω νωρίς νωρίς για - παλαιά εθνική / ισθμο/ Επίδαυρο / Ναύπλιο /Άργος / αστρος / χαραδρο (στάση μιας ώρας για προσωπική εργασία ) - επιστροφή . Ενδιαφέρεται κανεις για παρέα ή βρίσκεται κανεις στο δρόμο μου για καφέ ;;;;
Αχ βρε Μελέτη τι με κάνεις!!! Αχ βρε Μελέτη τι με κάνεις!!!!!!! (Κοπέογλου) Η αγαπημένη μου διαδρομή. Ελα όμως που δουλέυω γμτ . |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
| #6Θέμα: Απ: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Τετ 7 Αυγ 2013 - 21:48 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- Meletis έγραψε:
- Το Σάββατο 10/8 , πρώτα ο θεός , θα ξεκινήσω νωρίς νωρίς για - παλαιά εθνική / ισθμο/ Επίδαυρο / Ναύπλιο /Άργος / αστρος / χαραδρο (στάση μιας ώρας για προσωπική εργασία ) - επιστροφή . Ενδιαφέρεται κανεις για παρέα ή βρίσκεται κανεις στο δρόμο μου για καφέ ;;;;
Αχ βρε Μελέτη τι με κάνεις!!! Αχ βρε Μελέτη τι με κάνεις!!!!!!! (Κοπέογλου) Η αγαπημένη μου διαδρομή. Ελα όμως που δουλέυω γμτ . Φουντουκια για , θες φουντουκια ;;;;;; |
|
| |
Tsatsos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 173 Φύλλο : Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2013
| #7Θέμα: Απ: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Πεμ 8 Αυγ 2013 - 4:45 | |
| πολυ ευχαριστως να ερχομουν εγω αλλα και εγω δουλευω...δεν εχω συστηθει ακομα αλλα καποια στιγμη θα το κανω... μολις ερθει καποιος να μου φτιαξει το προφιλ με φωτο και τα σχετικα γιατι εγω δεν πολυσκαμπαζω απο pc... |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #8Θέμα: Απ: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Πεμ 8 Αυγ 2013 - 9:16 | |
| - Meletis έγραψε:
- ptinotrofos έγραψε:
- Meletis έγραψε:
Αχ βρε Μελέτη τι με κάνεις!!! Αχ βρε Μελέτη τι με κάνεις!!!!!!! (Κοπέογλου) Η αγαπημένη μου διαδρομή. Ελα όμως που δουλέυω γμτ . Φουντουκια για , θες φουντουκια ;;;;;; Κεφτέδες να με κάνεις !!! Αλλα κάτι παίζει γιά αναβολή της δουλειάς (δυστυχώς) καί μπορεί να πάμε παρέα. Αυριο θα ξέρω και θα πέσει τηλ/νο. |
|
| |
slaine Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 793 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2011
| #9Θέμα: Απ: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Πεμ 8 Αυγ 2013 - 21:35 | |
| Έλα τώρα το είδα. Περιμένω τηλ σου να δούμε πως θα τα βολέψουμε να τα πούμε |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
| #10Θέμα: Απ: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Πεμ 8 Αυγ 2013 - 21:59 | |
| - slaine έγραψε:
- Έλα τώρα το είδα. Περιμένω τηλ σου να δούμε πως θα τα βολέψουμε να τα πούμε
Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ, θα τα πούμε σίγουρα !!! |
|
| |
slaine Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 793 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2011
| #11Θέμα: Απ: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Παρ 9 Αυγ 2013 - 1:29 | |
| |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
| #12Θέμα: Απ: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Σαβ 10 Αυγ 2013 - 0:43 | |
| Ακυρο την καντεμια μου μέσα , άκυρο τελευταία στιγμή !!!! Ακύρωσε ο πελάτης !!! Ευχαριστω slaine για την διάθεση !!!!! Ελπίζω σύντομα να τα πούμε !!! Κωστααααα τα φουντουκιααααααα!!!!!!!! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #13Θέμα: Απ: Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος Σαβ 10 Αυγ 2013 - 12:33 | |
| Εσένα ακύρωσε. Εμένα ακύρωσε, Θάρθει και το ΤΕΒΕ, σόρυ ΟΑΕΕ. Γενάει και η κυρά σου (με το καλό) αυτό το μήνα? Αντε να δούμε τι θα γίνει. |
|
| |
| Επίδαυρο - Ναύπλιο - αστρος | |
|