|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thomas_Naoussa Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Ναουσα Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2010
| #1Θέμα: Και τωρα τι κανουμε???? Τετ 24 Ιουλ 2013 - 22:51 | |
| Μενελαε και αγαπητοι συμφορουμιτες καλησπερα.Λειπω για διακοπες (!!!!!!) εδω και 4 ημερες με τις τελευταιες οικονομιες μας,το εννοω ομως, εχω κρατησει τα τελευταια μου ευρουδακια (200€) για το αγαπημενο ΧΧακι μου,το οποιο φευγοντας το αφησα στο συνεργειο (μαστορας-γατα και φιλαρακι) για λαδια φιλτρο τακακια και σερβις βαλβιδων. Το θεμα ειναι οτι ο φιλος με πηρε τηλ.πριν 1 ωρα και μου λεει οτι κεφαλη και εκκεντροφορος στην αριστερη πλευρα ειναι χαλια και θελουν αμεσα αντικατασταση.Μου κανε την καρδια περιβολι,μου χαλασε τις διακοπες. Μου λεει να ψαξω κεφαλη κομπλε στο ιντερνετ (το μοτερ θα το αφησει ανοικτο μεχρι να γυρισω πισω την Κυριακη).Τι κανω τωρα βρε παιδια? Το μηχανακι ¨πετουσε " κυριολεκτικα,δεν ειχε κανενα προβλημα,ουτε θορυβο ουτε αρυθμιες ουτε τιποτα...ξερει κανεις κατι να βοηθησει???? |
|
| |
horrorshow_gr Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 303 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
| #2Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Τετ 24 Ιουλ 2013 - 23:01 | |
| συνεχισε τις διακοπες σου...κανε τα μπανια σου,ερωτα στην γυναικα σου και τα σιδερα φτιαχνουν.... δεν ειναι θεμα υγειας οποτε δεν αγχωνεσαι... με εκτιμηση και σεβασμο καθως και μικροτερος σου |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Ναουσα Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2010
| #3Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Τετ 24 Ιουλ 2013 - 23:20 | |
| - horrorshow_gr έγραψε:
- συνεχισε τις διακοπες σου...κανε τα μπανια σου,ερωτα στην γυναικα σου και τα σιδερα φτιαχνουν....
δεν ειναι θεμα υγειας οποτε δεν αγχωνεσαι...
με εκτιμηση και σεβασμο καθως και μικροτερος σου Σωστος φιλε και σ ευχαριστω,το προβλημα ομως παραμενει προβλημα......θα δουμε. |
|
| |
icelover Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 192 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| #4Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Πεμ 25 Ιουλ 2013 - 0:44 | |
| Mε το καλο οταν γυρισεις,βγαζεις φωτο απο τα σωθικα,τις σηκωνεις,και μας λενε τα παλληκαρια του φορουμ,που σκαμπαζουν, μια δευτερη γνωμη. Δεν νομιζω να εχει νοημα αλλιως το θεμα.Οτι και να λεμε ετσι,ειδικα εμεις που δεν ξερουμε απο τοσο χοντρες βλαβες,παπαριές θα λεμε. Πίκρα παντως ρε γμτ....
|
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #5Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Πεμ 25 Ιουλ 2013 - 7:12 | |
| Του εχεις εμπιστοσυνη του μηχανικου?
ΥΓ οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω, κανε τις διακοπες σου, μη χαλας τις μερες σου και ασχολεισαι μ αυτο, αφου γυρισεις, μη σκασεις γιατι θα πανε οι διακοπες χαμενες, δεν μπορεις να κανεις ουτως ή αλλως τιποτα, οποτε... |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| #6Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Πεμ 25 Ιουλ 2013 - 17:21 | |
| Στα καλά καθούμενα τέτοιο θέμα σε CBR (ΧΧ και μη) δεν έχω ξαναακούσει. Γύρνα να το δεις με τα μάτια σου και μετά μιλάμε. Έχω ένα δεύτερο μοτέρ για πούλημα! Βγάζω κεφαλή και εκκεντροφόρια, βρίσκουμε μία τιμή και το φτιάχνεις να ξαναπετάει! Ρίξε μια βουτιά και για εμάς που δεν θα πάμε διακοπές! |
|
| |
| #7Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Παρ 26 Ιουλ 2013 - 0:38 | |
| Παιδιά σας ευχαριστώ πολυ ολους σας έχετε απόλυτο δικιο.Ζήτησα να μου στείλουν φωτογραφίες,μολις τις έχω Θα τις ανεβάσω.Σας ευχαριστώ και Παλι. |
|
| |
| #8Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Παρ 26 Ιουλ 2013 - 9:45 | |
| |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
| #9Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Παρ 26 Ιουλ 2013 - 10:00 | |
| Τι είπες τώρα ρε φίλος!!!!! Να πεις στο μάστορα να κοιτάξει να βρει γιατί έγινε αυτό το πράγμα, να μη σου ξαναγίνει! |
|
| |
| #10Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Παρ 26 Ιουλ 2013 - 10:21 | |
| - pissaman έγραψε:
- Τι είπες τώρα ρε φίλος!!!!!
Να πεις στο μάστορα να κοιτάξει να βρει γιατί έγινε αυτό το πράγμα, να μη σου ξαναγίνει! ο μαστορας λεει οτι πιθανον να γινε σε καποιο προηγουμενο ανοιγμα της κεφαλης απο τον προκατοχο μου,οπου πιθανον να πεσαν μεσα καποια γρεζια!!!! |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
| #11Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Παρ 26 Ιουλ 2013 - 10:28 | |
| Ότι είναι από γρέζι είναι σίγουρο! Το μέταλλο είναι φαγωμένο, δεν είναι αναμμένο. Αυτό που πρέπει να δεις, είναι στην ελαιολεκάνη, αν έχει μέσα γρέζια. Αν έχει, πρέπει να ανοίξεις από κάτω, να δεις την αντλία του λαδιού σε τι κατάσταση είναι. Όπως σου είπα, έχουμε ολόκληρο μοτέρ! http://www.car.gr/parts/view/3420240/ |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #12Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Σαβ 27 Ιουλ 2013 - 1:16 | |
| πω ρε φιλε! σαν να εκανε γιατρος εγχειρηση και ξεχασε μεσα τη μασια του. τι λες τωρα!!! |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #13Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Σαβ 27 Ιουλ 2013 - 3:34 | |
| Κριμα γιατι ειναι δυσκολη εποχη για τετοια εξοδα, και να σκεφτεις οτι δεν σπαει η μηχανη, πρεπει να το χαλασεις με το ζορι! Ευχομαι οτι καλυτερο και οικονομικοτερο. |
|
| |
| #14Θέμα: Απ: Και τωρα τι κανουμε???? Κυρ 4 Αυγ 2013 - 16:26 | |
| |
|
| |
|